26.06.2013
Şafak 06 Ankaraaa
Avatarım 16 Şubat 2012, biriciğimle ilk kez sevgili olarak gece gezmemizz... Aşkımızın başladığı şehirdeyizzz bugünnn
...
Alllahhımm yesinlerr siziii beeee Maşşallahhh
herkese slmmmmm
geçmişi bi okuyım dedim ama o kadar gevezelik yapmışsınız ki hepsini okuyamadım
gördüm ki herkesin keyfi yerinde ne güzel maşallaaaaaaaaaahhep böyle olun canlarım benim, hep gülün
Hiloşşş kıyafetlerın nerede ben göremedimmmm
Gunaydin kizlarrr, hepinize musmutlu gunler dilerim :)
Arkadaş ekledim şimdi bak Deryyaaaaa
Madem sevdiceğimin elbise kelimesine alerjisi varrr hmm etek giyim o zman onu karşılamaya giderkenevet buldum etekkk giyeceğimmmm, üstüne de bir bluz, üstüne de Zaferimin aldığı küpelerrr harikayım
Sabahları babamla çıkıyorum evden genelde o yüzden makyaj saç çok abartamam ama etek-elbise zaten giyerim dikkat çekmeyim de çok utanırım
hiloşşş güle güle gıyın musmutlu guzel guzel tatiller yapın taşşş hatun tatildeeee(zafer enişteye dipnot bu kızın senın canına kastımı var enişte tatil boyu adam ip ustunde duracakkk ahhhh ahhhh askerden gelir ayak adam katil olabılırmı acabaaaa/ yoksa adamı cileden cıkarıp kendını kaçırtmayamı ugraşıyor bu kız adam dayanamadan kaçıracak bunu)
Şaka falan bı yana güle güle giyin mutlu mesut güzel tadında bı tatıl olsun inşallah
bı dene canım bızımlede paylaş resmini güzel olur yakışır sana tatil hatunuuu
[ı]
hhahahaha anaaammm neler demiş arkamdannnYok yok benim amacım sadece rahat bir tatil yapmak ve sevdiceğimin de gözünü gönlünü açmak
Sağoll güzel dileklerin için deryacımm
Hehheh siz de alıştınız her şeyi paylaşmam di mii...ben fotoları çok seveerim zaten, olur annem çekerse paylaşırımmKendim çekince olmuyor yaa..annem de bazen yeter ettin kızım diyor [/ı]
Selam kızlarrrr ...
Kızlar kızlar gelemm mi yanağınızdan öpem mi =)
Esintoş aynen ya alan kodumuz bugün ayrı bi mutluyum bende telefon kodlarını saycam artık
Nilüşş naber tercih yaptın mı benim sanki 90 puanım varmış gibi harıl harıl tercih yapıyorum izmir,ankara,istanbul =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?