aman canm bi haftadır bozuk aramız ev konusundan başladık şakaydı ciddileşti inada bindi tabi aramız bozuk olunca ne dersek yanlış anlamya müsaitiz daha ortada bişey yok olmayan evin tartışmasını yaptık işte bde hastaym parlıcak yer arıyomcanım sen yapman gerekeni yapmışsın, eğer dayanabilirsen o yazana kadar yazma. siz neden kavga etmiştiniz ki :44:
aman canm bi haftadır bozuk aramız ev konusundan başladık şakaydı ciddileşti inada bindi tabi aramız bozuk olunca ne dersek yanlış anlamya müsaitiz daha ortada bişey yok olmayan evin tartışmasını yaptık işte bde hastaym parlıcak yer arıyom
Çok sevindim hiloşumm yaa zaferin bu huyunu seviyorum tamam kırıyor ediyor ama sonra düşünüyor ve hatasının farkına varıyor kırmasıda artık şafağının sıkıştırmasındandır bence geldiğinde herşey çok güzell olucakk
İyi yapmışınız begüşcümm kaçtan kaça kadar çarşı izini var seninkinin tatlım? birde her hafta çıkabiliyormu?
sabah 9 gibi çıkıyolar akşam 5.30 da teslim olması gerekiyomş...şu sıra her hafta çıkıyolar canım...
Ama çarşıya çıkıpta dönmeyenler oluyomuş o yüzden diyo biz çıkamazsak onlar yüzünden olcak diyo,,bulmuşlar rahat yeri giden gelmiyomş mallar ...
ev alcaklar bzm için bnde ikimzn ailesine braz uzak olsun dedm bzim taraf iidir ii ii faln dedi szn tarf bzmkler çok uzak bzmkde sznklere dedm (doğal olarakhayırdır yavrum ya ne evi? geçmiş olsun, özel günündesin sanırım... o inat çok pis bişi zaten. hele erkekler inat edince içinden çıkılmaz bir hal alıyor, biz hemen yumuşuyoruz da onlar inatlaştıkça kırıcı da oluyorlar
Begümcüm sizinde kandiliniz mübarek olsunn..Dualarınızda bizi de eksik etmeyin..
Oh oh ne güzel konuşmuşsunuz canımm sevindimm :) Benimkisi aramadı 2 gündür bugünde çarşıya çıkmadı heralde çıksa arardı geçen hafta cumartesi çıkmış oda öğlen 1 den 4 e kadar bende istanbuldaydım zaten nette görüşemezdik ama bana haber vermedi çok kızmıştımmm..Bu hafta sonu da aramadı bakalım ararsa bugün öğrenicem ne olduğunu dua et bana bol bol ::)
Anlamadım ki kızların yanlarında işi nee?? Asker değil mi bunlar yahu?? Yani normal hayatta tamam olabilir, birinin sevgilisi olur, arkadaşı olur sen o şehirde değilsen ancak o şekilde kızları kabul edebilirim, sevgilimize gvenmezsek zaten işimiz ne...ama yani bu kızlar çirkin diye değil de sevgilin senden başkasını görmez diye olmalı bence
Sağol Ebruşum hee düşünmüş, bakalım nereye vardıracaz bugün çok konuşamıcaz zaten, şimdi eve geldim çıkcam ve ailemle olcam bu sefer, ama akşam bakalım ne konulcazz..
İnşallah senin için de güzel olur gelince Ebruşum
Bana da bi' ara geçmiyor gibi geliyordu ama saldım gitti bu ara kendiliğinden bitiyorr
Seroş : Senin askerini de ben pek rahat gördüm yani aramıyo ayrı bi de arıyamamak var hangisini yapıyo eğer aramıyosa ayıp ediyo açıkçası ..nolursa olsun görüşemeseniz bile haber vermesi güzel olurdu..Eğer bazı şeylerden rahatsızsan bence biraz tavrını koy neden aramıyosun çok mu eğitim var falan de tatlı tatlı çünkü bazı şeylere şimdiden göz yumarsan çok uzun yolumuz var...Tabi ben kendi fikrim ama sen bu konuda valla anlayışlısın helal olsun .
