Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız evi naz evi yalnız nişanı kız tarafı yapıo genelde hani pahalıya kaçma anacım yük olmasın size düğünde istedğini yaptır serbestsin

Banane ya neden biz yapıyozzz hepsini onlar yapsın heheh epinti çıktım sanrımmm...
yok kız ben nişan bile tarafı değilim normalde ama söz-nişan karışımı şık bir davet yapılabilir bakarızzz

Hahhayttt Hiloşşumm yeteşemezsin bize yavrum, hiç bi kaç saat ayrılmayacaktıın iştee
Gelmesin banane süpürgemle giderim ben onun yanına

öffff bayılıcammmmm sıkıntıdan

Bendeeeeee çokk sıkılıyorum. Hava da çok bunaltıcı. :18:

napıyım kuzum koşturmaca uğraşıorum sen neler yapıosun, ne zamandır pek karşılaşamıorus senle

Nerde bıraktısan ordayım bi tek şafak atıyo fark bu =)

aynen karşılaşamıyoruz pek ...

Ama okuyorummm isteme falan olcakmş hayırlı olsun çok iyi yapmşşn helal =)

Nerde bıraktısan ordayım bi tek şafak atıyo fark bu =)

aynen karşılaşamıyoruz pek ...

Ama okuyorummm isteme falan olcakmş hayırlı olsun çok iyi yapmşşn helal =)

şafak her zaman atsın bebeim zaten, atsın da bitsin bu günler

saol cnm vallahi beni delirtirlerse korksunlar

şafak her zaman atsın bebeim zaten, atsın da bitsin bu günler

saol cnm vallahi beni delirtirlerse korksunlar

şafakta atarsa atar atmazsa da arzusu bilir =)

Aynen yaa bunlar 1 kere oluyo güzel güzel olsun bi fotoğraf beklerim ama senden şöyle yüzüklerle

şafakta atarsa atar atmazsa da arzusu bilir =)

Aynen yaa bunlar 1 kere oluyo güzel güzel olsun bi fotoğraf beklerim ama senden şöyle yüzüklerle

fotoğrafları yüklerim cnm merak etme artık alyanslarımızı takıcas ama ben sana kırgınım, bana 10 dk.lık yerdesin ama ama gelmedin hani bana kek yapıp getircektin bideee yalancııııııı, bu gidişle sen nikahıma da gelmessin hıh

aynen gelemedim bi arkadaşmda burnumn dibinde ona da kek sözü vermişim o da aynısını dedi yemn ederm =)

Ya valla bi yere çıkmadım son zamanda ananem vefat etti öyle geçti ev doldu taştı falan şimdide sıcaklardan evdeym =)

Gelirim kız Allahtan mani olmazsa niye gelmiyim aşk olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…