Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi kuzum nolsun ya allaha şükür iyiyim. bnm kv böyle yapsa napardım diye düşündümdeeee...

ya sinrlenmekte haklısın bide 2 kez dimi 2 arayışındada aynısı oldu. bu kezde sen konuş diyen yok. madem çok konuşmak istyo kendi arasın seni arayınca mı aklına geliyo ya..ama tabi esini ver anne demeli yakupta :/:26:

selam begümcümm

iyiyim cnm ya mehtap beklyorum.. dün okudum seni de önce aramakla iyi yapmışsın bişey demlerine fırsat kalmamış

ohh az kaldı aybaşına en güzel şekilde geçirirsiniz inşallah canım...

Aynen genelde ben den önce davranıyolar hemen aradım =)

Edaa naber canım Gizem sanada merhaba,

Dün önce ben aradım ailesini okudun mu =) Aklıma sen geldin =)

Okudum cnm iyi yapmışsın önce davranarakkkk
Ben aramadım geçen kandil aradım ya aman off sürekli konuşmak istemiyorum
iyiyim bu arada senn nasılsınn

hahaha aynen aynen oğulları ellerimizde bize pervane ya ondan yapıolar
ahh keşke yapmasa 93 lümü cnm yakup? Erkekler geç olgunlaşır derler bence askerlikte işin içine girince naz yapıo sanaaa..Ama yapmaması lazım sende sabır küpü değilsin geçmez böle

Derya yapma böyle beni korkutmaa Uzak evlerimiz ama gene de çok uzak değil. Ya ne kadar iyi olsakta, hep bi sorun çıkıyor. Misal geldiğinde nişan atmaya kadar gelmişti konu. Oohhoo atlattık ama ben hala atlatamam. Sorunu olduğunda anlatıyor dinliyorum, tesellide ediyorum. Lakin o sinirini benden çıkartmaya çalışıyor sonra olan oluyor

Aynen canım 2 kez aradı ve 2 kez de böyle oldu. Ya normalde bu kadar sinirlenmem ama dün camera da da görüştüler ben görüşmedim. Konuşamadım da doğru düzgün sinirlerim iyice bozuldu. Yakupta o düşünce yok ilk askere gittiği zamanlar vardı şimdi yok hııh öküüz ne beklersin yavrum

Evet 93'lü yavrum. Bizimki baya geç olgunlaşacak anlaşılan ya da belki de gelince ben büyütcem yakupu Hiloş'un dediği gibi
Geçmiyor ki 1 hafta da 5 gün kötü 2 gün iyiyiz

ah bide kamerada görüşmüşler.. kuzum bnm ya ama akşam telefonu kapatarak iyi yapmışsın sende aradı mı sabah? valla aksine özleyip direk senle konuşmak isteyeceğine seninknde ters tepmiş.

ahhh canımmm sen acaba hayattakı sıkıntılarını ona cokmu aktarıyorsun kız kavga etmek ıstedıgınde konuş değiş sempatık ol senı cok sevıyorum falan de

Evet 93'lü yavrum. Bizimki baya geç olgunlaşacak anlaşılan ya da belki de gelince ben büyütcem yakupu Hiloş'un dediği gibi
Geçmiyor ki 1 hafta da 5 gün kötü 2 gün iyiyiz

Cnm inş olgunlaşır erkegn nazlısı çekilmio bnmkide arada yapıo da arada allhtan 23 yasındasın yapma diorm büyüt büyüt

ah bide kamerada görüşmüşler.. kuzum bnm ya ama akşam telefonu kapatarak iyi yapmışsın sende aradı mı sabah? valla aksine özleyip direk senle konuşmak isteyeceğine seninknde ters tepmiş.

Aramadı mesaj attı, ''Günaydın ömrüm, seni çok özledim, seni çok seviyorum'' cevapta vermedim. Uff kuzum valla sıkıntı basıyor ya :26:

ahhh canımmm sen acaba hayattakı sıkıntılarını ona cokmu aktarıyorsun kız kavga etmek ıstedıgınde konuş değiş sempatık ol senı cok sevıyorum falan de

Benim sıkıntılarımın tek sebebi yakup oluyor genelde canım :26: Ben ona birşey aktarmıyorum ama o bana hep çok şey aktarıyor. O kavga etmek istediğinde ben sürekli seni çok seviyorum mu diyeceğim deryam güldürme beni Alttan ala ala üstüme çıktı zaten gittiğinden beri 1 aydır alttan almayı bıraktım ben :)

Cnm inş olgunlaşır erkegn nazlısı çekilmio bnmkide arada yapıo da arada allhtan 23 yasındasın yapma diorm büyüt büyüt

Bizim ki de belki yaş 23 olunca arada bi yapar ne dersin edoş umutu tüketmemek lazım
İnşallah olgunlaşır kuzum ya.. Büyüsünde naz ne demek görür o

Hahah cepten giriorm kuzum zor yazıorm k.bkmaa artk her dk konusuorz ya alışkanlk yazmamışm naberr ikizcan

ahh o cepten zor ya bni verem ediyo çıkıyorum

bnde baştta o açıdan yamadım kuzum alışkanlıktan ya. iyi ikizcan bildiğin gibi

ay gayette güzel yazmış mesajı kırıldığının bile farkında değil mi ki dersin ??

Olur cnm ya olgunlaşır m.etme tatlm y

Aynen kaçıcam birazdan zatii haha yazzmama sebebimiz bile aynı yaa

10 gün benim bilidğimm
Hayırlısı olsun bebişim gelicek ya ona şükredelimm
Aynen tatlım rüyamda da iboyu gördüm gelmiştii bir sarılıyoruz birbirimze güzel şeyler söylüyordu falan sonra elimden tutuyordu onlara gidiyorduk annesigil güleç bir şekilde bi iki laf söylüyordu ama ibo uzzattırmıyordu iyi geçiyordu da bilmiyorumm ya hayırlısı olsun
Bu arada bu mazeret izini ne oluyor ya öyle 3 gün varsa ibo pat diye 6'sında burda olabilirrr

İnşallah hakkında hayırlısı olur begüşcüm
Eller kadri kıymet bilmiyor anne senin kadar kimse sevmiyorr annemmmm
Anladım tatlım tabiki takıncada olan kendine oluyor valla ben 5 sende maf oldum olan bana oldu yanee ne hastalıklar çıkmadıki bu yaşımda saçlarım beyazladıı
Bunada şükür yavrucuğum ne demişler saçına tokadan başka bişey takmican

Hahha dolup dolup patlıyoz işte naparsınnn...
hayatın bence de çocuk büyütmekle geçecekk gerçi hangimizin geçmeyecek o da ayrıı

Vaooov tecrübe borusu öttüüü yihıvv

Ay rüyanı yerim kız süperr bence de ahan da öyle olacak gerçeği de inşallah Allahım aminn

İnşallah kız daha erken gelir ayyyy Valla yavrum bizde 10 gündü vermediler mesela işte, sizde 3 gün sanırım ama belki sizin de verilmeme ihtimali vardır bilemiyorum kii :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…