Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canim sivilde boyle olsa agirima gitmezde bi anda degismesi cok yordu beni

Evet hilal yazmadi onunda arasi kotu galiba

İyi bari tatlım dayanıcan başka çaren yok az kaldı zzaten sabret
Malesef öyle olmuş ama çok şükür dönünce konuşmaya karar vermişler daha fazla sürdürmemişler zafer geldiğinde inşallah düzelicekler
Giricekmiş zaten şimdi..

Evet kızlar girdim ama telefondan giriyordum yazamadım bir türlü bi' de Zaferle de konuşuyorduk arada mesajla ondan..

Yaaa gelince konuşmaya karar verdik ama ne yaralar açtık gene birbirimizee..hala içim acıyor söylediğim laflara..çok haklısınız biraz alttan almam gereken yerler de oldu ama beceremedim işte gene, karşımdaki çok soğukkanlı durunca ben daha da çıldırıyorum işte..ama neyse ki ortak kararımız Ebruşumn dediği gibi gelince konuşacaz ama uyurken baya tatlıydı gene eşşek yaa off..isteyince nasıl da mutlu ediyor anında..

Ben şimdi biraz alttan aldım bu da tamam uyuyorum şimdi o zman dedi, ben de yuh dedim ben de burda çok kötüyüm tek suçlu ben miydim sanki dedim sen de biraz gönlümü alaydın dedm. Geçenlerde ben turkuaz bi' pareo almıştım en sevdiği renktir, ona da demiştim bunu senin için aldım diye..bana demez mi neyse turkuaz için sabredecem diye :) O an içimi bir sıcaklık kapladı tekrar işte kızlar, benim öfkem de çok ani ve uç oluyor ama çabuk sönüyor...ah ahh...söndüm şimdilik bakalım..

Esracım yaa sizin de durumlar gitgelli ne çektiriyorlar yaa bizeee..haklısın tabi canikom istediğimiz ufacık şeyler ama beceremiyorlar biii....sıkma canınııı yavrummm öyle böyle geçecek belki de anlayıp dangadana düzelecekk..

Ebruşumm öncelikle çok sağollll Ve İbo hakkında yorumu özel olarak yaptım da sana ama cidden çok sabırlısın, bu kadarını hallettik gerisini de bekleyip görmekten başka çaremiz yok artıkkk

:92:24.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...129 tugbaoguzhan...

...145 GRGR...

...148 kskada...

....151 chidoshimedo....

...151 mayamaya11

...151 BerlD...

...151 kmleomer...

...151 nazarboncugu05...

... 159 ED2006...

...182 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...239 karamanlier...

...240 xxIpekxx...

... 240 destinyeda...

...241 depresiffpolyanna...

...242 nesilll...

...244 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...314 pekmez_akilli...

...314 ilithya...

...314 zeynepesin...

...314 SelenYusuf...

...314 begushh...

...365 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...409 seros08...

...409 mutluluk_06...

...451
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

24/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK 34

MEHTAP 11

EŞİMİN OLDUĞU YERE, İSTANBUL' A SELAM, YOLA TAM GAZ DEVAM

Turkuazz hee seniii gidii seniii
Hakkımızda hayırlısı olsun bebişimmmDün gecede uyuya kalmışımmm k.bakma gayride uyumak için msj atmışın zati

Hilal; Cok sevindim canim gonlunu almasina, ballahi bunlardan cektigimiz ne nende bilmiyorum. Be o bana boyle yaptigin da sutekli soguk davrNmak geliyor icimden ne yapacagimi bilmiyorum

Hilal; Cok sevindim canim gonlunu almasina, ballahi bunlardan cektigimiz ne nende bilmiyorum. Be o bana boyle yaptigin da sutekli soguk davrNmak geliyor icimden ne yapacagimi bilmiyorum

Duygucumm senin safak uzadimi daha az degilmiydi ya devremm

Az daha dayan tatlımm bak bitti bile çok az kaldııı
Duygular bütün izinlerini kullanmışlar birde 1 hafta cezaları varmış tertibim

Turkuazz hee seniii gidii seniii
Hakkımızda hayırlısı olsun bebişimmmDün gecede uyuya kalmışımmm k.bakma gayride uyumak için msj atmışın zati

Hee beni gidi beniii
Dönüş biletini aldık demin Zaferin 2 Temmuz burda, 3 Temmuz gece gidyor, ama zaten istediğim buydu napak

Aynen yavrum geç olmuştu zaten iyi etmişin uyumakla

Ah be canım ya biz de çok yaşadık biliyorsun ama cidden başlardaki kadar kahretmiyorum ve uzatmıyorum da çünkü sonuçta olan bana oluyor yani

Sabredecen tatlımm başka hiç çaresi yokk

Ablamm gelemiyorsun artıkkk hiççç özlettin valla kendini bu arada mehtabınızda çok yaklaşmış Maşşallahh

Bence de Hesanoş ablaaa...özledik yaa...mehtap da çok yakınnn

Kızlar herkese selamlar...

Yeni bir hafta ,Yeni umutlar,Yeni bekleyişler ...Allah hepimizin gönlüne göre versin ...

Bende bugün ve yarın iş görüşmesine gidicem ,,,kpss de tercih yapıcam ama puanım yüksek olmadığı için kendimi garanti altına almak istiyorum...

Hilalcim : Sizi ciddi anlamda şafak sıkıştırıyo ,,Murat bozun Ben galiba özledim seni o yüzden bu kadar sitemlerim şarkısını armağan ediyorum =) Bak gör Birbirinizi görün bi sarılın düğümler çözülücek kalanlarıda konuşarak zaten halledersiniz...Şurda kaç gün kalmış alcam ayağımın altınaa hee :) Şaka bi yana düzelmenize sevindim canım,tek tavsiyem gelene kadar sus bu kadar bekledinnn yeri geldi güldün yeri geldi ağladın şu saatten sonra tek şey kavuşma anına odaklanın ve sorunları gelince halledin ...

Ebruş : Canım seninki de kadir kıymet bilmiyo ya ona üzülüyorum Ama dediğin gibi öküzlük ruhlarında var hangisi yapmıyo ki...
Çarşı iznine gelince baştan takıodum niye uzun zaman durmuosun diye atışıyoduk ama bu hafta mesela herkes sinemaya gitmş o gitmemş bayağı konştk ama sıcakta ona da hak veriyorum öyle çıkıyolar işte kahvaltı ediyolar,sonra nete geliyo benle ailesiyle konşuyo,sonra playstation oynuyolar çay kahve zaten vakitte doluyo ... aman napim kafaya takınca da değişmiyo ki hiçbirşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…