Firar ediyolarmış canım mal bunlar ya başlamışken bitirin yani çarşıya çıkınca dönmüyolarmş işte bi gece komutan uyandırmş herkesi gelmeyen kişinin yüzünden sabaha kadar uyutmamş anlıcağın kurunun yanında yaşta yanıyo yani..Dünde gene 2 kişi gelmemiş ...
Askerimde diyo ki hamdolsun rahat bi yer diyo bu gidenlerin kesin akıllarıyla sorunu var diyo
evt canm kirada olsa sorun deil de ev alcan sonuçta ömr boyu orda oturcan belki iyice düşünmek lazm daha nerde çalışçağı belli değil bnm tayinm hangi ilçeye olcak ona göre konuşurz dedm araba olcak zaten dedi iyide araba var die neden zamanımı boşa harcıyım yollarda akşama yemek yapmam sana dedmailesi para verdi kızın tarafından ev aldı dedirtmem dedi ana ben öle bişi demiyom kafasında kurup kurp gelio kendi kendini doldurdu zor bunla işim zor inat yaptımı yanına yaklaşmamak lazm
ne çok seviyolar anneler oğullarını yaw dizlerinn dibinden ayrmıcaklaray deliler ya, serapın dediği gibi onlar normal değildir, kesin vardır bi psikolojik sorunları. mehmetlerin ordan da biri firar etmişti, çocuğu aradılar buldular da geri getirdiler, ceza falan vermemişlerdi, artık sebebi neydiyse
haklısın canım daha çalışacağınız yerler belli olmadan gereksiz bir inada bindirmiş olayı ama sonra anlayacak sudan bi sebep olduğunu alacak gönlünübi süre dediklerine he deyip geçmek gerek sanırım. erkeklik damarı tutmuş seninkinin besbelli benimkinin ailesi de ev alacakmış bize, sanırım onlar da kendilerine yakın bir yerden alırlar mehmet de istemiyor çok yakın olmayı karşıyaka olsun ama yakın semtler olmasın diyor
inşallah canm hepimiz huzurlu olalım yuvamızdaİnşallah tatlıya bağlarsınız canım gelince yüz yüze daha iyi tabi ...dediğin gibi öyle inat ediyoda işi nerde olcak bakalım inşallah her şey güzel olur
ne çok seviyolar anneler oğullarını yaw dizlerinn dibinden ayrmıcaklarkarşıyakam güseldir ya çok özledm bnde bornova dym bzmkler karşıyaka onlarınki buca baya uzak bakalm zamnı gelnce hallolur herşey dedi zaten oda daha önce bn sana böle bişey ddm mi illa buca olsun die ama inada bndi iişte ondan dedi biliyom gerçk düşüncesi değil yane bakalm ya kira derdimiz olmasın huzurumuz olsunda
Bende senni cok özledim kuzum, evet hic denk gelemiyoruz maalesef...son durumu ögreniriz artik yazdiginda umarim yakup güzel bir adim atmistir, bekliyorum gelismeleriveeee ev esyalari isine cok sevindim tatlim biraz yorucu olsada cok güzel istedigin herseyi al kiz icinde kalmasin ben ve oglusumda seni öpüyoruz teyzesiii sende cok iyi bak kendine unutma üzülmek yoooook!!
isteeeee buu kuzum bak nasilda tersine döndü hersey...anlasin senin kiymetini biraz oda üzülsün zaten haftaya yaninda herseyi bol bol konusursun..ayyyy haftaya yaninda resmen hilosum ne güzel vallahi bugünlerin keyfini cikar
hilalll tatlımmm ben sana demedim mi azcık tutucaz içimizdekileri die ooff...Ah Bussummm ahhh iyi gidiyordum diyordum ki her seyi mahvettin gene tutamadim cenemi..
Ben onu cok kirdim o beni cok kirdi baya icine ettik her seyin su an..
Kizlar gecmisi pek okuyamadim cok kötüyüm cunku..ayriliga getirdik muhabbeti resmen hatta ayrilmis bile olabiliriz su an..bir hafta kala olanlar bana kafayi yedirtecek..beynim hic saglikli degil ve demedigimi de bırakmadim o da durdurmadi..hayirlisi artik...
Serapcım sizin durum biraz ilginç değilmi? aranız iyiyse neden hiç haber vermiyor çarşıya çıktığını falan :44: Yani senin bileceğin iş tabiki ama o burda değilki sevmiyor etmiyor olsun valla biz benimkiyle küsüz bi b*kluklar yapıyor olabilir diyorum aramıyor falan diye çünkü asker adam herzmnkinden daha çok araması lazım sevdiğini..Begümcüm sizinde kandiliniz mübarek olsunn..Dualarınızda bizi de eksik etmeyin..
