Bussummm ayy ne tatli seyler yazmissinn kiyaman kocisinle cok tatlisinizzz yaaa....
Daha da iyi olacaksin Buss saglik sihhat yerinde di miii???
Ben iyiyim adliye koridorlarindayim geneee :))
Sagol Busum kirmayacam onu ozellikle ilk geldiginde ama tatil icn yapacak sey yok heheheeh :)))
Cok az kaldi yaaaa...ama anlamadim ki pzartesi safak 1 olacak oysa dogan gunes olmasi gerekmiyor muyduuuuu :/ aman derdime bak :)))
Geldimmm kuzum geldim..dün yazamadim misafir vardi evde balimmm nasil gidiyor hayat?
Nasilsiniz canlarim??
Ben aslinda cok iyiyim ama kocisimle konusunca cok kötü oluyorum cok üzülüyor yanimda olmadigi icino sesi öyle titriyorki kiyamam ben ona..ama ben cok güclü duruyorum hep moral veriyorum biraz olsun rahatlatiyorum ama biliyorumki onun ici hala üzgün.hemen gecse su günler rabbimin izniyle kavussak hepimiz..ama olacak olacak insaallah haa bide yeniden asik oldum kocacigima cok seviyorum onu öyle güzel seyler söylediki telde ona birdaha birdaha birdaha asik oldum
Rabbim sevdiklerimizden hiiic ayirmasin bizi insaallah
Hilalim son 4 heeee vallahi öyle cok seviniyorum kavusacaksiniz diye yavrum cok güzel gecirin gelince sakin kiyafet yüzündende kirma zaferi ne istiyorsa onu giy
Öptüm sizi kizlarr
Şafakkk 155
155 Polisss İmdaatttttttt
günaydın begüşş :) Hayırdııırr niye uyuyamadın ki tatlımm ?? Canını sıkan bişey mi var..
Dediler ki ; ''Gözden ırak olan, gönülden de ırak olurmuş.''
Dedim ki ; ''Gönüle giren, gözden ırak olsa ne olur..'' (Hz.Mevlana)
Hayırlı Cumalar kızlaaarr
Kuzuumm, hayat sıkıcı gidiyor. Aaa alma kız eve misafir kov gitsin yormasın annemizi
Oyyy geçecek bitecek bi gün gelecek bi gün kalacak kuzumAşkaa bak heytt bee Rabbim hiç bozmasıın
Hep iyi ool kuzum, sen iyi ol ki yeğentoş ta iyi olsun öpüyorum ikinizi
Deryaaaa bitmiş kuzum, yarısından çoğu gitmişş
aynen kzuum dediğin gibi her kafadan bi ses cıkıo ama ben hepsine he he deyip geçiştiriorum, sadece milleti aileleri de kırmamak için ses etmıorus ama yıne kendi istediğimizi yaptırıorus
sahi geçen senin yine iş mevzunu gördüm, hani sen bana cvni mail atacaktın?
yener geleli haftaya 2 ay olacak cnm, gelince yanımda olunca zaman nasıl da geçio bi de bu koşturmaca olunca tabi anlamıorus bile
begüşüm benim kaçmam lasım, daha cumartesiye olan hazırlıklar bitmedi yavrum, yine konuşurus, buraya pek gelemesem de telimi biliosun herzaman arayabilirsin
Ayy şafağımınnn sadeceee 4 olduğunu söylemiş miydimmm
Ama ben bir şeyi anlamadım benim şafak Pazartesi günü 1 miii doğan güneş mi hehehhe ay ne büyük bir derdim varrr
ooo bebiş söylemeseydn valla ben bilemicektim 4 mü 44 mü 444 mü
Şafağın olmuş coni moni sen hala üçün birin hesabındasın
Bizim şafak çok karanlık heleki bugün
130.... 460 dan bu rakamlara gelmek çok zor gözüküyodu su gibi geldi geçti
Hheheh anlamazsan dedim anlatayımmmm...
Ama anlamıyorsun beniiii Begüü Pazartesi doğan güneş olması gerekirken tickerımda 1 yazacakkk
Canım öyle deme yolarım seni bakkkheheh gel hele bi' kavga edekk..
Ayy şafağımınnn sadeceee 4 olduğunu söylemiş miydimmm
Ama ben bir şeyi anlamadım benim şafak Pazartesi günü 1 miii doğan güneş mi hehehhe ay ne büyük bir derdim varrr
boşver tickerı falan Zafer ne gün geliyo sen ona bak
Edek kız gel bi saçındna tutuyim seni çok güzel çekerim gel bi boğuşalım ama yok yok kıyamam sana askerin gelcek şimdi Enişte beni uçurur naptınnn benim bitaneme diye
kız tatile gıdecek sokunmayon benim teskereci yarenıme sacını başını yolarsan nasıl süslenecek zaferıne
boşver tickerı falan Zafer ne gün geliyo sen ona bak
Edek kız gel bi saçındna tutuyim seni çok güzel çekerim gel bi boğuşalım ama yok yok kıyamam sana askerin gelcek şimdi Enişte beni uçurur naptınnn benim bitaneme diye
ben pek anlamam hayatım ama
ayın 3ü carşamba gunu gelmeyecekmı zafer canım salı gunu şafak doğan guzeş yazması gerekmıyormu?
kız tatile gıdecek dokunmayın benim teskereci yarenıme sacını başını yolarsan nasıl süslenecek zaferıne
ama o dedi o dedi =)
Ama ben de kıyamam Askeri gelcek kaç aydır görüşmüyolar ben Zafere sölicem benim yerime öpsün o kadar
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Adını duydukça ağlıyormuşum
Deli diyorlarmış benim halime
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum...
bu şarkıyı dinlemeyi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?