Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay deliler ya, serapın dediği gibi onlar normal değildir, kesin vardır bi psikolojik sorunları. mehmetlerin ordan da biri firar etmişti, çocuğu aradılar buldular da geri getirdiler, ceza falan vermemişlerdi, artık sebebi neydiyse

haklısın canım daha çalışacağınız yerler belli olmadan gereksiz bir inada bindirmiş olayı ama sonra anlayacak sudan bi sebep olduğunu alacak gönlünü bi süre dediklerine he deyip geçmek gerek sanırım. erkeklik damarı tutmuş seninkinin besbelli benimkinin ailesi de ev alacakmış bize, sanırım onlar da kendilerine yakın bir yerden alırlar mehmet de istemiyor çok yakın olmayı karşıyaka olsun ama yakın semtler olmasın diyor

Son düzenleme:
ne çok seviyolar anneler oğullarını yaw dizlerinn dibinden ayrmıcaklar karşıyakam güseldir ya çok özledm bnde bornova dym bzmkler karşıyaka onlarınki buca baya uzak bakalm zamnı gelnce hallolur herşey dedi zaten oda daha önce bn sana böle bişey ddm mi illa buca olsun die ama inada bndi iişte ondan dedi biliyom gerçk düşüncesi değil yane bakalm ya kira derdimiz olmasın huzurumuz olsunda

ayy hele de benimkinin annesi, üstelik aşkları karşılıklı ben 8 saat uzaklığı göze alıp farklı bir şehre gidiyorum, o ilçeden dışarı çıkamıyor. iyi ki mehmetin çıkmama sebebi ailesi değil, sendeki gibi karşıyaka sevdası yüzünden ama dediğin gibi canım, kira derdimiz olacağına varsın ailesine yakın olsun. kafamız rahat olduğu ve huzurlu olduğumuz sürece tabii aynı evde oturtmadıklarına şükredelim

Son düzenleme:

Ah Bussummm ahhh iyi gidiyordum diyordum ki her seyi mahvettin gene tutamadim cenemi..
Ben onu cok kirdim o beni cok kirdi baya icine ettik her seyin su an..

Kizlar gecmisi pek okuyamadim cok kötüyüm cunku..ayriliga getirdik muhabbeti resmen hatta ayrilmis bile olabiliriz su an..bir hafta kala olanlar bana kafayi yedirtecek..beynim hic saglikli degil ve demedigimi de bırakmadim o da durdurmadi..hayirlisi artik...

hilalll tatlımmm ben sana demedim mi azcık tutucaz içimizdekileri die ooff...
hayırlısı cnm merak etme ayrılmamışsınızdır....şuanki ruh halini tahmin edebliyorum cnm ama sakin lütfen..
o kadar hayal beklemek m.etme boşa çıkmıycak düzelirsnz inş en kısa sürede..öpüyorum:26:

Serapcım sizin durum biraz ilginç değilmi? aranız iyiyse neden hiç haber vermiyor çarşıya çıktığını falan :44: Yani senin bileceğin iş tabiki ama o burda değilki sevmiyor etmiyor olsun valla biz benimkiyle küsüz bi b*kluklar yapıyor olabilir diyorum aramıyor falan diye çünkü asker adam herzmnkinden daha çok araması lazım sevdiğini..
Hayırlısı hiloşummm
Maşşallah baya uzun kalıyorlarmış seninle neden 1.5 saat görüşüyor o zaman? :44:
valla ibonun öyle saat 9 da çıkıp 5.30 da girme gibi bir şansı olsaydı ve de ankarada olsaydı aramız iyiyken kesin gelip giderdi çocuklarda öyle yapıyorlardı kesin ama akşam dönseler daha iyi ederler tabi

Hiloşum ya azıcık alttan alaydında gelince yapaydın ya kavganı kötü olmuş bu ama hayırlısı olsun güzelimm düzelirsiniz inşallah hemencik

Son düzenleme:
Ben cok birsey istemedim, ben sadece kuzenimin nisaninda yanimda olmadigi icin bir kac guzel seyler soylemesini benim yanimda oldugunu hissettirmesini istedim ama gene oln lafi isittim ):