Oh oh ne güzel konuşmuşsunuz canımm sevindimm :) Benimkisi aramadı 2 gündür bugünde çarşıya çıkmadı heralde çıksa arardı geçen hafta cumartesi çıkmış oda öğlen 1 den 4 e kadar bende istanbuldaydım zaten nette görüşemezdik ama bana haber vermedi çok kızmıştımmm..Bu hafta sonu da aramadı bakalım ararsa bugün öğrenicem ne olduğunu dua et bana bol bol ::)
Hayırlısı hiloşummm
Sağol Ebruşum hee düşünmüş, bakalım nereye vardıracaz bugün çok konuşamıcaz zaten, şimdi eve geldim çıkcam ve ailemle olcam bu sefer, ama akşam bakalım ne konulcazz..
İnşallah senin için de güzel olur gelince Ebruşum
Maşşallah baya uzun kalıyorlarmış seninle neden 1.5 saat görüşüyor o zaman? :44:sabah 9 gibi çıkıyolar akşam 5.30 da teslim olması gerekiyomş...şu sıra her hafta çıkıyolar canım...
Ama çarşıya çıkıpta dönmeyenler oluyomuş o yüzden diyo biz çıkamazsak onlar yüzünden olcak diyo,,bulmuşlar rahat yeri giden gelmiyomş mallar ...
Ah Bussummm ahhh iyi gidiyordum diyordum ki her seyi mahvettin gene tutamadim cenemi..
Ben onu cok kirdim o beni cok kirdi baya icine ettik her seyin su an..
Kizlar gecmisi pek okuyamadim cok kötüyüm cunku..ayriliga getirdik muhabbeti resmen hatta ayrilmis bile olabiliriz su an..bir hafta kala olanlar bana kafayi yedirtecek..beynim hic saglikli degil ve demedigimi de bırakmadim o da durdurmadi..hayirlisi artik...
Ben cok birsey istemedim, ben sadece kuzenimin nisaninda yanimda olmadigi icin bir kac guzel seyler soylemesini benim yanimda oldugunu hissettirmesini istedim ama gene oln lafi isittim ):
Tatlım odunlar ne beklersinki onlardan hadi senin kuzenin benim ablamı istemeye geldiklerinde ben çok kötü oldum 2 kızız birde ananem yeni vefat etti dedemi ağlarken falan görünce çok kötü oldum hüngür hüngür ağladım tlfnla msj atıcaktımki bana zaten tripli msjlar atmış o da ne nie geldiklerini haber vermemişim kötüyüm dedim ama hiç umrunda bile olmadı bende kötü olabilirdim ama msj attığımda ulaşamadım sana dedio gündür bu gündürr artık benim tavırlarımda değişti..
Hele ablamın nişanını anlatsam şaşıp kalırsınız
Takma o yüzden yavrucuğumm onlardan hiç bişey beklemicen
Iyi dedin canim tam bi odunlar gercekten de, seninki daha kotu olmus kuzum ya basiniz sagolsun bu arada tam yaninda olacagi zaman da yanliz birakmis seni zaten biz onlardan yanimiza gelmelerini istemiyoruz ki yanizmizdalarms gibi hissettirmelerini istiyoruz bilmiyorum ya kalbim cok kirildi gene );
Uzun zamandan sonra ibrahim bey mesaj attı ve attığı şey beni sevmiyorsun artık dimi?
Başka ne bekleyebilirdmiki...
Nasil yani kuzum siz ibo ile konusmuyormusunuz da /:
Saol tatlımmOnlar sanıyorlarki biz onlrı anlamıyoruz ama yanılıyorlar aslında onlar bizi hiç bir zaman anlamıyorlar..
Haklısın kırılmakla da onlar için malesef önemsiz birşeyy
Evett canim hem de cok onemsiz onlar icin. Ogrenmis ikiye bir ben askerim beni anlamiyorsun benim yanimda olmuyorsun deyip duruyor. Daha ne yapayim anlamadim ben. Birde kac zamandir bir yere tikli kaldigi icin dogu pskolojisi onu etkiledi cok bozuk
Hayır tatlım şubattan beri böyleyiz biz bir 3. ayda iyi oldu 1 2 hafta sonra ameliyatımdan sonra bozulduk yine tam olarak nisandan beri bu haldeyiz.. 2 haftada bir ben konuşurum öyle nasılsın die hatır sormaya sonrada ses seda çıkmaz işte o da ya senmi aradın beni die mesaj atar yada işte böyle saçma sapan bişeyle gelir aylar sonra karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?