Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah cicim inşallahh..çok sağol güzel sözlerin ve güzel dileklerin için
Hepimizin hakettiği de istediği de bir avuç huzur, mutluluk çok görüyorlar ya bazen..çok dokunuyor insana..

Öyle canım öyle..babamlar daha erken diyorlar hep ben de net olarak konuşmadım henüz ben istiyorum diye ve böyle olduğu sürece de konuşmuycam ona da dedim bugün aynısını benim bi' acelem yok..tabi ki kavuşup utlu olmak isterim ama mutlu olamıcaksam da kavuşup napcam ki..Allahım hayırlısını versin diye dua edecem sadece..kolay kararlar değil bunlar..

Sen de sıkma canını cicim dediğim gibi çok vakit var daha bi' hale yola koyarsınız daha..özlem yüzünden de birbirine sarıyor sevgililer..ama sınanmak zorundayız işte naparsın

Öyle canım sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir diye de şarkı var ya hakikaten öyle...
Hakkımızda hayırlısı olsunnn hepimiz için ...

Topiğin annesiiii özledim kız seni hiç denk gelemiyoruz yavrum :26: Yok bebeğim takmıyorum, sıkıyor canımı ama sonra takmıycam diyorum kendi kendime takmıyorum. Alıştılar iyice evet kuzum, alışkanlıklara elbet son verecekleeer. Gönlümü alsa da sonuç gene aynı oluyor kuzum. Öpüyorum seniii, yeğenimi dee kendine çok iyi bak
Yarın piknik var dediğim gibi giremem :)

Eveeettt dayanisiyoruz bundan sonra yeteerrr
Sagol Esincimm sen de iyi ol insallah seninki de akillanir benmki deeee...

Zafer gelince mutlaka haber et bana önce ki gibi oldu mu olmadı mı, eğer zafer olursa yakupta düzelir huyları bir çünkü

Hiloşşum annemle konuştum ev eşyalarını almaya 3 ay sonra başlıyoruz

Öyle canım sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir diye de şarkı var ya hakikaten öyle...
Hakkımızda hayırlısı olsunnn hepimiz için ...

Aynenn öyle canikommm beklicez başka çare yok ama bu süreçte de kendimzi ezdirmicezzz

Aynen Zafer de öyle gönlümü alsa da unutuyor sonraa..gene aynı şeyler...

Haber etmem mi canım buralarda olcam zaten merak etmee..umarım ikisi de düzelirrr

Anaammm ne heyecanlı kızzz , en beğendiklerini al en beğendiklerini bırak ödesinler

Zafer dün gece gene konuştu benle demiştim ya evlilik falan..ohoo ben bir başladım şu şöyle olcak bu böyle falan..ohooo diyo nasıl bir borca sokcan sen benii..ben de dedimm eee kız alıyosun kolay değil işine gelirseee

Burda ool zaten yalnız koyma biziii bunların derdii bitmezz çünkü
İnşallah düzelirler yavrum

İyi demişsin kuzum, tabi kız almak kolay mıı
Sormaa sormaaa 3 ay var daha ama bende heyecan tavan yaptı, internetten koltuk takımlarına falan ne bulursam bakıyorum çok fikir var aklımda ama tonlar hep aynı bulduğumu atıyorum telin hafızasına. Küçük ev eşyaları falan herşey alınmaya başlanacak iştee
Ev zaten hazır kiracıları oturuyor şuan, onu çıkacak tadilat yapılacak bi o kadar.
Ve hesap ettiğime göreee 2014'te bugün Yakup geleli tam 51 gün olacak
Anneme böyle böyle diyorum annemde boş boş oturan insanın hali başka oluyor canım diyor

Hilooşş söylemedim ben sana geçen gece yakupa öyle bi patladım ki, gerizekalısın sen sana ne kadar değer verdiğim anlamayacak kadar gerizekalı... diye söze başladım içimde ne kadar şey varsa attım. Sonra güzel iki mesaj atmış arıyor aşkım düzgün konuş falan neyse düzgün konuşmaya başladım gene aynı hal ve tavırlar allahım gülme krizine giriyorum artık kuzum

Ay ne güzel ama çok güzel oyalıyor insanı şuna bak ona bak planlar yapp ohh misss...
Anladımm ev de hazırrr ne güzelll...gelince çok güzel olur bencee..
Seneye evlendiriyoz zaten sizi ohh
Annen de haklı tabi onlar bayan olsa bile onlara göre bile fazla bizim bu heyecanlarımız üzüntülerimz..anlamaları çok zor...

Hahhah anlıyorum canikom çok iyi anlıyorum bazen ben de acayip patlıyorummm insanı çileden çıkarırlarrr Koca kafalı işte nolcakkkk...
Ama benimki artık öyle bir patlamada aramıyor bile geri..sanki böyle hiiiççç umrunda değil gibi...zamanla o bile değişti..çok yıprandık artık yaaa..inşallah değişiriz,düzeliriz...yaralarımızı kendimiz sararızz

Neyin ne olacağı belli mi olur kuzum, benden önce belki sizi evlendiririz

Sarma gibi mübarek sarmaktan başka çaremiz yok yavrum İnşallah onlar düzelir, bizimde yaralr kabuk bağlar.
Herşey ilk zamanlar gibi olur inşallahhhh

Neyse yavrucum ben çıkıyorum annem aradı patates soy dedi. Ah ahh dışarıya çıkınca istekleri bitmiyor arkadaş
Öpüyorum bebişim yarin giremem ben, pazartesi konuşuruz artık kendine çook iyi bak ve kattiyen Zafer'in canını sıkmasına izin verme. Seni keyifli görmek istiyorum

İnşallahh canikom inşallahh

Tamam tatlış görüşürüz sen de kendine çok iyi bak, artık çok daha güçlüyüm, katılaşıyor insan zamanla, hayatta duramazdım eskiden olsa kafayı yerdim..ama şu an sabırla bekliycem sadece..