Ben cok birsey istemedim, ben sadece kuzenimin nisaninda yanimda olmadigi icin bir kac guzel seyler soylemesini benim yanimda oldugunu hissettirmesini istedim ama gene oln lafi isittim ):

Tatlım odunlar ne beklersinki onlardan hadi senin kuzenin benim ablamı istemeye geldiklerinde ben çok kötü oldum 2 kızız birde ananem yeni vefat etti dedemi ağlarken falan görünce çok kötü oldum hüngür hüngür ağladım tlfnla msj atıcaktımki bana zaten tripli msjlar atmış o da ne nie geldiklerini haber vermemişim kötüyüm dedim ama hiç umrunda bile olmadı bende kötü olabilirdim ama msj attığımda ulaşamadım sana dedi o gündür bu gündürr artık benim tavırlarımda değişti..
Hele ablamın nişanını anlatsam şaşıp kalırsınız
Takma o yüzden yavrucuğumm onlardan hiç bişey beklemicen

Son düzenleme:
Uzun zamandan sonra ibrahim bey mesaj attı ve attığı şey beni sevmiyorsun artık dimi?
Başka ne bekleyebilirdmiki...

Iyi dedin canim tam bi odunlar gercekten de, seninki daha kotu olmus kuzum ya basiniz sagolsun bu arada tam yaninda olacagi zaman da yanliz birakmis seni zaten biz onlardan yanimiza gelmelerini istemiyoruz ki yanizmizdalarms gibi hissettirmelerini istiyoruz bilmiyorum ya kalbim cok kirildi gene );

Saol tatlımm Onlar sanıyorlarki biz onlrı anlamıyoruz ama yanılıyorlar aslında onlar bizi hiç bir zaman anlamıyorlar..
Haklısın kırılmakla da onlar için malesef önemsiz birşeyy

Nasil yani kuzum siz ibo ile konusmuyormusunuz da /:

Hayır tatlım şubattan beri böyleyiz biz bir 3. ayda iyi oldu 1 2 hafta sonra ameliyatımdan sonra bozulduk yine tam olarak nisandan beri bu haldeyiz.. 2 haftada bir ben konuşurum öyle nasılsın die hatır sormaya sonrada ses seda çıkmaz işte o da ya senmi aradın beni die mesaj atar yada işte böyle saçma sapan bişeyle gelir aylar sonra karşıma

Saol tatlımm Onlar sanıyorlarki biz onlrı anlamıyoruz ama yanılıyorlar aslında onlar bizi hiç bir zaman anlamıyorlar..
Haklısın kırılmakla da onlar için malesef önemsiz birşeyy

Evett canim hem de cok onemsiz onlar icin. Ogrenmis ikiye bir ben askerim beni anlamiyorsun benim yanimda olmuyorsun deyip duruyor. Daha ne yapayim anlamadim ben. Birde kac zamandir bir yere tikli kaldigi icin dogu pskolojisi onu etkiledi cok bozuk

Evett canim hem de cok onemsiz onlar icin. Ogrenmis ikiye bir ben askerim beni anlamiyorsun benim yanimda olmuyorsun deyip duruyor. Daha ne yapayim anlamadim ben. Birde kac zamandir bir yere tikli kaldigi icin dogu pskolojisi onu etkiledi cok bozuk

Ya anlıyorum hiç kolay değil. eğer askere gitmeden önce böyle değilseydi hep alttan alıcan iyiymiş gibi davranıcan falan tatlım ama gitmeden öncede eğer böyleyse bişey diyemem.. Bak ben ilk başlarda çok yaptım o yine aynı olunca değişmiceğinide anlayınca bende sabır patladı bu hale geldim.

Anladim canim, valla burda bagsetmissindir belki ama ben hic duymadim aranizin kotu oldugunu. Safaklarimizda azaldi insallah gelince gonlunu alir canim yaa uzuldum simdi

Yok canim sivilde boyle olsa agirima gitmezde bi anda degismesi cok yordu beni

Evet hilal yazmadi onunda arasi kotu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…