Bizim dağıtım çok kötü değil ama ben çok üzülüp ağlamştm ya hatrlamak bile istemiyorum ...İnşallah canım ya...KV ler den tek dileğimiz biraz anlayış sanki oğullarını esir alıcaz o annesi biz eşi yani kendileri de bu yollardan geçtiler hakkmzda hayrlsı bi gelsinlerde o zaman düşüncez artık şimdi bi tek izne gelmesini istemiyorm o kadar ==)
Hilooşş naber tatlım heyecan tam gaz bakıyorum daa :) ohh be bitti bitti ben buraya ilk geldiğimde 50 lerde falan geziyodun bak bitti bile :) Senin adına çok çok seviniyorummmm :) Hemencecik kavuşun inşAllah :) Hangi gün yanında enişte bey :)
Benim biraz içim buruk ...Askerimle konuştuk haftaya annemler geliyo takıl sende dedi,,,Bende ben gelemem dedim,,baştan bi bozuk attı gelmezsen gelme diye bende üzüyosun beni dedim,,,gelemem birincisi babam izin vermez dedim ikincisi ben istemiyorum törende gördün dedin yanyana kaldığımz zamanlar sayılı uzaktan uzaktan bakmak istemiyorum bide geriliyorum biliosun huyumu dedim sen sakın bişi deme bak dedim begüme de söyleyin diye dedim ben dedi yemin ederim bişi demedim ama bakalım annemler sana söylicekler mi dedi bende niye böyle bi beklenti içindesin ki söylemek zorunda değiller yani gel diye dedim,,,sonra işte gelme konusunda da zorla güzellik olmaz dedi bende cidden üzüldüm yani sonra aldı gönlümü ben tek gelcem dedm sen bilirsin dedi ...
Evci çıkartcaklarmş otelde ya da akrabalarnda kalcaklar benim o karede şu an yerim yok ailem izin vermesinide geçtim sormam bile böyle şeyi ben istemiyorum ne saçmalık yani yemin törenine gittim o bi törendi günübirlikti bu çocuk bazı şeyleri göremiyo ya ...
Kesinliklee şu 9 aydan düşmeye başlayalımda hedefimiiz 8. ay
Zor olsada insan dayanıyor mecbur kuzum, ama sizin bitti iştee :)
Yavrum bayram da gelirse izninden gitmeyecek şöyle olacak evci diye çıkartacaklar öyle kaçak gelecek anlayacağın.
Ama istemiyorummmmmmm !!
Begüşşş yavrum gitmemekte haklısın, Seroşş oh ne rahatmışsın sen öyle ben yemin törenine gittiğimizde görseniz halimi. Begüşün dediği gibi üvey gibiydim. Yakupla laptop başına oturuyoruz müzik dinliyoruz annesi tam dibimizde hatta ve hatta tam aramızdaydıO yüzden ben bile onlar Ankara'ya gitse gitmeyi düşünüyorum.
Serapcımmmm selam kuşummm...
Enişteciin sevdiceğimmm biriciğimmm salı günü burdaaa...inşallah salı 4 gibi kavuşmuş olacaazzz
Aynen yaaa geçti gitti günler bak sennn..inşallah sizinki de çabucak geçer canikommm çok sağolll
Begüşşş gene mi kızzz ne çektin be sen bunun ailesindenn
Anam çocuk da görmek istediğinden diyor yaa hemen de ters anlama,tamam istemezsen gitme tabi ki ama ben izin verseler giderdim valla yaaa..ama tabi arada yalnız bırakmaları lazım sen de haklısn, eğer hep beraber olcaksa sürekli çok saçma yanii
Ama kırmayın birbirinizi sakınn hep özlemekten bunlarrr..
Bitti gitti kızzz vallaa...
He anladım şekerim ama izinden de gitmicekse gelsin be çocukk ona da yazık bayramda bir başına napsın ordaa...cadııı
Ne çene varmış sizde beeee..yetişemedim yazılara iyi ki giremedik bikaç saat
Hiloşum : yok bebeğim ya ailem izin versede gitmem kalcaklar etcekler rahat edemem zaten onun aileside aramadı beni böyle böyle diye benimki dedi haftaya gelcekler diye baştan bi kızdı etti sonra anlattım yani tamam dedi anlaşarak kapadk...Evet özlemekten ama korkuyorum ilk tatilimizede ailecek gitmeyelimsenden naber kuzum nası gidiyo
Hahhahaah deli yaaa tatile gelirlerse bence kaçarsınız ordan ya kafalarsın enişteyi
İyi etmişsin yavrum, önemli olan da bunu başarabilmek, siz anlaştıysanız mesele yokk
Ben de iyiyim canım ya yorgunum baya..
