Dedigoducu gızlaaarrr
Nilüşşşş albüm yapttımmm
Anaaammm şurda birkaç saat sonra kaldı 6...
Ya ama Zaferim şimdiden benle çekişmeye başladııı..kısa elbise falan yok nerden çıktı diyor tövbeee...giyecem tabi ama inşallah uzatıp da germez bizi yaaa...
Dedigoducu gızlaaarrr
Nilüşşşş albüm yapttımmm
Anaaammm şurda birkaç saat sonra kaldı 6...
Ya ama Zaferim şimdiden benle çekişmeye başladııı..kısa elbise falan yok nerden çıktı diyor tövbeee...giyecem tabi ama inşallah uzatıp da germez bizi yaaa...
hayda daha gitmeden pazarlık he tatile gitmiyonuz mu kuzum giycen tabe hem yannda olcak kıskancağı mı tuttu
naber canım nasılsın
gördüm albumüdü kısacık kıyafetleri doldurmussun :) sen gönlünü alırsın zaferin oda birşey demez tatil yolu görünüyor yani sana öylemi
hani yaw albüm nerde
He ya şimdiden başladııı
Kıskançlığı hep vardır ama yanımda olacağından ve tatilde olcamızdann ötürü aldırmıcam, yokken hep dikkatliyim zateenn
İyiyimm ben de sana sormuştum canikomm???
He ya doldurdum gitti , alıcam ben onun gazınıııHe ya 13 Temmuz'da uçuyorumm planları okumamışsın senn 1 hafta bayaa gezecezzz
He ya şimdiden başladııı
Kıskançlığı hep vardır ama yanımda olacağından ve tatilde olcamızdann ötürü aldırmıcam, yokken hep dikkatliyim zateenn
İyiyimm ben de sana sormuştum canikomm???
He ya doldurdum gitti , alıcam ben onun gazınıııHe ya 13 Temmuz'da uçuyorumm planları okumamışsın senn 1 hafta bayaa gezecezzz
hani yaw albüm nerde
Hiloşşş cicilerini güle güle kullan hepsi birbirinden güzeller canımın içi ...
bende iyiyim canım şükür...
ben okumadım geçmişi canım seni görünce direk daldım sohbete :) vallaha cok sevindim inşallah çok güzel geçer tatil bütün kavganın stresin hasretin hepsininde acısını çıkart hepimizin yerine
Sadece arkadaşlarıma açık cicim ekledim seni de
Sağoll Begüüü..bütün yorumların da çok tatlıydı teşekkür ederimm
İyi ol tatlışş..ben de bu ara çok iyiyimmm
Anladımmm zaten kimbilir nereye yazdım yav çok çenem düşük
Tamam canım öyle yapayım ama sen de azalttın baya maşallahh
Duscek tabi cenen askerine kavusmana bir hafta kaldi sen mutlu olmayacaksin da biz mi mutlu olacagiz :) :)
Sen bi an once git canim, senin safagi gordukce kendi safagimi cok buyutuyorum gozumde azaldigini hissedemiyorum :)
Hello kızçelerrr benn geldimm
Geçmişi okuamadım amma velakinn hiloşşş senin albümünü gördüm çok tatlı cicler almışınnn güle güle kullan hatınn
Amma neden bikini almadın mayoo giyiniyorsunn gayette zayıfladın yane bence giyinmen lazımmm
Sağol Ebruşummm Ebrulimmm
O alışkanlık şekerim yaaa..rahat edemem bu saatten sonra iyiyim ben mayomlaa
Yaa zaten aşırı dellenir Zafer de o kadar da zorlamayım şimdi sınırları, önce şu elbiselere alışsın
Hahaha bencede tatlımm tabi alışkanlık da var ama sen son günde bir vurgun yapabilirsin bikiniyle
Zatii bu erkekleride anlamam ha mayo ha bikini ne fark varr hacııııı
Nese güle güle kullan tatlışım inşallah hepiciği güzel anılar bırakır sende
hiloşum gördüm hepcini de, inşallah her şey gönlünce olur25 dk sonra ankara'dasınız
Hiloşşşş gel Ankaranın bağlarına yavrukuşumm aşkımın şehrine gellll gelll güzellimmm gel hiç acımıcak =)
Hiloşşşş gel Ankaranın bağlarına yavrukuşumm aşkımın şehrine gellll gelll güzellimmm gel hiç acımıcak =)
Hobaaa benim şafakta ankaranın alan koduuu =) tutmayın beniii aşkıma gidicem :)
Hahahha delii onu bekliyordum ben deee uyuycammm
Senin aşkının bulunduğu bizimse aşkımızın doğduğu yerdeyimmm
Evett alan kodu ayyy süper olmuş buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?