Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oyyy oyy gecmis olsun kuzum...bende bugün temizlik yaptim yoruldum birazcik o yüzden yegeninde cok kimildamiyor kizdimi bana ne onu yordum diye yani anlican simdi onun hareket etmesini bekliyorum.yakup yinede dayanamaz esinim tabii böyle demeseymis ama o seni görmeden yapamaz safaklar azaliyormu ne kiz senin ve begüsün benimki daha hic azalmiyor gibi ya hayirlisi olsun

Hilalim kiyafetlerin müthis güle güle giyin tatlim

Kuzum hiç azalmıyor gibi deme bana bak 1 yıldan düşüyorsun ama şimdilik. Elbet bizde hiloş gibi geri sayıma başlayacağız üzme kendini geçiyor bitecek elbet..
Nasıl anlamadım ufaklık oynamıyor mu? Birşey olabilir mi ki kuzum? Dediğin gibi yormuşsundur onu, hem ne temizliği bu ya ne uğraşıyorsun. Sanki evde çocuk var da ev pisleniyor uğraşma bu kadar kuzum lütfen yorma kendini. Bekle bakalım hareket ederse bana da haber ver yavrum. Merak ederim, bi daha girdiğimde oynamış olsun ufaklık. Birşey yoktur ya sanmıyorum aslında yorulmuşsun ya o yüzdendir kuzum, sende sıkma canını lütfen.
Ben çıkıyorum sıcak su torbamı ısıtıp yatacağım kuzum sende yat ve dinlen yorma sakın kendini daha. Amaaan benim öküzü bırak yavrum ya hiiç takamam, sen yeğenime iyi bak tabi öncelikle kendine de.
Öpüyorum seniiii de ufaklığı daaaa

Ayyy mazi gozumde canlaniyor Ebrusummmm..

Yalniz var ya senin de resmen sadece 1, 5 ay kaldiiii

Ayyy telaşlaraa bakk heleeee
Çok kısaa etek giyinme kızz kırarım bacaklarınııı
Şaka bi yana bencede gayet hoş olurr hemen bir foto bekliyorreee
Aynen benimde kaldı 44 günn hacıı 44 gün sonraaa nolucakk acabaaa

esincim bence askerin şakasına öyle demiştir geçen hafta sen görüşmedin die çıkarr bence takma kafana
Hem bak ne kadan çok seviyormuş senide nne güzel şeyler yazmışş öylee Maşşallahhh

Insaallah bitecek bu günler canimm insaallah..vallahi napiyim kiz temizlik yapmadan duramiyorumki hersey piril piril olmasi lazim yoksa asla rahat oturamam huyum batsin napiyim :) yegenin oynamiyor dün acaipti hic durmadi bugünde hic oynamadi birsey yoktur insaallah balim bekliyorum öyle..cok zor kiz annelik insan simdiden öyle telaslaniyorki sonradan ne olur bilemicem.yatacam bende esinimm dinleniyim hareket ederse oglusum yazarim buraya yerim kiz senin teyzeligini merak da edermis yegenini bizde seni cok öpüyoruz sende hic üzülme

Olacak öyle yapacak bir şey yok be Deryacımm seneye telafi edersinizz..hem durup durup gidiyosun yanına zaten

Yaaa dediğine bak sen şu çocuğunnn yav çok ilginç ha aslında seninki pek Zafer'e benzemiyor, mesela Zafer o kağıtlar paylaşmışsın ya öyle şeyler hayatta yazmaz ama annesiyle aramda da asla böyle bir durum oluşturmadı, yapamaazz..ama ben Yakup'un da bilinci yerindeyken bu cümleyi kurduğunu sanmamm alır o senin gönlünüüü romantiklik yapıverir..yani diyceğimm Zafer odun biraz ama ne öküzlüğü bu derece ne romantikliği

Geçmiş olsun tatlımmm..hem de çok geçmiş olsunn..
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindm canikomm
Allah size de gösterecek emin olll

Büşşüüümm öncelikle çok teşekkürrr ederimmm

Sonralıkla da sen neden temizlik falan yoruyon topiğimizin bebişiniii

Hhahah tamam kır Ebruşummm
Yok kız kısa değil bu iş eteği olduğundan koyarım fotoo

