Kuzum 20 yasindayim ben..bebis dün cok iyiydi cok hareketliydi ama bugün hic sesi cikmadi( onu bekliyorum bende insaallah birsey yoktur.vallahi cok zor kiz anne olmak simdiden bir telas bir telas biseymi oldu niye kinildamiyor bissürü soru isareti.
Evlenincede emin ol hep gitmek istemezsin ama mecburen gitmek zorunda olursun evlenince hersey daha baska oluyor bu aile konusundaama sen simdilik istemiyorsan zorlayamazda seni ama sende fazla kirma ortak yolu bulun tatlim
bebişim çocuklar benden ufaktı zaten lise çocuğu gibi çok yaşa diyince bende sizde görün dedim aslında o da bi an bunu abarttı çünkü muhabbet etmedk ki ben aslında bişi anlatmıyorum derken yaptığım şeyler belli hani kalkıp izin almıyorum ben böyle yapbilrmym bunu giyebilirmym diye huyunu biliyorum daha da kıskandrmanın manası yok zaten ama bi daha masumane olan bşi bile demem :)
Anne konusunda evet azcık takıntılıyım bide ben kafama takınca kolayına düzelmez beynimde bişileri görmeden ...Aynen benden çok şey istiyo Hiloşum ya O yokken ben ne yapıcam konuştumuz şeyler zaten kısıtlı hani anneside gitmemi bekliyosa bak çocuk varken geliyo şimdi hiç gelmiyo diosa da yapıcağım bişi yok aynen öyle yani O yokken şu an o ev bana yabancı =)
Bizimki Edaya da bahsettim beni aileye sokmak için elindne geleni yapıyo bu güzel bişi ama fazla olunca ben sıkılıyorum işte geçenlerde annemler ankaraya gelcek sende gelirsin demesi biz karı koca değiliz ki ben o ortamda napcam annesi babası öpcek etcek ben bakcam görmekte yeter dersen insan geriliyo ya yemin töreninde bile kasıldım bazı şeyler için benimki acele ediyo ...ama benden beklentileri çok yüksek olmasın diye ben gidemem şu an hava zaten çok sıcak dedm bizede bayağı uzaklar...sen bilirsn dedi bozuldusada bozuldu ama bi kere gidersem bunu beklicekler tıpkı telefon gibi
Hiloşum kavga etmedik ama gene normal kapadık =)
Hilalim napiyim kiz temizlik yapmadan duramiyorum ama bugün abarttim farkindayim birdahakine daha da dikkatli olcamayy safagin ne güzel icimizi aciyor kuzum ya
Begüsüm olsun kiz varsin desin o sadece sizin iyi olmanizi istiyordur ama yani simdiden git et diyorsa evlendikten sonrada diyecektir buda bir gercek tatlimkendini buna alistir ama sakin üzülme
Begüüüü..amann kafana göre hareket et şimdilik sevgilini de çok üzmeden tutarsın dengeyii..kızlarn da dediği gibi şimdiden baskıya gerek yok sadece görevini yap yeteronu da yapıyorsun zaten...
Canım ben yaptığından yanlış bir şey var diye demedim zaten de erkeklere ters hepsi karşıdaki kaç yaşında olursa olsun işte..ya ofise bir haftadır liseli kızlar geliyor 2 tane, böyle ilgilendikleri meslek için lise program yapmış gidip görsünler diye. Ben de Zafer'e anlattım işte, öğrenciler kız de mi dedi direkYa öğrenciler bi' kere liseliiii dediiimmm, benden kaç yaş küçüklerr..olsun diyo..cins bunlar anacım o yüzden her şeyi anlatırlan dikkat etmek lazımm
Ama kv yi takmaa..zamanla oturur her şey aranızın iyi olmasını kaynaşmanızı istemesi tabi ki güzel bir şey ama zorla olmaz yani, akışına olmalı her şeyy
Büşşümmm hakkaten ne küçükmüşsün sennn..bi' 2-3 yaş da ben atarım sanaa
Kendine de bebişe de çok dikkat ettt..çok farklı ve güzel bir duygu olmalıı çok güzell hem dee..
Aynen Hiloşum yaa takmıyorm her şey zamanla oturcak...Büşrayı ben büyük sanıyodum ama çok küçükmüş yani bana göre çok küçük oluyo 5-6 yaş :) Ama anne adayımız ne güzel
Evet genç anne olcakk bayaa
Ayy spordan geldim ben deee yoruldum bugün baya yaa sıcaklar bastırdıkça iş nasıl zor geliyorr..ordan oraya sıcak çarptı beniii böyle oldum Begüüü
Ayy evet çok sıcakkk yaa benimde resmen sıcaktan ayaklaırm şişti şimdiden böyle sıcak ya ben yazı pek sevmem zaten baharlar ve kış daha güzel =)
27.06.2013
Şafak 05 Amasya
Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 743517
senin memleketin bizim de acemiliğimizi yaptığımız yer, namıdeğer şehzadeler şehriiii... aşık olduğum yerlerden biri
ha gayret hiloşum çok az kaldı artık
Ayyy di mi hatırladımm şehzadeler şehrim size de yoldaşlık etmiştiii...
Evet Tuğbikimmm itekliyorum zorluyorum, bitiyor ve ben inanamıyorum resmenn
evet cnm inanmak zor oluo gerçekten, geldikten sonra bile ilk 1-2 hafta insan alışamıyor.. Sanki izne gelmiş tekrar dönecekmiş gibi hissetmiştim ben... Ama 2 hafta geçince tamam dedim gerçekten bitmiş artık hep yanımdasizin de bundan sonrası için hep güzel haberlerinizi duyarız inş cnm, artık atakları bekliyorum
Senn güzel planlar yapmışındır zatii bebişimm inşallah çok güzell geçerr
Biliyorum bebikimm
He ya tabi beraber saycazzzz
He ya ne güzel hayallerim de miiii
Ya dediğim gibi normalde Avrupa tercihim bakalım yavrum, çok teşekkür edeerim yaa çok tatlısınz vallaaaa
Haha senı kıskandım bacımmm ben gıtmessem olurmu hiççden bizi heveslendır bıde durup durup gidiyosun yanına zaten dıye laf yap oldumu şimdi Rica ederim bu arada hilooşuummm
Senn güzel planlar yapmışındır zatii bebişimm inşallah çok güzell geçerr
Kıskançç gacıı senii gitmesen şaşarımmm zatiiiii
Herkese selam kızlar,
ŞAfak 311 ,durmak yok geri sayıma devam =)
27.06.2013
Şafak 05 Amasya
Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 743517
Günaydııın kızlaaarr, nasılsınız ? Ben iyiyim diycem amaaa sancıdan zor duruyorum dün full yatıştaydım bugünde öyle olacak sanırsam :26:
Annem alışverişe gidelim diyor ama bu halle nasıl gidilir ya huKadın olmak zoor ya zoorr
Hiloşş & Zafer'in şafağıı ; Ne biksi ne keleşş şafak sadece 5
heytt bee bitti be hiloşş bitti kuzum
Darısı başımızaaa artık
Ayy gecmis olsn yavrus cidden cok zor bayan olmak ah ahhh...
Ve sonralikla supersin :))) safagima ortak olmaniza bayiliyorm kizlarrr
Ben de orda yazan seyi hatirlayamadigimdan bu kafiyeyi yazamamistimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?