Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel canım böyleee sebep ne :44:

Son düzenleme:

Bu aralar farkındayım değmediğinin canım sizleri bilmiyorum ama biz çok sık kavga etmeye başladık ortada hiçbirşey yok ve hep kendisi şuçlu artık sinirlerim baya yıpranmaya başladı elimde olmayarak ağlıyorum.

Kesinlikle öyleee..hele seninki askerden döndü ya artık beklenti oluyor muhakkak ki ama biraz daha işleri oturtsun atağa geçecek bence artık Mehmet

biz hala askerde gibiyiz canım, o zamanlar şafak sayıyordum şimdi de görüşmediğimiz günleri sayıyorum 2 yıl kadar hiçbir şey beklemiyorum ben yaa

Anaaamm gel dondurma yiyekk

Bu arada mesaj attı koca kafalı ben de önemli bir şey sandım hala beni suçluyor, ben de işine bak ben "saçmalıyorum" dedim..amann
Şuan karnımı doyurdum nutellamlaa dondurma yemeye gelebilirimmm hatununnn
Suçlasa bile konuşmaya çalışmak için mesaj atmıştırr iyi demişsin ama başka bişey söyler yanee susmazz

Evet tatlım bi rast gelemedik birbirimizee
Valla bende ve bütün çevremdekilerde onu çok merak ediyorum yavruşumm nolucak nasıl davranıcaz ne konuşucaz oooff bilmiyorum valla bunları düşünüce bile daral geliyor bir mutlu oluyorum bir hüzünlüü
Sizin aranız düzelmiş nilümm çok sevindim inşallah bir daha kötü şeyler yaşamazsınn bebeğim

Benim yeni olan bişey değilll 13 aydır ben böyleyim arası bozulanların başını ben çekiyorum selencimm
Size noldukiii nie ağlattı seni askerinn

Allah kolaylık versin canım hiç kolay değil benim artık bünye kaldırmıyor.Nilüye yazdım okursun çok saçma bir olay gülersin okuyunca ama askerime göre önemli.

ah canım biz de ne kavgalarla geldik buralaraa ahhh..
Şu an yine sakin atlatıyorum ilk zamanlar mahvederdim kendimi, günümü tamamenn...yin eçok kötü oluyorum ama çabuk geçiyor artık, sakince bekliyorum sonra tıpış tıpış geliyor..
Yıpranıyor insan yavrum ama daha çok yolun var sakin kalmayı öğren bir an önce canım benim..

biz hala askerde gibiyiz canım, o zamanlar şafak sayıyordum şimdi de görüşmediğimiz günleri sayıyorum 2 yıl kadar hiçbir şey beklemiyorum ben yaa

Olsun be Nilüşşş..arada git gel yapabilseniz, bir de işleri düzene soksanız eminim hızlanır bu süreçç..

Şuan karnımı doyurdum nutellamlaa dondurma yemeye gelebilirimmm hatununnn
Suçlasa bile konuşmaya çalışmak için mesaj atmıştırr iyi demişsin ama başka bişey söyler yanee susmazz

Evet kesinlikle laf atmaya çalışıyr ve şımarıklık bekliyor benden de muhtemelen ama yeter artık yani..mesafemizi bilek
Gel kız gelll

Durumlarından dolayıydı değilmi nilüm?
Bence daha iyi ama 2 sene değilde 1 sene falan olsa. Çünkü daha yeni sivil hayatta berabersiniz ve daha 1 ay öncesine kadar senin kalbini çok kırmıştı doğru insan olduğuna eminmisin? yane bence biraz daha beklemeniz daha hayırlı olurr

Şaçma sapan evi taşıyoruz bu aralar çift kişilik yatak aldım neymiş tek kişiliği yokmuymuş biri gelip yanımda yatarmış sorun bu yani illa üzecekya bahane arıyor sanki.

Ayy Allahımm yaa aynı iboo ota b*ka kızıyor küsüyor benimki gibi

Şafak 9 Aydınnnn

Şafak sadece 9 yaaaaa....bunun kafiyesi neydi dur hatırlıycammmm: Şafak 9 haftaya yokuzzzz
Resmen tek hanelerdeyimmmm yaaaa

Yok canım ne yapıyorsam kendime yapıyorum eskiden olsa msjları arka arkaya yollardım şimdi cevap bile vermiyorum ona sinir oluyor zaten.Halasıyla konuşuyoruz genelde beni sakinleştiriyor askerime kızıyor halası olmasa daha zor geçer.

