ayyy düğün kına nerde olursa olsunda nikahm Karşıyaka nikah salonnunda olsun ya denize sıfır
Esinnn ne sacmalamis onlar oyle beeee amannnn hic takmaya degmez insanlarin isi gucu yok sacmaliyorlar yaaaa...
Niluuuu nikah falan noluyoz kizimmmm
Ayy di mi evettt..
Bence de feci dengesizler onlari hiiic kaale almamayi ogrencen zamanla mecburrr
canım onlar hala kabullenememişler belli amma ve lakin er geç kabul etmek zorunda kalacakları gün de geleceknikahı basip evinizin kapısını kapattığınızda her şey ve herkes dışarıda kalacak. o zaman dank eder kafalarına hayır senin olmasa onların olacak sanki deee... boş laflar işte
ben de inanmıyorum canım yaa, dünden beri sürekli bunu konuşuyoruzsürekli aklımda, bi an evvel nasıl yaparız diye düşünüp duruyorum dyor
Aynen öyle kuzum mecbuurr
Ağzından hakikaten bal damlıyo kız senin allahım allahımAyy ne güzel onu da seni de bi telaş sarmış İNŞALLAH herşey tam istediğiniz gibi oluuurrdaaa, 2014 gelini olursuun sendeee bizde öyleyiz, 3 ay sonra evin ufak tefek eşyalarını almaya başlayacağız annemlerle. Bende de onun telaşı var şimdilikk Aslında düğün falan da istemiyorum biliyor musun siz konuşunca aklıma geldii söylim dedim kınada dilediğimce oynarım yakup oynamayı bilmiyo zaten Sonra da bi nikah kıyarız o kadar diye düşünüyordum ki düşünmekten vazgeçtim annem ağzıma eder yoksa Anneme bahsedeyim dedim bi ters bakışı vardı kii korktum Nişanı istediğimiz gibi yapamadık, düğünü istediğimiz gibi yapalım dedi bende hayır diyemedim. Nişanın tadını çıkartamadım herşey 1 hafta içinde olduğu için düğünde iyice tafıını çıkartırım hayırlısıyla
Bi şeye ilk adımı atınca devamı gelecek kuzum, siz bi adım atında devamı gelecek hayırlısıyla.
Benim çıkmaaaamm lazıım öpüyorum çookk, kendinizee çok iyi bakıınnnn :13:
canım onlar hala kabullenememişler belli amma ve lakin er geç kabul etmek zorunda kalacakları gün de geleceknikahı basip evinizin kapısını kapattığınızda her şey ve herkes dışarıda kalacak. o zaman dank eder kafalarına hayır senin olmasa onların olacak sanki deee... boş laflar işte
ben de inanmıyorum canım yaa, dünden beri sürekli bunu konuşuyoruzsürekli aklımda, bi an evvel nasıl yaparız diye düşünüp duruyorum dyor
ben oynamayı çok severim canım; ama kınada dökerim tüm kurtlarımıben her şeyin az ama öz ve şık olmasından yanayım. tadı damağında kalmalı biraz da, kusana kadar oynasan nolcek. mehmet sadece yakın birkaç arkadaşını ve ailesini istiyor; ama ben yakın akrabalarımı mutlaka yanımda isterim bizim de kafamız çok karışık daha bi yıl var. hele bi sitesin yüzükleri takalım da mecbur netleşecek her şey. sizin nikah önce olmalı tabii tayin için. sonra da kına düğün birlikte yapabilirsiniz
belediyenin nikah salonu mu canım o :44: kız bak beni de heveslendirdin deniz kenarı falan dedin
evleniyoruz yavrucanım ciddi hayaller kuruyoruz, ciddi planlar yapamasak da... bakalım bi gaz geldi bize ama
aman hepsi formalite canm ya yanımızda olsunlarda bakalım
evet ccanm belediyenn bakın bi beğenrsnz mutlaka
ooo kızlar burası düğün topiği olmuşşş hepinize hayırlısı olsun :)
Biz daha güzel bişi düşünüyoruz ,tezkeresini aldığı gibi ben nikah salonunda bekliycem onu hem bütün akrabalarını görmüş olur hem benim ailem tanımış oluruz çıkartırız aradan
Şaka bi yana herkese hayırlı uğurlu olsun,,bizde gelince söz-nişan bi arada istiyoruz evde olsun,,nişan masrafını ben güzel bi kına yapmak istiyorum ferah ferah sonra da düğün olur çünkü tek erkek =)
Biz daha güzel bişi düşünüyoruz ,tezkeresini aldığı gibi ben nikah salonunda bekliycem onu hem bütün akrabalarını görmüş olur hem benim ailem tanımış oluruz çıkartırız aradan
