Seroş : yok canım öyle yapmaz huyumu biliyo ben bi kere gitmem ya da gelmem dediysem olay bitiyo yemin töreninde de çok uğraştı onlarla gidiyim diye ama ben otobüsle gittim =) Arasalarda sağolun gelemem çok selam söyleyin derim o kadar uzun boylu değil =)
Esintoş : Canım valla haksızmıyım üvey evlattan farkı olmyo dağıtımda evlernde gözüme soka soka öptüü oğlmm oğlmm diye tamam ayrı bi hasret var anlayabiliyorm ama bazende kaldıramıyo insan valla törende de oğlumu ilk ben öpcem diyodu babasına babasıda görürsen hemen öpersin demişti =) Ben gene usulen en sona beklemştm şimdi mesela nezaketen de olsa diyelim çağrdılar ben de gittim hadi diyelim aynısı olcak tamam belki görmekte yeter ama yetmiyo işte kasılıyo insan başbaşa muhabbet bile edemiyo ...
Benimkide işte gel göriyim hesabına diyo ama yok işte...Hem o ailesi yani o ortamda fazlalık gibi oluosun ya onlar mutlu mesut bi haftasonu geçirsinler ben kameraya razıyım =) Zaten ailesi arayıp böle bişi demedi bizimki söyledi yok dedim bakalım arıcaklarmı diyo :)
Allaha şükür canım iyiydi benim yani annesi ve babası çok iyi davranıyo beni de düşünüyolar sonuçta bende onlar kadar özlüyorum..Mesela kahvaltıda flan ikimiz yanlız oturuyoduk onlarda yan masada oturuyodu :) KV konusunda şanslıyım sanırım Allah bozmasın inşAllah evlenincede böyle olur :)
Kuzum tabi ki dee haklısın ya, onlar orda sarmaş dolaş istedikleri gibi öpüyorlar kokluyorlar biz üvey evlat gibi uzaktan iç çekerek seyrediyoruzNee görmek yeter mi belki si yok bunun kuzum. Onca zaman hasret çek, görmek nasıl yetsin. Camera da bile konuştuğumuzda görmek yetmiyo bana ya hu. Bak şimdi izinde ne derece kafayı yediğimi senden iyi anlayan yoktur. Aman gitme kuzum ya gene de sen bilirsinde, öyle olmaktansa gerçekten camera bile yetiyor o zaman insana. Tamam onlarda hasret oğullarına ama sonuç olarak onun sıkıntılarını, suratlarını, tavırlarını onlar çekmiyor. Ve şu var ki bizler gibi kokularını özlemiyorlar, görmek yetiyor onlara benim için öyle.
Kızlar Kk'da virüs falan mı var ya. Sayfayı her açtığımda aşağıya afr(10).php diye birşey iniyor açıyorum birşey gözükmüyor. Sizde de oluyor mu aynısı merak ettiimm :44:
Nişanlılık falan mı sizde ki kuzum ? Benim Kv sevgiliyken çok çok iyiydi, nişanlıyken hafiften tırnaklarını çıkardı
Allah inşallah bozmaz kuzum. 2 gece 3 gün kalmıştık bizde ama bi görsen ben sinirden kafayı yedim o zaman
Yok canım nişanlım değil kendi aramızda sözlüyüz resmiyet yok arada..Ben daha istemiyorum okulum olduğu için burda olduğu zamanarda evlerine falan hiç gitmem yani yemin töreni için ailesiyle bir arada bulundum oda 5 yıldır ilk defa normalde evlerine gidiyorum çok yakın komşu oldgmuz için ama o yokken giderim hep ailesi ve onunla ayrı görüşürüm ilk defa hep bir arada olduk..
