Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı bakalımm Nilüüücüümmm önce seni everek kızzz Planlar da yapılıyor zaten yakında vercez bu kızı bencee

evlilikle ilgili ilk tartışmamızı az önce yaptık ve bir süre küsmeyi seçtim facede konuşuyorduk, tamam sus dedi ben de çıktım. aradı açmadım tekrar aradı açtım artık, güzel güzel konuştu ama pas vermedim yavrum sen şu tatil için aldığın aldığın cicileri bi paylaşıversen ya kııız meraklardayım

aynen öle canm tartışmak isteyene malzeme bol tatlı tartışmalar olsunda hemen tatlıya bağlansın

inşallah öyle olur canım baksana tatışıverdik bileee

haydaa ne güsel hayal kuruyoduk yaw küçükken arkadaşlarla oyun oynardık güsel güsel sonra bianda saç pasa girerdik aynı o misal

Oh oh bayanlar Allah mutluluğumuzu arttırsınn :) Hayırlı uğurlu olsun hepinizee Begümün de dedii gibi evlilik topiği gibi olmuş burasııı :) Bütün hayallerinizin gerçek olmasını diliyorum Rabbimden herşey gönlüünüze göre olsun :)

iyi fikir aslında hoş geldin haydee nikaha bzde

Nilüşümmm : Valla benim ailem kendini böyle bir şey olcağına hazırladı,,onun ailesid biliyo zaten bizim sorunumuz şu an askerliğin bitmesi,ikimizin iş sahibi olması ...Hatta geçen kv aramştı düğüne gidiyolarmş darısı sizin başınıza dedi amin dedim :) Müge anlıyı ben de gördüm ben bi ara sarmıştım ona sonra bıraktım =)

kskada : Canım valla en iyisi aslında bizim artık 1 dk bile ayrılmak istemiyoruz ya evlenip direkt bi tatile çıkmak şöyle 1 hafta 10 gün valla hep bunun hayalindeyiz =)

Anaaamm hem de tartışılmış bir de üstünee..ama seni böyle mutlu görünce çok seviniyorum Nilüüü
Tartışmalarınız bile tatlı artıkk maşallahh

Anam paylaşırım kız olur haklısın güzel olur, ama giyinip paylaşırım akşam çekmeye çalışırımm kendi kendimi olmadı giyinmeden paylaşırm

Amin canikomm senin de Allah gönlüne göre versin, şafağı bitenler coşuyor anacım naparsın

Son düzenleme:

Hiloşşşş bizim bitmedi ama bizde kafayı yedik

Gene ne zaman gelcen dedi ben gidiyorum heralde çocuğun başına bensizlik vurdu

Hiloşşşş bizim bitmedi ama bizde kafayı yedik

Gene ne zaman gelcen dedi ben gidiyorum heralde çocuğun başına bensizlik vurdu

Askerlik döneminde kafa sağlam olan mı kaldı yavrummm

Çocuk sensizlikten ölmeden git garii kızzz ama şaka bir yana az daha sabredin ortalı kullanmaya çalışın bu fırsatlarıı

korkunun ecele faydası yok valla madem bi yola çıkmaya karar verdik yapcaklar ne gerekiosa zora gelnce kaçmak yok

kafasına vuraa vuraaa yaptırcaz canım yaa sizde olduğu gibi erkek der ya bizim burda olacak düğün diye, benimki de yok ankarada olsun diyor, anormal midir nedir ben de senin akrabaların arkadaşların da yanında olsun istemez misin diye ısrar ettim, tartışma çıktı

ooohh kaynanalar atakta maaşallah sadece benimkinden tık yok zaten kız tarafı genellikle zorluk çıkarmıyor, çoğu şeyi gençlere bırakıyorlar; ama erkek tarafı anlı şanlı olsun diyor, oğlan everiyorlar yaa pehh gelecek o günler de inşallah canım

ne demişler acı kaçınılmazsa zevk almaya bakcan tamam canikom bekliyorum fotoları

anammm sendemi görücen yine kızzzzz her hafta gidiyonn sendee hee bak bir de nisbet yapıyorr benim daha 45 günüm varr 7 ay olmuşşş benn ölemm ölemm öleee

