aha ben de bunu severim Begüüü sana gelsinnn
[video=youtube;h-FDTuMGgAs]http://www.youtube.com/watch?v=h-FDTuMGgAs[/video]
Sağol bebişim şu an çok iyiyim eteğimdeki taşları döktüm ya ohhh
Şarkı içinde çok teşekkürler ben böyle paylaşmayı beceremiyorum =) bende bu şarkıyı çok severim ..
Ayy şafağımınnn sadeceee 4 olduğunu söylemiş miydimmm
Ama ben bir şeyi anlamadım benim şafak Pazartesi günü 1 miii doğan güneş mi hehehhe ay ne büyük bir derdim varrr
Zaferim 2 sinde Salı gelcek kiiiii
He yaa elleşmeyinn dedigoducularrr
Hahahah öper anamm bi' de senin için öper onun için sorun olcanı sanmamm
KızlaaarrrBabam bana bugün bunu almışş, çeyizime ilk katkıdır bu Bi görseniz nasıl sevindim amaa
Eki Görüntüle 744372
Enee ne de düşünceliymiş babacın canım ilk çeyizin hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle huzurla kullan...
KızlaaarrrBabam bana bugün bunu almışş, çeyizime ilk katkıdır bu Bi görseniz nasıl sevindim amaa
Eki Görüntüle 744372
Slm kızlar eşim aradı bugün yeri belli olmuş Şırnak sılopi kavaközünde yapacak usta birliğini(((( üzgünüm ötüyüm karmaşık duygularayım varmı orda askeri olan nasıl biryer acaba
Slm kızlar eşim aradı bugün yeri belli olmuş Şırnak sılopi kavaközünde yapacak usta birliğini(((( üzgünüm ötüyüm karmaşık duygularayım varmı orda askeri olan nasıl biryer acaba
Sağl canım evet en azından yeri belli oldu kendimi adapte ediyorum Şırnak Şırnak diye:) izne gelecek 15 gün sonra o beni motive ediyor biraz çok şükür ki terör bitti gibi o rahatlatıyor
Eki Görüntüle 744372
Evet canım çoook az kaldı her şafak attırışımda şaşırıyorum yaa
Salı gelecekse Zafer Pazartesi doğan güneş oluyor canım, bu mavi şafak göstergelerine bir gün eksik girmemiz gerekiyor onlar doğan güneş demiyor
Enee ne de düşünceliymiş babacın canım ilk çeyizin hayırlı uğurlu olsun bakalım güle güle huzurla kullan...
Hilalll senin şafak çift mi atladı anam gözlerim mi bozuldu ne oldu
yatcaz kalkcaz diyoduk çalcaz diyoduk yattık kalktıkda ben mi unuttum kafamda deli sorular
Çift attırdım şekerimmmm Hesna ablanın yorumu doğru çünkü eğer şafağı değişmezsem kavuştuğum gün şafak 0 yazacak yani şafak hiç doğan güneş olamayacakkavuştuğum günnn gözüm aydın yazsın istedim sabah olsun şarkı doğru bebikim yatcaz kalkcaz olcak gene heheeh
ooo süpermişşş yaa =) 1 gün 1 gündür yaşasın =)
Ebruş yok dikkatimi çekti
Aynen hadi gene iyiyiz hehehehhe
Evet ya Bakırköy'ün delisini özledik de miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?