Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooo öğlen oldu canm

canım benim bence de eşini al götür askerlik bitince, madem şartlar orda daha iyi neden burda kalasınız kiii tabii eşin oraya uyum sağlayabilecekse, o zorluk çekmeyecekse... genellikle sorun oluyor bizde çok var bu şekilde dışarı çıkan, erkekler zorlanıyor biraz. kızlar çoğunlukta evde olduğu için pek etkilenmiyorlar da...

çok çok çoook iyi yapmışsın kuzum sonra onu bile laf ederler, hemen verdiler bilmem ne hem ilki stresli geçmiş olabilir, bunda bayaa eğlenirsiniz... kına gecesi ve nikah olacak sadece di mi kuzucum???

canım biz de bu konu üzerinde uzun uzun konuştuk dün. ben de sen gibiyim, nasıl olsa ne olsa nerde olsa diye düşünüp duruyorum daha isteme bile yok kınayı kız kıza istiyorum, ankarada nikah izmirde de düğün olsun diyorum; ama mehmet sadece orda nikah olsa da olur diyor bakalım son karar ne olacak...

benden de umut verici bi haber mehmet çok masraf yapmayacaksak seneye evlenebiliriz dedi :26:

Tuğbiiik beni bi haftada iki kez istemeye gelmişlerdi sende öyle yap naz yap kıızz Bizden kız almak kolay değil sonuçta amaa dediğin gibi Gayet iyi yapmışsın herşey içine sindiği gibi olsun. Sonradan niye öyle yapmadık diye düşünüp durma.
Çok sevindim bebeğim senin adına, rabbim hep böyle musmutluuu güzel havadislerle bize gelmeni nasp etsin

ooo öğlen oldu canm

O zaman Tünaydın dedim varsay kuzum

esinnn bana yazmaz oldun artık yavruuu

Sen bana tripp atamazsıın kızımmm ben atarım Doğru düzgün girdiğim yok ki cevap veriyorum çıkıyorum kuzum. :)
Sen niye yazmıyon bana heee? Neden yazmıyosuun söyleeee ?

Sen bana tripp atamazsıın kızımmm ben atarım Doğru düzgün girdiğim yok ki cevap veriyorum çıkıyorum kuzum. :)
Sen niye yazmıyon bana heee? Neden yazmıyosuun söyleeee ?

bak hele zeytinyağ gibi üste çıkma, saçını başını yolarım hee ben de çok durmuyorum ki minik kuş, okuyup çıkıyorum genellikle. senin yazdıklarını da takipteyim. kv cadılık yapıyormuş

Ben zeytinyağ sevmeeemmm kiii çıkarım çıkarım hadi gell yolsana (ya da yolmaa uzaması için uğraşıyorum)
Özledim seni yavruşum ya valla özledim. Hiç sorma kv başladı şimdiden cadılık yapıyor resmen hele pazar günü deli etti beni ya hu. :44:
Hani şu yakupun kuzenleri var yaaa kuzum biliyorsun zaten, pazar günü onlarda bana inat yakupla görüşmek için dükkana gittiler geri geldiler ''yakup çok tatlı olmuş, ankaranın kızları yakışıklı gördüler ya bakmadan duramazlar eee kimin kuzeni falan'' yapıyorlar allahım benim onları yolasım geldi ama ben inadına kıkır kıkır güldüm

Sen nasılsıın kuzum, durumlar nasıll? Sanırım 2014 gelini olacazz ikimizdeee

ayy ne manyaklar yaa alan almış, satan satmış. bu saatten sonra baksalar ne bakmasalar ne. böyle yaparak neyi değiştirebileceklerini sanıyorlarsa sen aldırmayarak çok iyi yapmışsın, gıcık olduğunu belli etsen bu kez inadına inadına yapacaklar... inşallah canım ya mehmetle nikah salonlarına bakıyoruz şimdi

Öyle kuzum, yüzüğü takmışım çocuğa. Daha neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum ama neysee Sinir oluyorum ama belli etmiyorum, ben güldükçe onlar sinir oluyor bu kez umursamamazlıktan geliyorum ya. Salak şeyler
Şaka mısın sen yavrum ? İnanmıyorum vaayy beee İnşallahh kuzum inşallaaahh cidden çok sevindirik oldumm hee

öle valla canm daha ordada isteme evlndk gitti bize kalsa ama bzmki uzun olmucak arası canm gelnce nişan yaparz bi ay içinde diyoz sonrada nikah lazm bnm daha erken tayin istemem için uzun sürebiliyor işte bn kına ayrı düğün ayrı istemyom sonuçta ikiside aynı bütün gece oyna bide oynamayı sevmyom kına düüğün bigecede olsa diyom sonra sadece nikahtan mı evlensek düğün yapmasak nikahtan sonra yakın akrabalar bi restoranta faln mı gitsek diyom kafa çok karışık anlıcağın ooo seneye evleniyonuz he hepmz 2014 gelni mi olcaz nasipse:123:

Ayarlicam Ebrusum Ebrulimmm beb yine de susleniyim biraz bence de..en azindan o gunun bir farki olsun di miiii... haklisib sevmez pek normalde ben de cok sevmem ama gerektiginde de yapmak lazimmm..

