Günaydııın kızlaaaar, nasılsınııızz ?
Bu rakamlar bi daha bi araya gelmeeeez.
Tickerlerim gene çok uyumlu
Vallahi canim ankarada kayinvalidemle kaliyordum neden diye soracak olursan cünkü askerlik hep gündemdeydi yani ertelemistik ama sonra öyle bunaldikki esimle dedik geri erzelemeyi iptal edelim hemen git gel su askerlige dedik ve zaten yarim sene icinde belli oldu ne zaman gidecegi fln bebisi hic beklemiyoduk subatta hamile oldugumu ögrendim marttada ben buraya esim askere gitti.karisik biraz o yüzden buraya getirmeyi cok istiyorum esimi en azindan burasi daha rahat ve ailem onun ailesinden daha destek cikiyor.bunu esimde biliyor iste insaallah kolayca rabbim nasip eder.sen ne yaptin evin varmiydi??
Kızlaaaaaar,
size bir havadis daha
yener askere gitmeden önce beni istemeye gelip yüzükleri takmışlardı. Ama bu formalitedendi bana göre, yani sadece adı konulsun diye yapılan birşeydi. Bu yüzden kendimi nişanlı gibi bile hissetmıodum hatta facede bile ilişki durumumu nişanlı olarak yapmadım çünkü hep sevgili olarak gördüm, evlilik teklifini bile askerden gelince aldım düşünün artıkAma hiçbişeyde problem haline getirmedim bu gidişatımızı, hep mutlu olalım yeter dedim. Ama içimde hiçbir heves kırgınlıkta kalmasını istemıyorum. Evlilik sürecinde illaki eksiklikler vs..ler olur ama elimden geldiğince bunları en aza ındırmeye çalışıorum, gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yapıyoruz ve içimizde pek ukde kalmasın diorus
Bu yüzden geçen gün yenerle konuştum ve adı konsun diye yapılan isteme söz olayının adamakıllı olmasını istediğimi söyledim. Veee bu cumartesi beni yeniden istemeye gelcekleeeeeeeeeer
biliorum bu olay biras komik ama napıııııııııım, askerlik öncesi sadece adı konsun diye yapılan şey hiç içime sinmedi, zaten düğünde yapmıorus sadece nikah yapıcas, o yüzden bazı şeyler en azından düzgün olsun istıorum
Bizden kız almanın o kadar kolay olmadığını da görsünler hem dimi amaaaaaaa
sizce iyi yapmış mıyım?
yapmışssın tabe canm onları okadar beklyoz 1 değil 5 kere istesinler ohh ne güsel istediğini yaptır canm içinde kalmasın sizde mi düğün yapmıcanz kına mı yapcan sadece bnde düğünistemyom ama karar veremyom onurda habire fikir değiştiryon ha dio napıyım bikere olcak bin türlü düşünüyom
Kızlaaaaaar,
size bir havadis daha
yener askere gitmeden önce beni istemeye gelip yüzükleri takmışlardı. Ama bu formalitedendi bana göre, yani sadece adı konulsun diye yapılan birşeydi. Bu yüzden kendimi nişanlı gibi bile hissetmıodum hatta facede bile ilişki durumumu nişanlı olarak yapmadım çünkü hep sevgili olarak gördüm, evlilik teklifini bile askerden gelince aldım düşünün artıkAma hiçbişeyde problem haline getirmedim bu gidişatımızı, hep mutlu olalım yeter dedim. Ama içimde hiçbir heves kırgınlıkta kalmasını istemıyorum. Evlilik sürecinde illaki eksiklikler vs..ler olur ama elimden geldiğince bunları en aza ındırmeye çalışıorum, gücümüzün yettiği kadar elimizden geleni yapıyoruz ve içimizde pek ukde kalmasın diorus
Bu yüzden geçen gün yenerle konuştum ve adı konsun diye yapılan isteme söz olayının adamakıllı olmasını istediğimi söyledim. Veee bu cumartesi beni yeniden istemeye gelcekleeeeeeeeeer
biliorum bu olay biras komik ama napıııııııııım, askerlik öncesi sadece adı konsun diye yapılan şey hiç içime sinmedi, zaten düğünde yapmıorus sadece nikah yapıcas, o yüzden bazı şeyler en azından düzgün olsun istıorum
sizce iyi yapmış mıyım?