Allahımm inşallah bizimki değişmez canım korktum şimdi :)
Begüş o zaman iyiymiş konu kapandı demektir :) KV den de bir gün anlar dengeyi kurmayı umarım seni kıskandırır gibi yapması çok saçma
Aynen canım yok askerime dedim zaten gelemem dedim söyledim ısrar etme dedim annesi falan aramadı zatende arasalarda söylerim gelemem sağolun diye ...Anlamazmıyım kuzum ya çok farklı bi durum sanki tek çocuk onlarınmış gibi senin annen baban yokmuş gibi =)
Aynen cnm bende de iniyo neyse o anlamadm afd yazıyo :S
Kesinlikle öyle kuzum, ama görsen bende napıyorum bak dinleeŞimdi en son yakupun gideceği gün doğru düzgün görüşemedik ya oraya gittik babam annem ben, yakupta baktım annesinin yanından ayrılmıyo ana kuzusu Yukarıya çıkalım diye işaret yaptı, bende annemin yanında sokuldum iyice annemle o yokmuş gibi konuşuyorum falan. Sonra anneme ''anne kızına söyler misin ben burdayım'' dedi. Bende dedim ki ''anne damadına söyler misin, ben 12 gündür evdeyim yanıma mı gelmiş'' dedim sustu o zaman Allahım yaa Düzgün bi dille söylersin gelemeyeceğini olur biter kuzum, hem senin kafan rahat olur
Kafayı yedi zaten pc ya, format atacağım ama uğraşmak istemiyorum üşeniyormNe o hakikaten ya her sayfa açışımda iniyo
Yok canım nişanlım değil kendi aramızda sözlüyüz resmiyet yok arada..Ben daha istemiyorum okulum olduğu için burda olduğu zamanarda evlerine falan hiç gitmem yani yemin töreni için ailesiyle bir arada bulundum oda 5 yıldır ilk defa normalde evlerine gidiyorum çok yakın komşu oldgmuz için ama o yokken giderim hep ailesi ve onunla ayrı görüşürüm ilk defa hep bir arada olduk..
Allahımm inşallah bizimki değişmez canım korktum şimdi :)
Begüş o zaman iyiymiş konu kapandı demektir :) KV den de bir gün anlar dengeyi kurmayı umarım seni kıskandırır gibi yapması çok saçma
ben sizi aile arasında sözlü sanıyodum olsun o da zamanı gelince olur zaten sen kaç yaşındaydın ?
Öyle canım ben inşallah kısmet olursa kendim giderim ...O zaman öyle yapmştı ama özünde iyi birisi sadece oğluna aşırı düşkün =)
Yok bebeğim değiliz ben 21 yaşındayım o da aynı aramızda iki gün fark var zaten :) Annesi gitmeden önce söz muhabbeti yapmış ama ben kesinlikle şimdiden istemediğimi bildiği için annesine kızmıştı konu kapandı öylecee geldikten sonra inşAllah okulum falan bitsin bende işimi yoluna koyayım öyle istiyorum bazı şeyleri :) Herşey nasip kısmet doğrusu hepimiz için en hayırlısıni rabbim biliyor :)
Yavrum araya ciddiyet binince o komşuluk işleri falan kalkıyo, benim Kv annemin çocukluk arkadaşı, Kayınpeder de babamın. Arkadaşlar yani, biz yakupla konuşmaya başlamadan önceden görüşülürdü lakin ortaya ciddiyet girince daha farklı oluyorlar. O zaman araya mutlaka bi mesafe koyKorkma korkma kuzum inşallah değişmez
hayırlısı olsun canımm dediğin gibi vakti zamanı gelince Allah nasip eder inşallah ...
Bende öyle düşünüyorum canım mesafe mii nereye koyayım ki :) Hergün karşılaşıyorum konuşuyorum doğal olarak kardeşi ile de sürekli görüşüyorum hiç arkadaşım da yok onunla takılıyorum hep :/ :/ Samimiyet ilerde sorun yaratmaz inşallah :)
İyi yapmışssın ne güzel olmuş anlamştır =)
Söyledim canım durumu izah ettim ilkten dediki yemin töreninde de başbaşa gezdik ya dedi 10 dk dedim güldü =) Tamam sen bilirsin dedi üzme beni dedim gelsemde uzaktan uzaktan olmuyo dedm ..konuyu kapadk...
Bende aradm bilgda ama nereye indiyse yok :S
Birbirinize karşı saygı duyuyosanız eğer bozulmaz canım ama aradaki saygı olmayınca insanlar sapıtıyo atıp tutmalar etmeler...Ben hep derim birini sevmeyebilirsin uyuşmayabilirsin ama kim olursa olsun saygı duymak zorundasın böyle bi düşüncem vardır her zaman
Bende öyle düşünüyorum canım mesafe mii nereye koyayım ki :) Hergün karşılaşıyorum konuşuyorum doğal olarak kardeşi ile de sürekli görüşüyorum hiç arkadaşım da yok onunla takılıyorum hep :/ :/ Samimiyet ilerde sorun yaratmaz inşallah :)
İnşAllah canım inşAllah :) Hepimiz için dua ediyorum :) Ya yeni konu açtımm kızlar sizlerde araştırın benim içinnnn bandocu askeri olan var mı bakalımm rahat ediyoalrmıymış merak ediyorumm ??
Esintoş bu araada sana sorucam canım hep unutuyorumm seninki telefonunu kullanıyo dimii ?
