Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öle be cnm burda konuşuyozda rahatlıoz valla

Aynen tüm stresimi atıyorum bazen buraya girmediğimde, yakupu alttan alma yerine sayıyorum da sayıyorum o zaman da çok rahatlıyorum
Sizinde az kalmış tatlım, yarısından çoğu gitmiş. Rabbim sağ salim kavuştursun

yürü be hilalcim yaptıklarınıı ödesinler okadar bekliyoz ilgi gösteriyoz mutlu etsinler yeter bnde sinir oluyom şu saçmalıyorsun saçmalama lafına başlarken söledi bikaç kere uyardım kesinlkle sölemiceksin die sölemio ne demek ya bnm lafıma saçmalıorsun demek kndileri saçma sapan cocukca hareketler yapmasını biliolar

arada bnde saydıryom hem rahatlıom hem aklı başına gelio iyi oluo evet canm az kaldı şimdi izinde memleketnde Rabbim hepimizi sağsalim kavuştrsun bian önce cnm

arada bnde saydıryom hem rahatlıom hem aklı başına gelio iyi oluo evet canm az kaldı şimdi izinde memleketnde Rabbim hepimizi sağsalim kavuştrsun bian önce cnm

Kesinlikle, akılları başına geliyor birazcık tırnak çıkartmayla Amin tatlım amiinnn

anamm noluo burda bu askercikler bütün kızları üzüyo geldklerinde acısını çıkarcaz kızlar sıra bize gelcek ki onların bidaha bu hakkı olmucak

Evet kızlaaarrr gösterelim dişleriiiii
Yaptıklarını fena ödeyecek valla bugün aldığım net kararla bu iş öyle kolay olmayack, çok cepte görüyor çünkü farkındayım neden bu bağlılıktan fedakarlıktan her seven düzgün kızın yaptığı hata !!! evet hata, çünkü hiç bir zaman tam karşılığını alamıyoruz ama öncelikle tatilde eğlenmekle zehir etmemekle beraber,ondan ilgimi esirgeyip biraz hoppp noluyor yaaa diye sirkelenmesini istiyorum artık yeter. Her şeye evet tamam demekten oldu bunlar..
Ama şu an gayet iyiyim yanii..
Bn de katılıyorum kızlar en iyi bu başlıkta rahatlıyorumm

Aldığın kararlar çok iyiymiş yavrum Herşeye evet demek yok bundan sonra burda ''asker yarenleri dayanışması'' vaaar
Tabii iyi olacaksın hep iyiii ooollllll

Kesinlikle, akılları başına geliyor birazcık tırnak çıkartmayla Amin tatlım amiinnn

akılları başlarına gelioda sonra gene aynılar valla biraz yumuşadıkmı devam ediolar seviyoz üzülmeyelm uzatmayalım diyoz ama kıymet bilen yok evet hilalcm biraz ilgiyi kesip peşimizden koşturmamız lazm arayıp merak etsinler biraz

Aaaa yeter ama yine mi üzmüsler benim canlarimi vallahi iyce alistilar sizi üzmeye kuzularim izin vermeyin.ikinizinde yazdiklarini okudum ve yorum yapmicam yapamicam.asil onlar sacmaliyorlar artik ya hilosum zaten seninki 10 gün sonra gelecek al ifadesini hersey ozaman netlesir esinim sende takma birazcik sabir yavrum onlar sizi üzüyorlarsa sizde üzün vallahi bende cok sinirlendim...insaallah hgönlünüzü alirlar güzel bir sekilde

Aldığın kararlar çok iyiymiş yavrum Herşeye evet demek yok bundan sonra burda ''asker yarenleri dayanışması'' vaaar
Tabii iyi olacaksın hep iyiii ooollllll

Eveeettt dayanisiyoruz bundan sonra yeteerrr
Sagol Esincimm sen de iyi ol insallah seninki de akillanir benmki deeee...