ooo öğlen oldu canm
esinnnbana yazmaz oldun artık yavruuu
Sen bana tripp atamazsıın kızımmm ben atarımDoğru düzgün girdiğim yok ki cevap veriyorum çıkıyorum kuzum. :)
Sen niye yazmıyon bana heee? Neden yazmıyosuun söyleeee ?
bak hele zeytinyağ gibi üste çıkma, saçını başını yolarım heeben de çok durmuyorum ki minik kuş, okuyup çıkıyorum genellikle. senin yazdıklarını da takipteyim. kv cadılık yapıyormuş
Ben zeytinyağ sevmeeemmm kiii çıkarım çıkarım hadi gell yolsana (ya da yolmaa uzaması için uğraşıyorum)
Özledim seni yavruşum ya valla özledim. Hiç sorma kv başladı şimdiden cadılık yapıyor resmen hele pazar günü deli etti beni ya hu. :44:
Hani şu yakupun kuzenleri var yaaa kuzum biliyorsun zaten, pazar günü onlarda bana inat yakupla görüşmek için dükkana gittiler geri geldiler ''yakup çok tatlı olmuş, ankaranın kızları yakışıklı gördüler ya bakmadan duramazlar eee kimin kuzeni falan'' yapıyorlar allahım benim onları yolasım geldi ama ben inadına kıkır kıkır güldüm
Sen nasılsıın kuzum, durumlar nasıll? Sanırım 2014 gelini olacazz ikimizdeee
ayy ne manyaklar yaa alan almış, satan satmış. bu saatten sonra baksalar ne bakmasalar ne. böyle yaparak neyi değiştirebileceklerini sanıyorlarsasen aldırmayarak çok iyi yapmışsın, gıcık olduğunu belli etsen bu kez inadına inadına yapacaklar... inşallah canım ya mehmetle nikah salonlarına bakıyoruz şimdi
canım benim bence de eşini al götür askerlik bitince, madem şartlar orda daha iyi neden burda kalasınız kiiitabii eşin oraya uyum sağlayabilecekse, o zorluk çekmeyecekse... genellikle sorun oluyor bizde çok var bu şekilde dışarı çıkan, erkekler zorlanıyor biraz. kızlar çoğunlukta evde olduğu için pek etkilenmiyorlar da...
çok çok çoook iyi yapmışsın kuzumsonra onu bile laf ederler, hemen verdiler bilmem ne hem ilki stresli geçmiş olabilir, bunda bayaa eğlenirsiniz... kına gecesi ve nikah olacak sadece di mi kuzucum???
canım biz de bu konu üzerinde uzun uzun konuştuk dün. ben de sen gibiyim, nasıl olsa ne olsa nerde olsa diye düşünüp duruyorum daha isteme bile yokkınayı kız kıza istiyorum, ankarada nikah izmirde de düğün olsun diyorum; ama mehmet sadece orda nikah olsa da olur diyor bakalım son karar ne olacak...
benden de umut verici bi haber mehmet çok masraf yapmayacaksak seneye evlenebiliriz dedi:26:
İnkar et de görelim falan diyormuşummm
Öğğren öğrenn ayarla sen herşeyini şimdiden
Anammm sendemi görücen yine kızzzzz her hafta gidiyonn sendee hee bak bir de nisbet yapıyorr benim daha 45 günüm varr 7 ay olmuşşş benn ölemm ölemm öleee
Tabiki senin bileceğinn iş tatlışım herkesin düşüncesi falan farklıdırr
Sen bilirsin söylemeklede yavrum eğer alışıksan böyle olmasına boşuna söyleme aranız bozulmasın şimdi..
