Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet kizlar dogru diyorsunuz datanmamtan baska caremyok..
Bu arada biz bugun askerligin 400. Gununu geride biraktik

Süpersiniz maşallahhh

Valla süperiz canım sorma kullanırken güzeldi de şimdi acı geliyo malesef

Bizde butun izinleri kullandik canim mazeret izni haric, kac gun oluyor ki mazeret izni

Esracım mazeret izni 3 gün canım normal ölüm kalım olmazsa pek kullanılmıyo kullanılmadıgı ıcınde şafaktan düşülüyo ama bizim hem cenaze hem de doğum bi arada oldu 1 haziranda bu sebeple izinlerin hepsini kullandık canım :26:

Belki de öyledır yavrum yaaa poff ama çok sıkıldık artık ciddenn inşallah öyledir gelince hallolurr yeterrrr Sağol Begüşüm evet ben de severim o şarkıyı uyuyor bizeee Öyle yapacaz yavrum kavuşma anıı ahhhhhh

Selam kızlarrrr . . .

Selamm Deryacııım

Evet kizlar dogru diyorsunuz datanmamtan baska caremyok..
Bu arada biz bugun askerligin 400. Gununu geride biraktik

Ohh maşallahh maşallahhh

Olsun ya boşver ne kaldı şurdaa takma boşaa...
Ana 3 gün mü sustum

Günaydıın kızlaar Geçmiş kandilinizi mübarek olsun öncelikle hepinizi öpüyorum

Dün malum bildiğiniz gibi askerim çarşıda, ben piknikteydim. Yakup'un aileside gelmişti tabi onların orda olduğu için piknik. Yakup sabah aradı çarşıdayım anneme ver telefonu diye verdim yarım saate yakın konuştular sonra annesi dükkana gitti 3 teyzesi ve murat ile.. 1buçuk saat sonra geldiler neysee işte saat 6 gibi aradı bi de yakup bey. Tam konuşmaya başladık İki dk falan geçti Annesi paat geldi telefonu istedi direk bende verdim napcam başka gene konuştular yarım saatten fazla hiç demiyo ki esin'e vereyim de onunla konuşun diye. Konuştular konuştular tabi bende gittim annemin yanına oturdum bekliyorum gelsinde versin telefonu diye telefonu kapatmışlar getirdi verdi telefonu. Allahım sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Zaten gün boyu konuşmadık, iyice sinirlendim. :26:
Annemde işte direk anladı zaten takma kafana kızım boşver falan yapıyo, işte çocuğun işi vardır belki diyo. Bide onu geçtim hani yakupla tartışmalarımızı biliyorsunuz, ya insan gidip annesine anlatır mı? Gidip her tartşmamızı anlatmış. Yanıma geldi üzmeyin birbirinizi, niye tartışıyorsunuz sanki falan yapıyor. Sinirlerim iyice fırladı. Yakup o an olsa boğacam onu artık düşünün.
Birde gelen giden ''Nişanlın ne zaman geliyor, şafak kaç?'' diye soruyor, şafağı söyleyince dalga geçer gibi gülüşmeler falan. Allahım sabır ver dedim.
Eve gelince de namazlarımı kıldım, kuran okudum ve uyudum. Neyse neysee takmıyorum ki yakup bey aradı saat gece 1'de neymiş ben niye telefonu kapatmışım, yok niye bu kadar umursamaz mışım. Hiç cevap vermedim kapattım telefonu tamamen uykuma devam ettim. Hiiç takamam valla.

Siz nasılsınız canlarım

Bildiğin gibi Esintoş =) Ya senin Yakup evlencek ama yanlış anlama çocuk gibi davranıyo şu an aileleri işin içine sokmanın anlamı ne çok kızdım iyi de olsan kötü de olsan ikiniz arasında çünkü o annesine anlatıo nolursa olsun herkes kendi çocuğunu kayırıyo bence sen ona tatlı bi dille anlat canımın içi bide ailesi yüzünden başın ağrımasın ...Kayınvalidende ayıp etmiş biraz tamam sen knştun ver gelinin konşsun sanki her dakka arayabiliolarda ...Takma kafana canımm ya şafak muhabbetini herkes yapıyo bide az kalınca ne kadar çabuk geçti diyolar sanarsın 1 ay geçti ...