Çok az kaldı kızımmmmm Zafer geldiğinde senin de kalıyor, 36 yihuuvvv
Sennkini sayacaz dahaa

Haa bir de şey dicektimmm

Şafak 6 haftaya evde kahvaltıı hehehehheeh

Evde kahvaltı edemeyiz, Emirgan'a gidelim diye düşünüyorumm Çarşamba günn

supperrr valla
aynen emirgana gidebilirsiniz üsküdarda çok güzelll bir cafe var deniz manzaralı orayada gidebilirsiniz istersen linkini atıyım hilalll

Hheheh sağoll Eddaaaa

At kız olur, Zafer'in kalacağı yere göre mekan belirleriizzz

ya sitesi vardı ama bulamadım şuan
https://www.google.com.tr/search?gs...de-serpme-kahvalti-42-tl-yerine-26-tl;450;297
şurdan bakabilirsin canımm
adı trend 216

bu arada emirgan Mado nunda manzarası harikaaaa ve kahvaltısıda klasik mado kahvaltısı işte de manzaradan dolayı
gidilir

http://www.google.com.tr/search?q=e...mado-nun-ustaligiyla-birlesiyor-ve%2F;430;290

buda madonun manzarasıı

Son düzenleme:

Hhahah tamam kır Ebruşummm
Yok kız kısa değil bu iş eteği olduğundan koyarım fotoo

Çok az kaldı kızımmmmm Zafer geldiğinde senin de kalıyor, 36 yihuuvvv
Sennkini sayacaz dahaa
Sen bilirsin ne giyinceğini hatuncummm şaka yapıyorreee
Vayy be 36 hee heraldee beraber sayıcazz durmak yok yol devammmmm

Vayy vayy emirganlarr falann hayallere bak hele senn
Süper olur bence bebişim bak fetih paşa korusuna gittinmi bilmiyorum ama orasıda çok güzel orayada gidebilirsiniz ibo izine geldiğinde gitmiştik beraberr

Mado da olabilir evet ama benm emirgan yeşilliğinde takılasım var birazzz aşkitomlaa
Bakalım canım dediğim gibi kalcağı yere de bağlıı
Çok teşekkür ederimmm ama çok tatlısınızz valaaa

Biliyorum bebikimm
He ya tabi beraber saycazzzz

He ya ne güzel hayallerim de miiii
Ya dediğim gibi normalde Avrupa tercihim bakalım yavrum, çok teşekkür edeerim yaa çok tatlısınz vallaaaa

Olacak öyle yapacak bir şey yok be Deryacımm seneye telafi edersinizz..hem durup durup gidiyosun yanına zaten

Haha senı kıskandım bacımmm ben gıtmessem olurmu hiçç den bizi heveslendır bıde durup durup gidiyosun yanına zaten dıye laf yap oldumu şimdi Rica ederim bu arada hilooşuummm

doğru ya çimlere uzanmakkk ta ayrıı cnm emirgana kahvaltıya gidip madoda kahve içebilirsiniz
o senin taatlılığınnnn teskereci güzell

Haha senı kıskandım bacımmm ben gıtmessem olurmu hiçç den bizi heveslendır bıde durup durup gidiyosun yanına zaten dıye laf yap oldumu şimdi Rica ederim bu arada hilooşuummm

Sus kız sen heheh

doğru ya çimlere uzanmakkk ta ayrıı cnm emirgana kahvaltıya gidip madoda kahve içebilirsiniz
o senin taatlılığınnnn teskereci güzell

Aynen bak bu fikri daha çok sevdimmm bayıldımm
Ayyy
Ama cidden bu samimiyete bayılıyorumm

Son düzenleme:

Sus kız sen heheh 1:

Aynen bak bu fikri daha çok sevdimmm bayıldımm
Ayyy
Ama cidden bu samimiyete bayılıyorumm

hiihhi hatta kahvenin üstüne bebeğe doğruda yürüyüş yapıp misss gibi boğaz havası alırsınız bu nasıllll

bende şekerim aramızdan ayrılıyorsun amaaaa gelirsin arada

hiihhi hatta kahvenin üstüne bebeğe doğruda yürüyüş yapıp misss gibi boğaz havası alırsınız bu nasıllll

bende şekerim aramızdan ayrılıyorsun amaaaa gelirsin arada

Tabi ki de gelicemmmm...
yani eğer biz de bu sene bir işlere girişip telaşlarım artarsa belki daha az gelirim ama mutlaka gelirim, hepinzin tezkeresini alacazz

Ay ben onu düşünmem mi zaten şöyle güzelce yürüyesim var orda kiii sormaaa

Her erkeğin içinde bi öküz yatar çok net ...