Ama heyecanlıyımmm
Biz dün gece neden tartıştık bill billl..elbise giymeyecesunnn diyeeBen gelceğim gün çok süslenme, elbise giyme falan diye şimdiden pazarlığa başladık iyi mi
Öyle canım bi evlenelim görcek oben kpss için şehir dışı yazıyorum ya olmazda işte şans diye bak dedm sonra bana niye yazdın deme dedm annemlerde taşınır heralde dedi güldü bende sen bu ara pek anneci oldun dedim oh iyi ki de dedim,,ya hayatım yok ya sende işte çocuk falan olunca sende çalışrsan kim bakcak dedi bende dedimki kendimiz ayaklarımızın üstünde durcaz kimsenin düzenini bozamayız dedim sustu laflara bak diyo aynen öle dedm anlaşılan o ki sessiz olursan her şeye evet dersen yandın
Eniştenin kıskançlıkları başladııı :) Sen öyle san elbiseler bavulda deseydinBence aldıklarınıda söyleme Hiloş gitmeden atışmayın orda giyince bişi diyemez nasılsa herkes giyiyo
O gün ne giymeyi düşünüyosn peki
Kız aslında haklı valla benm kv de Antalya'da ya ben de düşünüyorum ben çalışırken bakarlar hem arada akşam yemeğe de gideriz büyük kolaylık bunlar öyle deme, elin adamına teslim edemem ben bebişimii
Yani tabi ki çok anneci olmasınlar gıcık olur ama illa ki lazım da olcaklar yani, keşke tabi farklı davransa annesi senin de için rahat olurdu ama umarım değişir bebişimm
İşte ben geldiği gün de etek giymek istemiştim ama pantolon diyo habire gelmeden başladı yaa :26:
Tatil için aldıklarımı da pazara gittiğimde söylemiştim ama terslenip duruyor, gidene kadar bir daha açmayacam mevzuyuuu yani tatilde illa ki giycem d ebelki geldiği gün giymem ona karar vermedm
Tabi canım her şey mesafeli bi şekilde suyu çıkmadan olursa güzel tabi,,Hakkmzda hayırlısı...kız sen bidee gurbete gitcen zor iş cidden ben Anadoludan avrupaya geçme işini düşünürken
Sende kırma bari pantolon giy ya da kapri falan kullanıyosan o tarz malum hava yanıyoaynen hiç mevzusunu etme çünkü denedim sordukça hayır diyolar sormayınca giyince bişi demiyolar
İnşallah öyle olur tatlışımm...
Ya gurbet sayılmaz bana Antalyaaa..ben Antalya'da büyüdüm kiiÇoğu arkadaşım da ordaaa kiii Hem ben de bizimkileri ikna etcem götürcemmm
Aynen kırmam sanırım inada gerek yok şimdi tatilde bol bol giycem nasılsaaa..Sormucam bir daha zaten yaaa dün de kendi sorunca dedim yaniii..neyse giymem bir şey olmazz nolcakk kumaş pantolon giycem ya işten çıkcağım için, o da pek yakmıyor yavrum, kapri pek sevmem de ben
İyi o zaman tek kalmıcan valla çok sevindim canım bizde artık evlenince sana geliriz ziyarete =) Bu kadar bekledinn şimdi bi pantolondan sorun çıkması sorun olurdu zatenSevdiceğinnn gönlünü yapmak lazım da anasını satim hep biz yapıyoruz
Kızz bu gece son 4 sonra saatleri sayarız son 72 saat =)
Aynen yavrum bu kadar çekmişiz bir elbiseden mi kırayım şimdiii..elbet kırarım ama tatilde
Aynen illa biz yapcaz gönlü de miiii
Yok yok ben yalnız kalmam Antalya'da canikommm..tabi gelin kızz ne de güzel olurduu
Ayy evettt son 4 resmen yaa
Bernardo Lavander 33 Parça Kahvaltı Takımı 199.0TL - evmanya.com bende bu kahvaltı takımını çok beğendimmm Eda can sıkıntısından çeyiz topiklerine bakıyomş bende heveslendm :) bakınca da insanın alası geliyo yaa bu bernardonun ürünleride çok güzel =)
Hiloşşşş sana da çeyiz topiği yapalımmm Tubi yapmadan gelin olcak :)
Hehheh güzelmiş bu takım ama benm hiç o taraklarda bezim yok yaa..pattadana alırım alırken de kesn
aynen bende bişi almıyorumm daha var diye anca sıkılınca bakıyorumgelsin gidelim alalım yok öyle her şeyi yıkmak üstüme
Bebeğim bu arada benimki ÇAvuş oluyo artık ÇAvuş bi sevgilim vartörenle pırpır takcaklar :)
Benim yarim jandarmada çavuşturrr çavuşturrrr
Vayy hadi hayırlı olsun pırpırınızzz
Aynen yaa beraber alırız ben uğraşamammmm
Ay benm sevgilim hep subaydı zatennn hehehhe
Sağol Canımın içi...
he ya alsınlar her şeyi bize yıkamazlar bu iyi günleri ,gelinliğide en pahalısını aldrcamm düğünde öyle salonda istemem ben limonata pastalı yemekli olcakbu konuşmalarımı duysa saçımdan mı çeker,yoksa bi tekmemi atar bilemedim
hahahayttt havamı da basarım deebana bak kuşum sevgilin geliyo diye havalanmaaaa gelirsem görürsün
Buyur anammm her zman beklerim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?