Evet aslında bir şey yok tartşmadık zaten ben biraz kızdım sadece öyle anneme git falan şimdi o dedi diye zaten gitmem ya zamanı gelince zaten bolca gidilcek şimdi o yokken hiç içimden gelmiyo ...
Kıskançtır fena ama ben gülüodk öyle dedim bana göre de o olayda hiç bişi yok aslında o abarttı =)
Çok sıcakmış beyni sulandı bugün :)
cnm bnm bende o yokken gitmiorum ama o gelince sıkta gitme sen hani böle sevgilin istiyo bence anneside istiyo sana soğuk kız bile dio olabilir hee benden demesi hani gitmiosun kadın arıo falan ya
olsn deme sen deme birgün hiç beklemediğin tepkiyi veriri daha fazla şaşıp kalırsın
Dağıtımda öyle oldu aslında kendileri öyle yaptılar gelin evde oturun gelin kimsenin zararı yok falan sık sık gidip gelme oldu tabi ben rahatsız oldum ama hayır demeyi öğrenemedim ama öğrendm şimdi ..bana göre şu an ailesiylede seviyeli gidiyoruz =)
Anacım aramama fırsat bırakmıyolar ki benden önce davranıyolar öyle de olunca fırsat kalmıyo bana ,,,Yarın bi arıyım bari :)
Ben telefonda hiç şunu aldm bunu aldm falan öyle oldu böyle oldu da demiyorum kıskandrmak gibi algılar diye bugün böyle bişi anlattm ama bi daha demem :)
ne dmeek ya dağıtımda full evdemi oturdunuz sizz:26:
gidin gezin diyeceğine kadın garip bak bu konuda
ara ara
ayy ben dedimde k.vlideye 2 hafta sonra oda gönderdi kargodüşünnn ama fesatlıktan değil kıskandı azcık
çoğu diyebiliriz şöyle mesela dışarda buluşuyoruz gelin birlkte çay içelimm yemek yiyelim ,,,ben dışardadam eve gitmedim asla ama mesela akşmdan arıyolar kahvaltıya gel bak annem çağrıyo...Benimkide böyle ben evin kızı modunda olıyım falan yemin törenine gidrkende onlarla gidiyim diye o askerden doğru ne çabalar sarfetti ama ben otobüsle gittim =)
Çok sık gezemedik ya zaten 6 gün bi iki gün akrabaları gelmşti,,bazen de erken ayrıldk hep akraba ziyareti yaptı öyle tabi evlerinde de gün boyu oturmadm mesela 2 saat falan evim uzak diye kalkıyorum son günnn bile babası metroya indirdi ben aşkıma sarılamadm yanındatabi bunlar geldi-geçti...Ben o yüzden diyorum mehtap gelsede biz gene bişi anlamıcaz ikmiz açısından gene hep akrabaları gezer ,,ama öyle bişi olsa sık sık gitmem zaten bn dersimiii çok güzel aldm
Ailesi çok iyiler yakın davranıyolar ben bazı sözlere takılmştm hala da bitanesini unutamıyorum annesinin hareketlerinide oğlu askerde diye o şekilde nispet yapar gibi bi tavırdaydı hanii bak beni kimse ezemez geçemz gibi evlensenizde benim oğlm o gibi...ama
arıyolar soruyolar benden daha fazla,,inşallah ilerde daha güzel olur benim açımdan kafamdaki bulanık şeyler kaybolur ...
O kargo olayı bizimde oldu ben gönderirken hiç onları aramamştm bizimki anlatmş anneside demişki söyleseydn bizde yapardık :))
anladım cnm kötü olmş sizin için sen ankaraya gitsen yanına daha hayırlı olur
aslında tavrını koyabilir yani izinde akşam ailesiyle gündüz senle olabilir sonuçta biraz ana kuzusumu kız
bnmki direk bana dedi bende göndercm edacım hangisiyle yolladın dedi yurtiçi dedim bende 2 gnde gitti hızlı dedim oda onla göndermişşşşedan bunla göndermiş iyiymiş bende bunla gönderiyorum demiş
Ana kuzusu değil de benim ailesiyle olmamı çok istiyo çok hoşuna gidiyo aile ortamı bide benim ailemle ilgilide hayalleri var tek yönlü de değil işte evlenelm haftasonları falan kahvaltıya gideriz onlar gelirler falan bi tek ev konusunda onlara yakın düşünüyo hep bende büyük konşma işin neredese ona göre olur diyorum daha pençelerimi çıkartmadım :) ,,Geçenler de diyo ki annemler ankaraya gelirse sende gelirsin ayy dedim gelemem ben falan en son da yanlış anlamasın diye dedim ki gelcem uzaktan doğru bakcam bakcam sen ailenle hasret gidersirsn bn sonra gelirim dedim...hep bi arada olmamı istiyo ama bende sıkılıyorum bundan ...
