İnkar et de görelim falan diyormuşummm
He kızz kırma beni bak hatrın için 1 hafta daha duracam şurdaaa
Ayarlarım bence de bence de heheheh
Ay benm de ikna olasım varmış heralde ama olsun katkını inkar etmicem
Aynen ya yarım saatte bir hatta Zafer için bakmıştık önceden ama ben öğrenirim onuuu
Anammm sendemi görücen yine kızzzzz her hafta gidiyonn sendee hee bak bir de nisbet yapıyorr benim daha 45 günüm varr 7 ay olmuşşş benn ölemm ölemm öleeebanane beklemıcem manane manene ben hemem 5 temmuz mehtap yapmam kesın lazım :-d
Tabiki senin bileceğinn iş tatlışım herkesin düşüncesi falan farklıdırrNiye güvenmiyim kızz 3 yaşından beri tanıyorum ailesini herşeyini içini dışını biliyorumm yanlış birşeyi de asla yapmazz..Arkadaş olark bile kız yok hiç etrafında içim çok rahat öyle takılmıyorum o konulara :) Ama bu konuyu tabiki dile getireceğim belirticem kızdığımı böyle olmaz sürekli..
Sen de yardımcı ol hepiniz yardım edin ben ne giyim napim elimi kolumu nere koyim Zaferim gelince
Ankaraya gittim gelin..evet süper bir jest gercekten sende sanslisin canim arada kalmak cok kötü olurdu düsünmesi bile korkutucu.bencede hiiic isi yok askerde ama ahh ahh tatlim aldilar elimden mecbur oldugum icin yoksa birakirmiydimm ben kocacimi
ayrılmadık ayrılamıyoruz en yakın arkadaslarım bile ayrıldık biliyohalbukı ben hala şafak sayıyorum sevdiğimi bekliyorum
Nasıl yane tatlım neden herkes öyle biliyor nie ayrılmanız lazımki? :44:
çünkü biz evlenmeyi düşünüyoruz ama ailem asla ve kat'a istemiyo.. napalm ayrıldık dedik ama ayrılmadk aslnda ayrılmıstık ama yapamadkve nasıl olcak bilmiyorum ha istememelerinin sebebi akraba olmamız..
Günnnayyydınnnnn günayyyydınnnnn Tezkerenin sultanları =) SEda sayan gibi bi giriş yapiyim dedim =)
Ay böyle bi askerim yanımda olsa da öpsem modundayım =)
Günaydınn begüşşşşşşşşşş
Az kaldı azzz yanındayken bol bol yaparsın onuuu
Hımm canım pekı ankaradakı evını dağıttınmı duruyormu bırde yerımı bellı oldu canım o yuzden mı gıtmek zorunda kaldı eşin
Kızlaaaaaar,
size bir havadis daha
yener askere gitmeden önce beni istemeye gelip yüzükleri takmışlardı. Ama bu formalitedendi bana göre, yani sadece adı konulsun diye yapılan birşeydi. Bu yüzden kendimi nişanlı gibi bile hissetmıodum hatta facede bile ilişki durumumu nişanlı olarak yapmadım çünkü hep sevgili olarak gördüm, evlilik teklifini bile askerden gelince aldım düşünün artıkAma hiçbişeyde problem haline getirmedim bu gidişatımızı, hep mutlu olalım yeter dedim. Ama içimde hiçbir heves kırgınlıkta kalmasını istemıyorum. Evlilik sürecinde illaki eksiklikler vs..ler olur ama elimden geldiğince bunları en aza ındırmeye çalışıorum, gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yapıyoruz ve içimizde pek ukde kalmasın diorus
Bu yüzden geçen gün yenerle konuştum ve adı konsun diye yapılan isteme söz olayının adamakıllı olmasını istediğimi söyledim. Veee bu cumartesi beni yeniden istemeye gelcekleeeeeeeeeer
biliorum bu olay biras komik ama napıııııııııım, askerlik öncesi sadece adı konsun diye yapılan şey hiç içime sinmedi, zaten düğünde yapmıorus sadece nikah yapıcas, o yüzden bazı şeyler en azından düzgün olsun istıorum
Bizden kız almanın o kadar kolay olmadığını da görsünler hem dimi amaaaaaaa
sizce iyi yapmış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?