Hiloşum : Dediğin gibi tanıdık ortamda başkasının kız arkadaşı olur falan bişi demem o kadar hödük değilim bende =) Benimki film çok sever geçen hafta gitcekti bu hafta gitmemiş bende bi soriyim dedim o da cnm istemedi dedi,,sonra kız muhabbetine geldi ,,bizim güvenimiz tam o ayrıda o da onlar için asker adama kim bakcak onlarda film izlemeye girdiler kendileri dedi ...Aman kim nereye giderse gitsin bizim bi problemimiz olmasnda ...
ev alcaklar bzm için bnde ikimzn ailesine braz uzak olsun dedm bzim taraf iidir ii ii faln dedi szn tarf bzmkler çok uzak bzmkde sznklere dedm (doğal olarak) ortada olsun önce şakalşıyoduk işte geln alcaz bzm taraf faln diodu bn gene aynı diyom snra başladı sen annemkern zırt pırt gelmsini istemyon kaynanalık yapcak die istemyon ciddi ciddi sölüo anam dedm noluyoz ya bn öle bişey mi dedm kafasnda kurdu kurdu parladı dedm kızlar kendi annesinin yaknnda otrmak ister genelde bn ortada dedim suçlu oldm zamanı gelnce yüzyüze konuşrz dedm inat yaptı lafndan da dönemedi bzm tarafta oturcaz ddi bnde istemyom dedm bnde annemn tarafta oturmak istyom ozman dedm
Topiğin annesiiii özledim kız seni hiç denk gelemiyoruz yavrum :26: Yok bebeğim takmıyorum, sıkıyor canımı ama sonra takmıycam diyorum kendi kendime takmıyorum. Alıştılar iyice evet kuzum, alışkanlıklara elbet son verecekleeer. Gönlümü alsa da sonuç gene aynı oluyor kuzum. Öpüyorum seniii, yeğenimi dee kendine çok iyi bak
Yarın piknik var dediğim gibi giremem :)
Zafer gelince mutlaka haber et bana önce ki gibi oldu mu olmadı mı, eğer zafer olursa yakupta düzelir huyları bir çünkü
Hiloşşum annemle konuştum ev eşyalarını almaya 3 ay sonra başlıyoruz
Kızlaaarrrr sanırım istediğimi başardımmm..demiştim ya mesaj attı, biraz mesajlaştık sonra başta beni suçladı sonra işte yok her şeyin suçlusu benim zaten falan diye söylendi... sonra uzatmadım ve boş boş kouşuyorum sen beni boşver uyuycam dedim, iyi geceler dedim ve uyudum, gecenin 5 inde "düşünmekten daha uyuyamadım" yazmışÜzülürdüm normalde ama normalde tam tersi olurdu gece ben kafama takıp uyuyamazdım o umursuzca uyurdu..dün kafama koyduğumu yaptım resmen..ve şu an hala da içim rahat tek istediğim zaten düşünmesiydi...
Bakalım cevap yazarım şimdi sonra nolcak...
Şimdi evden çıkıyorum bugün giremeyebilirim ama gece yazarım
ev alcaklar bzm için bnde ikimzn ailesine braz uzak olsun dedm bzim taraf iidir ii ii faln dedi szn tarf bzmkler çok uzak bzmkde sznklere dedm (doğal olarak) ortada olsun önce şakalşıyoduk işte geln alcaz bzm taraf faln diodu bn gene aynı diyom snra başladı sen annemkern zırt pırt gelmsini istemyon kaynanalık yapcak die istemyon ciddi ciddi sölüo anam dedm noluyoz ya bn öle bişey mi dedm kafasnda kurdu kurdu parladı dedm kızlar kendi annesinin yaknnda otrmak ister genelde bn ortada dedim suçlu oldm zamanı gelnce yüzyüze konuşrz dedm inat yaptı lafndan da dönemedi bzm tarafta oturcaz ddi bnde istemyom dedm bnde annemn tarafta oturmak istyom ozman dedm
Ah evet çok rahatız vallahi bende anlamadım aslında bi bakıma iyi sıkıldıgını bana belli etmiyo benimde kafam rahat oluyo ama haftasonu aramamasına kızıyorum artık sölicem dediğin gibi sinirlenmeden sonuçta bende onu bekliyorum burda napıyo da beni aramıyo biraz düşünmesi gerek bakalım tatlım ilerleyen zamanlarda düzeleceğini umuyorum şimdilik böyle takılmaya devam :)
İnşallah canım aslında önemli olan sen kafana takmıyosan sorun yok onun arayıp aramaması seni sıkmıyosa hani önemli değil ... Bazı şeyler kişiden kişiye değişebiliyo ya sizin aranız iyi olsunda nasıl mutlu oluyosanız öyle yapın canım
alala dönmüyorlarmış da nereye gidiyorlarmış canımne tuhaf insanlar var...
