Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende izne gelmesini hiç istemiyorum son olaylardan sonra hiiç gelmesin

Serapcımmmm selam kuşummm...
Enişteciin sevdiceğimmm biriciğimmm salı günü burdaaa...inşallah salı 4 gibi kavuşmuş olacaazzz
Aynen yaaa geçti gitti günler bak sennn..inşallah sizinki de çabucak geçer canikommm çok sağolll

Begüşşş gene mi kızzz ne çektin be sen bunun ailesindenn
Anam çocuk da görmek istediğinden diyor yaa hemen de ters anlama,tamam istemezsen gitme tabi ki ama ben izin verseler giderdim valla yaaa..ama tabi arada yalnız bırakmaları lazım sen de haklısn, eğer hep beraber olcaksa sürekli çok saçma yanii
Ama kırmayın birbirinizi sakınn hep özlemekten bunlarrr..

Bitti gitti kızzz vallaa...
He anladım şekerim ama izinden de gitmicekse gelsin be çocukk ona da yazık bayramda bir başına napsın ordaa...cadııı

Ne çene varmış sizde beeee..yetişemedim yazılara iyi ki giremedik bikaç saat

Hiloşum : yok bebeğim ya ailem izin versede gitmem kalcaklar etcekler rahat edemem zaten onun aileside aramadı beni böyle böyle diye benimki dedi haftaya gelcekler diye baştan bi kızdı etti sonra anlattım yani tamam dedi anlaşarak kapadk...Evet özlemekten ama korkuyorum ilk tatilimizede ailecek gitmeyelim senden naber kuzum nası gidiyo

Hahhahaah deli yaaa tatile gelirlerse bence kaçarsınız ordan ya kafalarsın enişteyi
İyi etmişsin yavrum, önemli olan da bunu başarabilmek, siz anlaştıysanız mesele yokk
Ben de iyiyim canım ya yorgunum baya..
Ama heyecanlıyımmm

Biz dün gece neden tartıştık bill billl..elbise giymeyecesunnn diyee Ben gelceğim gün çok süslenme, elbise giyme falan diye şimdiden pazarlığa başladık iyi mi

Öyle canım bi evlenelim görcek o ben kpss için şehir dışı yazıyorum ya olmazda işte şans diye bak dedm sonra bana niye yazdın deme dedm annemlerde taşınır heralde dedi güldü bende sen bu ara pek anneci oldun dedim oh iyi ki de dedim,,ya hayatım yok ya sende işte çocuk falan olunca sende çalışrsan kim bakcak dedi bende dedimki kendimiz ayaklarımızın üstünde durcaz kimsenin düzenini bozamayız dedim sustu laflara bak diyo aynen öle dedm anlaşılan o ki sessiz olursan her şeye evet dersen yandın

Eniştenin kıskançlıkları başladııı :) Sen öyle san elbiseler bavulda deseydin Bence aldıklarınıda söyleme Hiloş gitmeden atışmayın orda giyince bişi diyemez nasılsa herkes giyiyo

O gün ne giymeyi düşünüyosn peki

Kız aslında haklı valla benm kv de Antalya'da ya ben de düşünüyorum ben çalışırken bakarlar hem arada akşam yemeğe de gideriz büyük kolaylık bunlar öyle deme, elin adamına teslim edemem ben bebişimii
Yani tabi ki çok anneci olmasınlar gıcık olur ama illa ki lazım da olcaklar yani, keşke tabi farklı davransa annesi senin de için rahat olurdu ama umarım değişir bebişimm

İşte ben geldiği gün de etek giymek istemiştim ama pantolon diyo habire gelmeden başladı yaa :26:
Tatil için aldıklarımı da pazara gittiğimde söylemiştim ama terslenip duruyor, gidene kadar bir daha açmayacam mevzuyuuu yani tatilde illa ki giycem d ebelki geldiği gün giymem ona karar vermedm

