Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayda daha gitmeden pazarlık he tatile gitmiyonuz mu kuzum giycen tabe hem yannda olcak kıskancağı mı tuttu

naber canım nasılsın
gördüm albumüdü kısacık kıyafetleri doldurmussun :) sen gönlünü alırsın zaferin oda birşey demez tatil yolu görünüyor yani sana öylemi

hayda daha gitmeden pazarlık he tatile gitmiyonuz mu kuzum giycen tabe hem yannda olcak kıskancağı mı tuttu

He ya şimdiden başladııı
Kıskançlığı hep vardır ama yanımda olacağından ve tatilde olcamızdann ötürü aldırmıcam, yokken hep dikkatliyim zateenn

naber canım nasılsın
gördüm albumüdü kısacık kıyafetleri doldurmussun :) sen gönlünü alırsın zaferin oda birşey demez tatil yolu görünüyor yani sana öylemi

İyiyimm ben de sana sormuştum canikomm???

He ya doldurdum gitti , alıcam ben onun gazınııı He ya 13 Temmuz'da uçuyorumm planları okumamışsın senn 1 hafta bayaa gezecezzz

hani yaw albüm nerde

bende iyiyim canım şükür...
ben okumadım geçmişi canım seni görünce direk daldım sohbete :) vallaha cok sevindim inşallah çok güzel geçer tatil bütün kavganın stresin hasretin hepsininde acısını çıkart hepimizin yerine

hani yaw albüm nerde

Sadece arkadaşlarıma açık cicim ekledim seni de

Hiloşşş cicilerini güle güle kullan hepsi birbirinden güzeller canımın içi ...

Sağoll Begüüü..bütün yorumların da çok tatlıydı teşekkür ederimm

İyi ol tatlışş..ben de bu ara çok iyiyimmm
Anladımmm zaten kimbilir nereye yazdım yav çok çenem düşük
Tamam canım öyle yapayım ama sen de azalttın baya maşallahh

Duscek tabi cenen askerine kavusmana bir hafta kaldi sen mutlu olmayacaksin da biz mi mutlu olacagiz :) :)
Sen bi an once git canim, senin safagi gordukce kendi safagimi cok buyutuyorum gozumde azaldigini hissedemiyorum :)

Duscek tabi cenen askerine kavusmana bir hafta kaldi sen mutlu olmayacaksin da biz mi mutlu olacagiz :) :)
Sen bi an once git canim, senin safagi gordukce kendi safagimi cok buyutuyorum gozumde azaldigini hissedemiyorum :)

Hep öyle oluyo yaa sanki herkesin şafağı pattadanaa azalıyorr seninki yerinde sayıyor hehehhe
Bu günleri sen de göreceksin inşallah yavrum az daha dayann
Haftaya bu saatlerde yarim beni eve bırakmış ben bir an önce sabahın olmasını istiyor olurummm

Hello kızçelerrr benn geldimm
Geçmişi okuamadım amma velakinn hiloşşş senin albümünü gördüm çok tatlı cicler almışınnn güle güle kullan hatınn
Amma neden bikini almadın mayoo giyiniyorsunn gayette zayıfladın yane bence giyinmen lazımmm

Sağol Ebruşummm Ebrulimmm
O alışkanlık şekerim yaaa..rahat edemem bu saatten sonra iyiyim ben mayomlaa
Yaa zaten aşırı dellenir Zafer de o kadar da zorlamayım şimdi sınırları, önce şu elbiselere alışsın

Hahaha bencede tatlımm tabi alışkanlık da var ama sen son günde bir vurgun yapabilirsin bikiniyle
Zatii bu erkekleride anlamam ha mayo ha bikini ne fark varr hacııııı
Nese güle güle kullan tatlışım inşallah hepiciği güzel anılar bırakır sende

Bakalım yaa o kadarına girmiyim diyorum hem önemli olan da rahatım yanii
Sağol Ebruşumm yaa inşallah öyle olurrr

Hiloşşşş gel Ankaranın bağlarına yavrukuşumm aşkımın şehrine gellll gelll güzellimmm gel hiç acımıcak =)

Hobaaa benim şafakta ankaranın alan koduuu =) tutmayın beniii aşkıma gidicem :)

Son düzenleme:
26.06.2013

Şafak 06 Ankaraaa

Avatarım 16 Şubat 2012, biriciğimle ilk kez sevgili olarak gece gezmemizz... Aşkımızın başladığı şehirdeyizzz bugünnn
...

Son düzenleme:

Hahahha delii onu bekliyordum ben deee uyuycammm
Senin aşkının bulunduğu bizimse aşkımızın doğduğu yerdeyimmm

Evett alan kodu ayyy süper olmuş buu

Atarsa 312 Ankaranın alan kodundayım laa bende telefon alan kodu sayıyım

Hİloşumun da 6 sadece 6 ..Aşkının doğduğu benim aşkımın orda olduğu =)

Hadi iyi Geceler canımmm benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…