Haberleşiriz sen de canını sıkmaa..her şey güzel olacakkk..

Kısmett böyleyişşş be yavruşumm napıcannn özlesinlerde biraz değerimizi anlarlar dedikk ammaa nerdeee
22.06.2013

Şafak 10 Balıkesiiirrr

Veee geri sayım başlasınnnnn..... Zaferime kavuşmayaaa Son Ooooooonnnnnn....
Olllllleeeeyyyy yyuupppiiiiiiii veee 1 saat sonraaaa 9 diyoruzzzz

Ahh bebitomm ahh yine neler olmuşşşş böylee Aramadımı hala konuşmadınızmı?
Son 9 gün kala böyle olmanı yaa inşallah gelince düzelirr yavruşum
Sende haklısın iyiyken böyle planlar yapıyorsun falan ama aranız bozulduğunda acele etmemen gerektiğini anlıyorsun
Bence doğru bir karar almışsın gelsin bir bak öyle biraz vakit geçirin ondan sonrada tamamen karaını verirsin bebişim inşallah düzelir inşallah hakkınızda hayırlısı olurr

Zeynepcim bence çok büyütülecek bişey yokmuş yakup seni görmek istediği içinde öyle demiş olabilir 1 saattliğinede olsa gidebilirdin ama tabi senin istediğin senin fikrin

Begüşcüm sende kayınaliden başta göz olduğun için her yaptığı her söylediği batıyor olabilir ama bencede kötü bişey dememiş valla aradıklarına dua et benimkiler söylüyorlardı aramıyorsun hep ara falan diye ama onları 1 kere bile aradıklarını görmedim hep bana hep bana. Valla bu konuda şanslısın her kayınvalide her hafta aramaz gelinini

Ay ne bilim Ebruş ya laf sokar gibi hiç sesin çıkmıyo beni aramıosun falan diyince ben gene kendi kendime kaynanalık yaptı yani dedim =)Canım ben askerim gidince arıyodum haftada bir falan sonra o mevzular oldu ya kendimi çektm pek aramadım sonra araya cenaze girdi gene onlar aradılar anam bana fırsat kalmıyo ki bide bende yarın kandil diye arıcaktım aslında hoş gene ararımda yani ne bilim bazı şeyler bana batıyo ilersi için korkuyorum belki de allahtan gülerek söyledi yoksa kafama takardım bide

Öyle Ebruşum yaa hayırlısını diliyorum ben deee..planlar yapmak da onla aramız iyyken konuşmak da çok güzel ama sonra adam birden değişiyor, neden çünkü ben kendi kendime sorun çıkarıp saçmalıyorum..hala da sinirliyim yazarken..ama ben iyiyim, aramadı aramaz da bugün bence sanmam, sakinleşmemizi bekliyor onun mantığına göre, bense beni böyle üzgün bıraktığı için arayı uzattıkça daha da kırılıyorum..bunu ona defalarca anlattım ama demek ki hala anlamamış koca kafalı

Boşver ya naparsa yapsın ben şafağımı sayacam arkadaş, o kadar uğraşıp buralara getirmişim şimdi onun yüzünden hevesimi söndüremem de....beklicez çare yok, keyfi gelince arar..

Sen nasılsınnn

Valla haklısın daha nişan yok bişey yokken fazla girme aralarına mesafeni koru sonra bir problem çıkmasın başta ama fazlada takılıp canını sıkma tatlımm
Amann zaten hep biz saçmalarız onlar hiç saçmalamaz
Boşver bebişim yaa sen say şafağını miss gibi geldiğinde zaten inşallah herşey hallolur
Valla ben kendimin nasıl olduğumuda bilmiyorum yaşıyorum çok şükür yarını dünümü düşnmemeye çalışarakk hiç değilse öyle bşraz unutmuş gibi oluyorum

Nilüüüüümmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

Aynen aynen onlar hep doğrudur zaten pehhh
İnşallah canikom inşallah bakalımm...
Sen de en güzelini yapıyorsun helal olsunn

ben geldim ki yine hiloşum iyiyim canım ben, aynı bildiğin gibi devam...

Hoşgeldin kiii
İyi iyi Nilücümmm dert tasa olmasın da mpnptpnluk da güzel

hoş buldum ebruşum kızlarla arada yazıştım; ama senle bayadır konuşmuyoruz. senin şafak da azaldı canım, siz uzun zamandır görüşmediniz ya ilk anınızı çok merak ediyorum nasıl olacak, neler konuşacaksınız, nasıl davranacaksınız birbirinize

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız.Okuduğum kadarıyla askerlerle yarenlerin arası bozuk gibi kendimi yanlız hissediyordum demekki değilmişim.Bizde az önce kavga ettik ben ağladım herzamanki gibi şimdi sakinledim sayılır.

Ah canım ah sorma herkes aynııı
Ağlama artık yavum değmiyor gözyaşımıza yaa...

öyle de canım insan arada heyecanlı, adrenali yüksek, tutkulu bir şeyler yaşamak istiyor

Kesinlikle öyleee..hele seninki askerden döndü ya artık beklenti oluyor muhakkak ki ama biraz daha işleri oturtsun atağa geçecek bence artık Mehmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…