Ay rüyanı yerim kız süperr bence de ahan da öyle olacak gerçeği de inşallah Allahım aminn
İnşallah kız daha erken gelir ayyyyValla yavrum bizde 10 gündü vermediler mesela işte, sizde 3 gün sanırım ama belki sizin de verilmeme ihtimali vardır bilemiyorum kii :44:
Saolll bebişimmmm benimmHayırlısı olsunn bee hilolopummm
Evet vermeyedebilirlerr de şimdi konuşmuyoruz ya erkende gelse haberim olmazz o birden karşıma çıkarr yinee
Öyle be Ebrulimmm amann gelcekler eninde sonunda napalımm
Sorarsın olmadı gelmesine yakın olur da yeni bir mesaj atacağı tutar falan..ben yine de senin geleceğin günü merak ediyorum dersin falan belki içinden gelirse ne biliyiimm :44:
Aramadı mesaj attı, ''Günaydın ömrüm, seni çok özledim, seni çok seviyorum'' cevapta vermedim.Uff kuzum valla sıkıntı basıyor ya :26:
Benim sıkıntılarımın tek sebebi yakup oluyor genelde canım :26: Ben ona birşey aktarmıyorum ama o bana hep çok şey aktarıyor. O kavga etmek istediğinde ben sürekli seni çok seviyorum mu diyeceğim deryam güldürme beniAlttan ala ala üstüme çıktı zaten gittiğinden beri 1 aydır alttan almayı bıraktım ben :)
Vaooov tecrübe borusu öttüüü yihıvv[/B]
Napacan çekecenn mecbuuurrr
Sorarım zatii bebişimde o söylemese söylemez yine süpriz yapabilir yane eğer kafasına koyduysa o yüzden dedim. Gelmeye yakın konuşurum sorarım karşılamayada gidicem inşallah
vooovvv
He kız çekecez napak mecburrr
He anladım Ebruşum, ayy plan yapmak ne hoş di miii ay ben napcam haftaya kızzzİlk görünce napcam ne etcem yaaa nasıl sarılırız bence var yaaa..oyyy ama nerde görcem ilk bakalım saate göre belli olcak sanırım 6 gibi falann Bakırköy'de görüşcez ilkkk...geceye kadar beraber olcaz, ayrılcaz ertesi gün tatmen beraberizzz
Ayy tatlım harbidende 1 hafta kaldı ya laaaBak bende heyecanlandımmm şimcikkk
Ne giyincenn karar verdinmi?? havalanına gidebilme durumun olmazmı tatlım ordan karşılasannn
Ayy ilk gödüğünde nasıl davranıcaksınız acab 7 ay bu boru değilllll
Ya zorlasam giderim belki ben de düşündüm ama Çarşamba izin aldım ya şimdi o tehlikeye girmesin dee
Yine de bir süprüz yapsam mı acaba diye düşünüyorum, yoksa gelme der kesinnn taaa Sabiha Gökçen'e gelcek çünküüü..bilemedim yaa..istiyorum da tabi o ayrııı..yarım güncük daha idare ettirip gitsem mii..
Ne giycem bilmiyorum valla hiç bir şey ayarlamadım normal işe gelirken ne giyiyorsam giyerimertesi gün spor giyerim ohh gezerizzz
Ay ben de bilmiyorum tabi yaa 7 ay boru muuuheyecanlandık kızzz
Naber Deryooooaoaaa
Ya zorlasam giderim belki ben de düşündüm ama Çarşamba izin aldım ya şimdi o tehlikeye girmesin dee
Yine de bir süprüz yapsam mı acaba diye düşünüyorum, yoksa gelme der kesinnn taaa Sabiha Gökçen'e gelcek çünküüü..bilemedim yaa..istiyorum da tabi o ayrııı..yarım güncük daha idare ettirip gitsem mii..
