Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aha ben de bunu severim Begüüü sana gelsinnn

[video=youtube;h-FDTuMGgAs]http://www.youtube.com/watch?v=h-FDTuMGgAs[/video]

Sağol bebişim şu an çok iyiyim eteğimdeki taşları döktüm ya ohhh

Şarkı içinde çok teşekkürler ben böyle paylaşmayı beceremiyorum =) bende bu şarkıyı çok severim ..

Sağol bebişim şu an çok iyiyim eteğimdeki taşları döktüm ya ohhh

Şarkı içinde çok teşekkürler ben böyle paylaşmayı beceremiyorum =) bende bu şarkıyı çok severim ..

Çok iyi ettinnn canikommmm
Rica ederim datlumm

Ha bir dee Video insert yazıyor yukarda, ona tıklayıp videonun linkini oraya yapıştır

Kızlaaarrr Babam bana bugün bunu almışş, çeyizime ilk katkıdır bu Bi görseniz nasıl sevindim amaa

Ayy şafağımınnn sadeceee 4 olduğunu söylemiş miydimmm

Ama ben bir şeyi anlamadım benim şafak Pazartesi günü 1 miii doğan güneş mi hehehhe ay ne büyük bir derdim varrr

Evet canım çoook az kaldı her şafak attırışımda şaşırıyorum yaa

Zaferim 2 sinde Salı gelcek kiiiii

He yaa elleşmeyinn dedigoducularrr

Hahahah öper anamm bi' de senin için öper onun için sorun olcanı sanmamm

Salı gelecekse Zafer Pazartesi doğan güneş oluyor canım, bu mavi şafak göstergelerine bir gün eksik girmemiz gerekiyor onlar doğan güneş demiyor

Kızlaaarrr Babam bana bugün bunu almışş, çeyizime ilk katkıdır bu Bi görseniz nasıl sevindim amaa

Eki Görüntüle 744372

Enee ne de düşünceliymiş babacın canım ilk çeyizin hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle huzurla kullan...

Enee ne de düşünceliymiş babacın canım ilk çeyizin hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle huzurla kullan...

Ablacım sorma ya ne çok sevindim Çok sağol ablam 2,5 - 3 ay sonra diğer eşyaların alışverişine de başlıyoruz ahh ne seve seve alacağım

Slm kızlar eşim aradı bugün yeri belli olmuş Şırnak sılopi kavaközünde yapacak usta birliğini (((( üzgünüm ötüyüm karmaşık duygularayım varmı orda askeri olan nasıl biryer acaba

Slm kızlar eşim aradı bugün yeri belli olmuş Şırnak sılopi kavaközünde yapacak usta birliğini (((( üzgünüm ötüyüm karmaşık duygularayım varmı orda askeri olan nasıl biryer acaba

Canım gözün aydın mı demeliyim bilmiyorum en azından yeri belli artık dağıtıma gelecek görcksin...hiç bilmiyorum kızlardan varmıydı orada asker bekleyen ama üzgün olma hayırlısı buymuş de cnm terör bitiyor bak şükür..

Sağl canım evet en azından yeri belli oldu kendimi adapte ediyorum Şırnak Şırnak diye:) izne gelecek 15 gün sonra o beni motive ediyor biraz çok şükür ki terör bitti gibi o rahatlatıyor

Sağl canım evet en azından yeri belli oldu kendimi adapte ediyorum Şırnak Şırnak diye:) izne gelecek 15 gün sonra o beni motive ediyor biraz çok şükür ki terör bitti gibi o rahatlatıyor

Canım öncelikle belli olmuş rahatlamışsındr tabi doğu diye insan hemen kötü oluyo ama çözüm süreci var öyle düşün her doğuya giden aynı görevde olmuyo kantincisi var,yazıcısı var,santrali var var oğlu var...Ayrıca ordakiler içinde batıya göre rahat yapıyolar diyolar...Tabi dicen sana göre hava hoş ama üzülsekte sıksakta biticek...Askerin ne olarak gitti acemiliği nerdeydi bide orda bi görevi varmı yazıcılık gibi falan ?

Doğu yarenleri sana bu konuda yardımcı olurlar bilgi açısından...Benm arkadaşm bitlise gitti şu an çok az günü kaldı tezkeresine yazıcıydı batıda olsam böyle askerlik yapamam diyodu...şans meselesi cnm iyi düşünelim iyi olsun ...Askerine moral vermek destek vermen lazım ...

Eki Görüntüle 744372

Aaaaaa Çok tatlıı hay maşallah kızz baban da çok düşünceli...
Güle güle kullan Esintoşumm

Ayy evet inanılmaz azaldı şafağın, tatile de girmişsin ohhhh...
O zamaann tickerımı 1 Temmuz'a aldımmm
Benim şafağı 2 tane birden attırıver Hesna abla

üzgün de kötü de olma sadece bol bol dua et canım benim, zordur tabi ki söylemesi kolay bize ama çare yok inan ki, ama artık Doğu'da da pek sorun yok umarım da bir daha olmaz...içini ferah tutmaya çalış tatlım, Allah kolaylıklar versinn

Hilalll senin şafak çift mi atladı anam gözlerim mi bozuldu ne oldu

yatcaz kalkcaz diyoduk çalcaz diyoduk yattık kalktıkda ben mi unuttum kafamda deli sorular

Hilalll senin şafak çift mi atladı anam gözlerim mi bozuldu ne oldu

yatcaz kalkcaz diyoduk çalcaz diyoduk yattık kalktıkda ben mi unuttum kafamda deli sorular

Çift attırdım şekerimmmm Hesna ablanın yorumu doğru çünkü eğer şafağı değişmezsem kavuştuğum gün şafak 0 yazacak yani şafak hiç doğan güneş olamayacak kavuştuğum günnn gözüm aydın yazsın istedim sabah olsun şarkı doğru bebikim yatcaz kalkcaz olcak gene heheeh

ooo süpermişşş yaa =) 1 gün 1 gündür yaşasın =)

Ebruş yok dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…