Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm bnm bende o yokken gitmiorum ama o gelince sıkta gitme sen hani böle sevgilin istiyo bence anneside istiyo sana soğuk kız bile dio olabilir hee benden demesi hani gitmiosun kadın arıo falan ya
olsn deme sen deme birgün hiç beklemediğin tepkiyi veriri daha fazla şaşıp kalırsın

Dağıtımda öyle oldu aslında kendileri öyle yaptılar gelin evde oturun gelin kimsenin zararı yok falan sık sık gidip gelme oldu tabi ben rahatsız oldum ama hayır demeyi öğrenemedim ama öğrendm şimdi ..bana göre şu an ailesiylede seviyeli gidiyoruz =)
Anacım aramama fırsat bırakmıyolar ki benden önce davranıyolar öyle de olunca fırsat kalmıyo bana ,,,Yarın bi arıyım bari :)
Ben telefonda hiç şunu aldm bunu aldm falan öyle oldu böyle oldu da demiyorum kıskandrmak gibi algılar diye bugün böyle bişi anlattm ama bi daha demem :)

Son düzenleme:

ne dmeek ya dağıtımda full evdemi oturdunuz sizz:26:
gidin gezin diyeceğine kadın garip bak bu konuda
ara ara
ayy ben dedimde k.vlideye 2 hafta sonra oda gönderdi kargo düşünnn ama fesatlıktan değil kıskandı azcık

çoğu diyebiliriz şöyle mesela dışarda buluşuyoruz gelin birlkte çay içelimm yemek yiyelim ,,,ben dışardadam eve gitmedim asla ama mesela akşmdan arıyolar kahvaltıya gel bak annem çağrıyo...Benimkide böyle ben evin kızı modunda olıyım falan yemin törenine gidrkende onlarla gidiyim diye o askerden doğru ne çabalar sarfetti ama ben otobüsle gittim =)
Çok sık gezemedik ya zaten 6 gün bi iki gün akrabaları gelmşti,,bazen de erken ayrıldk hep akraba ziyareti yaptı öyle tabi evlerinde de gün boyu oturmadm mesela 2 saat falan evim uzak diye kalkıyorum son günnn bile babası metroya indirdi ben aşkıma sarılamadm yanında tabi bunlar geldi-geçti...Ben o yüzden diyorum mehtap gelsede biz gene bişi anlamıcaz ikmiz açısından gene hep akrabaları gezer ,,ama öyle bişi olsa sık sık gitmem zaten bn dersimiii çok güzel aldm

Ailesi çok iyiler yakın davranıyolar ben bazı sözlere takılmştm hala da bitanesini unutamıyorum annesinin hareketlerinide oğlu askerde diye o şekilde nispet yapar gibi bi tavırdaydı hanii bak beni kimse ezemez geçemz gibi evlensenizde benim oğlm o gibi...ama
arıyolar soruyolar benden daha fazla,,inşallah ilerde daha güzel olur benim açımdan kafamdaki bulanık şeyler kaybolur ...

O kargo olayı bizimde oldu ben gönderirken hiç onları aramamştm bizimki anlatmş anneside demişki söyleseydn bizde yapardık :))

Son düzenleme:

anladım cnm kötü olmş sizin için sen ankaraya gitsen yanına daha hayırlı olur
aslında tavrını koyabilir yani izinde akşam ailesiyle gündüz senle olabilir sonuçta biraz ana kuzusumu kız
bnmki direk bana dedi bende göndercm edacım hangisiyle yolladın dedi yurtiçi dedim bende 2 gnde gitti hızlı dedim oda onla göndermişşşş edan bunla göndermiş iyiymiş bende bunla gönderiyorum demiş

Son düzenleme:

Ana kuzusu değil de benim ailesiyle olmamı çok istiyo çok hoşuna gidiyo aile ortamı bide benim ailemle ilgilide hayalleri var tek yönlü de değil işte evlenelm haftasonları falan kahvaltıya gideriz onlar gelirler falan bi tek ev konusunda onlara yakın düşünüyo hep bende büyük konşma işin neredese ona göre olur diyorum daha pençelerimi çıkartmadım :) ,,Geçenler de diyo ki annemler ankaraya gelirse sende gelirsin ayy dedim gelemem ben falan en son da yanlış anlamasın diye dedim ki gelcem uzaktan doğru bakcam bakcam sen ailenle hasret gidersirsn bn sonra gelirim dedim...hep bi arada olmamı istiyo ama bende sıkılıyorum bundan ...