Ne giycem bilmiyorum valla hiç bir şey ayarlamadım normal işe gelirken ne giyiyorsam giyerimertesi gün spor giyerim ohh gezerizzz
Ay ben de bilmiyorum tabi yaa 7 ay boru muuuheyecanlandık kızzz
Salı günü kaçta geliyorkii tatlımmmm aman 2 gün raporr alaydınn ya bebişimmm
Tabi işe gidekenede süslüü olduğun içinnnn
Anamm ilk görüş ilk bakış ilk kucaklaşma ilk öpüşşş aman Allahımmmmm bayılacağımm şimddiiiiiiii hadii bitt bu hafta Aşıklarr kavuşsunlar artık birbirineeee
anammm benım bıle için gıttı kızzz :-d ne biçin anlattın ole
Salı günü kaçta geliyorkii tatlımmmm aman 2 gün raporr alaydınn ya bebişimmm
Tabi işe gidekenede süslüü olduğun içinnnn
Anamm ilk görüş ilk bakış ilk kucaklaşma ilk öpüşşş aman Allahımmmmm bayılacağımm şimddiiiiiiii hadii bitt bu hafta Aşıklarr kavuşsunlar artık birbirineeee
napım şekerım aynı şafak mehtap sayıyoruz oturuyorum bıraktıgın yerde :-d başka hiç bırşey yaptıgım yok
ulaşım nasıl sana uyuyorsa gıt canım daha ıyı olur hemencecık goruşursunuz oyyyy ben nerelere gıdımmmmmmm bebım kocacımda gelseee oyyy oyyy :-( :-( :-(
anammm benım bıle için gıttı kızzz :-d ne biçin anlattın ole
Hheheh deliii ya süslü değilsem de bakımlıyım diyek gellyok kız bazen vasat geliyorum buraya da ama o gün dikkat ederim tabiii
Ayyy beni de bayıltacan burda şimdi kızımmm durrr 1 hafta daha sabretmem lazım yoksa ben binip gidecem uçağa şimdiii
Bence de gidiyim ya dayanamam ben o gelene kadarrr...
Taksim'den Havataş servisleri vardı iyice öğreneyimm..4 gibi inecek erkenden giderim banane yaaa..tabi duruşma falan yoktur inşallah yaa o günn aa baktım yokkkanamm patroncum izin versin gidiyim hemenn
Gidiyim bence de bence deeee...
Anam kız yapıştın mı koltuğa kalk ordan
Taamm öyle diyek senimi kırıcamm benn beee
Yokk yokk bekle sen hazırlık yap kalmış şurda 1 haftann aaa ayıp yanee
Git gitt ayarlarsın sen ayarlarsın sen yokmusun senn
Hahaha nasılda ikna ettim gitmen için ama zafer dua etsin bana
Taksimden var servisler bebişim bildiğim kadarıyla her saat başıı vaaarrr
Valla benimde gitti ama napıcaz biz sıramızı beklicez mecbuurrr
Gidiyim bence de bence deeee...
Anam kız yapıştın mı koltuğa kalk ordan
banane beklemıcem manane manene ben hemem 5 temmuz mehtap yapmam kesın lazım :-d
git git kızz :-d yapıştım kız gelmıyorsunkı kaldır benı buralarda :-d
Gelmiyorum valla bu aralar yahuu...gelirim belki gene kaldırırm seni ordan
Aman mehtap yap hemen yap hemennn
kizlaaar nasilsiniz???
ben cok özledim kocacimi yaaaartik biraz cabuk gecse su günler iyyce bunaldim...
bu arada gecmisede bi göz attim bayaaa kaynatmissiniz canlarim.kaynanalari cekistirmissiniz hele durun kizlar daha bu hic birsey siz bide evlenince görün kaynanayi..
HILALIM az kaldi kiiizzzzz artik zaferin hep kollarinda olacak insaallah ozaman hiiiic birsey aklina gelmez kuzumm
ESINIM dünki piknik anladigim kadariyla baya bi sinir gecmis ama cokta haklisin yavrum kim olsa böyle bir davranisa kizar..sen birak kimseyi takma yakupta hatasini anlicak insaallah o günleride görecegiz hiicc merak etme
hepinizi öptüm kizlar
askerlerinizle hep hep hep mutlu olun insaaallllaaahhh
hahaha kötuyum ben kotuyum kotüyümgıderım inşallah hayırlısıyla sen gıt zaferını al havaalanından benim kocamda otogardan benı almaya gelsın kikiki
Selam canım hoşgeldın sabır canım bebişinle ılgılen sen
kizlaaar nasilsiniz???
ben cok özledim kocacimi yaaaartik biraz cabuk gecse su günler iyyce bunaldim...
bu arada gecmisede bi göz attim bayaaa kaynatmissiniz canlarim.kaynanalari cekistirmissiniz hele durun kizlar daha bu hic birsey siz bide evlenince görün kaynanayi..
HILALIM az kaldi kiiizzzzz artik zaferin hep kollarinda olacak insaallah ozaman hiiiic birsey aklina gelmez kuzumm
ESINIM dünki piknik anladigim kadariyla baya bi sinir gecmis ama cokta haklisin yavrum kim olsa böyle bir davranisa kizar..sen birak kimseyi takma yakupta hatasini anlicak insaallah o günleride görecegiz hiicc merak etme
hepinizi öptüm kizlar
askerlerinizle hep hep hep mutlu olun insaaallllaaahhh
nişanlını kendıne cekene kadar mecbursun canm bellı alttan almayı bıraktıgını canım oıknıkten anlaşılıyor bıtanem kendıne cekene kadar sık dişini kuzum sonra merak etme sana donunce dırekmen alttan alan o olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?