hosbulduk tatlim..evet sabir cok lazim ama iste suan onun hasreti beni delirtiyor..
ilgileniyorum teyzesi ama babasini cok özledik biz
Topiğiin annesiii, şafağında ki güzellik dikkatini çekmiştir yarından itibaren yıldan düşüyorsunuz bak ne güzel
Baya baya sinir geçti kuzum kızgınım ama takmıyorum artık sözünüzü dinliyorum :13:
Hasret yükü her saat kat kat artıyor ama dediğin gibi bi gün o yükü hiç bi daha sırtmayacak şekilde atacağız üstümüzde Allahın izniyleBende senii ve yeğenimii öpüyorum. Kendine çok dikkat et, üzme kendini de. Görüşürüz canımcıımm
Deryaaaacığımm 10 ay daha mı alttan alacağım OhaaBünyem dayanmaz kuzum buna
Ve onu kendime nasıl çekiyorum biliyor musun kimi zaman, ne zaman o höt'lediğinde bende hötlersem, alttan alıyor. Susarsam, konu uzuyor uzuyor uzuyor. Öyle işte yavruşum ben çıkıyorum şimdilik, akşam girerim belkiii öpüyorum senii deee.
Hiloşşş, süpriz fikri çok iyi geldi bana ya hu
Neyse kuzum ben şimdi çıkıyorum, şafakta mehtap da 1 hafta diyeliim vaaoovvv.
Öptüüm yavruşum
ayyy özlenmezmı bıtanem canım dua et cok cok Allah sabır versın annesı bebegın için gelecek mutluluklar için bebegın sana destek olsun
amin canimcim amin zaten suan bebegimin gününü sayiyorum hayirlica bir dogsaydi kirkimiz cikinca babasinin yanina gidecektik belki biliyorsundur yurt disinda oldugum icin yanimiza gelmesi simdilik imkansiz o yüzden ben bebegimle gidecegim insaallah..tabii suan saglikli dogmasindan baska birseye odaklanamiyorum aslinda.herseyin hayirlisi..seninde az kalmis tatlim ya ne güzel rabbim sag saglim hepimizi kavustursun insaallah
inşallah canım inşallah ewt canım gormuştum sen neden yurt dışındasın canım ailenmı orada
Evet tatlim ailem burda..anlican türkiyeye gelin gittim
Ah kızlar ahhh ...
Bizimki de çok özledi ya bende çok özledim 2 ay olcak kanlı canlı görmeyeli ama o benden daha çok takıyo galiba ya ...
Bugün diyo ki izne gelsemde tatile mi çıksak bugüne kadar hiç çıkmadık birlikte ama bende diyorum seneye sabret gelince yıldırım nikahı kıycaz bu gidişle dedim =)
Sonra diyo keşke buraya gelebilsen ... ben mi gelsem ...Dedim istiyosan gel ama illa gel de demiyorum erken dönmek daha güzel olcak dedim gene mevzuyu kapadık bana mektup yazıyomuş ilk mektup olcak ama el yazım çok kötü bilg da yazcam dedi çok teknolojik bi mektup olcak =)
Bu askerlik koskoca 1 yılı alıp götürüyo ya haksızlık bu ciddi anlamda ... ( gene isyanlardayım ) elimden bişey gelmeyince böyle oluyorum
Ah kızlar ahhh ...
Bizimki de çok özledi ya bende çok özledim 2 ay olcak kanlı canlı görmeyeli ama o benden daha çok takıyo galiba ya ...
