- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Hilalcimmm kafiyesini unutmussun canım... Ne atlet ne don şafak sadece onnnn
ALLAAAAAH BASLASIN GERI SAYIM
Ayyyy benim icim bile kipir kipir oldu kimbilir seninki nasildir kuzum..
Ayyyy ne güüzeeel yaaa
''Ses kes şafak dinle 9 gün sonra Hiloş & Zafer için şafak doğan güneşş. ''
Günaydııınn canlarıımm
Bugün çok sinirliyim neden hemen açıklıyım. Normalde 2 haftada bi çıkıyorlar çarşıya. Geçen hafta çıktı bu haftada izin vermişler. Tesadüfün bu kadarı.. Bizimde köy pikniği var ki babam hayatta evde bırakmaz, pikniğin olacağı yer ise yakupların dükkanına yakın. Yakupta madem babam bırakmıyo, murat(kardeşi) seni alır dükkana gidersiniz orda görüşürüz zaten annemde görmek istiyor sanada bahane olur dedi. Düşünsenize kayınpeder, kv, 2kaynım ben nasıl konuşacağım çocukla. Bide dedi ya annem sayesinde bahane olur diye, kv sayesinde yakupu göreceğim neymiş babama ''nurten annemle yakupu göreceğiz mi '' diyeceğim dedim. Evet dedi. Bende sinir oldum. Kusura bakmada bahaneye ihtiyacım yok benim, nişanlımla görüşeceğim kaynanamıda öne süremem sen annenle görüş biz sonraki hafta görüşürüz dedim. Allahım ya deli eder bu çocuk insanı.
Onu da sen tamamlamışsn işte Duygucum güzel olmuş..
İçim mi kıpır kıpırdı..
Sabah yine benle kavga etmeseydi tabi...
Kötüyüm şu an gene sağolsun..
Şafak çok güzel ama ben de en az senin kadar kötüyüm, gerizekalı bunlar başka bir şey değil.
Hilalcim hayırdır yaa noldu
muhabbet almış yürümüşbu kez geçmişi okumadan yazıciim selam bebikler
Şafak çok güzel ama ben de en az senin kadar kötüyüm, gerizekalı bunlar başka bir şey değil.
muhabbet almış yürümüşbu kez geçmişi okumadan yazıciim selam bebikler
Boşver Begüşüm yaaa amannn bu ne yaa..iki güne bir kavga mı edilir offf...şurda kalmış 10 gün naparsa yapsın, gelince görcez hala aynı mı....
Heyy selam Nilüüü..özledik seni yahuuu
Kesinlikle öyleler bebeğim. Ama ne oldu gene niye sinir etti seni ? :26:
İnsanın yüzündeki mutluluğu çokta güzel alıyorlar hee.
Zaferde heralde insanı heycanlandırıp her şeyi yapıp üzenlerden
Şafak sıkıştırdı iyice gelince düzeliceğini sende biliyosunnn canım bozma moraliniii ,,geldikten sonra da aynı davranırsa ayarı çekersin
Aynen öyle be canım yaa ne de güzel mahvediyolar bütün neşemizi, hevesimizi anında yaa..
Saçma sapan şeyler Esintoşum yaa..amann...resmen sanki herkes peri ben kafamda kendi kendime kuruyorum kendi kendime kavga ediyorum gibi oluyor ya bazen ifrit oluyorumm, resmen ben durduk yere problem çıakrıp kendimi üzüyru gibi davranıyor yaa..ve hiç bir şey yok gibi de devam ediyor, bir süre görüşmeyelim dedim sustu o da, banane ya en çok on gün görüşmeyiz şurda..
Kusura bakma da dedim 2 gün üstüste mutlu edemediğin kıza gelip gelip ananla babanla da konuş deyip durma dedim yani, bence de erken biraz zaman lazım bize dedim. Cidden de öyle bence ya, bi' gelsin de her şey eskisi gibi mi yoksa hala askerdeki gibi mi bir görelim....kolay bir karar da değil sonuçta..
Belki de biraradayken havalara uçacaz ama mantıklı da düşünmek lazım şimdiden sakin olamlıyımmm
Kesinlikle önce sakin oldu canım benim. Kolay bi karar değil, annemler çok derdi bana askere gitsin gelsin öyle olsun diye ama oldu olan. Şimdi bazen düşünüyorum acaba değişecek mi ne olacak halimiz diye. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kuzum, herşeyin hayırlısı gerçekten.. Alnımızda yazılıysa olur, ne demişler ''olursa kader, olmazsa kader.'' Anneyle babayla konuşmak kolay iş, önce hal ve hareketleri davranışları önemli çocuk oyuncağı değil sonuçta bi ömür beraber olabilmek için koskoca bi adım. Durduk yere surat yapar yapar, sonra sen bi surat yap ''senin yüzünden oluyor böyle'' lafları başlar. Amaan hiloşuumm takmaa, gelince herşey istediğin gibi olur hayırlısıyla geri sayım başlıyor. Gülümseee
Zafer hangi model bilemiycem ama ben bir bayan olarak tabi ki de kırılgan bir modelim yani buna alışmak zorunda ve bir şeye kızınca da yanımda olmak zorunda..
Her şey iyiyken süper, bir plan yaparken falan harika ama ben üzülünce kızınca saçmalıyorsun..kusura bakmasın da hayat her zaman tatillerle de geçmiycek..iyice düşünmek lazım..