Aramız iyi canım Allaha şükür tütüt :) Takmamayı öğrendim diyelim onunda huyu bu telefonda konuşmayı mesajlaşmayı pek sevmez bu askerden öncede böyleydi o yüzden alışkınım hani kendini sıkmadan üzmeden yapsın bitirsin gelsin başka da bir şey istemem ben bekliyoum sonuçta..
Sen nasılsın canım nasıl gidio :)
Diyorum ya canım bazı şeyler iki kişi arasında siz iyiyseniz boşver bak huyunu biliyosun sevmez telefonu diye :)
iyim canım bende özlem dışında bişi yok çarşımız vardı işte görüştük öyle =)
evet canım tabiki öylee :)
Ay kız senin yazıyı okudum firar ediyolarmış ha ne salak insanlar var şu dünyada be ne güzel çarşıya çıkıp geziyonuz akşam olunca git işte askeriyene doğudakiler napsın çarşı yok bişey yok Allahım akıl fikir ver onlar yüzünden sizinkilerde eziyet çekiyo !!
aynen canım salaklar ya başladın bitircen yani geri dönsen hem askerliğin uzıcak hem de yediğin dayak naparlar adamı bilmem =)
valla onunkiler ne dio blmiyom canm teyzeler dayılar hep aynı semtte birbirlerine yakın annesi ister tabi oğlu yakın olsun da bn anneme illa yakın olsun demyom ulaşım açısından sorun bitarafa yakın olması hem diğer taraf gücenir bzde konuşmuoduk da artık yaklaştı gelmesi evde alcaklar gelnce ölesine konuştk oda demiyodu aslnda bzm tarafa yakın olsn die ama inada bndiUFf o sorun bizde de var yaOnun annesi benimde olduğum ortamda oğlum yakın olsun demişti gidip görmek açısından ben tabi sesimi çıkartmamştm...Biz kendi aramzda konşrken aynı senin düşüncendeym size yakın olcak ama benm aileme uzak olcak falan diyorum ben de ne bana ne onlara ortası olsun diyenlerdenm he anneme yakın olsa tabii daha da sevinirim ama eşitlik açısından orta bi yer daha iyi tabii ama bizim şu an için ciddi olarak bi mevzu olmadığından bişi konşmuyoruz sadece bizim taraf diyip duruyo bende daha çok zaman olduğu için sesimi çıkartmıyorum ama zamanı gelince çıkıcak
evt canm kirada olsa sorun deil de ev alcan sonuçta ömr boyu orda oturcan belki iyice düşünmek lazm daha nerde çalışçağı belli değil bnm tayinm hangi ilçeye olcak ona göre konuşurz dedm araba olcak zaten dedi iyide araba var die neden zamanımı boşa harcıyım yollarda akşama yemek yapmam sana dedmdoğmamış çocuğa don biçtiniz yanicanım aynı şehirde olacaksınız zaten ha size yakın olmuş ha onlara... benim gibi farklı bir şehire gitmeyeceksin en azından şakayla başlayan muhabbet ciddiye binmiş yok yere, bir de inatlaşınca... haziran başında bir arkadaşım evlendi onun eşiyle de aynı mevzu olmuştu. sonunda kızın ailesine biraz daha yakın bi ev buldular ama onlar kirada oturcaklar, o yüzden oğlanın ailesi pek bir şey diyemedi, gerçi baya uğraşmışlardı aynı apt da oturtmak için sizin olay biraz daha farklı, evi oğlan tarafı alınca illa ki kendilerine yakın bir yerden almak isteyeceklerdir...
haha bencede onlara çok çektirirler ama problemi vardır bence psikolojik olarak normal bi insan yapmaz öyle bir şeyi.
valla onunkiler ne dio blmiyom canm teyzeler dayılar hep aynı semtte birbirlerine yakın annesi ister tabi oğlu yakın olsun da bn anneme illa yakın olsun demyom ulaşım açısından sorun bitarafa yakın olması hem diğer taraf gücenir bzde konuşmuoduk da artık yaklaştı gelmesi evde alcaklar gelnce ölesine konuştk oda demiyodu aslnda bzm tarafa yakın olsn die ama inada bndi
evt canm kirada olsa sorun deil de ev alcan sonuçta ömr boyu orda oturcan belki iyice düşünmek lazm daha nerde çalışçağı belli değil bnm tayinm hangi ilçeye olcak ona göre konuşurz dedm araba olcak zaten dedi iyide araba var die neden zamanımı boşa harcıyım yollarda akşama yemek yapmam sana dedmailesi para verdi kızın tarafından ev aldı dedirtmem dedi ana ben öle bişi demiyom kafasında kurup kurp gelio kendi kendini doldurdu zor bunla işim zor inat yaptımı yanına yaklaşmamak lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?