- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yok canım ya hızlanacağı falan yokbeklicez iki yıl mecbur. belki başka adayları değerlendiririm bu sürede
ama çok heyecanlı canım yaa, inşallah beklediğine değer de gelir gelmez eskisinden çok daha güzel olur her şeybizim aramız çok iyi çok şükür canım, ikimiz de daha olgun daha anlayışlı yaklaşmaya başladık her şeye özellikle birbirimize ilişkimiz oturmaya başladı sanırım...
ooo kim yatcak sanki canımen fazla kız kardeşin ablan varsa onlar yatar ya da minik kuzenlerin, yeğenlerin falan... kimseyle paylaşamıyor anlaşılan seni şimdi kendisi sana dokunamıyor, seni göremiyor, sesini her an duyamıyor ya havada uçan kuştan bile kıskanır ben benimkini annesinden kıskanıyorum mesela iş yerleri birbirine çok yakın öğle yemeğini annesinin dükkanında yiyor, çay molasında oraya gidiyor sinirleniyorum
Bilmessen bildiririz ulennnn falan diyormuşummm
Ortada buluşakkk
Aaa ayıp ediyorsun selencim öküzlere hakaret ediyorsunn ama şimcikk
Şaka maka yontlumamış odunlar kalaslarrr
Askere gidince dahada kıskançlık başladı dediğin gibi yanımda olamadığından olabilir.Şimdi sen haklısın kıskanman lazımGelincede baya bir kıskanman lazım çünkü tüm derdini sen çekiyorsun.Geçen ailesinin yanına gittim ben mesala kimse kaç aydır askerde olduğunu bilmiyor her nazını biz çekiyoruz askerlerimizin.
Bilmessen bildiririz ulennnn falan diyormuşummm
Ortada buluşakkk
Aaa ayıp ediyorsun selencim öküzlere hakaret ediyorsunn ama şimcikk
Şaka maka yontlumamış odunlar kalaslarrr
Askere gidince dahada kıskançlık başladı dediğin gibi yanımda olamadığından olabilir.Şimdi sen haklısın kıskanman lazımGelincede baya bir kıskanman lazım çünkü tüm derdini sen çekiyorsun.Geçen ailesinin yanına gittim ben mesala kimse kaç aydır askerde olduğunu bilmiyor her nazını biz çekiyoruz askerlerimizin.
O da senin bileceğin iş tabiiii
O zaman Ethicaya gel
Canlar iyi geceleeeeer :) Hiç biriniz mutsuz olmayı haketmiyosunuzz bakiim öküzler için canınızı sakın sıkmayın düşünmeyin de hiç kimseyi kendinizden çook :) :) Enerjinizi onlara harcamayın
Hilalimmm nasılsınnn morelin düzeldi mii :)
Biraz öyle oldu sanırım tatlım ben 3.5 senedir yontamadım zaten bundan sonrada yontamam odunumu
Hahah başka adaylar süpermişyok canım ya hızlanacağı falan yokbeklicez iki yıl mecbur. belki başka adayları değerlendiririm bu sürede
evet canım bi yıl ailesinin borçlarına yardım edecek, bi yıl da bizim için biriktirecek. annesi borçları bitince bize ev alacak-mış(!)bekleyelim de kuzum ikimizin de yaş gidiyor, tabii yaş gidiyor diye evlenilmez; ama biz birbirimizden vazgeçemeyiz sanırım. iyi kötü demeyip evlencez
Tamam acilinde takılırız o vakitt
O zaman Ethicaya gel
Herkesten çok biz çekiyoruz tabii ben eminim buna yaniiii..
Amaan başlarda daha bir kıskanç oluyorlar ama zamanla kendi dertleri tasaları sıkılmaları unutturuyor kıskançlığı bencee,bu sfer de nazları başlıyorrr
Canım iyiyim yaaa çok bir gelişme yok ama ben iyiyim napayım kiii oturup ona mı üzülim şimdi şafağım 9 ken ayıp yavçelişkiye bakk trajikomik bir durum işte
Sen nasılsınn??
Ben de biraz yonttum bu kadar oldu bana en başta kendi diyordu ben odunum işte ya yontacan ya atıp yakacan ama artık kabul etmiyor bile yaa...ne kadar değişti şu 4-5 ayda özellikleee.. uamrım eski haline dönerr
kıskanıyorum valla canım napim içimden geliyor engel olamıyorumarada söyleniyorum, en azından ailemin gözü önündeyim diyor, beterin beteri var deyip susuyorum ben de aslında o öyle deyince sen de aşkım seni hayal ederek uyucam yastığı yanıma koycam senmişsin gibi sarılcam falan deseydin
o ne ki yavruşum :44:
Canlar iyi geceleeeeer :) Hiç biriniz mutsuz olmayı haketmiyosunuzz bakiim öküzler için canınızı sakın sıkmayın düşünmeyin de hiç kimseyi kendinizden çook :) :) Enerjinizi onlara harcamayın
Hilalimmm nasılsınnn morelin düzeldi mii :)
Ben 5 senede yontamadımm tatlım adamın içinde yok benn napimmmBiraz öyle oldu sanırım tatlım ben 3.5 senedir yontamadım zaten bundan sonrada yontamam odunumu
o ne ki yavruşum :44:
Canım iyiyim yaaa çok bir gelişme yok ama ben iyiyim napayım kiii oturup ona mı üzülim şimdi şafağım 9 ken ayıp yavçelişkiye bakk trajikomik bir durum işte
Sen nasılsınn??
Ben de biraz yonttum bu kadar oldu bana en başta kendi diyordu ben odunum işte ya yontacan ya atıp yakacan ama artık kabul etmiyor bile yaa...ne kadar değişti şu 4-5 ayda özellikleee.. uamrım eski haline dönerr
Hahah başka adaylar süpermiş
Aman tatlım geç olsunda güç olmasın Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn
Tamam acilinde takılırız o vakitt
İyi geceler canım.Umutsuz ev kadınlarına döndük valla.Askerlik bitince hak edeceğiz inşallah tatlım.
Ben 5 senede yontamadımm tatlım adamın içinde yok benn napimmm
Bizim burda özel bir hastanee bebişimm..
Lafımın bitmesini beklese ne edebiyatlar yapacam ama susmuyorki Allah çene vermiş anca.Bencede annesi değilde başkasının yanına gitse daha beter canım sen böyle idare et dönüp dolaşıp senin kollarına gelecek.
Ben 5 senede yontamadımm tatlım adamın içinde yok benn napimmm
Bizim burda özel bir hastanee bebişimm..
Tabiki hakediyosunuz en iyisini en güzelini yeterki şu askerlik bitsin bir an önce :) Kandilimiz mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim Allahım hepimizi mutlu etsin inşallah :)
amin canım, düşünüyorum bazen başkası olsa nasıl olur diye de hep mehmet geliyor gözümün önüneebruşum acilinde dediğine göre hastane olmalı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?