hm aileci olması güzel ama cnm ailesine düşkün olan eşinede olurmuş bnmkide öle Allahtan ve gerçekten doğru bu yani
ama şimdiden çok girme aileye zaten nişan olunca bakıcaz ki pat içindeyizzz
terazii cnm bende teraziyimHangi burç seninki ?
Bende seviyorum bu devirde bu tipler cidden az kaldı artık ... Aynen zamanı gelince çıkamıcaz gerek yok =) Şimdi bide sözlü olduğumuzu düşün sende bende mecbur gitmek zorunda kalcaktık ama böyle bi bağımız yok en azndan
Her erkeğin içinde bi öküz yatar çok net ...
Benimki kızdırdı beni tartışmadık ama kızdım çok...Dün akşam aramadı sonra bugünde bu saate kadar sesi çıkmadı...Genelde öğlenleri taburu arıyorum ben bugün aramadım her dakka da bişi dicekler diye korkuyorum aslında nese gene ben aradım şimdi ...
Ses bitik geliyo çok sıcak falan diyo dedim burası da böyle burası daha sıcak diyo...Sesin çıkmadı hayırdır dedim akşam nöbetim vardı dedi hemen lafı soktu bugün sen aramadın öğlen annem aradı ama dedi...ooo dedim benim aramam gerekiyomş bilmiyomşm falan tabi gülüyoo aynenn falan dedi...sıcaktan bunaldk çok kıyafetler botlar mafetti dedi haklısın dedm ...Taa ustaya geçtiğinde ailesine mektup yazmıştı 2 ayda anca gitmiş ,,annesi geldi mektubun demiş bende ne yazmıştn mektupta dedim merak etceğine gitte oku dedi ama sert bi tonla hayırdır iyimsn güneş çarptı seni heralde dedm,,gitte dedi kahve içersin annemle,yardım edersin falan diyo bunu dalgasına işte benim yokluğumu hissettrmezsin dedi bende dayanamadm annen mi söylüyo bunları dedim yook ben söylüyorum dedi,,ben de ben bu sıcakta hiç bi yere gidemem dedim iyi bakalm dedi ...( sanki anneside benim için bayılıyo yani yokluğumu hissettrmezsin diyo ya bana o seni ister beni değil dicektim ama demedim demem de )
Benim hapşırmam çokludur bide 3-4 kez üst üste sonuncusuda çok sesli oluotelefonda da hapşrdm falan ay dedim bugün hastanede de bi hapşırdım herkes baktı gene çok utandım 2 çocuk çok yaşa dediler bende sizde görün dedim vay efendm niye sizde görün demişim telefonu kapatıyo hadi görüşürüz işim çok diye aman iyi kapat inanmıyorm sana dedm ,,kızmş bunun hesabını sonra vercekmişim bak dedm kafamı attırma ilk uçakla gelirim sende görürsün dedim bu seferde gelceksen dur biraz daha saydırım dedi ...
Diceksiniz kızcak ne var ,ben emir vakilere gelemiyorum anneme git falan sonra hep beklesinler artık ...kısacası bugün kalaslığı üstünde ...Ay bu çocuk ilerde de böyle anneme git annemlere gidelim derse ben boğarım bunu
Canumm anneisyle senin aranın iyi olmasını istiyor olabilir o ayrı da ben sevgilinin sen aramadın annem aradı demesini de yanlış buldum şahsennn..ama senin sen de gör dediğini de...yani bir daha yapma bence yapıyorsan da askerine demeee anlaması imkansız ordaki ortam ne olursa olsun o yanlış anlarr..
