Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelmessen zaten seni parçalarımmmmmmmmmm

Allah izin verirse gelicem Tubi hem kadıköy evlendirme dairesi değilmiydi zaten çok yakın

Son düzenleme:
Merhaba tugbacim begumcum, nasilsiniz keyfibniz yerinde mi tugbacim dugun hazirligi ne alemde

Allah izin verirse gelicem Tubi hem kadıköy evlendirme dairesi değilmiydi zaten çok yakın

evet cnm inş tü arkadaşlarım dostlarım gibi seni de görmek isterim

Merhaba tugbacim begumcum, nasilsiniz keyfibniz yerinde mi tugbacim dugun hazirligi ne alemde

slm esracım iis şükür sen nasılsın, senin şafak da azaldı iice düğün hazırlığı çok yorucu bir de bu arada tekrar isteme nişan yaptırtıorum, erkek tarafının biras burnunu sürttüriiim dimi amaaa

Evet canim azaliyor cok sukur mutluyum :)
Nasil yani canim tekrar isteme nisan olacak daha once olmusmuydu, oyle deme kiz karsidaki adam senib kocan :)

Evet canim azaliyor cok sukur mutluyum :)
Nasil yani canim tekrar isteme nisan olacak daha once olmusmuydu, oyle deme kiz karsidaki adam senib kocan :)

cnm bizim yener askere gitmeden hemen önce olmuştu ama sadece adı konsun die alel acele yapılan birşeydi... bende içimde ukde kalmasın istıorum, cumartesi tekrar gelecekler kocam meclisten dışarı

Sağol canım arkadaşım Tubişim

Yener nasıl heycan var mı? işinden memnun mu

Sağol canım arkadaşım Tubişim

Yener nasıl heycan var mı? işinden memnun mu

valla kuzum heycan var dersem yalan olur yok dersem yalan olur... pek anlayamıorus ki... koşuşturmaca derdine sanki pek hevesimiz kalmamış gibi ama dün akşam yine bizdelerdi, bizim düğün mevzusu konuşurken bi ara baktım tansiyonu düştü, rengi falan attı, dedim bu daha senin ii günlerin işinden pek memnun olduğunu söyleyemem, aslında iyi bir işi var ama yener şimdiye kadar hep yoğun tempo ortamında çalıştı, bu işyerinde de bazen boş vakti oluo o zaman sıkılıo ama yapcak bişe yok şükür

Düğündende bişi anlamıcaksınız koşturmaktan balayıda tatil modunda eve gelince anlarsınız evliliği şimdi her kafadan sesler çıkıyodur öyle mi olsa böyle mi olsa kolay mı =)

Aman kuzum işi olsun da boş otursun millet onuda bulamıyo =)

Yener geleli ne kadar oldu askerden ?

aynen kzuum dediğin gibi her kafadan bi ses cıkıo ama ben hepsine he he deyip geçiştiriorum, sadece milleti aileleri de kırmamak için ses etmıorus ama yıne kendi istediğimizi yaptırıorus

sahi geçen senin yine iş mevzunu gördüm, hani sen bana cvni mail atacaktın?

yener geleli haftaya 2 ay olacak cnm, gelince yanımda olunca zaman nasıl da geçio bi de bu koşturmaca olunca tabi anlamıorus bile

begüşüm benim kaçmam lasım, daha cumartesiye olan hazırlıklar bitmedi yavrum, yine konuşurus, buraya pek gelemesem de telimi biliosun herzaman arayabilirsin

vay bea 2 ay oldu he zaman geçmiş :)
Tamam canım çok sağol gerçekten özlemişim seniii ,,,sağolasın ya ararım ya geçen kandil msjını aldm da kontrm yoktu...
Onu cv işinide hallderiz sen bi işlerini hal et =)
Çok öptümmm bebeğim iyi geceler kolay gelsin

bende seni öpüyorum kuzucum ii geceler

Büşşbüüşş sess ver topiğin anneciğii

Geldimmm kuzum geldim..dün yazamadim misafir vardi evde balimmm nasil gidiyor hayat?

Nasilsiniz canlarim??
Ben aslinda cok iyiyim ama kocisimle konusunca cok kötü oluyorum cok üzülüyor yanimda olmadigi icin o sesi öyle titriyorki kiyamam ben ona..ama ben cok güclü duruyorum hep moral veriyorum biraz olsun rahatlatiyorum ama biliyorumki onun ici hala üzgün.hemen gecse su günler rabbimin izniyle kavussak hepimiz..ama olacak olacak insaallah haa bide yeniden asik oldum kocacigima cok seviyorum onu öyle güzel seyler söylediki telde ona birdaha birdaha birdaha asik oldum
Rabbim sevdiklerimizden hiiic ayirmasin bizi insaallah

Hilalim son 4 heeee vallahi öyle cok seviniyorum kavusacaksiniz diye yavrum cok güzel gecirin gelince sakin kiyafet yüzündende kirma zaferi ne istiyorsa onu giy

Öptüm sizi kizlarr

Şafak İnşallah 69 Bayburt ...

İnsanoğlu çok nankörüz geçen sene bu zamanlar plakalarda olanları görünce onların şafağına ulaşabilmek için nerdeyse herşeyimi verirdim ama şimdi ben plakalardayım ve şafağım gözümde büyüyo bana çok geliyo

Bussummm ayy ne tatli seyler yazmissinn kiyaman kocisinle cok tatlisinizzz yaaa....
Daha da iyi olacaksin Buss saglik sihhat yerinde di miii???
Ben iyiyim adliye koridorlarindayim geneee :))

Sagol Busum kirmayacam onu ozellikle ilk geldiginde ama tatil icn yapacak sey yok heheheeh :)))
Cok az kaldi yaaaa...ama anlamadim ki pzartesi safak 1 olacak oysa dogan gunes olmasi gerekmiyor muyduuuuu :/ aman derdime bak :)))

Herkese günaydın kızlar ,,,Hayırlı Cumalar ...

Hava biraz kapalı gibi benim içimde aynı o şekil biraz kapalı hiç bişey istemiyorum,,,Gece de uyuyamadım zaten bugün böyle karanlık geçicek anlaşılan

günaydın begüşş :) Hayırdııırr niye uyuyamadın ki tatlımm ?? Canını sıkan bişey mi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…