Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Atarsa 312 çok anlamlı çünkü Ankaranın telefon kodu 312 =)

Kim derdi ki Ankara Atatürk'ten sonra bu kadar anlam bağlasın bana ...

Şu an sevdiceğim nöbette ben de onu beklemekteyim ...

İyi geceler...

Gün gelecek bu şafakta bitecek ...

Beguu bugun senin için de çok anlamlı bir gun olduuuu

Benim için de oyle yaaa ilk gunlerimiz aklıma geliyor hep ayyy ne de tatliydik beeee....o ilk heyecanlar bir baska oluyoorrr.. ama Zafer'i boylesine sevecegimi o zaman hic bilmiyordummm

herkese slmmmmm

geçmişi bi okuyım dedim ama o kadar gevezelik yapmışsınız ki hepsini okuyamadım

gördüm ki herkesin keyfi yerinde ne güzel maşallaaaaaaaaaah hep böyle olun canlarım benim, hep gülün

Ohh herkes mutlu mesut olsun hep inşallahhh

Hiloşşş kıyafetlerın nerede ben göremedimmmm

Arkadaş ekledim şimdi bak Deryyaaaaa

Madem sevdiceğimin elbise kelimesine alerjisi varrr hmm etek giyim o zman onu karşılamaya giderken evet buldum etekkk giyeceğimmmm, üstüne de bir bluz, üstüne de Zaferimin aldığı küpelerrr harikayım
Sabahları babamla çıkıyorum evden genelde o yüzden makyaj saç çok abartamam ama etek-elbise zaten giyerim dikkat çekmeyim de çok utanırım

Arkadaş ekledim şimdi bak Deryyaaaaa

hiloşşş güle güle gıyın musmutlu guzel guzel tatiller yapın taşşş hatun tatildeeee (zafer enişteye dipnot bu kızın senın canına kastımı var enişte tatil boyu adam ip ustunde duracakkk ahhhh ahhhh askerden gelir ayak adam katil olabılırmı acabaaaa/ yoksa adamı cileden cıkarıp kendını kaçırtmayamı ugraşıyor bu kız adam dayanamadan kaçıracak bunu)

Şaka falan bı yana güle güle giyin mutlu mesut güzel tadında bı tatıl olsun inşallah

bı dene canım bızımlede paylaş resmini güzel olur yakışır sana tatil hatunuuu

bı dene canım bızımlede paylaş resmini güzel olur yakışır sana tatil hatunuuu

Hhahahaha anaaammm neler demiş arkamdannn Yok yok benim amacım sadece rahat bir tatil yapmak ve sevdiceğimin de gözünü gönlünü açmak

Sağoll güzel dileklerin için Deryacımm

Hehheh siz de alıştınız her şeyi paylaşmam di mii...ben fotoları çok seveerim zaten, olur annem çekerse paylaşırımm kendim çekince olmuyor yaa..annem de bazen yeter ettin kızım diyor

paylaş bebegım ne olacak sankı Bızde seneye gelırız artık antalyaya kocacımla Bu sene zehir oldu bu askerlik yuzune zaten :-( :-( aç tabı gozunu gonlunu adamcagız askerden başka bırşey gormedı zaten 360 gun

Son düzenleme:
Selam kızlaaarrr Nasılsınııız ??
Ben çok fenalardayım regl oldum :26: Sancıdan ne yapacağımı bilmiyorum düşünün artık bu sıcakta sıcak su torbasıyla oturuyorum
Ayrıca dün amcamlara gittik ya, yakupla konuşuyoruz hani bu geçen hafta ben piknikteyken çıktı ya çarşıya bu hafta yok, ama haftaya gene var çarşısı. 2 hafta da bi çünkü bildiğim kadaryla. Telefonda konuşurken dedm ki çıkacaksın dimi haftayı iple çekiyorum dedim. Çıkmayacağım dedi. Neden dedim. Canım istemiyorum dedi. Geçen hafta çıktın ben çıkma dediğim halde o zaman canın istiyordu demek ki dedim. Evet annem çağırmıştı o yüzden çıktım dedi. İyi o zaman anneciğin çağırana kadar çıkma daha çarşıya dedim.
Kızmamdaki sebep, biz sonraki çarşıya çıktığında görüşürüz diye anlaşmıştık. Ama beyefendi anası çağırana kadar çıkmaz daha amaann çoktaa tınnn

Hiloşşş aşkımın olduğu yerdesinn bugün Yarında ''Ne biksi ne keleş sadece 5'' dersinn kızzz
Veee aldığın kıyafetlere bayıldım güle güle giyin yavruşum

Begüüşş bugün şafak Ankaranın Alan koduu 12 gün sonra 300'leree vedaaa
Rabbim hiloşş gibi bize de geri sayımı göstersinnn

Şafak olmuşş 3 1 2 !

Atarsa batarsaaa benimsiin ASKERİM.

Selam kızlarrrr ...

Kızlar kızlar gelemm mi yanağınızdan öpem mi =)

Esintoş aynen ya alan kodumuz bugün ayrı bi mutluyum bende telefon kodlarını saycam artık

Nilüşş naber tercih yaptın mı benim sanki 90 puanım varmış gibi harıl harıl tercih yapıyorum izmir,ankara,istanbul =)

Begüüşş gel öp beni yavruşum
Ohh ohh iyi iyi say yavrum sayy

Kızlaaaar yakupun ajandasını okudum izmir'deyken yazdığı bi kötü oldum bazı sayfaları çok hoşuma gitti sizinle paylaşmaakk istedim

Şafak 391 / 393 müşş. Geçtii be geçtiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…