hm aileci olması güzel ama cnm ailesine düşkün olan eşinede olurmuş bnmkide öle Allahtan ve gerçekten doğru bu yani
ama şimdiden çok girme aileye zaten nişan olunca bakıcaz ki pat içindeyizzz

hm aileci olması güzel ama cnm ailesine düşkün olan eşinede olurmuş bnmkide öle Allahtan ve gerçekten doğru bu yani
ama şimdiden çok girme aileye zaten nişan olunca bakıcaz ki pat içindeyizzz

Hangi burç seninki ?

Bende seviyorum bu devirde bu tipler cidden az kaldı artık ... Aynen zamanı gelince çıkamıcaz gerek yok =) Şimdi bide sözlü olduğumuzu düşün sende bende mecbur gitmek zorunda kalcaktık ama böyle bi bağımız yok en azndan

terazii cnm bende teraziyim
aynen aynen şimdiden aşırıya gerek yok bnmki dengeyi kuruo Allahtan önce BEN

:92:26.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...127 tugbaoguzhan...

...143 GRGR...

...146 kskada...

....149 chidoshimedo....

...149 mayamaya11

...149 BerlD...

...149 kmleomer...

...149 nazarboncugu05...

... 157 ED2006...

...180 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...237 karamanlier...

...238 xxIpekxx...

... 238 destinyeda...

...239 depresiffpolyanna...

...240 nesilll...

...242 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...312 pekmez_akilli...

...312 ilithya...

...312 zeynepesin...

...312 SelenYusuf...

...312 begushh...

...363 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...407 seros08...

...407 mutluluk_06...

...449
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Canumm anneisyle senin aranın iyi olmasını istiyor olabilir o ayrı da ben sevgilinin sen aramadın annem aradı demesini de yanlış buldum şahsennn..ama senin sen de gör dediğini de...yani bir daha yapma bence yapıyorsan da askerine demeee anlaması imkansız ordaki ortam ne olursa olsun o yanlış anlarr..

Ama anne konusunda çok kızamıyorum sana tamam fazla takıyorsun ama o da inadına üstüne geliyor gibiii..akışına bıraksın biraz bence şimdiden illa ara git gerek yok yani..zamanla olur bunlar, ayrıca karşı tarafı samimi görsen zaten uçarak yapardın bunları..ama askerinle tersleşme tabi canım benimmm..önemli olan ikinizin arası, gerektiği zamanlarda arayıp sorman şimdilik yeterli bencee..
Sıkma canını Begüüü

bebişim çocuklar benden ufaktı zaten lise çocuğu gibi çok yaşa diyince bende sizde görün dedim aslında o da bi an bunu abarttı çünkü muhabbet etmedk ki ben aslında bişi anlatmıyorum derken yaptığım şeyler belli hani kalkıp izin almıyorum ben böyle yapbilrmym bunu giyebilirmym diye huyunu biliyorum daha da kıskandrmanın manası yok zaten ama bi daha masumane olan bşi bile demem :)

Anne konusunda evet azcık takıntılıyım bide ben kafama takınca kolayına düzelmez beynimde bişileri görmeden ...Aynen benden çok şey istiyo Hiloşum ya O yokken ben ne yapıcam konuştumuz şeyler zaten kısıtlı hani anneside gitmemi bekliyosa bak çocuk varken geliyo şimdi hiç gelmiyo diosa da yapıcağım bişi yok aynen öyle yani O yokken şu an o ev bana yabancı =)

Bizimki Edaya da bahsettim beni aileye sokmak için elindne geleni yapıyo bu güzel bişi ama fazla olunca ben sıkılıyorum işte geçenlerde annemler ankaraya gelcek sende gelirsin demesi biz karı koca değiliz ki ben o ortamda napcam annesi babası öpcek etcek ben bakcam görmekte yeter dersen insan geriliyo ya yemin töreninde bile kasıldım bazı şeyler için benimki acele ediyo ...ama benden beklentileri çok yüksek olmasın diye ben gidemem şu an hava zaten çok sıcak dedm bizede bayağı uzaklar...sen bilirsn dedi bozuldusada bozuldu ama bi kere gidersem bunu beklicekler tıpkı telefon gibi

Hiloşum kavga etmedik ama gene normal kapadık =)

Son düzenleme:
TARKAN - Firuze - YouTube kızlar Tarkannn Firuze şarkısını söylemiş dinlerken gözlerim doldu çok güzel söylemiş... aklımda hep askerim ...

