Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ne kadar küçüksün benden bi 5 yaş küçüksn =) Çok genç anne olmuşsn valla ben seni 26-27 sanıyorum Allah yardımcın olsunn ...takma canım havalar falanda sıcak ya sende bunaldıysan ne biliyim bebekte kendi haline çekilmiş olabilir ..ama genede çok kafana takıosan doktoruna danış canım benm ...

Tabi ya her dakka içiçe olmak gerek yok o zaman evliliğin ne anlamı kalıyo,,Baştan bi mesafeli olmak şart tabi bu da bence erkeğin elinde az önce aradı öyle ordan burdan konştk...Kpss için şehirdışı yazıyorum bak dedm olmaz da olursa hani dönüşü yok falan yaşarız nolcak falan dedi annemlerde taşınırlar he o zaman dedi ...Bende sen bu ara pek anneci oldun dedm gülerek yok hayatm diyo hani torun falan olursa sende çalşrsn kim bakcak o manada dedim diyo =) kimsenin düzenini bozamayız kendi ayaklarımızın üstünde durcaz dedim konuşmalara bak diyip gülüyo =)

Ailelerin yeri ayrı herkesin kendi ailesi kendine özeldir her zaman ama evli evini köylü köyünü bilcek =)

Begüüüü..amann kafana göre hareket et şimdilik sevgilini de çok üzmeden tutarsın dengeyii..kızlarn da dediği gibi şimdiden baskıya gerek yok sadece görevini yap yeter onu da yapıyorsun zaten...

Canım ben yaptığından yanlış bir şey var diye demedim zaten de erkeklere ters hepsi karşıdaki kaç yaşında olursa olsun işte..ya ofise bir haftadır liseli kızlar geliyor 2 tane, böyle ilgilendikleri meslek için lise program yapmış gidip görsünler diye. Ben de Zafer'e anlattım işte, öğrenciler kız de mi dedi direk Ya öğrenciler bi' kere liseliiii dediiimmm, benden kaç yaş küçüklerr..olsun diyo..cins bunlar anacım o yüzden her şeyi anlatırlan dikkat etmek lazımm

Ama kv yi takmaa..zamanla oturur her şey aranızın iyi olmasını kaynaşmanızı istemesi tabi ki güzel bir şey ama zorla olmaz yani, akışına olmalı her şeyy

Büşşümmm hakkaten ne küçükmüşsün sennn..bi' 2-3 yaş da ben atarım sanaa
Kendine de bebişe de çok dikkat ettt..çok farklı ve güzel bir duygu olmalıı çok güzell hem dee..

Aynen Hiloşum yaa takmıyorm her şey zamanla oturcak...Büşrayı ben büyük sanıyodum ama çok küçükmüş yani bana göre çok küçük oluyo 5-6 yaş :) Ama anne adayımız ne güzel

Aynen Hiloşum yaa takmıyorm her şey zamanla oturcak...Büşrayı ben büyük sanıyodum ama çok küçükmüş yani bana göre çok küçük oluyo 5-6 yaş :) Ama anne adayımız ne güzel

Evet genç anne olcakk bayaa
Ayy spordan geldim ben deee yoruldum bugün baya yaa sıcaklar bastırdıkça iş nasıl zor geliyorr..ordan oraya sıcak çarptı beniii böyle oldum Begüüü

Evet genç anne olcakk bayaa
Ayy spordan geldim ben deee yoruldum bugün baya yaa sıcaklar bastırdıkça iş nasıl zor geliyorr..ordan oraya sıcak çarptı beniii böyle oldum Begüüü

Ayy evet çok sıcakkk yaa benimde resmen sıcaktan ayaklaırm şişti şimdiden böyle sıcak ya ben yazı pek sevmem zaten baharlar ve kış daha güzel =)

:92:27.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...126 tugbaoguzhan...

...142 GRGR...

...145 kskada...

....148 chidoshimedo....

...148 mayamaya11

...148 BerlD...

...148 kmleomer...

...148 nazarboncugu05...

... 156 ED2006...

...179 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...236 karamanlier...

...237 xxIpekxx...

... 237 destinyeda...

...238 depresiffpolyanna...

...239 nesilll...