Ama anne konusunda çok kızamıyorum sana tamam fazla takıyorsun ama o da inadına üstüne geliyor gibiii..akışına bıraksın biraz bence şimdiden illa ara git gerek yok yani..zamanla olur bunlar, ayrıca karşı tarafı samimi görsen zaten uçarak yapardın bunları..ama askerinle tersleşme tabi canım benimmm..önemli olan ikinizin arası, gerektiği zamanlarda arayıp sorman şimdilik yeterli bencee..
Sıkma canını Begüüü
Hilalim napiyim kiz temizlik yapmadan duramiyorum ama bugün abarttim farkindayim birdahakine daha da dikkatli olcamayy safagin ne güzel icimizi aciyor kuzum ya
Begüsüm olsun kiz varsin desin o sadece sizin iyi olmanizi istiyordur ama yani simdiden git et diyorsa evlendikten sonrada diyecektir buda bir gercek tatlimkendini buna alistir ama sakin üzülme
bebişim çocuklar benden ufaktı zaten lise çocuğu gibi çok yaşa diyince bende sizde görün dedim aslında o da bi an bunu abarttı çünkü muhabbet etmedk ki ben aslında bişi anlatmıyorum derken yaptığım şeyler belli hani kalkıp izin almıyorum ben böyle yapbilrmym bunu giyebilirmym diye huyunu biliyorum daha da kıskandrmanın manası yok zaten ama bi daha masumane olan bşi bile demem :)
Anne konusunda evet azcık takıntılıyım bide ben kafama takınca kolayına düzelmez beynimde bişileri görmeden ...Aynen benden çok şey istiyo Hiloşum ya O yokken ben ne yapıcam konuştumuz şeyler zaten kısıtlı hani anneside gitmemi bekliyosa bak çocuk varken geliyo şimdi hiç gelmiyo diosa da yapıcağım bişi yok aynen öyle yani O yokken şu an o ev bana yabancı =)
Bizimki Edaya da bahsettim beni aileye sokmak için elindne geleni yapıyo bu güzel bişi ama fazla olunca ben sıkılıyorum işte geçenlerde annemler ankaraya gelcek sende gelirsin demesi biz karı koca değiliz ki ben o ortamda napcam annesi babası öpcek etcek ben bakcam görmekte yeter dersen insan geriliyo ya yemin töreninde bile kasıldım bazı şeyler için benimki acele ediyo ...ama benden beklentileri çok yüksek olmasın diye ben gidemem şu an hava zaten çok sıcak dedm bizede bayağı uzaklar...sen bilirsn dedi bozuldusada bozuldu ama bi kere gidersem bunu beklicekler tıpkı telefon gibi
Hiloşum kavga etmedik ama gene normal kapadık =)
Bebek nasıl büşracım bide sen kaç yaşındaydın ben unutmşm kusura bakma :S
Tamam güzel düşünüoda ben şimdiden böyle gel git yaparsam O yokken de beklentiler değişicek okumuşndr telefon bekledikleri gibi gitmemi de isticekler sözlü olsak neyse ama gerenk yok o demeye devam etsin =)
Evlenelim gitmezsem laf etsin =) aynenn canım ya dalga geçiyo git anneme yardım et falan kahve içersiniz falan diye de çok bekler =)
Dedim zaten ben bu sıcakta sokağa çıkamıyorum bi yere gidemem o zaman diyo sonra gidersn hehe oldu dedm =)
tatlim ben nisanli olmama ragmen benimki gittiginden beri annesigile hic gic gitmedim annesi kuafor kac ay olucak 4 kere dukkanina gittim o kadar ole cokta aramam iki ayda bir belki yani benimki anneme git annaneme git sıkılma evde dio bende tamam diip gecistiriom sanki onlarda benim cok meraklimdi gidip napicamki.beni yanlis anlama ama benden tavsiye bitanem arada resmi bisi olmadan gidip gelmeye gerek yok mesafeli kalmak en iyisi ben istemeye geldiklerinde tanistim ailesiyle cokta iyi yaptigimi dusunuyorum . Etrafimda daha sevgiliylen ailesiyle icli disli olanlari goruyorumda suyu cikio hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?