Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Niye güvenmiyim kızz 3 yaşından beri tanıyorum ailesini herşeyini içini dışını biliyorumm yanlış birşeyi de asla yapmazz..Arkadaş olark bile kız yok hiç etrafında içim çok rahat öyle takılmıyorum o konulara :) Ama bu konuyu tabiki dile getireceğim belirticem kızdığımı böyle olmaz sürekli..

Tabi cnm sizinkide rahatmış ama olsn tel bambaşka
hahah başlar tabii biraz erken başlamış gel demeye kız biz 5.5 ay sabredioruz ahhh ahh :26:
neyseki son 37 ...

Önce Gizem mehtap yapcak sonra sen ohh hayat size güzel tezkereci güzeller :)

Çok güzle geçirin birbirinizin elini hiç bırakmayınnnn ...Aynen cnm daha 2 ay oldu bizim Hilal de 7 ay bekledi tezkereyi alcak şimdi ben beklerim gibime geliyo da bakalım zaman göstercek artık

aynen öyle cnmmm önce gizem sonra ben onlar teskereci olcak yakında ben değil valla bana daha çoookkkkk varr

aynen öyle cnm bizde öyle planlıyoruz 22 gün inş hayat bize güzel olcak sonra hüsran....
Canm arada gideblirsen ankaraya beklersiniz tabi ama hiç görmeden zor ya...

Evet insanin elinden birsey gelmeyince hersey cok moral bozucu oluyor.ahh ahh biz ne yapacagiz böyle öyle cok istiyorumki su yazdiklarimizi birgün okuyup hey gidi günler demeyi.o günler hemen gelsin hemen.tatlim ya hep ariyacagiz deyip aramiyorlar ama sen hic üzme kendini umarim hersey istedigin gibi olur

İnşallah seneye bu zamanlar sende bizde tezkeremizi almış olucaz şu 2013 su gibi geçsin yeter ...

Büşşüüümmm bebikini yerim seninnn
Az kaldı Büşşş ama biz ayrı şehirlerdeyiz Zaferimlee de olsun tabi gelir artık sık sık o mesele değil, rahatı yerinde olsun istediğimizde çıkıp görelim birbirimizi o da yeterrr..

Begüşşş..isyan etme bakim kızzz çok erken isyan için be canımmm ben 7 ay görmedim senin kadar isyan etmedim , ben gitmeden önce çok daha fazla kafama takıyordum ve ilk zamanlar daha zor oluyor sanırım ama alışıyor insan be canikomm vallaa.a..onsuz onla yaşamaya alışıyor insannn ben hala haftaya geleceğine inanamıyorum yaaa

Sen de yardımcı ol hepiniz yardım edin ben ne giyim napim elimi kolumu nere koyim Zaferim gelince

Şaka bi' yana ne güzl özlemini ifade ediyor, mektup yazıyor falan sevin işte canım bırak gerisini boşver geçeeerr gideerr şükret bu aşka bebikim

Biliyorum bebeğim ya benimki gel gel dedikçe elimden bişi gelmiyo şu an ona bu isyanım...Ay yerim senin o heycanını ya heh şöylee bu heycanları yaşa tatlı bebek =) Seni en sevdiğin haliyle karşıla onu mesela saçlarını düz mü seviyo düz yap dalgalı mı dalgalı yap erkeğini en iyi sen tanırsın onun istediği gibi ol bu heycan kat kat artsın ulan varya o saatte oraya gelip sizi uzaktan izlemek isterdim =) aynen öyle canım şükrediyorum napimm arada isyan ediyorum ama Rabbim yardım etsin ne diyim iş için de elimden gelen kadar koşturuyorum gidiyorum ama olmuyo heralde ben evimin kadını çocuklarımın anası olcam =)

Hehhehe çok güldüm son cümlene deli kız yok yok sen devam et pes etmek yok ama inan ki bir yerden duyarsam eleman arayan, ünv mezunu falan aklıma gelecen hemen

Ayy evet ne heyecanlı Begüüü yaaa...gitgide heyecan dolmaya başladım vallaa...düz severdi ama uzun halini severdi şimdi kısa ya çok iyi olmuyor düz sanırım doğal bırakacamm..ama sabah bakım yaparım tabi biraz çok makyaj sevmez zaten onu da pek yapmıycam rimelimi kalemimi sürerim sadece....zaten sade giyinirim genelde o da beğenirrrr....bir de spor giyinince de çok sever o da 2. gün artıkk spor ayakkabı falan ohh mis gibi gezeriz

Ya böyle anlatıyorum ama sizin yaşadıklarınızı hep ben de yaşadım biliyon, allah sabrını veriyor yavruşum, geçip gider hemencik inşallah bu zor günler

Sağol Canım Allah razı olsun bakalım bi yerde bi kısmet varda bakalım kaç senedir bekliyoruz =)
Fotoğrafınızı da çek bakarız =) Biliyorum canım benim herkes aynı yoldan geçiyo işte bazen zorluyo bazen standart =)

Aynen öyle tatlım yaaa kısmet cidden ötesi yokk...
Kız çekmem miiiii..bana kalsa her anı çekerim de enişteniz az gıcık bu konuda gene hatrıma çekinir mecbur az da olsa elimde delil olur

Aynen öyle tatlım yaaa kısmet cidden ötesi yokk...
Kız çekmem miiiii..bana kalsa her anı çekerim de enişteniz az gıcık bu konuda gene hatrıma çekinir mecbur az da olsa elimde delil olur

aynı bizim bey =) o da hiç sevmezz ben zorla çekerim =)

Hiloş tickerındaki kavuşmaya bak çok az kaldı =)

Heheheh bosuna ana topigin adi "ah erkekler" degil demek ki :)))

He valla Beguuuu cok az kaldi yahuuuu

he ya ah erkekler ama onlarsız olmuyo =)

Bizimde 10 ay 10 gün diyo pek manidar olmuş =) askerime göre de 291 tabi izin kullanmadan duramıcak bu gidişle o ayrı

Selam kızlarrrrrrr........ Ay butun gun kv leri konusmussunuz çok dertlisiniz anacım boşverin takılmayın bu kadar bu günlerı kımseyı dusunerek gecırmeyın sadece sevdıklerınızı ve onlar geldıkten sonra olası guzel şeyleri düşünün derim

Hiloşşş şafağın gözümü kamaştırdı

Bebekler herkese iyi geceler rüyanızda sevdiceklerinizi görünnn

Son düzenleme:

Çok artizim bu ara Duyguuucumm

25.06.2013
Şafak 07 Antalyaaaa

Avatarım da 11 Ağustos Antalya'dan...
Yaaa haftalardır bu şafağı bekledim ben ve sadece 1 hafta kaldııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…