...241 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...311 pekmez_akilli...

...
311 ilithya...

...311 zeynepesin...

...311 SelenYusuf...

...311 begushh...

...362 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...406 seros08...

...406 mutluluk_06...

...448
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

27/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

27.06.2013

Şafak 05 Amasya

Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh

27.06.2013

Şafak 05 Amasya

Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh

Eki Görüntüle 743517

senin memleketin bizim de acemiliğimizi yaptığımız yer, namıdeğer şehzadeler şehriiii... aşık olduğum yerlerden biri

ha gayret hiloşum çok az kaldı artık

senin memleketin bizim de acemiliğimizi yaptığımız yer, namıdeğer şehzadeler şehriiii... aşık olduğum yerlerden biri

ha gayret hiloşum çok az kaldı artık

Ayyy di mi hatırladımm şehzadeler şehrim size de yoldaşlık etmiştiii...

Evet Tuğbikimmm itekliyorum zorluyorum, bitiyor ve ben inanamıyorum resmenn

Ayyy di mi hatırladımm şehzadeler şehrim size de yoldaşlık etmiştiii...

Evet Tuğbikimmm itekliyorum zorluyorum, bitiyor ve ben inanamıyorum resmenn

evet cnm inanmak zor oluo gerçekten, geldikten sonra bile ilk 1-2 hafta insan alışamıyor.. Sanki izne gelmiş tekrar dönecekmiş gibi hissetmiştim ben... Ama 2 hafta geçince tamam dedim gerçekten bitmiş artık hep yanımda sizin de bundan sonrası için hep güzel haberlerinizi duyarız inş cnm, artık atakları bekliyorum

Aynen yaa inanamıyorum şu an pekkk yaniiii izne gelecek gibi ve zaten de gidecek ya ertesi gün yanımdan öyle gibi olacak..
Ama neyse belki 13 Temmuz'da inanırım

Sağol Tubikk sne mutlu mesut yuvanı kur, sıra bize de gelir

Biliyorum bebikimm
He ya tabi beraber saycazzzz

He ya ne güzel hayallerim de miiii
Ya dediğim gibi normalde Avrupa tercihim bakalım yavrum, çok teşekkür edeerim yaa çok tatlısınz vallaaaa
Senn güzel planlar yapmışındır zatii bebişimm inşallah çok güzell geçerr

Haha senı kıskandım bacımmm ben gıtmessem olurmu hiçç den bizi heveslendır bıde durup durup gidiyosun yanına zaten dıye laf yap oldumu şimdi Rica ederim bu arada hilooşuummm

Kıskançç gacıı senii gitmesen şaşarımmm zatiiiii

Günaydııın kızlaaarr, nasılsınız ? Ben iyiyim diycem amaaa sancıdan zor duruyorum dün full yatıştaydım bugünde öyle olacak sanırsam :26:
Annem alışverişe gidelim diyor ama bu halle nasıl gidilir ya hu Kadın olmak zoor ya zoorr

27.06.2013

Şafak 05 Amasya

Eki Görüntüle 743517

Hiloşş & Zafer'in şafağıı ; Ne biksi ne keleşş şafak sadece 5

heytt bee bitti be hiloşş bitti kuzum
Darısı başımızaaa artık

Ayy gecmis olsn yavrus cidden cok zor bayan olmak ah ahhh...

Ve sonralikla supersin :))) safagima ortak olmaniza bayiliyorm kizlarrr
Ben de orda yazan seyi hatirlayamadigimdan bu kafiyeyi yazamamistimmm

Ayy gecmis olsn yavrus cidden cok zor bayan olmak ah ahhh...

Ve sonralikla supersin :))) safagima ortak olmaniza bayiliyorm kizlarrr
Ben de orda yazan seyi hatirlayamadigimdan bu kafiyeyi yazamamistimmm

Sağol bebeğiim, ahh ahh çok fenalardayım :26: Annem alışverişş alışşverişş diyo çıkasım da var ama ayağım gitmiyo
Bizde senin şafağı görünce umudumuzun artmasını seviyoruuuzz
Sen bırak kafiyeyi falan kafiyeni biz yazarız, sen Zafer'e kavuşmanın heyecanıyla tutuş kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…