Anlasada insan öküz olduğu için pek birşey değişmiyo kuzum, hem iş işten geçmişti zaten
İşte güzel bi şekilde izah etmişsin kuzum ne güzel. Ona da anlayşlı olmak düşüyordu olmuş zaten :)
Gezdik 10 dk dedin ya aklıma yemin töreninden sonraki gün yakup dedi ki sinemaya gidelim dedi tamam gidelim dedim. Annesi çabuk gelin nereye gideceksiniz sanki ne işiniz var evde otursanıza emanet kız oğlum birşey olur falan yaptı. Allahım lafa bak emanet kızOndan sonra yakup ağzına açana kadar ben konuştum, ''anne sen merak etme benim annemde, babamda yakupla dışarıya çıktığımızı biliyor, bilmeselerde birşey demezler bana ne olabilirmiş ki bu yaşıma hep yakup yanımdayken gelmedim'' dedim. Yakupta bu sırada anne saçmaladığının farkında değilsin hiç konuşma bence hem o benim yanımda ona birşey olmasına izin vermem, babama da söyle sinemaya gireceğiz geliriz film bitince dedi. Neyse annesi kızardı, bozardı biz çıktık. Sinemanın önüne geldik, bilet alıyoruz babası aradı gelin yemek yiyeceğiz seni doğru düzgün gördüğüm yok annen çağırıyo demezmi. Gerisini hayal edersin zaten
İnşallah yaratmaz kuzum, oovv bi de görümcen mi var
Rahat ediyorlar mı duyarsam söylerim yavrum
Evet benim ki sözde telefon kullanıyor, parmağındaki yüzün sayesinde o da yavrum kullandığını bilen yok fazla 4-5 kişi ancak. Bazen gizli, bazen rahat kullanıyor. Genelde belli aralıklarda mesajlaşıyoruz, gündüzleri cep'ten telefonda konuşuyoruz iki üç kez. Akşamda ankesörlüyü arıyorum 2 saat konuşup yatıyoruz yavrum. Nöbette iyi oluyor bu telefon işi
Güldüm ama neye biliyomsun bu yaşanılanlar mart ayında oldu şu haziran bitiyo zaman geçmişşş ama daha dün gibi dime ...Benimde her şey hafızamda son dakka ben kalıcam otobüs saatime kadar demştim ağlıyorum bıraksınlar diye çocuk yorgunluktan ölüyo odasına gitmek istiyo arkadaşyla kalıodu,,ailesi dedi emanet kız olmaz dedi bende demştm ben gelirkende tek geldm =)
Senin KV bizimkinin biraz daha aşırısı =) Bizimki de dağıtımda hep birlikte olmak için elinden geleni yaptı başardıda valla =) Askerden sonra nasıl davrancaklar acaba Esinntoşum,,evlenince oğlum uyudun mu yemek yedin mi falan tiplerden olurlarsa yandık =)
Var canım görümcem ama dünya tatlısı çok severim kendisini arkadaş gibiyiz pek yaş farkı da olmadığı için iyi anlaşıyorum çok şükür :)
Yaa bizimde geçen buraya bi tanıdık geldi o işte yanına gidiyo askeriyeye annesi ona hattını vermiş şimdi telefon alcam içerde kullanıcam falan dedi de herkes kullanıyomuş baya rahat heralde..Yemin töreninden sonra bırakıcaktıka slında telefonunu ama yakalanır faln diye korktuk şmdi baya varmış oda istedi annesi pek göndermek istemdi gelmesine az kaldığı için ama bakalım haftasonu alıcak sanırım hattını kullanabilir inşallah çünkü böyle pek konuşamıyoruzz buda benm canımı sıkıyo
Ah be yavrum geçti ya şaka maka geçti. Biz kadınlar neyi unuttuk ki bunu mu unutalım üstelik söz konusu KVHahahahyt iyi demişsin kuzum ne güzel söylemişsin Evet biraz aşırısı kuzum, çok çektiik be begüşşüm
Dağıtımda bizde her gün beraberdik sabah bi çıkıyorduk akşam 10-11 dönüş vakti oluyor ama izinde elinden geleni yapamadı :44:
Bende onu çok merak ediyorum yavruşum inşallah gönderdiğimiz gibi alırız yaAhh sorma evlenince telefonları susmaz artık
İyi bari kuzum Allah hiç bozmasın, hep gönlüne göre verir inşallah
Canım henüz çok erken değil mi ? Bence çok erken ne biliyim zaten gelmesine pek birşey kalmamış biraz daha sabredin tatlım. Yakalanmak daha kötü çünkü yakupun arkadaşları yakalatmıştı, 1 ay askerlikleri uzadı. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?