- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
hadi yaa, bi gün aç ağzını yum gözünü içinde ne varsa say dök... dicem ama yok sen yapma yine de asker adam nazını çekcen mecbur :26:
canım artık zaferin dediği gibi at ateşe yansın oanladım canım, sağ olasın öyle şifreli konuşmayın aranızda
Hahah başka adaylar süpermiş
Aman tatlım geç olsunda güç olmasın Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz içinn
Tamam acilinde takılırız o vakitt
Kızlar nazlı olur diye bilirdim ama askerlikten sonra yanıldığımı anladım bunlar bizden daha nazlılar canım.Seninde az kalmış tatlım o kadar günlerin acısına hak ediyorsun ne mutlu sana seninde askerliğin bitiyor sende teskere alacaksın darısıda bize olur inşallah.
Ben de iyiyim canıım :) 9 gün sonra 300 lere düşücem ya onu beklyorum :) :) Ya smile leri nerden yapıyosunuz ki ben yapamıyommSen de üzülme boşveeeeer :) Şimdi sevinme zamanı son 9 :)
Hheheh olurr
Aynen öylee şu an bu şafak her şeyi unutmama yardımcı oluyorr..
Darısı sizlerin başına ben tezkeremi alacağım yakındaa
İyi ol canım iyi olll
ohh 400 lerden kurtuluyosun sen de şükürr...
Smileyler altta çıkıyor bi' şeyler yazarkenn..sende yok mu kii..bir başlık vardı bunla ilgili oraya bak canım kk anasayfadan
Üzülmücem ya amannn uyuycam bennn hehehe
ya yontacan ya da ateşe atıp yakcan hadeli ayy bu oğlanlar... baştan odunum deyip odunluk yaptıklarında da ben sana baştan söylemiştim diyorlar bir de ölür müsün öldürür müsün
amin canım, düşünüyorum bazen başkası olsa nasıl olur diye de hep mehmet geliyor gözümün önüneebruşum acilinde dediğine göre hastane olmalı :44:
Belki seninkini içinde olur sonradan tatlışBen pes ettim zaten canım baksana sen 5 senede yapamadıysan ben hiç uğraşmayayım
hadi yaa, bi gün aç ağzını yum gözünü içinde ne varsa say dök... dicem ama yok sen yapma yine de asker adam nazını çekcen mecbur :26:
canım artık zaferin dediği gibi at ateşe yansın oanladım canım, sağ olasın öyle şifreli konuşmayın aranızda
Belki seninkini içinde olur sonradan tatlış
Hahahahaha öyle olucak zatenn
Tamam bebişim konuşmayızz
Kızlar size doyum olmaz ben yatmaya gidiyorum uykum geldi..
Kandiliniz Mübarek olsun Allahım dualarınızı kabul etsinn..
Hepiciğinze iyi geceler diyorum ve öpüyorumm sizleriii
Sohbet için çok teşekkür ederim kızlar çok iyi geldiniz bana görüşürüz inşallah yine iyi geceler hepinize dikkat edin kendinize.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HEPİNİZİN.
Ben o dediğini askerden bir gelsin o zaman yapacağımı biliyorum ağlayacak beni dinlerken o zamana kadar dahada birikecek tabi vay haline
Evet hastane ben lazere gidiyorum da oraya
Sorma yaa değişik kafaları var bunlarınn, benimki zaten koca kafaaa
Hahahahaha öyle olucak zatenn
Tamam bebişim konuşmayızz
Kızlar size doyum olmaz ben yatmaya gidiyorum uykum geldi..
Kandiliniz Mübarek olsun Allahım dualarınızı kabul etsinn..
Hepiciğinze iyi geceler diyorum ve öpüyorumm sizleriii
Çok sevindim hiloşumm yaa zaferin bu huyunu seviyorum tamam kırıyor ediyor ama sonra düşünüyor ve hatasının farkına varıyor kırmasıda artık şafağının sıkıştırmasındandır bence geldiğinde herşey çok güzell olucakkKızlaaarrrr sanırım istediğimi başardımmm..demiştim ya mesaj attı, biraz mesajlaştık sonra başta beni suçladı sonra işte yok her şeyin suçlusu benim zaten falan diye söylendi... sonra uzatmadım ve boş boş kouşuyorum sen beni boşver uyuycam dedim, iyi geceler dedim ve uyudum, gecenin 5 inde "düşünmekten daha uyuyamadım" yazmışÜzülürdüm normalde ama normalde tam tersi olurdu gece ben kafama takıp uyuyamazdım o umursuzca uyurdu..dün kafama koyduğumu yaptım resmen..ve şu an hala da içim rahat tek istediğim zaten düşünmesiydi...
Bakalım cevap yazarım şimdi sonra nolcak...
Şimdi evden çıkıyorum bugün giremeyebilirim ama gece yazarım
İyi yapmışınız begüşcümm kaçtan kaça kadar çarşı izini var seninkinin tatlım? birde her hafta çıkabiliyormu?Kızlar öncelikler sizin ve ailelerinizin Berat kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...Allah dualarınızı kabul etsin...
Askerimle konuştuk 1.5 saate yakın netteydi arkadaşları sinemaya gitmiş o gitmemiş bu seferde içime dert oldu paran mı yoktu ki dedim yok vardı da canım istemedi orda 2 saat geçicek gün bitcek zaten dedi şaşrdım açıkçası geçen hafta çünkü gidiceklerdi kız falan mı var dedim aman dedi onlara dişi sinek bile bakmaz öyle güldük =) İyi görünüyodu biraz yorgun biraz uykulu öyle bi hafta daha bitti işte hepimizin gözü aydın ...
Kızlar öncelikler sizin ve ailelerinizin Berat kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...Allah dualarınızı kabul etsin...
Askerimle konuştuk 1.5 saate yakın netteydi arkadaşları sinemaya gitmiş o gitmemiş bu seferde içime dert oldu paran mı yoktu ki dedim yok vardı da canım istemedi orda 2 saat geçicek gün bitcek zaten dedi şaşrdım açıkçası geçen hafta çünkü gidiceklerdi kız falan mı var dedim aman dedi onlara dişi sinek bile bakmaz öyle güldük =) İyi görünüyodu biraz yorgun biraz uykulu öyle bi hafta daha bitti işte hepimizin gözü aydın ...
Kızlar öncelikler sizin ve ailelerinizin Berat kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...Allah dualarınızı kabul etsin...
Çok sevindim hiloşumm yaa zaferin bu huyunu seviyorum tamam kırıyor ediyor ama sonra düşünüyor ve hatasının farkına varıyor kırmasıda artık şafağının sıkıştırmasındandır bence geldiğinde herşey çok güzell olucakk
İyi yapmışınız begüşcümm kaçtan kaça kadar çarşı izini var seninkinin tatlım? birde her hafta çıkabiliyormu?
Hilalcim evet canim bizimde azaliyor ama gene de gozumde cok buyuyor canim iki ay hayirlisi artik
Esincim ben iyiyim canim bizde siz gibi kavga gurultu safak attiriyoruz degisen birsey yok :) omer yirmi gunluk izne geldi biz sabah aksan birlikteydik nisanli olmanin faydalari :)
merhaba kızlar onura sinir oldum bana günaydın msjı atmadan yarm saat önce faceteymş bnde gördm bunu bna günaydın demedn face grmişn bana yarm saat snra gnydn dion dedm cvp yok snra bktm net paketm bitmiş faceden msj attm btmiş die görmüş ama gene cevp yok şuanda facede ç.içi ve bişey demyo bnde demyom çok sinirliyom şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?