Şaka bi yana herkese hayırlı uğurlu olsun,,bizde gelince söz-nişan bi arada istiyoruz evde olsun,,nişan masrafını ben güzel bi kına yapmak istiyorum ferah ferah sonra da düğün olur çünkü tek erkek =)
öyle canım yaa, mehmete kalsa hiçbir şey yapmaz da
baktık canım çok güzel, çok beğendimfiyatı da gayet uygun, deniz manzarası da harika ne güzel açık açık yazmışlar her şeyi. bazıları devlet sırrı gibi saklıyor
gel canım gel senin de fikirlerini alalımhepimiz hemen hemen aynı şeyi düşünüyoruz aslında; ama bakalım aileler ne diyecek
güzel şeyler konuşuyoruz ama paylaşmadan edemicem. bugün sabah annem müge anlı'nın programını izliyordu. 20 günlük gelin balkondan düşerek ölmüştabii düştü mü atıldı mı tam belli değil, çok üzüldüm... sürekli altınlar yüzünden kavga ediyorlarmış. kız düştükten 10 dk sonra inmiş aşağıya kocası ve ailesi. apartmandakiler hep aşağıdaymış en son onlar gelmiş. bi de oğlan, kız yerde can cekişirken kızın boynundaki altın zinciri çekip almış
belediyenin nikah salonu mu canım o :44: kız bak beni de heveslendirdin deniz kenarı falan dedin
evleniyoruz yavrucanım ciddi hayaller kuruyoruz, ciddi planlar yapamasak da... bakalım bi gaz geldi bize ama
ee karşıyakamın fark cnm onurda kabul eder inşallah bzm tarafta nikah yapmayı iyice kılıbık yaptın dicek
uff ya nasıl insanlar var ya Allah iyilerle karşılaştırsın ya
Anam kızlaaarr beni de gaza getirdinizz yaaa
Şimdi biz bunu konuşmama kararı aldık ya güyaaa..Zafer dün demez miii en fazla 1 sene veriyorum ben sana diyeeevlenecez başka yolu yok dediii...
Dün de annesini aramıştım kandilde fırsat olmamıştıı..o da demez mi geçen bir davete gittik kırda bir yer aklıma geldi de sen kır düğünü istiyormuşsun güzel olmaz mıydı diye,tabi diyor siz ne zamn istersinz karışmayız ama bizim gönlümüzden geçen hemen heheheAllahımmm dedimmm
inşallah kabul eder canımonların orda böylesi var mıdır??? mehmet ben biliyorum zaten orayı güzel yer ama ankarada olsun dedi :26: zaten burda yaşıcaz düğünümüz de orda olsun dedi... inşallah canım, izmir bayraklı'da olmuş olay
bölesi yokta arada baya fiyat farkı varmış yaw 170 lira bucadakiolabilir canm ankarada nikah mantıklı
Allah'ım kaynanaya bak nazar değmesin tütütüçocuk haklı bu arada, sizinkiler de ikna oldu mu... maddi engeliniz de yoksa oldu bitti
öle canm ddaha ne fikirler çıkcak ailelerde girince de hayal kurmadan edemiyoz işte konu biyerde açılıo çoluk çocuk torun torba oralara kadar gelio bide olmayan şeylerin tartışması oluoyok artık, normalin altında yani o da... canım sen orda olması için ikna etmeye bak bence aman daha çok değişir bizim fikirler, aslında düşününce çok erken. bi heveslendik biz ama çabuk geçer. istemeye geldikleri güne kadar konuşmamak daha iyi sanırım...
Amin Nilümmm nazar değmesin
Çocuk haklı ama ben de haklıyım be Nilücüm o kadar saçma şeylerden kırılıp üzüldük yani biraz mutlu olup tekrar deli gibi evlenmeyi istemem lazım, o da ancak gelince olurrr..
Bizimkilerle yüzeysel konuştum orda kaldı ama ben henüz "Kesinlikle ben de istiyorum." gibi bir cümle kurmadım, buna Zaferle karar vercez önce sonra annesi arayacak ve bizim evde aile oturum olacak ancak öyle kesinleşirrr
Şükür başkaca engelimiz yok gibi
öle canm ddaha ne fikirler çıkcak ailelerde girince de hayal kurmadan edemiyoz işte konu biyerde açılıo çoluk çocuk torun torba oralara kadar gelio bide olmayan şeylerin tartışması oluo
değmez inşallah nazar mazar kuzumben seninkilerin de artık karşı çıkacağını düşünmüyorum canım. baban askerliğini yapmış olmasını istiyordu, o da çıkıyor bi haftaya aradan geldiğinde öyle bi istekle dolmak ne demek yanıp tutuşacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?