Tabi canım her şey mesafeli bi şekilde suyu çıkmadan olursa güzel tabi,,Hakkmzda hayırlısı...kız sen bidee gurbete gitcen zor iş cidden ben Anadoludan avrupaya geçme işini düşünürken

Sende kırma bari pantolon giy ya da kapri falan kullanıyosan o tarz malum hava yanıyo aynen hiç mevzusunu etme çünkü denedim sordukça hayır diyolar sormayınca giyince bişi demiyolar

İnşallah öyle olur tatlışımm...
Ya gurbet sayılmaz bana Antalyaaa..ben Antalya'da büyüdüm kii Çoğu arkadaşım da ordaaa kiii Hem ben de bizimkileri ikna etcem götürcemmm

Aynen kırmam sanırım inada gerek yok şimdi tatilde bol bol giycem nasılsaaa.. Sormucam bir daha zaten yaaa dün de kendi sorunca dedim yaniii..neyse giymem bir şey olmazz nolcakk kumaş pantolon giycem ya işten çıkcağım için, o da pek yakmıyor yavrum, kapri pek sevmem de ben

İyi o zaman tek kalmıcan valla çok sevindim canım bizde artık evlenince sana geliriz ziyarete =) Bu kadar bekledinn şimdi bi pantolondan sorun çıkması sorun olurdu zaten Sevdiceğinnn gönlünü yapmak lazım da anasını satim hep biz yapıyoruz
Kızz bu gece son 4 sonra saatleri sayarız son 72 saat =)

Aynen yavrum bu kadar çekmişiz bir elbiseden mi kırayım şimdiii..elbet kırarım ama tatilde
Aynen illa biz yapcaz gönlü de miiii
Yok yok ben yalnız kalmam Antalya'da canikommm..tabi gelin kızz ne de güzel olurduu

Ayy evettt son 4 resmen yaa

Bernardo Lavander 33 Parça Kahvaltı Takımı 199.0TL - evmanya.com bende bu kahvaltı takımını çok beğendimmm Eda can sıkıntısından çeyiz topiklerine bakıyomş bende heveslendm :) bakınca da insanın alası geliyo yaa bu bernardonun ürünleride çok güzel =)

Hiloşşşş sana da çeyiz topiği yapalımmm Tubi yapmadan gelin olcak :)

Hehheh güzelmiş bu takım ama benm hiç o taraklarda bezim yok yaa..pattadana alırım alırken de kesn

Hehheh güzelmiş bu takım ama benm hiç o taraklarda bezim yok yaa..pattadana alırım alırken de kesn

aynen bende bişi almıyorumm daha var diye anca sıkılınca bakıyorum gelsin gidelim alalım yok öyle her şeyi yıkmak üstüme

Bebeğim bu arada benimki ÇAvuş oluyo artık ÇAvuş bi sevgilim var törenle pırpır takcaklar :)

Benim yarim jandarmada çavuşturrr çavuşturrrr

Son düzenleme:

Vayy hadi hayırlı olsun pırpırınızzz

Aynen yaa beraber alırız ben uğraşamammmm

Vayy hadi hayırlı olsun pırpırınızzz

Aynen yaa beraber alırız ben uğraşamammmm

Sağol Canımın içi...

he ya alsınlar her şeyi bize yıkamazlar bu iyi günleri ,gelinliğide en pahalısını aldrcamm düğünde öyle salonda istemem ben limonata pastalı yemekli olcak bu konuşmalarımı duysa saçımdan mı çeker,yoksa bi tekmemi atar bilemedim

Ay benm sevgilim hep subaydı zatennn hehehhe

hahahayttt havamı da basarım dee bana bak kuşum sevgilin geliyo diye havalanmaaaa gelirsem görürsün

Yaşça büyüküm sizden az saygı az ama işte askeriyede mantık yok siz benim büyüğümsünüz ablamm

Son düzenleme:

Ha bir de bir dee nişanı deniz manzaralı, düğünü kır düğünü isterimmm hahahah katlancakkk bananeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…