Ayy kuzum hiç sorma Kv'ye ayrı sinir oldum zaten Allahım yaa :26: Çocuk gibi davrandığının farkındayım kuzum. Bu konuyu ikinci kez yapıyor askere gitti gideli anlatıyor hatta tartşma sonrası barıştığımızda uyarıyorum anlatma diye ama sonuç aynı. Benim annem çoğu konuları bilmez, çok şiddetli tartışmalarımızı bilir sadece. Ve ne olursa olsun, ne yakupu ne beni kayırır ama kv mübarek sandi ben çıkarmışım gibi davranması acayip sinirlerimi bozdu. 1 ayın 1yıl gibi geçtiğini bilmiyorlar kiii

Bende çok önceden böyle anlatırdım anneme büyük tartışmalarımızı baktım sonra barışınca yok sen değilmyidn böyle diyen yok öyle böyle her defasında yorum yapıyo hiç anlatmıyorum anlatmamak en iyisi iyi de olsan kötü de olsan eh idare ediyoruz demek en iyisi =)

Senin ki biraz kıskanıyo mu oğlunu senden ? Bizimkinden varda göz görmeyince uzaktan anlamıyorum =)

Orası ayrı kuzum. Anlatsan suçç, anlatmasan suççç :)
Kıskanmak mı ne anlamıyorum ama sanırım dediğin gibi kuzum

Bak bi de dün bana diyo ki ''seneye yakupla evli oluyorsunuz Allah izin verirse yakupla gelirsiniz akşam da bize gideriz'' diye.
Şöyle bi döndüm baktım ''yok anne Allah izin verirse ben kocamla evimde oturup film izlerim çay da yaparım'' dedim.
''He iyi beni de çağırırsın'' dedi. '' Sen pikniğe gelmiycek miydin '' dedim. ''Yok gelmem sizinle otururum'' demez mi. Allahım

Haydaaa bak şimdi Yakup'un ettiğineee ben de çok kızdım annesine anlatmasınaaa...
Çok haklısın canım ya hayır suçlu sen olsan bile annesinin karışması kadar saçma bir şey olamazz..benim annem de bilmez ki her şeyi onun annesi neden bilsin dediğin gibiii....takılma yavrum ama öğret bunları cidden büyük mesele olur ilerde de yani, iki kişinin özeli diye bir şey var yahuu biz anlatsak kız olarak neyse ama erkeğin gidip anlatması daha kötü..
Ama cidden erkeğe göre yaşı küçük canikom anca olgunlaşır o daha ablasıı eğitecen büyütecen başka çare yokkk..öğrenir zamanla bencee çok takılma yaniii...

Dün bir arkadaşımla konuşuyordum erkek, kandil çin aramışken Zafer'i sordu falan ben de doluyum ya kimseye anlatmayınca çok dolmuşum bu ara sanırım..başladım anlatmaya ya bir insan hiç mi sevgilisine ihtiyaç duymaz dedim, hiç mi umursamaz??? Ya dedi, erkekler için tabi ki sevgili ihtiyaç ama onun varlığı yetiyor bize dedi, yani sizin gibi öyle sürekli gösterilmesine falan ihtiyaç duymuyoruz ki dedi Sizin kadar ince düşünmemizi bekleme dedi yani...yanyana gelince bak ne kadar değişcek dedi..ben de haklısın aslında dedim yani onlar yanyana değilken bizim gibi her an nasıl daha fazla konuşsak bile diye düşünmüyorlar anlıycağın, kırılacağımızı da tahmin edemiyorlar aslında, bir söylesen ikinciye unutacak yani..beklentilerimizi düşürmeden mutlu olamayız yanii..Saygılar (bol "yani"li mesaj olmuş yanii ehhehe )

Son düzenleme:

planları da yapmış =) Yani şimdiden söylüyo =) Bizimki de hoş bizde daha bişi yok ama oğlum bana yakın otursun oğlumu görmeye giderim demişti bende sen gibi beni de görürsün sonra gidersin demiştim =)

Sanki hiç genç olmadılar yaa çok istiosan evlendirme dizinin dibinde tut yani ben hep diyorum bu biz olmasak başkaları olcak iyi geçinmek varken biraz anlayış göstererek bu mücadele niye yani ...

Ama çokta takmamak lazım iş, erkeklerde bitiyo aradaki dengeyi kurunca sorun olmaz ama kadın sana dese gelin diye belki sen hayır diyemezken erkeğin yok anne biz evdeyiz diyince sesini çıkartamaz ...Ailelere de gidilcek edilcek tabi ama şimdiden vurguya gerek olduğunu düşünmüyorum ,,Aman Esintoşum gelsinn dee bi hayırlısıyla yuvanızı kurun gerisi boş ,,

Kayınvalide çekiştirme seansı gibi oılmuş bugün topiccc
Esiiinn çok haklısın ya kadına bakk senn

Son düzenleme:

Bide bana çoçuk diyor bazen bende çocuk olsaydım senden olgun olmazdım diyorum kapak oluyor susuyor
Bakalım kuzum, büyütcem artık napalım el mahkum Hayatım çocuk büyütmekle geçecek sanırım