Aynen valla dayanamayip yumusuyoruz aninda degisiyorlar yaaaa....
Biraz da onlar dusunsun artik yaa..of bu ne haksizlik bencillik :/

Aynen oyle Bus yaaa gene uzduler bizi baksana iki gune bir ayni sorunlar..
Umarim ki gelince duzelir bu sekilde bir iliski olmaz yahu..haklisin izin vermemeliyiz ama iste ah su bizim yumusak kalplerimiz bu sefer biraz daha sert durmaya calisicamm..cidden bunaldim iyce gelcekse gelsin geldiginde de kendi duzeltsin anasi boyle nazlamiyor yaaa...yetti canimaaa

Sen nasisin hamisss

Ahh ahh basimiza ne geliyorsa zaten su yumusak kalplerimizden geliyor ama arada sert olmak lazim kuzum anlasinlar biraz kiymetimizi.bende bugün kocisimi gördüm nette cok özlemisim onunla konustum bayaa.iste hamilelik devam ediyor bu aralar sicaklar ve bel agrilari bunaltsada oglum icin hersey deger teyzesi onun tekmeleri icin canimi veririm..iste hamilelik aslinda cok güzel ama ara arada zor bir dönem helede kocan yaninda degilse dahada zor ama atlatacagim insaallah hilalim.darisida sizlerin basina insaallah

Benimde içimi sıkıntı bastı ...

Tamam her şey iyi güzel ama bana fırsat vermeden ailesi gene aradı ben de duymadm sonra aradım onlar duymadılar...
Ben de yarın kandil diye aramayı planlıyodum gene en son geçen pazar onlar aramıştı...
Onun ailesi benimde ailem olcak ama ben bazı şeylere böyle hazır değilimm ya ..

Kızlar onlar görünce aradılar şimdi annesi aradı daha doğrusu resmen kaynanalık yaptı desem yeridir gülerekten de olsa lafı soktu tabi ben aldırmadım =)
Dedi hiç sesin soluğun çıkmıyo bi arıyım dedim dedi bende akşam arıcaktım sizi kardeşi sınava gircekte onun için dedim boşver sen onu benim için ara dedi güldü kadın bende güldüm bişi demedim...Ben de duymamştm babasıda demiş ki asker gitti begüm telefona bakmaz oldu diye valla doğru dedim aradığı saatler belli olunca sonra pek bakmıyorum telefona diyip geçiştirdim ...

Geçen pazar konşmştk bende yarın kandil için arıcaktım ailesini de ama diyemedm siz hep benden önce davranıosunuz diye lafı da soktu yani beni hiç aramıosun gibilerinden ...(fırsat kalmıyoki)

Son düzenleme:

Haklisin zor olmali yaa ben de zamani geldiginde bebisler istiyorum sevdigim adamdan..yani ona sarilmak istiyorum senin gibi butun zor zamanlarimda...
Allah sabir ve kolaylik versin Busum ya...degmez mi yaa her sey deger Allahim ne tatli bir duygudur kimbilirr )

Sen cok taktin kv ye Begus..askerinle aranda sorun yokken bence bos yere takiyorsun yaa amann istedigini desinler yaa..ama ayrica soyledigi sadece bunlarsa laf sokmus bile sayilmaz bence sen kafanda buyuttun bos yere laf sokmasa da soktu sayiyorsn simdiden boyle takma dikkatli ol canim bence. Tek derdin askerin olsn ya amann..

ne biliyim Hilalcim yaa bende hep ileriye dönük düşündüğüm için içimi korkular sarıyo
Laf soktu ama beni ara sesimi duy demekle,,öyle canım boşver sen bu önemli değil Sen nasılsın ? Zaferle konuştunuz mu ?

Canim bosver olur mu kafana takilir tabi normal ama gelecegi dusunmek ivin onunde daha 10 ay var dusunursunuz bir yol bulursunuz..inan ki askerin seni dusundugu surece hallolmucak sey yok..

Ben iyiyim ama konusmadik canim konuscamizi da sanmam bugun bakalim artik nolcak..

Haklısın canım ...

Gelsin de o zaman yandı ,,bu sefer de sen koştur kız peşinde öyle kız almak kolay değil =)

Yandi ki ne yandi..on gun varken bana boyle davranmanin bedelini odeyecek :)
Kosacak kosmadan cabalamadan yok oyle :)

Zafer şimdi tatil planı sonra diyodur tanışma falannn ama yok öyle zaten anlattığına göre de senden önce baban pek sıcak bakmıyo o sırada Zaferin burnu sürter =)

Şaka bi yana da senin gibi mesleği olan ,düzgün,güzel,askerinin yolunu bekleyen dört dörtlük kız bulmuşta bunamasın yani kıymetini bilsin azcık yaptıklarını anlasın ...sonuçta bir adım sonrası aileler işin içine girince daha farklı oluyo ...ama ben inaniyorum o asker psikolojisine bağladı ,,gelince her şey güzel olcak 9 gün sonra yeni ayda güneş ikiniz için doğsun tüm olumsuzluklar askerde kalsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…