Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım geçen sene daha gitmiyodu gitmeden söz yapalım demişti ben istemedm çünkü benim onun ailesine olan bağım daha artcak o yokkende buna gerek yok bu yüzden istemiyorum ,,bak daha geçenlerde annesi hiç aramıosunnn falan gibi gülerekte olsa ima etti,,öteki türlü sözlü olsak gitmek gelmekte gerekcek o yüzden gelsin paket program olsun =) izne gelirse belki tanışma olabilir gelince de söz-nişan bi arada olsun istiyoruz...Allah hepimizin gönlüne göre versin canımmm ...ne demişler sırası gelen gidicek işte =)
Aa hatta ben dedm kpss de şehir dışı yazsam yaşarmıyız ki dedm yaz yaz dedi nolcak dedi birlkte yaşar gideriz dedi keşke olsa öyle bişi keşke ama puanm yüksek değil :S şu an ankara falan olsa ben direkt oraya yerleşirim =)

o zaman ısrar etmiyorum izinde nişanlanacaksınız diyeee iyi düşünmüşsün bence de, sonra beklentiler artıyor karşılanmayınca da problemler çıkıyor. paket program da iyiymiş

kaç almıştın canım, bir de bölüm neydi senin??? ben bu sene girmiyorum, başvuru yapmadım...

benim işletme canım 69 aldm ya çok düşük ...şu an sağlıkçı olsaydım çoktan atanmştm ama bizim bölüm mezunu çok zaten puanlarda yüksek ...gene de işte hayal kurmak iyi oluyo :)

bende bu sene girmiyorum ama 2014 e hazırlncm ama kendim hazrlancm bu sene ...özel sektörde de iş yok bugün bi yere gittim kadın her iş yaptırtıyo sekreterlik,ofis dışında banka işi,noter işi,fatura yatrma işi,çay kahve servisi ne ararsan var üstüne cmartesi de var verecği para 750 lira kendisine ayakçı arıyo resmen...

gittiğim görüşmelerdende ses yok valla nolcak sonum bilmiyorm askerdn gelcek benm çeyizim yok :)) hep çalışıp kendim almak istiyorum diyodum ama işte yok :S

bizim sınavlar üç oturum oldu, 120 lira ücreti de... zaten çalışmamışım yüksek bi puan alamayacağıma göre girmeyim en iyisi dedim. iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum ben de eğer özelde adam akıllı bir iş bulamazsam seneye hazırlancam, dersaneye giderim... ben bir de öğrenim kredisi ödüyorum, çeyiz yapmaya bir iki parçayla başlamıştım ama öyle başlı kaldı :26: emin ol her yer öyle canım, az para çok iş. bizde de tam tersi az iş, çok para inşallah kimseye yük olmadan kalkarız altından...

bu da biraz hammallık ya çok az yani 1000 lira olsa gene iyi sokak işi çok ve olduğu muhitte değil konsolosluklar ,noterler fizanda falan bunu da ben istemiyorum hoş kadında aramadı :)

ahh onu hiç sorma benim hem kredi hem harç var faiz biniyo üstüne ,,işte yok askerim diyo evlenince bilezikleri satıp onu öderiz :)
Valla gönlümden geçen öyleydi hep kendim alıp yapiyim yük olmadan ufak ufak alır koyarım kenaraa diye ama işte ararız diyolar olumszsa bile aramıyo adiler...inşallah canım ya ikimizde iş bulsak bi nebze rahat nefes alcaz

evet ya keşke olumsuz olsa bile arasalar, bu bana da anlamsız geliyor. kendimi değersi hissetmeme sebep oluyorlar arayacak yüzleri olmuyor sanırım, biz yine kendimizi böyle teselli edelim canım ben ödemeye başlamıştım 3'te 1'ini ödedim. bu aykini babam ödeyecek artık. adamlara borcumuzla gidiyoruz bir de kuzenim evlendi eşi ödüyor tıpış tıpış, seninki de ödesin ama bileziklerle değil inşallah bulcaz canım, az daha sabır... olmadı seneye kpss hazırlık topiği açarız

hER ZAMAN DEĞİL TABIDE AMA GIDER AYAK ODA COK UZULDUGU İÇİN YAPTI JESTLERI GITTI YAVRUM

ee sen rahat etmezsen o da orda rahat etmicek di mi... neyse yapsın arada sırada olsun