Benimki kızdırdı beni tartışmadık ama kızdım çok...Dün akşam aramadı sonra bugünde bu saate kadar sesi çıkmadı...Genelde öğlenleri taburu arıyorum ben bugün aramadım her dakka da bişi dicekler diye korkuyorum aslında nese gene ben aradım şimdi ...

Ses bitik geliyo çok sıcak falan diyo dedim burası da böyle burası daha sıcak diyo...Sesin çıkmadı hayırdır dedim akşam nöbetim vardı dedi hemen lafı soktu bugün sen aramadın öğlen annem aradı ama dedi...ooo dedim benim aramam gerekiyomş bilmiyomşm falan tabi gülüyoo aynenn falan dedi...sıcaktan bunaldk çok kıyafetler botlar mafetti dedi haklısın dedm ...Taa ustaya geçtiğinde ailesine mektup yazmıştı 2 ayda anca gitmiş ,,annesi geldi mektubun demiş bende ne yazmıştn mektupta dedim merak etceğine gitte oku dedi ama sert bi tonla hayırdır iyimsn güneş çarptı seni heralde dedm,,gitte dedi kahve içersin annemle,yardım edersin falan diyo bunu dalgasına işte benim yokluğumu hissettrmezsin dedi bende dayanamadm annen mi söylüyo bunları dedim yook ben söylüyorum dedi,,ben de ben bu sıcakta hiç bi yere gidemem dedim iyi bakalm dedi ...( sanki anneside benim için bayılıyo yani yokluğumu hissettrmezsin diyo ya bana o seni ister beni değil dicektim ama demedim demem de )

Benim hapşırmam çokludur bide 3-4 kez üst üste sonuncusuda çok sesli oluo telefonda da hapşrdm falan ay dedim bugün hastanede de bi hapşırdım herkes baktı gene çok utandım 2 çocuk çok yaşa dediler bende sizde görün dedim vay efendm niye sizde görün demişim telefonu kapatıyo hadi görüşürüz işim çok diye aman iyi kapat inanmıyorm sana dedm ,,kızmş bunun hesabını sonra vercekmişim bak dedm kafamı attırma ilk uçakla gelirim sende görürsün dedim bu seferde gelceksen dur biraz daha saydırım dedi ...

Diceksiniz kızcak ne var ,ben emir vakilere gelemiyorum anneme git falan sonra hep beklesinler artık ...kısacası bugün kalaslığı üstünde ...Ay bu çocuk ilerde de böyle anneme git annemlere gidelim derse ben boğarım bunu

Son düzenleme:
hehehhe tamam o zaman aldık sözü
yürüyün yürüyünn

begüm ben burda pek bir şey göremedim k.bkma cnm ama sevgilin annesiyle aranın iyi olmasını istiyor yakın olmanı istiyor bence sen çok detaya inip farklı düşünüorsn..
ayrıca erkeklere böle demeyegelmez neden öle dedi çok yaşa dediler bende sende gör dedin falan yani demeseydn keşke kıskançsa orda 10 kat kısknç oluyorlar yanında değil hani seni koruyamıyor edemiyor n blm yanlş yapmışsn birdaha aradığında sevgilin güzel konuş açma konuyu derim.

Son düzenleme:

Evet aslında bir şey yok tartşmadık zaten ben biraz kızdım sadece öyle anneme git falan şimdi o dedi diye zaten gitmem ya zamanı gelince zaten bolca gidilcek şimdi o yokken hiç içimden gelmiyo ...
Kıskançtır fena ama ben gülüodk öyle dedim bana göre de o olayda hiç bişi yok aslında o abarttı =)
Çok sıcakmış beyni sulandı bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…