her hafta değil kız ahhhh ebru ahhh gıtmemmı hiloşşş kavuşsun ben kavuşamımmı hiloşşşaaa nısbet gıdıyom zaten :-d :-d :-d

biz ayrı ev kurduk canım vardı evimiz ama ailem tek kalmama razı olmadı kocamında aklı bende kalacaktı hırsız falan muhabbetıne fazlasıyla tersım cunku cok tırsıyorum eşimin ailesi gelip bızde kalacaktı onuda ben ıstemedım eşimde derya akşamdan akşama evde oluyor ne gerek var sızın kalmanıza (yorgun argın gelırım dınlenemem falan rahat oturup kalkamam dıye duşundu sanırım gündüz ben evde yokken evımızde durmalarını ıstemedı bıde) sonra dağıtıma gelınce ailem eşyaları toplamamızı fıkrını verdi annemlerın bı odaya koyduk duruyor bakalım şimdi ev alırız gelıncede ınşallah evımızi kuracagız eşim gelır gelmez yada o gelmeden ınşallah

hiloşşş gıyınmeden paylaşşş kı bıran once paylaşş :-d ohhh butun hatunlara evlılık gozukmuş

Son düzenleme:

Askerlik döneminde kafa sağlam olan mı kaldı yavrummm

Çocuk sensizlikten ölmeden git garii kızzz ama şaka bir yana az daha sabredin ortalı kullanmaya çalışın bu fırsatlarıı

Hiloşum : Ya diyorum ama cidden anlamıyo bide dio parayı düşünme bende biriktiriyorum falan ay dedim saçmalama canın ne istiosa ye iç ,,ben dedim şu an gelince maddi olarak düşünmeden hareket etmek istiyorum ondan az daha zaman dedim...desem ki biraz daha bekleyelm sen istemiyosun diyo bakalım ya kısmet olursa giderm artık ...

Nilüşüm : Gelcek cnm şu aşamada bize her şey için daha çok var askerliğimiz bitmesi lazım...ama sizler için en azından bi söz falan olabilir en azından bi adım öteye gidilir ben sen ve hiloştan güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla olsun ama olcak diye olmasın böyle tatlı tatlı yaşayın heycanınızı apar topar olunca bi şey anlaşılmıyo :)

Elleme kız biriktirsin tutumlu olmayı öğrensin şimdiden ev geçindircek ilerde Hem askerde ne kadar para harcayabilir ki yaniii...seni görmek için uğraşsın boşver

İnşallah hayırlı haberlerle geliriz zamanla yavrum ama ben de acele istemiyorum daha genciz zaten yavaş yavaşşş olur giderrr hayırlısıylaa..

Önce Nilü gitcek bencee

bence Nilüşşş yıldırım nikahını bastırtcak Mehmete =) balayınaaa da artık nereye giderler taze gelin olcak :))

aynen canm ya btsin artık hasretlik gelsin tatil güneş

canım maaşallah kocacına ya pek anlayışlı çok iyi yapmışsınız cidden, tabii bu fikrin eşinden çıkması da ayrı bi güzel ya hoş

iş, para ve onun ailesinden henüz evlilik lafının çıkmaması da bizim engelimiz işte canım bize ev almaktan bahsediyorlar ama istemeydi düğündü böyle bi muhabbet yok ben de senden bekliyorum canım hatta ki zine gelirse o arada bile bir şeyler olabilir yani

bence de begüş karışma çocuğa yaa biriktirsin ne güzel hadi bakalım böyle diye diye gönderceniz beni

anam boşver kız çocuk ne güsel ankarada yapalım demiş neden ısraar ediyon illa tartışma çıkarcan he kızdırdın çocuğu bak bde tribi sen yapıon he ii ii

alışkanlık işte canım naparsın normalde hep bencilce davranır da böyle yapınca altında bi bit yeniği aradım

bence Nilüşşş yıldırım nikahını bastırtcak Mehmete =) balayınaaa da artık nereye giderler taze gelin olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…