Son düzenleme:
Sohbeeet bıraktığım gibi kalmış arkadaş Bilezik konusu falan gördüm birdeee, Begüüşşş Nilüü haklı bilezikleri satıpta ödemeyi düşünmesin borcları ilerdee sakın
Yakup gelince malum 1 ay sonra düğünümüz olacak Allahın izniyle bizimkide araba hastası olduğu için, düğünden sonra bileziklerle paralarla araba alırız bitane dedi lafın arasında bende açık açık söyledim ''onlar bizim geleceğimizz avcunu yala onları hayatta sana vermem, beraber para biriktireceğiz zaten demiyor muydun babam alacak diye onun üstüne para katabildiğimiz zaman alırız'' dedim Biliyorum çok kötüyümm ama biliyorum ki haklıyım da

Uuufff akraba ziyaretleri gene başladıı Amcama gideceğiiz birazdann hiç sevmiyorum ya akraba ziyaretlerini
Gelmiyorum dediğim de ise babam lafı ağzıma tıkıyor ''seneye yoksun zaten, daha gidemezsin düş peşime'' diyorr ufffffff.

Nilüşş : Ben aileme ödeyelim diyemiyorum bide onu yıkmak istemiyorum ya evlenirsem de kredi alır kapatırım onu öderim ya da yavaş yavaş öderiz napalım =) o da öyle bileziklerle öderiz kurtulurz diyodu genede sağolsun demesi bile yetti bana =) aynen valla kpss aslında şimdiden başlamak lazım bazı şeylere de sıcakta da çekilmiyo ...

Esintoşş : Allah gönlünüze göre versinnn inşallah arabanızda olur ,, valla ben onların adeti nedir bilmiyorum ki kimi taraflarda takılan paraları falan erkek tarafı alır ya benim de yurtkurun kredi borcum var nilüş gibi ama çalışmadığım için ödeyemedm ailemede demiyorum yeterince yük oluyorum zaten benmkide o zaman öyle demişti düğünden sonra hemen kapatırz borcumz kalmaz diye o günler gelsinde ben bi işe girsem bişiler yapcam da hayırlısı artık bakalım

Tabi öncelikle herşeyin hayırlısı zaten kuzum, bizim tarafta da Erkek tarafı paraları çeyrekleri alır, altınlar takı seti falan herşey kızda kalır. Borcun git gide katlanıyor sanırım. O zamana daha çok olmayacak mı peki ? Keşke şimdi bi iş bulabilsen de rahatlasan be kuzum

ohhh iyi demişsin yavrum, elini süremez onlara tabii biz yine eninde sonunda yumuşarız, kıyamayız git yavrum baban haklı seneye yakup seni eve kapatabilir

o da haklı canım ama gülü seven borcuna katlanacak artık düşünüp söylemesi bile güzel kpss'ye ramazandan sonra başlarız artık canım, tabii çalışmazsak

ohhh iyi demişsin yavrum, elini süremez onlara tabii biz yine eninde sonunda yumuşarız, kıyamayız git yavrum baban haklı seneye yakup seni eve kapatabilir

Sürsün kolaysa oyarım onu valla Yani orası ayrı zaten kuzum ama söz konusu gelecek Yakup yapar valla hiç şüphem yok evde sıkılmıyım diye öncelikle bi laptop aldrcam yoksa internet yok, sadece tv mi izliycem bütün gün Nilüü bak ne diyeceğim kaynanam ne diyormuş biliyon mu hani şu yakupun evlenen kuzeni vardı ya izne geldiğnde seda işte ona diyormuş ki çocuk ne zaman falan o da iki sene var daha yenge demiş kv ye. O da esin evlenir evlenmez yapacak demiş. Şimdi aradı seda onunla konuştuk o dedi kız hemen düşünüyon mu seneye direk yapcan mı diye. Töbe o nerden çıktı dedim. Yengem öyle dedi dedi. Yok yavrum nurten annem daha çok bekler yıl 2017 nasip ederse dedim Allahım karıya baakk yaaa

