- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sağol bebeğiim, ahh ahh çok fenalardayım :26: Annem alışverişş alışşverişş diyo çıkasım da var ama ayağım gitmiyo
Bizde senin şafağı görünce umudumuzun artmasını seviyoruuuzz
Sen bırak kafiyeyi falan kafiyeni biz yazarız, sen Zafer'e kavuşmanın heyecanıyla tutuş kızz
Ayy bilmem mi hepimizin ortak derdiiiValla sen bilirsin ben de çok yatmaya gelemem duramıyon de mii
Aynen yaa herkese umut olsun şafağım, bir gün sen de siz de aynı şafağı görceksinizz,Allah sabır versini veriyor da tatlış, geçiyor işte bir şekilde, nasıl dayanırdım normalde 7,5 ay hiçç görmedenn
Tamam kafiyeyi siz tamamlayın
Duramıyom ki kuzum
Tabii tekk umudumuz azalan şafaklar
Koskoca 7.5 ay vay be geçti bitti ama kuzum 5 kaldı sadece 5Allahın izniyle bize de gösterecek Rabbim o günü.
Yakup gelmezse eğer laf dinlerse 10 ay hiç kullanmadan gelsin istiyorum ama beyefendi bayramda gelmeyi düşünüyormuş bana sormadan gene 5 günlük evci izni veriyorlarmış babam gelir alır diyordu bende gelme dedim. Gelince zaten rahatça yaşamıyoruz mehtabı istemiyorum gelmesin ya cidden istemiyorum hasretinden kudursamda gel demem. Yaşadım bi kez çünkü gelse de bi gelmese deGelme dediğim de konu kapanmıştır demişti bakalım babasını kafaya alırsa gelir beyefendi aman kendi bilir ben diyeceğimi dedim nasılsaaa :)
Aynen yaa inanamıyorum şu an pekkk yaniiii izne gelecek gibi ve zaten de gidecek ya ertesi gün yanımdan öyle gibi olacak..
Ama neyse belki 13 Temmuz'da inanırım
Sağol Tubikk sne mutlu mesut yuvanı kur, sıra bize de gelir
gelir kuzum gelir herşeyin hayırlısı
Sen napıyosun bakalımm Tubikkk
napıyım kuzum koşturmaca devam edıo işte.... Dün akşam yenerler yine bizdeydi, bizim evi mesken tuttular artıkyeneri zaten kapıdan kovsam bacadan girer hazırlıklar tam gaz devam edio ama cumartesi tekrar gelcekler isteme, yüzük takma vs... bi dünya iş var yapılcak daha ama nazımdan da geri kalmıorum
Ebruşşş Seroşş
Sağol Ebruşum inşallah güzel geçeceekk
Sonuna kaaddaarr
İyiyim canikom ben sen nasısınn??
Benim biraz içim buruk ...Askerimle konuştuk haftaya annemler geliyo takıl sende dedi,,,Bende ben gelemem dedim,,baştan bi bozuk attı gelmezsen gelme diye bende üzüyosun beni dedim,,,gelemem birincisi babam izin vermez dedim ikincisi ben istemiyorum törende gördün dedin yanyana kaldığımz zamanlar sayılı uzaktan uzaktan bakmak istemiyorum bide geriliyorum biliosun huyumu dedim sen sakın bişi deme bak dedim begüme de söyleyin diye dedim ben dedi yemin ederim bişi demedim ama bakalım annemler sana söylicekler mi dedi bende niye böyle bi beklenti içindesin ki söylemek zorunda değiller yani gel diye dedim,,,sonra işte gelme konusunda da zorla güzellik olmaz dedi bende cidden üzüldüm yani sonra aldı gönlümü ben tek gelcem dedm sen bilirsin dedi ...
Evci çıkartcaklarmş otelde ya da akrabalarnda kalcaklar benim o karede şu an yerim yok ailem izin vermesinide geçtim sormam bile böyle şeyi ben istemiyorum ne saçmalık yani yemin törenine gittim o bi törendi günübirlikti bu çocuk bazı şeyleri göremiyo ya ...
Canım takma seni de yanında görmek istemesi normal özledi çünkü hergün söylüyosun özlediğinii ama senin için gerçekten büyük bişey bu sözlü ya da nişanlı olsanız tamam dicem de ailen izin vermezz..Hem yanlız kalamıyoruz diyosun boşuna gitmiş olucaksın ailesi yanından ayrılmıcak sonuçta senin fikrin kararın tabiki ama yanlız gitmen senin açından daha mantıklı..Hiç canını sıkma sen şimdi boş yere :)
Ailemi hiç katmıyorum hesaba ben gitmek istemiyorum yani gitsemde bişi farketmicek bide üstüne gerilicem herkes öpüp sarılcak ben üvey evlat gibi olcam orda annesi zaten deli gibi özlemiştir benden beter gidipte canımı sıkamam zaten bunu da askerim söyledi sende gelsene diye onun ailesi aramadılar bende kalkıp sakın bişi söyleme begümü de alın çağrın gibi dedim ...Biz eğer evli olsak ya da nişanlı hadi aynı ortamda otur kal belki bi derece ama yok ya işte bunları askerim göremiyo ya ben ona kızıyorum bide nerdese gelemem dedim diye suçlu olcam...Bende özledim onun kadar ama napalm ...Sanki ben ailemle ankaraya gitsem mesela o bizim yanımzda rahat edebilir mi edemez böyle düşünmüyo
Evet canım haklısın sen sonuna kadar..Biz yemin törenine gittiğimizde iki gece kaldık yanında ama kız kardeşi var ben onunla kaldım ailesini de çok yakından tanıdığım için çocukluğumdan beri birlikte olduğum insanlar sonuçra pek rahatsız olmadım ama yanlarında hiç öpmedim yani hiç ayıp sonuçta ben çok yakın bile durmakta çekiniyodum ama sonuçta onun için gittim anneleri falan yanlız bıraktı bizi annesi de senin kv gibi oğluna çok düşkün görmese konuşmasa ölür o derece ama söz konusu ben olunca farklı davranıyo seninki gibi bana göstermelik yaparmış gibi yanımda o kadar sarılıp öpmedi bi bırakırken çok sarıldı o da normal çok özlemiş annesidir hakkıdr diye düşündümm..