Begüşün dediği doğru tatlışım nasıl seviyorsa öyle giyin öyle yap saçını başını amma velakin seninkide benimki gibi pek sevmiyor saç maş makyaj yapılmasını heralde ama bence kıskançlıklarındandır o güzelce herşeyini yap bence uzun zamandan sonra yine ilk gördüğünde hatunun nasıl güzel olduğunu yine anlasınn
Hiloşummmmmm, Hilolupummmmmmm Şafağımızı attırıyım bebişimmm senin için gelsinn
ŞAFAK: Ne Kola Ne Fanta Sadece 7 Günnnn..!!
ayrılmadık ayrılamıyoruz en yakın arkadaslarım bile ayrıldık biliyohalbukı ben hala şafak sayıyorum sevdiğimi bekliyorum
Günnnayyydınnnnn günayyyydınnnnn Tezkerenin sultanları =) SEda sayan gibi bi giriş yapiyim dedim =)
Ay böyle bi askerim yanımda olsa da öpsem modundayım =)
Kızlaaaaaar,
size bir havadis daha
sizce iyi yapmış mıyım?
Günaydııın kızlaaaar, nasılsınııızz ?
Bu rakamlar bi daha bi araya gelmeeeez.
Tickerlerim gene çok uyumlu
Uyumlu kiz seniiiii...
Naber kizlar bugun safagima doyamiyorummm...
Antalya bizim hem yanistigimiz hem de hayatimizi surdurmeyi dusundugumuz yer cunkuuu...ayrica yarimin de memleketi tabiii...ne cok ozledim ben beeeee
ayy ne manyaklar yaa alan almış, satan satmış. bu saatten sonra baksalar ne bakmasalar ne. böyle yaparak neyi değiştirebileceklerini sanıyorlarsasen aldırmayarak çok iyi yapmışsın, gıcık olduğunu belli etsen bu kez inadına inadına yapacaklar... inşallah canım ya mehmetle nikah salonlarına bakıyoruz şimdi
Esinnn ne sacmalamis onlar oyle beeee amannnn hic takmaya degmez insanlarin isi gucu yok sacmaliyorlar yaaaa...
Niluuuu nikah falan noluyoz kizimmmm
Oyşşşş şafağın asilliğine, güzelliğine baakk arkadaşş
Yarında şafak olacak ''şafak altı haftaya evde kahvaltı'' desenee
Ahhh ahhh ne güzel ne güzeell. Azz kaldı yavrum, sonra hasret nedir bilmezsiniz inşallahh
Amaçları sinirleri bozmak kuzum, hepsi ayrı kafadan kontak zaten
cok sagol Esincimmmm insalkah bir daha ayrilik yasamayalimmm..
Tamam yarin da oyle yazariz
Ay yarin da askimizin basladigi yerde olacagiz zaten oyyyy..
Aynen oyle be yavrum zaten cidden cok komik seyler soyledikleri gulmekle cok iyi etmissinn
Benimde aşkımın olduğu yerde olacaksınııızzz
Dengesizler kuzum, baya baya dengesiz yakup'un tarafı Allah yardımcım olsun ne diyim
Öyle kuzum, yüzüğü takmışım çocuğa. Daha neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ama neyseeSinir oluyorum ama belli etmiyorum, ben güldükçe onlar sinir oluyor bu kez umursamamazlıktan geliyorum ya. Salak şeyler
Şaka mısın sen yavrum ? İnanmıyorum vaayy beeeİnşallahh kuzum inşallaaahh cidden çok sevindirik oldumm hee
öle valla canm daha ordada isteme evlndk gitti bize kalsa ama bzmki uzun olmucak arası canm gelnce nişan yaparz bi ay içinde diyoz sonrada nikah lazm bnm daha erken tayin istemem için uzun sürebiliyor işte bn kına ayrı düğün ayrı istemyom sonuçta ikiside aynı bütün gece oyna bide oynamayı sevmyom kına düüğün bigecede olsa diyom sonra sadece nikahtan mı evlensek düğün yapmasak nikahtan sonra yakın akrabalar bi restoranta faln mı gitsek diyom kafa çok karışık anlıcağınooo seneye evleniyonuz he hepmz 2014 gelni mi olcaz nasipse:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?