Bugün diyo ki izne gelsemde tatile mi çıksak bugüne kadar hiç çıkmadık birlikte ama bende diyorum seneye sabret gelince yıldırım nikahı kıycaz bu gidişle dedim =)
Sonra diyo keşke buraya gelebilsen ... ben mi gelsem ...Dedim istiyosan gel ama illa gel de demiyorum erken dönmek daha güzel olcak dedim gene mevzuyu kapadık bana mektup yazıyomuş ilk mektup olcak ama el yazım çok kötü bilg da yazcam dedi çok teknolojik bi mektup olcak =)
Bu askerlik koskoca 1 yılı alıp götürüyo ya haksızlık bu ciddi anlamda ... ( gene isyanlardayım ) elimden bişey gelmeyince böyle oluyorum
hımmm ahhh canım demek gelın geldın eşin nerede askerlıgı yapıyor kız ben senın yerıne olsam kocamı alır kaçırırdım askerlık falan ne bekleyecemyurdışında yaşayıp gıdın sende benım gıbı evlendıkten sonra aile yanına donenlerdensın :-d canım pekı kayın valıden falan yurt dışında doğm yapacak olmana bırşey demıyormu yanlarında olmanı ıstemedılermı sonuçta doğdugunda torununu goremeyecekler
Esim erzincanda canim..kacirmayi cok istiyorum tatlim zaten bebis dogunca getirme islemlerine baslicaz insaallah cok zor bir dönem bizi bekliyor.vallahi kaynanamgil hiiic birsey demediler yani tuhaf insanlar islerine bile geldi sanki yasadiklari yer kücük bir kasaba heryerde dedikodu benimde esim sagolsun allahim ondan razi olsun sen burda ailemin yaninda olursan icim rahat etmez dedi ve ailemin yanina gönderdi.cokda hakliydi hic rahat edemicektim ki zaten bebegimi burda dogurmak daha mantikli geldi ikimizede sonucta yavrumun gelecegi cok önemli burda sartlar cok iyi oldugu icin burdayim canim :)
hahha begümmcüm demiştim yine diorum sen gitsende yetmicek izin kullancak sevgilin her türlü
ve ayrıcaa daha 2 ay olmş kız sabredin sonra pişman olmayın erken kullanıpp
ayrıca seninki yazıcıydı dimi ondan bilg yazıodur
isyan etme boşver öyle veya böyle Bİ-Ti-CEK!!!!!
Ah kızlar ahhh ...
Ahhh canim sende bendensin...bende cok özledim esimi.izin konusu bizide düsündürüyor hep ama bakalim zaman neyi gösterecek.hemde bu haksizligin en büyügü
Ben ondan daha sabırlıyım Eda ama o gün geçtikçe daha fena oluyo hatta mevzuyu değiştirdm konuyu değiştirme dedi...
Ben de dedim izin kullanmak istersen kullan ben orda değilim ortamı bilmiyorum sıkılırsın bunalırsın kendin bilirsin dedimm daha ne diyim ki illa gel de demiyorum gelme de demiyorum ...
Evet yazıcı =) 93/3 ler gelince telefon sokcaklarmş sıkıntı olmıcak dedi bende dedim ki böyle ankesörlüde yetiyo sıkma kendini haftasonu da telefonu alıosun dedim yetio yani dedim hayır yetmiyo dediBen dedim aza tamah etmeyi öğrendim dedm evet ama olsun dedi bugün başına güneş geçti bunun :)
hımm sen nereye gelın olarak geldın canım pekı, Allah yardımcın olsun canım eşler gıder ayak bıze jestlerını yaptı benımde sana benzer yanım var canım bende ailemın yanındayım ve benı onlarla yaşamamı cok ıstıyolardı eşim ıstemedı konuşmuş gıder ayak guzel bı jest yaptı gıttı benı arada bırakmad Allah razı olsun canım kaçır valla yaaa :-d ne işi var onun askerde kaçırsaydın keşke
Kullanır cnm m.etme
ohh yazıcıysa rahat desene.Bencede sokarr telefon soksunda telefonu görünce ankesörlüde neymiş diyceksinistediğinde konuş mesajlaşşş super bişey valla sanki askerde değilde o başka ilde çalışıo veya okuyo gibi hissediyorsun tabii o öyle hissetmio ama senin için bir nebze rahatlıyıoo
Aynen cnm ya senin durumun daha zor bebiş var keşke bekleseydiniz bebek için dicem ama hayırlısı buymuş canım sıkma kendini bebeğini düşün bak eşin yok ama bebişin var öyle düşün ikinizin parçası ,,şu an diyebilceğim tek şey askerlik çok uzun ya insanın hayatından 1 sene çalıyo her şeyi erteliyoruz yaa ,,bu ara benimki de rahatı iyi ama çok şükür benden çok özledim diyo gel diyo ben çalşmıyorum gidemiyorum o daha erken gelmiyim diyo baştan izin kullanmıcaz demştk ama gidişat öyle gözükmüyo
Muhakkak öyledir de ben sıkıntı yapmıyorum ya gündüzleri taburu arayabiliyorum o da akşmları uygun olduğu sürece arıyo ,,haftasonu ttelefon var hani sıkıntı yok ama varmış :)
Öyle cnm işte gene mızmızlanmaya başladı =)
Evet canim bebis erken geldi aramiza ama bende hep hayirlisi bu diyorum.hic sorma tatlim ya benimkide bu ara cok özledim diyip duruyo diyo sen türkiye icinde olsaydin kesin askerden kacip yanina gelmistim diyor bende diyorum biraz daha sabret gelcem yanina ama iste nafile cok özledim deyip o üzücü sesini duyunca dayanamiyorum ona hic kiyamiyorumhersey umarim güzel olur begüscüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?