Slm kızlar nasılsınız.Okuduğum kadarıyla askerlerle yarenlerin arası bozuk gibi kendimi yanlız hissediyordum demekki değilmişim.Bizde az önce kavga ettik ben ağladım herzamanki gibi şimdi sakinledim sayılır.
Ah canım ah sorma herkes aynııı
Ağlama artık yavum değmiyor gözyaşımıza yaa...
Kesinlikle öyleee..hele seninki askerden döndü ya artık beklenti oluyor muhakkak ki ama biraz daha işleri oturtsun atağa geçecek bence artık Mehmet
Kesinlikle öyleee..hele seninki askerden döndü ya artık beklenti oluyor muhakkak ki ama biraz daha işleri oturtsun atağa geçecek bence artık Mehmet
Şuan karnımı doyurdum nutellamlaa dondurma yemeye gelebilirimmm hatununnn
Anaaamm gel dondurma yiyekk
Bu arada mesaj attı koca kafalı ben de önemli bir şey sandım hala beni suçluyor, ben de işine bak ben "saçmalıyorum" dedim..amann
Evet tatlım bi rast gelemedik birbirimizeehoş buldum ebruşumkızlarla arada yazıştım; ama senle bayadır konuşmuyoruz. senin şafak da azaldı canım, siz uzun zamandır görüşmediniz ya ilk anınızı çok merak ediyorum nasıl olacak, neler konuşacaksınız, nasıl davranacaksınız birbirinize
Slm kızlar nasılsınız.Okuduğum kadarıyla askerlerle yarenlerin arası bozuk gibi kendimi yanlız hissediyordum demekki değilmişim.Bizde az önce kavga ettik ben ağladım herzamanki gibi şimdi sakinledim sayılır.
gel canım böyleeesebep ne :44:
Suçlasa bile konuşmaya çalışmak için mesaj atmıştırr iyi demişsin ama başka bişey söyler yanee susmazz
Evet tatlım bi rast gelemedik birbirimizee
Valla bende ve bütün çevremdekilerde onu çok merak ediyorum yavruşumm nolucak nasıl davranıcaz ne konuşucaz oooff bilmiyorum valla bunları düşünüce bile daral geliyor bir mutlu oluyorum bir hüzünlüü
Sizin aranız düzelmiş nilümm çok sevindim inşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsınn bebeğim
Benim yeni olan bişey değilll 13 aydır ben böyleyim arası bozulanların başını ben çekiyorum selencimm
Size noldukiii nie ağlattı seni askerinn
Bu aralar farkındayım değmediğinin canım sizleri bilmiyorum ama biz çok sık kavga etmeye başladık ortada hiçbirşey yok ve hep kendisi şuçlu artık sinirlerim baya yıpranmaya başladı elimde olmayarak ağlıyorum.
biz hala askerde gibiyiz canım, o zamanlar şafak sayıyordum şimdi de görüşmediğimiz günleri sayıyorum2 yıl kadar hiçbir şey beklemiyorum ben yaa
Suçlasa bile konuşmaya çalışmak için mesaj atmıştırr iyi demişsin ama başka bişey söyler yanee susmazz
Durumlarından dolayıydı değilmi nilüm?biz hala askerde gibiyiz canım, o zamanlar şafak sayıyordum şimdi de görüşmediğimiz günleri sayıyorum2 yıl kadar hiçbir şey beklemiyorum ben yaa
Şaçma sapan evi taşıyoruz bu aralar çift kişilik yatak aldım neymiş tek kişiliği yokmuymuş biri gelip yanımda yatarmış sorun bu yani illa üzecekya bahane arıyor sanki.
ah canım biz de ne kavgalarla geldik buralaraa ahhh..
Şu an yine sakin atlatıyorum ilk zamanlar mahvederdim kendimi, günümü tamamenn...yin eçok kötü oluyorum ama çabuk geçiyor artık, sakince bekliyorum sonra tıpış tıpış geliyor..
Yıpranıyor insan yavrum ama daha çok yolun var sakin kalmayı öğren bir an önce canım benim..
Olsun be Nilüşşş..arada git gel yapabilseniz, bir de işleri düzene soksanız eminim hızlanır bu süreçç..
Evet kesinlikle laf atmaya çalışıyr ve şımarıklık bekliyor benden de muhtemelen ama yeter artık yani..mesafemizi bilek
Gel kız gelll
Bir süre sonra öyle oluyor zaten tatlımda bizimde kaldırmadığı için iletişim falan kestik konuşmuyoruz görüşmüyoruz bugün çarşısı vardı amma velakinn bilmiyorum ne haltlar yedi falan filan işteee bir süre sonra alışıyorsun tatlımmAllah kolaylık versin canım hiç kolay değil benim artık bünye kaldırmıyor.Nilüye yazdım okursun çok saçma bir olay gülersin okuyunca ama askerime göre önemli.