Allah kolaylık versin canım hiç kolay değil benim artık bünye kaldırmıyor.Nilüye yazdım okursun çok saçma bir olay gülersin okuyunca ama askerime göre önemli.
Bir süre sonra öyle oluyor zaten tatlımda bizimde kaldırmadığı için iletişim falan kestik konuşmuyoruz görüşmüyoruz bugün çarşısı vardı amma velakinn bilmiyorum ne haltlar yedi falan filan işteee bir süre sonra alışıyorsun tatlımm

Evet kesinlikle laf atmaya çalışıyr ve şımarıklık bekliyor benden de muhtemelen ama yeter artık yani..mesafemizi bilek
Gel kız gelll

Mesafemizi koruyalım zafer bey de hatunn
Az daha dayann yavruşumm bitiyorr ne kaldıkii şurdaa
Kızlar kızlar gelem mi yananızdan öpemmiiii 52:

Hepsi aynı canım askerde bunun dersini alıyorlar sanırım nasıl daha fazla üzebiliriz diye bize çalışıyorlar.

ama çok heyecanlı canım yaa, inşallah beklediğine değer de gelir gelmez eskisinden çok daha güzel olur her şey bizim aramız çok iyi çok şükür canım, ikimiz de daha olgun daha anlayışlı yaklaşmaya başladık her şeye özellikle birbirimize ilişkimiz oturmaya başladı sanırım...

Şaçma sapan evi taşıyoruz bu aralar çift kişilik yatak aldım neymiş tek kişiliği yokmuymuş biri gelip yanımda yatarmış sorun bu yani illa üzecekya bahane arıyor sanki.

ooo kim yatcak sanki canım en fazla kız kardeşin ablan varsa onlar yatar ya da minik kuzenlerin, yeğenlerin falan... kimseyle paylaşamıyor anlaşılan seni şimdi kendisi sana dokunamıyor, seni göremiyor, sesini her an duyamıyor ya havada uçan kuştan bile kıskanır ben benimkini annesinden kıskanıyorum mesela iş yerleri birbirine çok yakın öğle yemeğini annesinin dükkanında yiyor, çay molasında oraya gidiyor sinirleniyorum

Son düzenleme:

Hepsi aynı canım askerde bunun dersini alıyorlar sanırım nasıl daha fazla üzebiliriz diye bize çalışıyorlar.

Aha aynıı beenn bende öyle ard arda mesaj atardım dayanamzdım arardım konuşmaya çalışırdım amma şubattan beri bu hale geldim gamsızmı oldum ne
Aman Allah korusun bizim gibi olmazsınız inşallah tatlım

İyi ediyorsun ama her şeyi de anlatmamaya çalış bence tatlım, sen bilirsin de tabi en iyi nasıl birisi olduğunu..
En iyisini yapıyorsun kesinlikle en çok kendimize yapıyoruz yani..

Aynennn haddini bil Zafer Zaferr
He canım yaa bitti gitti vallaaaa...
Gel kızzz gelll

Çok zor canım yaa bizim daha çok var çok fırın ekmek yemem lazım yiye yiye şişmezsem iyidir Bizimde çarşımız vardı bir küstük bir barıştık en sonunda beter olduk aynı kaderi hep paylaşmak zorundamıyız kızlar yaa bari bazılarımızınki romantik olsa hepsi öküz.

Aynen öyle tatlım ne olucağını bilmeden beklemek sadece beklemek... ya son diyorsun ya başlangıçç son olucağını bilsen bile beklemek çok değişik bir duyguu
ÇOk sevindim yavruşum ya Allahım bozmasınn inşallah hep böyle olursunuz bilin kıymetinizi tabikiii bu zamanda gerçek sevgi gerçek aşk zor bulunuyorrr

Haklısın canım anlatmamak lazım ama ağzımdan kaçıyor mutluluğumu onunla paylaşmazsam kiminle paşlaşacağım.

Olsun be Nilüşşş..arada git gel yapabilseniz, bir de işleri düzene soksanız eminim hızlanır bu süreçç..

yok canım ya hızlanacağı falan yok beklicez iki yıl mecbur. belki başka adayları değerlendiririm bu sürede

evet canım bi yıl ailesinin borçlarına yardım edecek, bi yıl da bizim için biriktirecek. annesi borçları bitince bize ev alacak-mış(!) bekleyelim de kuzum ikimizin de yaş gidiyor, tabii yaş gidiyor diye evlenilmez; ama biz birbirimizden vazgeçemeyiz sanırım. iyi kötü demeyip evlencez

Aynennn haddini bil Zafer Zaferr
He canım yaa bitti gitti vallaaaa...
Gel kızzz gelll
Bilmessen bildiririz ulennnn falan diyormuşummm
Ortada buluşakkk

Aaa ayıp ediyorsun selencim öküzlere hakaret ediyorsunn ama şimcikk
Şaka maka yontlumamış odunlar kalaslarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…