Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ben Antalyalı sayılırım sen bana Antalya'yı anlatmışsın :)) merak etmee hiç bir şey olmaz bizeee.. Antalya'ya gidecem önce ama ordan bir sahil turu

Zaten tek gitmekten bahsetmedim yahu, arkadaşlarla ya da aileyle, her zaman sevgiliyle yanyana olamayınca ayrı şehirlerde olunca mecburrr...

Yoksa elimden geldiği kadar ben de her planımı askerime göre yaptım zatennn...ayyy çok heyecanlı bak gene heyecan bastı ben artık kaçayım kızlar öptüm sizii

Saatleri sayıyorsundur demi (=

Allah bizlerede göstersin yaşatsın o günler..

Görüşürüz canım ..

Canım şafak her ne kadar karanlık olursa olsun, aydınlanmaya mahkum Dağıtım da olur, geriye dönüp bakktığında ne kadar çabuk geçtiğini anlarsın bekle ve gör demiştin dersin

hayırlısıyla gelsın de gerısı önemli değil artık.
safagımı gordukcee aneeemmm dıyorum rakama bak bu kadar gun gecrmii:)ama başka zaman olsaa 1 sene ne kadar cabuk gectı gıttı dıyoruz:)

Ahh son ya heyecandan uçmalısın artııııkk :) :) Sana artık sevdiceğinle bool bool mutluluklar diliyoruz bebeğiiimm :) :)

Ahh cnm bana gelince çok sevindim telefon işine yoksa çok zor konuşuyoruzz ordan telfn etmeye üşeniyoorr Almış bugün neyse ki orada bi tanıdıkları var askeriyeye girip çıkıyo onun komutanı ile de arası çok iyiymiş dediğine göre yarın götürcek telefonunu ona bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum :)

Tezkereci bebekler herkese merhabaaa ,

Bende bugün akraba ziyareti yaptım öyle yeni geldimmm çok sıcakkk =)

Heyecan dorukta ama heyecan yok hala inanamıyorum da ben ondan sanırım yarın gece uyuyamam..

Sevindm canım çok şey farkettiriyor tabii telefonn..hep yanında gbi hissetmek bambaşka bir duyguu

Tezkereci bebekler herkese merhabaaa ,

Bende bugün akraba ziyareti yaptım öyle yeni geldimmm çok sıcakkk =)

Evet cidden sıcak yaa ben de bütün gün sıcakta ödev yaptım..ya bugn denize gidecektikk ben geçen hafta lazere gittiğimden gidemedimm poff

Bitti mi bari ? bende valla doğumgünü vardı yakın olmasa gitmezdim ama tam 3 araçla gittim bunaldım bide otobüsteki iğrenç erkeklrin ter kokusu ulan insan bi deodorant alır pis ya bunlar...Diyorum benim kocam olsunn her gün temiz temiz giydiririm benn =)
Denizde çok rüzgar vardı ya üşürdün =) Ben denizi severim ama sevmemmm şöyle bir hafta tatil falan iyide herkesin tanıdık olduğu yerlerde girmeyi sevmiyorum akrablarım çağrıyo hep bahanelerim hemen hazır :)

İyiyim tertip sen nasılsın ? sen naptın bugün ? Askerin nasıl ? bu arada affıma sığınarak askerin nerdeydi unutmşm :S

Markette ne kadar abur cubur varsa hepsini eve stokladım. Can sıkıntısından abur cubura verdim kendimi..

Askerimde bende iyiyiz. Konuşuyoruz , ediyoruz..

Senin asker ne alemde ?

Zeynep gündüz patates kızartmaya gidiyorum diye çıktı..

Herhalde bir çuval patatesi kızartıyo

Markette ne kadar abur cubur varsa hepsini eve stokladım. Can sıkıntısından abur cubura verdim kendimi..

Askerimde bende iyiyiz. Konuşuyoruz , ediyoruz..

Senin asker ne alemde ?

nerde görev yapıyodu ? bizde iyiyiz dün biraz aramız limoniydi işte idare ediyoruz...o abur cubur sorunu bende de var ama almamaya çalışıyorum direkt bana kilo olarak dönüyo

nerde görev yapıyodu ? bizde iyiyiz dün biraz aramız limoniydi işte idare ediyoruz...o abur cubur sorunu bende de var ama almamaya çalışıyorum direkt bana kilo olarak dönüyo

Nerde görev yaptığını özel mesajla attım ya canım. Gelmedi mi?

Az önce yazdım..

Valla ben yemeği içmeyi kestim verdim kendimi abur cubura..
Göbek bağlayacağım diye korkuyorum. Ama hallederim (=

Nerde görev yaptığını özel mesajla attım ya canım. Gelmedi mi?

Az önce yazdım..

Valla ben yemeği içmeyi kestim verdim kendimi abur cubura..
Göbek bağlayacağım diye korkuyorum. Ama hallederim (=

okudum canımm....

Valla bnde bu ara kaçrdm bayağı hemde ...yarından itibaren spor bitki çayı abanıcam gene =)

Ah canım ahh o dehşet kalabalığı hergün çekiyorum ben yollarda çok fena oluyor gerçektenn..yazın hiç çekilmiyor bir de güneş tepene bastırıyorr...bence de temizz miss yaparız biz onlarıı

Denizi ben her türlü severim ama temiz olcak yaa..Antalya'da çok giderdim burda şimdi 1,5 saat yol gitmek gerekiyor her zaman denk gelmiyor zaten..

Bitmedi canım ya..tez yazıyorum hemen bitecek gibi değilll..dah abaya uğraştıracak ama tatiller gelmeden baya yol alayım diye sıcakta uğraşıyorum iştee..Ağustos sonuna dek bitirmem lazım daa..

Ya ben Zaferime az önce demiş bulundum ben zaten havaalanına gelcem diye..çünkü neye bincem napcam nereye gelcem deyip duruyordu hem Allah korusun geç kalma ihtimalime karşı diyim dedim ama bir tutturdu hayır sen gelmiceksin o kadar uzakta ne işin var gerek yok eziyet falan..off keşke demeseydim var ya sinir oldum, hayatım lütfen yaa dedi otur beni beklee..ben de lütfen aşk ben plan yaptım seni daha erken görmek istiyorum hem dedimm.. sonra konuşcaz dedi kapatırken yinee amann :26:

İnşallah hiloşumm hayırlısııı
Bebişim ablam bekliyor o yüzden yazamıyorum depük bugün değill diimiiiii yinede 11 gibi falan girerimm öptümm hepinizii

Canım yarın sabah burda kısmetse dime ? Ay Hilal çok heycanlı hani ilk elele tutuşma gibi aradan aylar sonra görmek ne heycanlı olcak

inşallah adı gibi tez zamanda biter canımm...bence ikna et gittt çok güzel olurr cnmmm

Depük ne oluyo ben cahilim bu konuda =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…