Evet canım ben esiinAskere gittiği ilk zamanlar, o da öyle yapıyordu kv yanımda olduğu zaman konuşurlar 1-2 dk sonra esini ver derdi. Ama şimdi ah deryacım ben ne kadar mutlu etmeye çalışsamda, bizim ki öküzün en hası. Ne zaman mutlu olsak, bi tartışmak pat herşey yerle bir. Anlatmamasını çok kez söyledim ama laf anlamıyor. Neymiş ağzından kaçıyormuş başka 7-8 yaşında çocuk sanki.
Selam kuzum, nasılsıın ? :)
Hiçç sorma yavrum, sinirlerim tepeye çıkıyor düşündükçe ya :18:
Edaa naber canım Gizem sanada merhaba,
Dün önce ben aradım ailesini okudun mu =) Aklıma sen geldin =)
selam begümcümm
iyiyim cnm ya mehtap beklyorum.. dün okudum seni de önce aramakla iyi yapmışsın bişey demlerine fırsat kalmamış
Edaa naber canım Gizem sanada merhaba,
Dün önce ben aradım ailesini okudun mu =) Aklıma sen geldin =)
Ah hepsi öyle kuzum, benim ki görsen melek melekŞekil A'da ki gibi
Malesef öyle oluyor canım boş boş nedenlerden suratlar yapıyor, ne kadar alttan almaya çalışsam da sonunda patlıyorum.
Yol uzun ama anlayan kiimm :26:
hahahah kızım aklın varsa bu devrı ıyı gecır nişanlınla sorunları değil onu dınle anlatmasına ızın ver dertleş pışpışla bıraz sonra iplerı elıne alınca sen naz yapmaya başlarsın :-d kızzzz aklın varsa kılametrelerce uzak otur bırakl yakını bu kaynanayla aynı şehirde bıle yaşanmaz
iyi kuzum nolsun ya allaha şükür iyiyim. bnm kv böyle yapsa napardım diye düşündümdeeee...
ya sinrlenmekte haklısın bide 2 kez dimi 2 arayışındada aynısı oldu. bu kezde sen konuş diyen yok. madem çok konuşmak istyo kendi arasın seni arayınca mı aklına geliyo ya..ama tabi esini ver anne demeli yakupta :/:26:
ohh az kaldı aybaşına en güzel şekilde geçirirsiniz inşallah canım...
Aynen genelde ben den önce davranıyolar hemen aradım =)
[
hahaha aynen aynen oğulları ellerimizde bize pervane ya ondan yapıolar
ahh keşke yapmasa 93 lümü cnm yakup? Erkekler geç olgunlaşır derler bence askerlikte işin içine girince naz yapıo sanaaa..Ama yapmaması lazım sende sabır küpü değilsin geçmez böle
Derya yapma böyle beni korkutmaaUzak evlerimiz ama gene de çok uzak değil. Ya ne kadar iyi olsakta, hep bi sorun çıkıyor. Misal geldiğinde nişan atmaya kadar gelmişti konu. Oohhoo atlattık ama ben hala atlatamam. Sorunu olduğunda anlatıyor dinliyorum, tesellide ediyorum. Lakin o sinirini benden çıkartmaya çalışıyor sonra olan oluyor
Aynen canım 2 kez aradı ve 2 kez de böyle oldu. Ya normalde bu kadar sinirlenmem ama dün camera da da görüştüler ben görüşmedim. Konuşamadım da doğru düzgün sinirlerim iyice bozuldu. Yakupta o düşünce yok ilk askere gittiği zamanlar vardı şimdi yok hııh öküüz ne beklersin yavrum
Evet canım ben esiinAskere gittiği ilk zamanlar, o da öyle yapıyordu kv yanımda olduğu zaman konuşurlar 1-2 dk sonra esini ver derdi. Ama şimdi ah deryacım ben ne kadar mutlu etmeye çalışsamda, bizim ki öküzün en hası. Ne zaman mutlu olsak, bi tartışmak pat herşey yerle bir. Anlatmamasını çok kez söyledim ama laf anlamıyor. Neymiş ağzından kaçıyormuş başka 7-8 yaşında çocuk sanki.
kuzumm ben sana teyzemın kızının numarasını verımde anlatsın bı sana anammm evınızde romantıkk bı anınızı maf ader durur valla klızz acaba senın sınır oldugunu anlıyoda maytapmı gecıyor acaba
Evet 93'lü yavrum. Bizimki baya geç olgunlaşacak anlaşılan ya da belki de gelince ben büyütcem yakupu Hiloş'un dediği gibi
Geçmiyor ki 1 hafta da 5 gün kötü 2 gün iyiyiz
edaaaaaaabi saattir selamlaşamadık ya kuzum..
ah bide kamerada görüşmüşler.. kuzum bnm ya ama akşam telefonu kapatarak iyi yapmışsın sendearadı mı sabah? valla aksine özleyip direk senle konuşmak isteyeceğine seninknde ters tepmiş.