Ya insan çok dolu oluyor kuzum ya dün Wc'ye gittim orda hiç tanımadığım bi kız ''nişanlı mısın, evli mi'' diye sordu yüzüğü falan görünce nişanlıyım dedim bende. İşte düğün ne zaman falan yaptı. Oysa ki hiç tanımıyorum. Muhabbet muhabbeti açtı. Bende yakupa sinirimi full döktüm ve rahatladım
Ufff hiloşuum, bizim düşüncelerim, fikirlerimiz, kırılganlığımız, sabrımız ve onlara olan aşkımız olmasaaa onların bu dünyada işi ne ya hu

Saygılar, sevgiler

Esin sanırım ismin canım sana tek brşey soyluyorum annesi pış pışladıgı için onda mutluluk buluyordur sen kendıne cekmelısın benım eşim neber nasılsın dıyor ver deryayı dıyor düşün ama eskıden annemde annem cunku hep naz landırır pış pışlar yanaş nişanlına telefonda tartışmadan sorundan uzak dur ailelerınıze boyle bırşey anlatmamanızı anlat ama once emın ol sen onu ne kadar mutlu edersen o kadar yanaşır sana

Begüşşşüm, yavrum koptum ama ya düşünüyorum da kadın benden çok plan yapıyor ya
Ovv iyi demişsin yavrum, oğlunu görünce seni görmezden mi gelecek sanki
Bendde hep öyle diyorum, görsen ne planları var kuzum sonunda tak etti ''Anne bi dur yakup şuan askerde bugün yarın değil düğün, bi gelsin hayırlısıyla demelisin önce'' dedim. Haklısın canım dedi ve sus şöyle içimde bi ohh sustu be yaptım
Kesinlikle erkeğin arada ki dengeyi kurması çok önemli bakalım bizimki o dengeyi sağlayabilecek mi. :26:

Kayınvalide çekiştirme seansı gibi oılmuş bugün topiccc
Esiiinn çok haklısın ya kadına bakk senn

Edacııım nasılsın şekerim, napıyosuunn ?

Ehh biraz öyle oldu ama napim yavrum çok sinirlerim bozuldu. Ver azcıcık telefonuda ben konuşayım, zaten gördün oğlunu

selam kızlar..

ay esin bu kadınla allah sana sabır versn ha.. alıp telefonu konuşup konuşup kapatıpta vermek nedir ya..

Evet canım ben esiin Askere gittiği ilk zamanlar, o da öyle yapıyordu kv yanımda olduğu zaman konuşurlar 1-2 dk sonra esini ver derdi. Ama şimdi ah deryacım ben ne kadar mutlu etmeye çalışsamda, bizim ki öküzün en hası. Ne zaman mutlu olsak, bi tartışmak pat herşey yerle bir. Anlatmamasını çok kez söyledim ama laf anlamıyor. Neymiş ağzından kaçıyormuş başka 7-8 yaşında çocuk sanki.

selam kızlar..

ay esin bu kadınla allah sana sabır versn ha.. alıp telefonu konuşup konuşup kapatıpta vermek nedir ya..

Selam kuzum, nasılsıın ? :)

Hiçç sorma yavrum, sinirlerim tepeye çıkıyor düşündükçe ya :18:

Son düzenleme:

Edacııım nasılsın şekerim, napıyosuunn ?

Ehh biraz öyle oldu ama napim yavrum çok sinirlerim bozuldu. Ver azcıcık telefonuda ben konuşayım, zaten gördün oğlunu

iyiyim esincim standart aynı sen nasılsın diycem ama anladığım kadarıyla sinirlisin
haklısın yaa k.valide işte en iyisi bile arada tırtlık yapıo mesela bnmki
bu arada bu ara siz bolca kavgamı ediyorsunuz cnm ? yapmayın yol uzun valla yıpratmayın

Edaa naber canım Gizem sanada merhaba,

Dün önce ben aradım ailesini okudun mu =) Aklıma sen geldin =)

hahahah kızım aklın varsa bu devrı ıyı gecır nişanlınla sorunları değil onu dınle anlatmasına ızın ver dertleş pışpışla bıraz sonra iplerı elıne alınca sen naz yapmaya başlarsın :-d kızzzz aklın varsa kılametrelerce uzak otur bırakl yakını bu kaynanayla aynı şehirde bıle yaşanmaz

Ah hepsi öyle kuzum, benim ki görsen melek melek Şekil A'da ki gibi
Malesef öyle oluyor canım boş boş nedenlerden suratlar yapıyor, ne kadar alttan almaya çalışsam da sonunda patlıyorum.
Yol uzun ama anlayan kiimm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…