Ufak ufak faiz biniyo tabi ama şu an yapcakta bişi yok o zaman alırken iyiydi de şimdi böyle geri dönüşümlü olması kötü yaa şimdiki aklım olsa almazdım ...
valla öyle de cnm gittiğim benim gönlüme yatanlar beni aramayolar çok güzel geçiyo heh diyorum bu iş oldu ama dönen yok...
bugün bi yere gittim kadının saymadığı iş kalmadı bildiğin temizlik çay kahve servisi ulan 4 yıllık mezunum ben bide üstüneee sokakta noter işi ,banka işi,konsolosluk işi üstüne ofiste yazılcak şeyler cumarteside dahil sabah :8 akşam :7 verceği para 750 lira ...bu da biraz hammallık oluyo kadın ayak işçisi arıyo kendine ...babam da kızıyo bu kadar bekledin çok boş bi insan değilsn üniv okudun ing var bilg biliyosun gitme ben istemiyorum diyo...bunu da ben istemiyorum valla...bilmiyorum hayırlı bi iş çıkcak ama ne zaman en sonunda beni genel müdür olarak alcaklar heralde kaç senedir iş aramakla geçti ömrüm verdiğim yol paraları da cabası =)

Valla başlayalım gidişat iş yok şu an zaten...ben bi genel yetenek genel kültüre giriyorum zaten genel yeteneği halledip sonra genel kültürü bırakmak istiyorum çünkü tarih,anayasa çabuk untuluyo boş boş evde oturcağma çalışrım daha iyi kursa gittim geçen sene hiç bi faydası olmadı ...

esinnnn bu kadın her şeye karşıyo kız gerdek geceside burnunu sokmazsa iyi =) En gıcık olduğum şey size ne yaa istediği zaman iki taraf hazır olduğunda yaparlar...hani bana deseler neyse yaş oldu 25 ama siz daha küçüksünüzz bence hemen çocuk yapıp kendini hepten eve kapama biraz tadını çıkarırsınız senin kaynana da tam kaynana her şeye karşıyo çocuğa bile

Baban çok haklı canım, hemde çok haklı. O kadar bilgi sahibisin ve hamallık mı layık görüyorlar sana. Allah şu senin gibisini arayan toplum nerdeeee
İnşallah bulacaksın yavrum sabreden derviş, muradına ermiş demişler.

Hayattaa dinlemem kaynana lafını, başka işim gücüm yok çocuk mu büyütcem. Önce yakupu büyütmem lazım

Kızlar ben çıkıyorum öptüüm sizi babam çağırıyor hazırlanacağımm

amin canım...hadi görüşürüzz güle güle gidin gelin

ohohooo seninki baya baya kaynanalık yapmaya başlamış, ciddi ciddi o psikolojiye girmiş kızım, işin zor valla senin adına düşünüp karar veriyor bir de başkalarına bahsediyor, vay yavrum vay daha küçüksünüz yavrum yaa aldırma sen ona, dediğin gibi önce yakup var zaten

evet tatlım en iyisi

ben de çıkayım az biraz, görüşürüz begüş, sana da iyi gezmeler esintoşum

Son düzenleme:
Dedigoducu gızlaaarrr

Nilüşşşş albüm yapttımmm

Anaaammm şurda birkaç saat sonra kaldı 6...

Ya ama Zaferim şimdiden benle çekişmeye başladııı..kısa elbise falan yok nerden çıktı diyor tövbeee...giyecem tabi ama inşallah uzatıp da germez bizi yaaa...

Konuşsanıza kızlarrr

Nasılsın Esraaa nasılsınız Ömerlee???
Fatoo naber yavrumm bugün iyi nikah muhabbeti yaptınz da ben anlamadığım konulara girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…