ahhh canımmm sen acaba hayattakı sıkıntılarını ona cokmu aktarıyorsun kız kavga etmek ıstedıgınde konuş değiş sempatık ol senı cok sevıyorum falan de
Cnm inş olgunlaşır erkegn nazlısı çekilmio bnmkide arada yapıo da arada allhtan 23 yasındasın yapma diormbüyüt büyüt
Hahah cepten giriorm kuzum zor yazıorm k.bkmaa artk her dk konusuorz ya alışkanlk yazmamışmnaberr ikizcan
Aramadı mesaj attı, ''Günaydın ömrüm, seni çok özledim, seni çok seviyorum'' cevapta vermedim.Uff kuzum valla sıkıntı basıyor ya :26:
Benim sıkıntılarımın tek sebebi yakup oluyor genelde canım :26: Ben ona birşey aktarmıyorum ama o bana hep çok şey aktarıyor. O kavga etmek istediğinde ben sürekli seni çok seviyorum mu diyeceğim deryam güldürme beniAlttan ala ala üstüme çıktı zaten gittiğinden beri 1 aydır alttan almayı bıraktım ben :)
Bizim ki de belki yaş 23 olunca arada bi yapar ne dersin edoş umutu tüketmemek lazım
İnşallah olgunlaşır kuzum ya.. Büyüsünde naz ne demek görür o
Aramadı mesaj attı, ''Günaydın ömrüm, seni çok özledim, seni çok seviyorum'' cevapta vermedim.Uff kuzum valla sıkıntı basıyor ya :26:
Benim sıkıntılarımın tek sebebi yakup oluyor genelde canım :26: Ben ona birşey aktarmıyorum ama o bana hep çok şey aktarıyor. O kavga etmek istediğinde ben sürekli seni çok seviyorum mu diyeceğim deryam güldürme beniAlttan ala ala üstüme çıktı zaten gittiğinden beri 1 aydır alttan almayı bıraktım ben :)
Bizim ki de belki yaş 23 olunca arada bi yapar ne dersin edoş umutu tüketmemek lazım
İnşallah olgunlaşır kuzum ya.. Büyüsünde naz ne demek görür o
ahh o cepten zor ya bni verem ediyo çıkıyorum
bnde baştta o açıdan yamadım kuzum alışkanlıktan ya. iyi ikizcan bildiğin gibi
ay gayette güzel yazmış mesajı kırıldığının bile farkında değil mi ki dersin ??
Aynen kaçıcam birazdan zatii haha yazzmama sebebimiz bile aynı yaa
Hee beni gidi beniii
Dönüş biletini aldık demin Zaferin 2 Temmuz burda, 3 Temmuz gece gidyor, ama zaten istediğim buydu napak
Aynen yavrum geç olmuştu zaten iyi etmişin uyumakla
Bence de Hesanoş ablaaa...özledik yaa...mehtap da çok yakınnn
Hayırlısı olsun bebişim gelicek ya ona şükredelimm
10 gün benim bilidğimm
Kızlar herkese selamlar...
Yeni bir hafta ,Yeni umutlar,Yeni bekleyişler ...Allah hepimizin gönlüne göre versin ...
Bende bugün ve yarın iş görüşmesine gidicem ,,,kpss de tercih yapıcam ama puanım yüksek olmadığı için kendimi garanti altına almak istiyorum...
Ebruş : Canım seninki de kadir kıymet bilmiyo ya ona üzülüyorumAma dediğin gibi öküzlük ruhlarında var hangisi yapmıyo ki...
Çarşı iznine gelince baştan takıodum niye uzun zaman durmuosun diye atışıyoduk ama bu hafta mesela herkes sinemaya gitmş o gitmemş bayağı konştk ama sıcakta ona da hak veriyorum öyle çıkıyolar işte kahvaltı ediyolar,sonra nete geliyo benle ailesiyle konşuyo,sonra playstation oynuyolar çay kahve zaten vakitte doluyo ... aman napim kafaya takınca da değişmiyo ki hiçbirşey...
Bide bana çoçuk diyor bazen bende çocuk olsaydım senden olgun olmazdım diyorum kapak oluyor susuyor
Bakalım kuzum, büyütcem artık napalım el mahkumHayatım çocuk büyütmekle geçecek sanırım
Ya insan çok dolu oluyor kuzum ya dün Wc'ye gittim orda hiç tanımadığım bi kız ''nişanlı mısın, evli mi'' diye sordu yüzüğü falan görünce nişanlıyım dedim bende. İşte düğün ne zaman falan yaptı. Oysa ki hiç tanımıyorum. Muhabbet muhabbeti açtı. Bende yakupa sinirimi full döktüm ve rahatladım
Ufff hiloşuum, bizim düşüncelerim, fikirlerimiz, kırılganlığımız, sabrımız ve onlara olan aşkımız olmasaaa onların bu dünyada işi ne ya hu
Saygılar, sevgiler
Esin sanırım ismin canım sana tek brşey soyluyorum annesi pış pışladıgı için onda mutluluk buluyordur sen kendıne cekmelısın benım eşim neber nasılsın dıyor ver deryayı dıyor düşün ama eskıden annemde annem cunku hep naz landırır pış pışlar yanaş nişanlına telefonda tartışmadan sorundan uzak dur ailelerınıze boyle bırşey anlatmamanızı anlat ama once emın ol sen onu ne kadar mutlu edersen o kadar yanaşır sana
Hayırlısı olsun bebişim gelicek ya ona şükredelimm
Aynen tatlım rüyamda da iboyu gördüm gelmiştii bir sarılıyoruz birbirimze güzel şeyler söylüyordu falan sonra elimden tutuyordu onlara gidiyorduk annesigil güleç bir şekilde bi iki laf söylüyordu ama ibo uzzattırmıyordu iyi geçiyordu da bilmiyorumm ya hayırlısı olsun
Bu arada bu mazeret izini ne oluyor ya öyle 3 gün varsa ibo pat diye 6'sında burda olabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?