Gelince düzelecek doğru büyük ihtimalle ama şu anki tavırlarının da değişeceğine inanıp katlandım ben hep değişmezse işimiz var..belki de işimiz yok bilmiyorum yaa
İnşallah öyle olur kızlar yaa..bu yaptığı haksızlıkları ödemesi lazım önce, aileme şimdi eminim ben deyip de yarn birgün aa değilmişim demek istemem yani..tamam biliyorlar ama gelsinler ben de istiyorum demedim henüz onun için kendim emin olayım tabi şu an kızgınım fevriyim ama düşünüyorum da uzun zamandır havalara uçmadım bu benm hakkım değil mi bu yaşımda, tamam askerdeydi yapamadı diyoruz ama iş üzmeye gelince askerdeyken de çok güzel yapıyorlar, beni umursamazca davranması ve artık şu "saçmalıyorsun" lafı çok batıyor..
Hakkımızda hayırlısı olsn dediğin gibi Esincim..
Boşver Begüşüm yaaa amannn bu ne yaa..iki güne bir kavga mı edilir offf...şurda kalmış 10 gün naparsa yapsın, gelince görcez hala aynı mı....
Heyy selam Nilüüü..özledik seni yahuuu
Kesinlikle öyleler bebeğim. Ama ne oldu gene niye sinir etti seni ? :26:
İnsanın yüzündeki mutluluğu çokta güzel alıyorlar hee.
Selam NilüüüüSenii çok özledimm yavrum. Nasılsın, napıyosun ?
Olumlu düşün olumlu olsun canım ...Dediğin gibi hayat tatilden ibarette değil,,,seni anlaması lazım sen hep suyuna gittin biraz da o çabalasın,,,sen kırıldığında da konuşup gönlünü almalı ,,inşallah her şey düzelir...Ben erkeklerin bile bile kırıpta sonra bişi yokmuş gibi davranmalarını beklemelerini hiç anlayamıyorum ya içinden odunluk ruhlarında var ...
Bende dün sinirlendim...Ankaraya gitme mevzusu açıldı dünde daha erken bekleyelm dedi tamam zaten beklicez dedim falan sonra dedi ki aslında geldiğinde çift çarşı alsam süper olur dedi bende bakalm benim ailem bana çift çarşı vericek mi dedim o da sen halledersn falan diyo çok kolay bişi sanki,,sonra diyoki bizim burda akraba var sen onlarda kalırsın bi gece ya dedim benim adıma karar verme biliyosun benim böyle şeyleri sevmediğimi neden üsteliosun giderim otelde kalırım yabancı birinin evinde kalmam onun akrabası sanki ben tanıyorum ,,,biliyorum böyle şeyleri sevmediğini diyo ee niye üsteliosun o zaman dedim cvp yok..Sonra begüm sinirlendi ben ne dedim ki oluyo ...
Hiloşuumm ''saçmalıyorsun'' lafını bizimkide ağzına dolamış ne desem ''saçmalıyorsun'' oluyor. Tabi ki hakkın bebeğim, herşeyin en güzeli hakkın.Hayırlısıyla bi gelsin de Zafer inşallah herşey yoluna girerde, şu sizinde isteme telaşları başlar yavrucum.
Sıkma canını artık lütfen, takmamaya çalış her zaman böyle olmuyor mu sonuçta. Tartış tartış canını sıksın haksızken üste de çıksın, sonra normal konuşmaya devam. Lütfen canım üzme kendinii..
ben de sizleri özledim canlarımelif'in konusuna yazdıklarını okudum moralim bozuldu, canım sıkıldı hiloş'um yine mi üzdü bu oğlan seni sen de benim gibi çok alıngansın, ufacık bi tartışma bile olsa dünya başıma yıkılıyor gibi oluyor. sanırım çok sevip çok kıymet verdiğimizden... geldiğinde tatildeyken, yanyanayken her şey çok güzel olacak canım; ama sonra yine ayrılık araya girdiğinde aynı zorluklar tekrar başlayabilir. şimdi uzaklık, askerlik, ayrılık, aylardır görüşmemek daha çok neden var. inşallah döndüğünde böyle şeyler yaşamazsınız...
Evet Elifcim de çok canı yananlardan yaa offf..ne biçim bu erkekleeerrr
Evet Nilüm ya çok alınganım çok kırılganım onlar da tam tersi olunca inanılmaz zor her şey, dünya başıma yıkılıyor ve umursamadan yapamıyorum, tez hazırlamaya çalışıyorum evde ama nasıl bşım ağrıyor, beni bu hale getirip öylece bırakıp devam etmesi çok zoruma gidiyor..
Umarım ki değişir yoksa ben değişecem diye korkuyorum
heyheyy şafak güzelleri nasılsınız bakalımm :)
Hilalciim senn morelin bozuk olmasın olmasın lütfeeeennbak ne kadarcık kaldı ki şurda herşey düzelecek eminim askerlik psikolojisiyle yaapıyor..
bizim gibi olmadıkları, olamadıkları belli canım
canım sen de bi şekilde boş ver ve tezine odaklan. düşünmemeye çalış, tezini hazırla önce, sonra bol bol düşünür ağrıtırsın başınıbiliyoruz ki biz onlara ne kadar iyiysek onlar da bize kat be kat iyiler. biz ne zaman mızmınlamaya, şikayet etmeye, dert yanmaya başlasak bizden âlâ saçmalayan yok. çoğu bu mantıkta emin ol. bi kısmı böyle değil onlar da bizlere denk gelmedi, yapacak bir şey yok
anamm noluo burda bu askercikler bütün kızları üzüyo geldklerinde acısını çıkarcaz kızlar sıra bize gelcek ki onların bidaha bu hakkı olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?