Hiloşummmmmm, Hilolupummmmmmm Şafağımızı attırıyım bebişimmm senin için gelsinn

ŞAFAK: Ne Kola Ne Fanta Sadece 7 Günnnn..!!

Anaaammm Ebrusummm yerim kiz seniiii

ayrılmadık ayrılamıyoruz en yakın arkadaslarım bile ayrıldık biliyo halbukı ben hala şafak sayıyorum sevdiğimi bekliyorum

Haydaaaa Allah sabir versin yavrum yaa cok zor olmaliii...:18:

Günnnayyydınnnnn günayyyydınnnnn Tezkerenin sultanları =) SEda sayan gibi bi giriş yapiyim dedim =)

Ay böyle bi askerim yanımda olsa da öpsem modundayım =)

O gunler de gelecekk Beguuuuuu...

Cok da iyi yapmisin Tubikk hic bir sey icinde kalmasinnn Allah mesut etsin yavrum

Uyumlu kiz seniiiii...

Naber kizlar bugun safagima doyamiyorummm...
Antalya bizim hem yanistigimiz hem de hayatimizi surdurmeyi dusundugumuz yer cunkuuu...ayrica yarimin de memleketi tabiii...ne cok ozledim ben beeeee

Uyumlu kiz seniiiii...

Naber kizlar bugun safagima doyamiyorummm...
Antalya bizim hem yanistigimiz hem de hayatimizi surdurmeyi dusundugumuz yer cunkuuu...ayrica yarimin de memleketi tabiii...ne cok ozledim ben beeeee

Oyşşşş şafağın asilliğine, güzelliğine baakk arkadaşş

Yarında şafak olacak ''şafak altı haftaya evde kahvaltı'' desenee
Ahhh ahhh ne güzel ne güzeell. Azz kaldı yavrum, sonra hasret nedir bilmezsiniz inşallahh

ayyy düğün kına nerde olursa olsunda nikahm Karşıyaka nikah salonnunda olsun ya denize sıfır

Esinnn ne sacmalamis onlar oyle beeee amannnn hic takmaya degmez insanlarin isi gucu yok sacmaliyorlar yaaaa...

Niluuuu nikah falan noluyoz kizimmmm

cok sagol Esincimmmm insalkah bir daha ayrilik yasamayalimmm..
Tamam yarin da oyle yazariz
Ay yarin da askimizin basladigi yerde olacagiz zaten oyyyy..

cok sagol Esincimmmm insalkah bir daha ayrilik yasamayalimmm..
Tamam yarin da oyle yazariz
Ay yarin da askimizin basladigi yerde olacagiz zaten oyyyy..

Benimde aşkımın olduğu yerde olacaksınııızzz

Aynen oyle be yavrum zaten cidden cok komik seyler soyledikleri gulmekle cok iyi etmissinn

Dengesizler kuzum, baya baya dengesiz yakup'un tarafı Allah yardımcım olsun ne diyim

Son düzenleme:

canım onlar hala kabullenememişler belli amma ve lakin er geç kabul etmek zorunda kalacakları gün de gelecek nikahı basip evinizin kapısını kapattığınızda her şey ve herkes dışarıda kalacak. o zaman dank eder kafalarına hayır senin olmasa onların olacak sanki deee... boş laflar işte

ben de inanmıyorum canım yaa, dünden beri sürekli bunu konuşuyoruz sürekli aklımda, bi an evvel nasıl yaparız diye düşünüp duruyorum dyor

ben oynamayı çok severim canım; ama kınada dökerim tüm kurtlarımı ben her şeyin az ama öz ve şık olmasından yanayım. tadı damağında kalmalı biraz da, kusana kadar oynasan nolcek. mehmet sadece yakın birkaç arkadaşını ve ailesini istiyor; ama ben yakın akrabalarımı mutlaka yanımda isterim bizim de kafamız çok karışık daha bi yıl var. hele bi sitesin yüzükleri takalım da mecbur netleşecek her şey. sizin nikah önce olmalı tabii tayin için. sonra da kına düğün birlikte yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…