Evet kesinlikle laf atmaya çalışıyr ve şımarıklık bekliyor benden de muhtemelen ama yeter artık yani..mesafemizi bilek
Gel kız gelll
Durumlarından dolayıydı değilmi nilüm?
Bence daha iyi ama 2 sene değilde 1 sene falan olsa. Çünkü daha yeni sivil hayatta berabersiniz ve daha 1 ay öncesine kadar senin kalbini çok kırmıştı doğru insan olduğuna eminmisin? yane bence biraz daha beklemeniz daha hayırlı olurr
Ayy Allahımm yaa aynı iboo ota b*ka kızıyor küsüyor benimki gibi
Evet tatlım bi rast gelemedik birbirimizee
Valla bende ve bütün çevremdekilerde onu çok merak ediyorum yavruşumm nolucak nasıl davranıcaz ne konuşucaz oooff bilmiyorum valla bunları düşünüce bile daral geliyor bir mutlu oluyorum bir hüzünlüü
Sizin aranız düzelmiş nilümm çok sevindim inşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsınn bebeğim
Şaçma sapan evi taşıyoruz bu aralar çift kişilik yatak aldım neymiş tek kişiliği yokmuymuş biri gelip yanımda yatarmış sorun bu yani illa üzecekya bahane arıyor sanki.
Yok canım ne yapıyorsam kendime yapıyorum eskiden olsa msjları arka arkaya yollardım şimdi cevap bile vermiyorum ona sinir oluyor zaten.Halasıyla konuşuyoruz genelde beni sakinleştiriyor askerime kızıyor halası olmasa daha zor geçer.
Hepsi aynı canım askerde bunun dersini alıyorlar sanırım nasıl daha fazla üzebiliriz diye bize çalışıyorlar.
Yok canım ne yapıyorsam kendime yapıyorum eskiden olsa msjları arka arkaya yollardım şimdi cevap bile vermiyorum ona sinir oluyor zaten.Halasıyla konuşuyoruz genelde beni sakinleştiriyor askerime kızıyor halası olmasa daha zor geçer.
Bir süre sonra öyle oluyor zaten tatlımda bizimde kaldırmadığı için iletişim falan kestik konuşmuyoruz görüşmüyoruz bugün çarşısı vardı amma velakinn bilmiyorum ne haltlar yedi falan filan işteee bir süre sonra alışıyorsun tatlımm
Mesafemizi koruyalım zafer bey de hatunn
Az daha dayann yavruşumm bitiyorr ne kaldıkii şurdaa
Kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpemmiiii52:
Bir süre sonra öyle oluyor zaten tatlımda bizimde kaldırmadığı için iletişim falan kestik konuşmuyoruz görüşmüyoruz bugün çarşısı vardı amma velakinn bilmiyorum ne haltlar yedi falan filan işteee bir süre sonra alışıyorsun tatlımm
Mesafemizi koruyalım zafer bey de hatunn
Az daha dayann yavruşumm bitiyorr ne kaldıkii şurdaa
Kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpemmiiii52:
ama çok heyecanlı canım yaa, inşallah beklediğine değer de gelir gelmez eskisinden çok daha güzel olur her şeybizim aramız çok iyi çok şükür canım, ikimiz de daha olgun daha anlayışlı yaklaşmaya başladık her şeye özellikle birbirimize ilişkimiz oturmaya başladı sanırım...
İyi ediyorsun ama her şeyi de anlatmamaya çalış bence tatlım, sen bilirsin de tabi en iyi nasıl birisi olduğunu..
En iyisini yapıyorsun kesinlikle en çok kendimize yapıyoruz yani..
Aynennn haddini bil Zafer Zaferr
He canım yaa bitti gitti vallaaaa...
Gel kızzz gelll
Olsun be Nilüşşş..arada git gel yapabilseniz, bir de işleri düzene soksanız eminim hızlanır bu süreçç..
Durumlarından dolayıydı değilmi nilüm?
Bence daha iyi ama 2 sene değilde 1 sene falan olsa. Çünkü daha yeni sivil hayatta berabersiniz ve daha 1 ay öncesine kadar senin kalbini çok kırmıştı doğru insan olduğuna eminmisin? yane bence biraz daha beklemeniz daha hayırlı olurr
Bilmessen bildiririz ulennnn falan diyormuşummm
Aynennn haddini bil Zafer Zaferr
He canım yaa bitti gitti vallaaaa...
Gel kızzz gelll
Aaa ayıp ediyorsun selencim öküzlere hakaret ediyorsunn ama şimcikkÇok zor canım yaa bizim daha çok var çok fırın ekmek yemem lazım yiye yiye şişmezsem iyidirBizimde çarşımız vardı bir küstük bir barıştık en sonunda beter olduk aynı kaderi hep paylaşmak zorundamıyız kızlar yaa bari bazılarımızınki romantik olsa hepsi öküz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?