Anladim canim, valla burda bagsetmissindir belki ama ben hic duymadim aranizin kotu oldugunu. Safaklarimizda azaldi insallah gelince gonlunu alir canim yaa uzuldum simdi
Yok canim sivilde boyle olsa agirima gitmezde bi anda degismesi cok yordu beni
Evet hilal yazmadi onunda arasi kotu galiba
Serapcım sizin durum biraz ilginç değilmi? aranız iyiyse neden hiç haber vermiyor çarşıya çıktığını falan :44: Yani senin bileceğin iş tabiki ama o burda değilki sevmiyor etmiyor olsun valla biz benimkiyle küsüz bi b*kluklar yapıyor olabilir diyorum aramıyor falan diye çünkü asker adam herzmnkinden daha çok araması lazım sevdiğini..
Evet canım durum ilginç ama bilmiyorum neden aramadığını belkide çıkmadı çarşıya arayınca sorucam ve bu sefer gerçekten kızdığımı belli edicem bakalım ne olacak Allah hepimize bol sabır versin bunlarla uğraşmak için :) Yok kız ben aramayınca kötü şeyler asla düşünmem güvenim sonsuz kendime güvenmem ona güvenirim her açıdan :)
Turkuazz hee seniii gidii seniiiEvet kızlar girdim ama telefondan giriyordum yazamadım bir türlü bi' de Zaferle de konuşuyorduk arada mesajla ondan..
Yaaa gelince konuşmaya karar verdik ama ne yaralar açtık gene birbirimizee..hala içim acıyor söylediğim laflara..çok haklısınız biraz alttan almam gereken yerler de oldu ama beceremedim işte gene, karşımdaki çok soğukkanlı durunca ben daha da çıldırıyorum işte..ama neyse ki ortak kararımız Ebruşumn dediği gibi gelince konuşacaz ama uyurken baya tatlıydı gene eşşek yaa off..isteyince nasıl da mutlu ediyor anında..
Ben şimdi biraz alttan aldım bu da tamam uyuyorum şimdi o zman dedi, ben de yuh dedim ben de burda çok kötüyüm tek suçlu ben miydim sanki dedim sen de biraz gönlümü alaydın dedm. Geçenlerde ben turkuaz bi' pareo almıştım en sevdiği renktir, ona da demiştim bunu senin için aldım diye..bana demez mi neyse turkuaz için sabredecem diye :) O an içimi bir sıcaklık kapladı tekrar işte kızlar, benim öfkem de çok ani ve uç oluyor ama çabuk sönüyor...ah ahh...söndüm şimdilik bakalım..
Esracım yaa sizin de durumlar gitgelli ne çektiriyorlar yaa bizeee..haklısın tabi canikom istediğimiz ufacık şeyler ama beceremiyorlar biii....sıkma canınııı yavrummm öyle böyle geçecek belki de anlayıp dangadana düzelecekk..
Ebruşumm öncelikle çok sağollllVe İbo hakkında yorumu özel olarak yaptım da sana ama cidden çok sabırlısın, bu kadarını hallettik gerisini de bekleyip görmekten başka çaremiz yok artıkkk
Serapcım sizin durum biraz ilginç değilmi? aranız iyiyse neden hiç haber vermiyor çarşıya çıktığını falan :44: Yani senin bileceğin iş tabiki ama o burda değilki sevmiyor etmiyor olsun valla biz benimkiyle küsüz bi b*kluklar yapıyor olabilir diyorum aramıyor falan diye çünkü asker adam herzmnkinden daha çok araması lazım sevdiğini..
Evet canım durum ilginç ama bilmiyorum neden aramadığını belkide çıkmadı çarşıya arayınca sorucam ve bu sefer gerçekten kızdığımı belli edicem bakalım ne olacak Allah hepimize bol sabır versin bunlarla uğraşmak için :) Yok kız ben aramayınca kötü şeyler asla düşünmem güvenim sonsuz kendime güvenmem ona güvenirim her açıdan :)
Bencede tavrını koy da bence bu kadar da güvenmee
Hilal; Cok sevindim canim gonlunu almasina, ballahi bunlardan cektigimiz ne nende bilmiyorum. Be o bana boyle yaptigin da sutekli soguk davrNmak geliyor icimden ne yapacagimi bilmiyorum
Duygucumm senin safak uzadimi daha az degilmiydi ya devremm
ŞAFAK 34
MEHTAP 11
EŞİMİN OLDUĞU YERE, İSTANBUL' A SELAM, YOLA TAM GAZ DEVAM
Turkuazz hee seniii gidii seniii
Hakkımızda hayırlısı olsun bebişimmmDün gecede uyuya kalmışımmm k.bakma gayride uyumak için msj atmışın zati
Hilal; Cok sevindim canim gonlunu almasina, ballahi bunlardan cektigimiz ne nende bilmiyorum. Be o bana boyle yaptigin da sutekli soguk davrNmak geliyor icimden ne yapacagimi bilmiyorum
Ablamm gelemiyorsun artıkkk hiççç özlettin valla kendini bu arada mehtabınızda çok yaklaşmış Maşşallahh
Duygucumm senin safak uzadimi daha az degilmiydi ya devremm
Canım izinler bitti mazereti bile dibine kadar kullandık
Canım izinler bitti mazereti bile dibine kadar kullandık
Bizde butun izinleri kullandik canim mazeret izni haric, kac gun oluyor ki mazeret izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?