Sende kırmadan sölemişsin sonuçta gelemeyeceğini onun da düşünmesi gerek Sen doğru olanı yapmışsın canım üzülme hiiç :)
Canım sarılcaklar öpcekler elbet kan can hoş annesi biraz abartıyo içlene içlene öpüyo da oğllmmmm diye diye =) yani ama karı-koca da olsan biz öyle büyüdük büyüklerin yanında saygılı olcan ne bilim olmuyo ya ben yanına bile oturamıyorum ne bilim şimdi orda da aynısı olcak ben deseydm tamamm gelirim diye o hemen eve haberi uçurcaktı ben adım gibi eminim ...şimdi diyoki bakalım seni arıcaklarmı falan...ben kasılıyorum yaa zaten neyse sonuç olarak gelemem dedm biraz bozuldu ama sonra tamam diyerek anladını düşünüyorm açıkça da söyledim nedenlerini içim rahat
Aynenn azalan şafaklar süperr..hep bir sonraki adım mutlu ediyor insanı, seni şimdi önce 9 aya düşmek sevindirecekkk...
Geçti ya evet..çok zor olsa da geçti, dayandık işte..
Haklısın yavrum gelince sıkıntı olmuştu ama izin kullanacaksa bile bayram fazla erken ya, en azından 2'ye bölseymiş, 5 ay-5 ay idare ederdinz,arada 1 kere de az da olsa görüşmüş olmak yeter insana..1 gün yetmez diyoruz ama acemilikte ben Isparta'ya gidince de 1 gün kaldım o da bayramda 1 gün gelmiştı ama o kadaarrr iyi gelmişti ki anlatamammm... Biz sağıtım izninde baya abartmıştık, 6-7 gün falan dipdibeydik hiç ayrılmadık resmen İstanbul ve Ankara'daydık
Kesinliklee şu 9 aydan düşmeye başlayalımda hedefimiiz 8. ay
Zor olsada insan dayanıyor mecbur kuzum, ama sizin bitti iştee :)
Yavrum bayram da gelirse izninden gitmeyecek şöyle olacak evci diye çıkartacaklar öyle kaçak gelecek anlayacağın.
Ama istemiyorummmmmmm !!
Begüşşş yavrum gitmemekte haklısın, Seroşş oh ne rahatmışsın sen öyle ben yemin törenine gittiğimizde görseniz halimi. Begüşün dediği gibi üvey gibiydim. Yakupla laptop başına oturuyoruz müzik dinliyoruz annesi tam dibimizde hatta ve hatta tam aramızdaydıO yüzden ben bile onlar Ankara'ya gitse gitmeyi düşünüyorum.
Aynen tatlım ki daha öncede yaşadım diyosun yani seni anlaması gerek huyunu biliyodur :) O da seni üzmek istemez eminim hep gönlünü alıyo maşalaaahh :) :) Bakalım arayacak mı demesi de garip ailesine demez dimi seninki arayın sorun diye Ailesi arayınca gelmek zorunda kalırsın diye düşünüp git diye ailesini aratabilir mi acacba ??
Kesinliklee şu 9 aydan düşmeye başlayalımda hedefimiiz 8. ay
Zor olsada insan dayanıyor mecbur kuzum, ama sizin bitti iştee :)
Yavrum bayram da gelirse izninden gitmeyecek şöyle olacak evci diye çıkartacaklar öyle kaçak gelecek anlayacağın.
Ama istemiyorummmmmmm !!
Begüşşş yavrum gitmemekte haklısın, Seroşş oh ne rahatmışsın sen öyle ben yemin törenine gittiğimizde görseniz halimi. Begüşün dediği gibi üvey gibiydim. Yakupla laptop başına oturuyoruz müzik dinliyoruz annesi tam dibimizde hatta ve hatta tam aramızdaydıO yüzden ben bile onlar Ankara'ya gitse gitmeyi düşünüyorum.
Allaha şükür canım iyiydi benim yani annesi ve babası çok iyi davranıyo beni de düşünüyolar sonuçta bende onlar kadar özlüyorum..Mesela kahvaltıda flan ikimiz yanlız oturuyoduk onlarda yan masada oturuyodu :) KV konusunda şanslıyım sanırım Allah bozmasın inşAllah evlenincede böyle olur :)
Allaha şükür canım iyiydi benim yani annesi ve babası çok iyi davranıyo beni de düşünüyolar sonuçta bende onlar kadar özlüyorum..Mesela kahvaltıda flan ikimiz yanlız oturuyoduk onlarda yan masada oturuyodu :) KV konusunda şanslıyım sanırım Allah bozmasın inşAllah evlenincede böyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?