aynen gelemedim bi arkadaşmda burnumn dibinde ona da kek sözü vermişim o da aynısını dedi yemn ederm =)
Ya valla bi yere çıkmadım son zamanda ananem vefat etti öyle geçti ev doldu taştı falan şimdide sıcaklardan evdeym =)
Gelirim kız Allahtan mani olmazsa niye gelmiyim aşk olsn
Merhaba tugbacim begumcum, nasilsiniz keyfibniz yerinde mi tugbacim dugun hazirligi ne alemde
Allah izin verirse gelicem Tubi hem kadıköy evlendirme dairesi değilmiydi zaten çok yakın
Merhaba tugbacim begumcum, nasilsiniz keyfibniz yerinde mi tugbacim dugun hazirligi ne alemde
İyi canım her şey bildiğin gibi şafak attı işte =)
Sen nasılsın napıyosun ?
Evet canim azaliyor cok sukur mutluyum :)
Nasil yani canim tekrar isteme nisan olacak daha once olmusmuydu, oyle deme kiz karsidaki adam senib kocan :)
evet cnm inş tü arkadaşlarım dostlarım gibi seni de görmek isterim
slm esracım iis şükür sen nasılsın, senin şafak da azaldı iicedüğün hazırlığı çok yorucu bir de bu arada tekrar isteme nişan yaptırtıorum, erkek tarafının biras burnunu sürttüriiim dimi amaaa
Sağol canım arkadaşım Tubişim
Yener nasıl heycan var mı? işinden memnun mu
valla kuzum heycan var dersem yalan olur yok dersem yalan olur... pek anlayamıorus ki... koşuşturmaca derdine sanki pek hevesimiz kalmamış gibi ama dün akşam yine bizdelerdi, bizim düğün mevzusu konuşurken bi ara baktım tansiyonu düştü, rengi falan attı, dedim bu daha senin ii günlerinişinden pek memnun olduğunu söyleyemem, aslında iyi bir işi var ama yener şimdiye kadar hep yoğun tempo ortamında çalıştı, bu işyerinde de bazen boş vakti oluo o zaman sıkılıo ama yapcak bişe yok şükür
Düğündende bişi anlamıcaksınız koşturmaktan balayıda tatil modunda eve gelince anlarsınız evliliğişimdi her kafadan sesler çıkıyodur öyle mi olsa böyle mi olsa kolay mı =)
Aman kuzum işi olsun da boş otursun millet onuda bulamıyo =)
Yener geleli ne kadar oldu askerden ?
aynen kzuum dediğin gibi her kafadan bi ses cıkıo ama ben hepsine he he deyip geçiştiriorum, sadece milleti aileleri de kırmamak için ses etmıorus ama yıne kendi istediğimizi yaptırıorus
sahi geçen senin yine iş mevzunu gördüm, hani sen bana cvni mail atacaktın?
yener geleli haftaya 2 ay olacak cnm, gelince yanımda olunca zaman nasıl da geçio bi de bu koşturmaca olunca tabi anlamıorus bile
begüşüm benim kaçmam lasım, daha cumartesiye olan hazırlıklar bitmedi yavrum, yine konuşurus, buraya pek gelemesem de telimi biliosun herzaman arayabilirsin
vay bea 2 ay oldu he zaman geçmiş :)
Tamam canım çok sağol gerçekten özlemişim seniii ,,,sağolasın ya ararım ya geçen kandil msjını aldm da kontrm yoktu...
Onu cv işinide hallderiz sen bi işlerini hal et =)
Çok öptümmm bebeğim iyi geceler kolay gelsin
Allah izin verirse gelicem Tubi hem kadıköy evlendirme dairesi değilmiydi zaten çok yakın
gelmessen zaten seni parçalarımmmmmmmmmm
Büşşbüüşş sess ver topiğin anneciğii
Herkese günaydın kızlar ,,,Hayırlı Cumalar ...
Hava biraz kapalı gibi benim içimde aynı o şekil biraz kapalı hiç bişey istemiyorum,,,Gece de uyuyamadım zaten bugün böyle karanlık geçicek anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?