Bugün yolda askerler vardı baktım şöyle o botlarla bu sıcakta yazık günah yaa yazın bari başka bişi giydirseler

26/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK 32

KOMŞU MEMLEKET ISPARTA' YA SELAM, YOLA DEVAM

Hilalim napiyim kiz temizlik yapmadan duramiyorum ama bugün abarttim farkindayim birdahakine daha da dikkatli olcam ayy safagin ne güzel icimizi aciyor kuzum ya

Begüsüm olsun kiz varsin desin o sadece sizin iyi olmanizi istiyordur ama yani simdiden git et diyorsa evlendikten sonrada diyecektir buda bir gercek tatlim kendini buna alistir ama sakin üzülme

Bebek nasıl büşracım bide sen kaç yaşındaydın ben unutmşm kusura bakma :S

Tamam güzel düşünüoda ben şimdiden böyle gel git yaparsam O yokken de beklentiler değişicek okumuşndr telefon bekledikleri gibi gitmemi de isticekler sözlü olsak neyse ama gerenk yok o demeye devam etsin =)

Evlenelim gitmezsem laf etsin =) aynenn canım ya dalga geçiyo git anneme yardım et falan kahve içersiniz falan diye de çok bekler =)
Dedim zaten ben bu sıcakta sokağa çıkamıyorum bi yere gidemem o zaman diyo sonra gidersn hehe oldu dedm =)

tatlim ben nisanli olmama ragmen benimki gittiginden beri annesigile hic gic gitmedim annesi kuafor kac ay olucak 4 kere dukkanina gittim o kadar ole cokta aramam iki ayda bir belki yani benimki anneme git annaneme git sıkılma evde dio bende tamam diip gecistiriom sanki onlarda benim cok meraklimdi gidip napicamki.beni yanlis anlama ama benden tavsiye bitanem arada resmi bisi olmadan gidip gelmeye gerek yok mesafeli kalmak en iyisi ben istemeye geldiklerinde tanistim ailesiyle cokta iyi yaptigimi dusunuyorum . Etrafimda daha sevgiliylen ailesiyle icli disli olanlari goruyorumda suyu cikio hemen

Kuzum 20 yasindayim ben..bebis dün cok iyiydi cok hareketliydi ama bugün hic sesi cikmadi ( onu bekliyorum bende insaallah birsey yoktur.vallahi cok zor kiz anne olmak simdiden bir telas bir telas biseymi oldu niye kinildamiyor bissürü soru isareti.
Evlenincede emin ol hep gitmek istemezsin ama mecburen gitmek zorunda olursun evlenince hersey daha baska oluyor bu aile konusunda ama sen simdilik istemiyorsan zorlayamazda seni ama sende fazla kirma ortak yolu bulun tatlim

En güzelini yapmışsın canım...Bana da bugün dedi ilk defa ama bende aynen çok sıcak falan dedim sonra da iyi sonra gidersin dedi he he dedim geçiştrdm ...Belki okumuşsndr benm dağıtımda biraz kırıklıklarım oldu hatalarımdan ders çıkardm zaten bu askerlik muhabbetine kadar ailesiyle samimiyetm yoktu da askerlikle böyle oldu arama konşma tamam da o da sık sık aramıyorum gitme gelme hiç yapamam dedğin gibi bizde söz nişan yok askerim evde yokkende o evin bana bi anlamı yok ...keşke diyorum dağtımda da gitmeseydm de işte diyorum ya hatanın neresinden dönersek kar canım..Bu arada dün fotoğraflarını gördüm çok güzelsiniz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…