Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92:25.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...128 tugbaoguzhan...

...144 GRGR...

...147 kskada...

....150 chidoshimedo....

...150 mayamaya11

...150 BerlD...

...150 kmleomer...

...150 nazarboncugu05...

... 158 ED2006...

...181 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...238 karamanlier...

...239 xxIpekxx...

... 239 destinyeda...

...240 depresiffpolyanna...

...241 nesilll...

...243 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...313 pekmez_akilli...

...313 ilithya...

...313 zeynepesin...

...313 SelenYusuf...

...313 begushh...

...364 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...408 seros08...

...408 mutluluk_06...

...450
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

25/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 07 ANTALYA' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 13 BİTLİS' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 33 İÇEL' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 45 MANİSA' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 54 SAKARYA' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 56 SİİRT' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

İnkar et de görelim falan diyormuşummm
Öğğren öğrenn ayarla sen herşeyini şimdiden

banane beklemıcem manane manene ben hemem 5 temmuz mehtap yapmam kesın lazım :-d
Anammm sendemi görücen yine kızzzzz her hafta gidiyonn sendee hee bak bir de nisbet yapıyorr benim daha 45 günüm varr 7 ay olmuşşş benn ölemm ölemm öleee
Tabiki senin bileceğinn iş tatlışım herkesin düşüncesi falan farklıdırr
Sen bilirsin söylemeklede yavrum eğer alışıksan böyle olmasına boşuna söyleme aranız bozulmasın şimdi..

Sen de yardımcı ol hepiniz yardım edin ben ne giyim napim elimi kolumu nere koyim Zaferim gelince

Begüşün dediği doğru tatlışım nasıl seviyorsa öyle giyin öyle yap saçını başını amma velakin seninkide benimki gibi pek sevmiyor saç maş makyaj yapılmasını heralde ama bence kıskançlıklarındandır o güzelce herşeyini yap bence uzun zamandan sonra yine ilk gördüğünde hatunun nasıl güzel olduğunu yine anlasınn

Hımm canım pekı ankaradakı evını dağıttınmı duruyormu bırde yerımı bellı oldu canım o yuzden mı gıtmek zorunda kaldı eşin

Hiloşummmmmm, Hilolupummmmmmm Şafağımızı attırıyım bebişimmm senin için gelsinn

ŞAFAK: Ne Kola Ne Fanta Sadece 7 Günnnn..!!

Son düzenleme:
ayrılmadık ayrılamıyoruz en yakın arkadaslarım bile ayrıldık biliyo halbukı ben hala şafak sayıyorum sevdiğimi bekliyorum

Nasıl yane tatlım neden herkes öyle biliyor nie ayrılmanız lazımki? :44:

çünkü biz evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem asla ve kat'a istemiyo.. napalm ayrıldık dedik ama ayrılmadk aslnda ayrılmıstık ama yapamadk ve nasıl olcak bilmiyorum ha istememelerinin sebebi akraba olmamız..

çünkü biz evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem asla ve kat'a istemiyo.. napalm ayrıldık dedik ama ayrılmadk aslnda ayrılmıstık ama yapamadk ve nasıl olcak bilmiyorum ha istememelerinin sebebi akraba olmamız..

Hee doğru hatırladım şimdi
İşiniz çok zor tatlım Allah yardımcınız olsun askerden gelene kadar idare edin geldikten sonra bir çaresinisi bulursunuz illaki yaa

Günnnayyydınnnnn günayyyydınnnnn Tezkerenin sultanları =) SEda sayan gibi bi giriş yapiyim dedim =)

Ay böyle bi askerim yanımda olsa da öpsem modundayım =)

Hımm canım pekı ankaradakı evını dağıttınmı duruyormu bırde yerımı bellı oldu canım o yuzden mı gıtmek zorunda kaldı eşin

Vallahi canim ankarada kayinvalidemle kaliyordum neden diye soracak olursan cünkü askerlik hep gündemdeydi yani ertelemistik ama sonra öyle bunaldikki esimle dedik geri erzelemeyi iptal edelim hemen git gel su askerlige dedik ve zaten yarim sene icinde belli oldu ne zaman gidecegi fln bebisi hic beklemiyoduk subatta hamile oldugumu ögrendim marttada ben buraya esim askere gitti.karisik biraz o yüzden buraya getirmeyi cok istiyorum esimi en azindan burasi daha rahat ve ailem onun ailesinden daha destek cikiyor.bunu esimde biliyor iste insaallah kolayca rabbim nasip eder.sen ne yaptin evin varmiydi??

Kızlaaaaaar,

size bir havadis daha

yener askere gitmeden önce beni istemeye gelip yüzükleri takmışlardı. Ama bu formalitedendi bana göre, yani sadece adı konulsun diye yapılan birşeydi. Bu yüzden kendimi nişanlı gibi bile hissetmıodum hatta facede bile ilişki durumumu nişanlı olarak yapmadım çünkü hep sevgili olarak gördüm, evlilik teklifini bile askerden gelince aldım düşünün artık Ama hiçbişeyde problem haline getirmedim bu gidişatımızı, hep mutlu olalım yeter dedim. Ama içimde hiçbir heves kırgınlıkta kalmasını istemıyorum. Evlilik sürecinde illaki eksiklikler vs..ler olur ama elimden geldiğince bunları en aza ındırmeye çalışıorum, gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yapıyoruz ve içimizde pek ukde kalmasın diorus

Bu yüzden geçen gün yenerle konuştum ve adı konsun diye yapılan isteme söz olayının adamakıllı olmasını istediğimi söyledim. Veee bu cumartesi beni yeniden istemeye gelcekleeeeeeeeeer

biliorum bu olay biras komik ama napıııııııııım, askerlik öncesi sadece adı konsun diye yapılan şey hiç içime sinmedi, zaten düğünde yapmıorus sadece nikah yapıcas, o yüzden bazı şeyler en azından düzgün olsun istıorum

Bizden kız almanın o kadar kolay olmadığını da görsünler hem dimi amaaaaaaa

sizce iyi yapmış mıyım?

Günaydııın kızlaaaar, nasılsınııızz ?

Fazla sevinme komutan.
Bedeni sende, emrinde olabilir ama kalbi bi ömür benim emrimdee

Baştan da okusan, sondan da okusan şafak olmuş 3 1 3 !
Bu rakamlar bi daha bi araya gelmeeeez.

Tickerlerim gene çok uyumlu

yapmışssın tabe canm onları okadar beklyoz 1 değil 5 kere istesinler ohh ne güsel istediğini yaptır canm içinde kalmasın sizde mi düğün yapmıcanz kına mı yapcan sadece bnde düğünistemyom ama karar veremyom onurda habire fikir değiştiryon ha dio napıyım bikere olcak bin türlü düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…