Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Askere gidince dahada kıskançlık başladı dediğin gibi yanımda olamadığından olabilir.Şimdi sen haklısın kıskanman lazım Gelincede baya bir kıskanman lazım çünkü tüm derdini sen çekiyorsun.Geçen ailesinin yanına gittim ben mesala kimse kaç aydır askerde olduğunu bilmiyor her nazını biz çekiyoruz askerlerimizin.

Herkesten çok biz çekiyoruz tabii ben eminim buna yaniiii..
Amaan başlarda daha bir kıskanç oluyorlar ama zamanla kendi dertleri tasaları sıkılmaları unutturuyor kıskançlığı bencee,bu sfer de nazları başlıyorrr

Canlar iyi geceleeeeer :) Hiç biriniz mutsuz olmayı haketmiyosunuzz bakiim öküzler için canınızı sakın sıkmayın düşünmeyin de hiç kimseyi kendinizden çook :) :) Enerjinizi onlara harcamayın

Hilalimmm nasılsınnn morelin düzeldi mii :)

Bilmessen bildiririz ulennnn falan diyormuşummm
Ortada buluşakkk

Aaa ayıp ediyorsun selencim öküzlere hakaret ediyorsunn ama şimcikk
Şaka maka yontlumamış odunlar kalaslarrr

Biraz öyle oldu sanırım tatlım ben 3.5 senedir yontamadım zaten bundan sonrada yontamam odunumu

kıskanıyorum valla canım napim içimden geliyor engel olamıyorum arada söyleniyorum, en azından ailemin gözü önündeyim diyor, beterin beteri var deyip susuyorum ben de aslında o öyle deyince sen de aşkım seni hayal ederek uyucam yastığı yanıma koycam senmişsin gibi sarılcam falan deseydin

O da senin bileceğin iş tabiiii

O zaman Ethicaya gel

o ne ki yavruşum :44:

Canım iyiyim yaaa çok bir gelişme yok ama ben iyiyim napayım kiii oturup ona mı üzülim şimdi şafağım 9 ken ayıp yav çelişkiye bakk trajikomik bir durum işte
Sen nasılsınn??

Biraz öyle oldu sanırım tatlım ben 3.5 senedir yontamadım zaten bundan sonrada yontamam odunumu

Ben de biraz yonttum bu kadar oldu bana en başta kendi diyordu ben odunum işte ya yontacan ya atıp yakacan ama artık kabul etmiyor bile yaa...ne kadar değişti şu 4-5 ayda özellikleee.. uamrım eski haline dönerr

Hahah başka adaylar süpermiş
Aman tatlım geç olsunda güç olmasın Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn

O zaman Ethicaya gel
Tamam acilinde takılırız o vakitt

Kızlar nazlı olur diye bilirdim ama askerlikten sonra yanıldığımı anladım bunlar bizden daha nazlılar canım.Seninde az kalmış tatlım o kadar günlerin acısına hak ediyorsun ne mutlu sana seninde askerliğin bitiyor sende teskere alacaksın darısıda bize olur inşallah.

Ben de iyiyim canıım :) 9 gün sonra 300 lere düşücem ya onu beklyorum :) :) Ya smile leri nerden yapıyosunuz ki ben yapamıyomm Sen de üzülme boşveeeeer :) Şimdi sevinme zamanı son 9 :)

Lafımın bitmesini beklese ne edebiyatlar yapacam ama susmuyorki Allah çene vermiş anca.Bencede annesi değilde başkasının yanına gitse daha beter canım sen böyle idare et dönüp dolaşıp senin kollarına gelecek.

İyi geceler canım.Umutsuz ev kadınlarına döndük valla.Askerlik bitince hak edeceğiz inşallah tatlım.

ya yontacan ya da ateşe atıp yakcan ha deli ayy bu oğlanlar... baştan odunum deyip odunluk yaptıklarında da ben sana baştan söylemiştim diyorlar bir de ölür müsün öldürür müsün

Hahah başka adaylar süpermiş
Aman tatlım geç olsunda güç olmasın Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn

Tamam acilinde takılırız o vakitt

amin canım, düşünüyorum bazen başkası olsa nasıl olur diye de hep mehmet geliyor gözümün önüne ebruşum acilinde dediğine göre hastane olmalı :44:

İyi geceler canım.Umutsuz ev kadınlarına döndük valla.Askerlik bitince hak edeceğiz inşallah tatlım.

Tabiki hakediyosunuz en iyisini en güzelini yeterki şu askerlik bitsin bir an önce :) Kandilimiz mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim Allahım hepimizi mutlu etsin inşallah :)

hadi yaa, bi gün aç ağzını yum gözünü içinde ne varsa say dök... dicem ama yok sen yapma yine de asker adam nazını çekcen mecbur :26:

Ben 5 senede yontamadımm tatlım adamın içinde yok benn napimmm

Bizim burda özel bir hastanee bebişimm..

canım artık zaferin dediği gibi at ateşe yansın o anladım canım, sağ olasın öyle şifreli konuşmayın aranızda

Tabiki hakediyosunuz en iyisini en güzelini yeterki şu askerlik bitsin bir an önce :) Kandilimiz mübarek olsun bu gece bol bol dua edelim Allahım hepimizi mutlu etsin inşallah :)

Amin tatlım inşallah hepimiz hak edeceğiz zor bir süreçten geçiyoruz.Senin ve tüm müslüman aleminin Kandili Mübarek Olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…