Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Salı öğleden sonra burdaa Begüşümm yarın değill.. aynen yaa aylar sonra resmen çok heyecanlııı dokunmadan inanamıycam sanırımm

evet yaa ikna etcem ben onu etmesem de sanırım gitcem yanii çok saçma yaaa

Begüşüm depük siz bana depük atıyonuz popocuma ben hoppp sevdiceğimin kucağınaaa hehehe
Foto falan ekledik Tubik giderken tekme fotosu görmedin miiii..??
Yarın benm depük gecemm yihuuuu

Valla bu konuda itiraf ediyorum dağıtıma geldiğinde evlerinde gönlümce sarılamıcağım için otogara gittim ilk ben sarıldım
onlarada yok yok gelmeyin ben karşılıcam sonra size geliriz dedim
Siz peki karşılıcan ya napcaksnız şimdi benm kafamda deli sorular oldu Zafer Antalyaya hemn gitcek mi tatil nolcak

Son düzenleme:
Begüşüm depük siz bana depük atıyonuz popocuma ben hoppp sevdiceğimin kucağınaaa hehehe
Foto falan ekledik Tubik giderken tekme fotosu görmedin miiii..??
Yarın benm depük gecemm yihuuuu

benim o zaman amcamın düğünü vardı yoktummmm burda
oooo çok güzelmş bana da bi vursanıza Ankaraya uçiyimmm
bugün benim ki diyoki evli olsaydık yaa noldu gene niye içlendin dedim evci çıkartırdın beni diyo ailesi gidemeyebilrmşte bişiler olmş üzüldm ..

Şİmdi öncelikleee iyi etmişsin kavuşmada erken davranarak onu bir diyimmm...

Sonraaa deli sorularını cevaplayım devre yanmasınn Zaferim Salı günü gelcek, karşılıycam akşam beraber olcaz ben 10-11 gibi mecbur eve döncem, o dışarda kalcak pansiyonda falan, ertesi günde işten izin aldım bütün günn beraber olcazz ve Çarş gece 12 uçağıyla gitcekkk... Tatilimiz 13 Temmuz, yani 2 hafta sonra da ben Antalya'ya uçuyorummm

Gel sana da bir depük vuralım uççç
Evli olsanız o kolay olurdu ama geri kalan her şey daha zor olurdu bence yaa

Güzel bayan cevapladığınız için teşekkür ederim =)
Aynen öyle evlilik soyadı için kolay ama geri kalan her şey için zor =)
Ohh iyiymiş bebişim ayrı şehir olunca senle 2 gün kalması da güzel çünkü tatile kadar hemen gene göremicen aferin Enişte beye =) tuttu gözüm ailesini de bak laf etmiyolar hiç =)
DEpükkkk isterimmmm depük vurun bana

Rica ederim şekerimm ne demekkk her zamann
Evlilik özellikle askerdeyse kocan zor yani diye dedim bebikimm..normal hayatta olan insanlara bağlıı
He ya iyi düşündü benm maço sevgilimm..hemen göremicektik yoksa tabii..oraya gidip gelse o da saçma olcaktı tatile az kalıyorr..en iyisi böyle olduu, o 2 gün beni bayaa idare eder zatenn bu kadar süreden sonraa

Tatilden ailelerin haberi yok tabii

olmasın bebeğim gizli gizli daha güzel

Bazen maçoluk çok yakışıo erkeğe dime böyle sert adam imaajı gel lan sevgilinin yanına diye çekicek ama bazen tabi sakın her zaman diye algılamayın hee

Tabi cnm şimdi krize girios evli olsak onun ailesi benm ailem düşünmek bile zor

Son düzenleme:

Aynen bir de izin vermez kimseee..:))
Evet bazen cok yakisiyooo gel buraaaa der Zafer de hosuma giderrr ama bir dozU olmali tabiii
Sorma canikom aileler hep icice olacak ister istemez ilerde umarim sorun yasanmaz hayirlisiiii

ufff ya onur uçağa yetişemicek galba ya başka uçakta yok sabaha askeriyede olması lazım

Dur bir sakin ol Fatoss neden oyle yapti kii :/
benm yanmdaydı cnm ya bursadan kıbrısa uçak yok sabhadan aldı 6buçkta burdan bndrdm 2buçk saatte orda olcaktı trafk varmış daha varamadı ya 22.40ta uçak feribottan inp taksiye bndi hala gelmedi ya uff

benm yanmdaydı cnm ya bursadan kıbrısa uçak yok sabhadan aldı 6buçkta burdan bndrdm 2buçk saatte orda olcaktı trafk varmış daha varamadı ya 22.40ta uçak feribottan inp taksiye bndi hala gelmedi ya uff

Komutanı bilmiyomu ki anlayş gösterse keşke

Komutanı bilmiyomu ki anlayş gösterse keşke
bilio canm da yarın müfrezeye gitceklermiş orda olması lazımdı gece başka uçakta yok aksiliğe bak ya 2buçk saatlik yolu 4 saatte gdemedi :2:bnm yanmdan gttiği içinde kendmi daha kötü hssedyom

bilio canm da yarın müfrezeye gitceklermiş orda olması lazımdı gece başka uçakta yok aksiliğe bak ya 2buçk saatlik yolu 4 saatte gdemedi :2:bnm yanmdan gttiği içinde kendmi daha kötü hssedyom

Bebeğim üzme kendini sen böyle olsun istermiydinn istemezdin kendini suçlama olumlama yapalım olumlu düşünelim...

askerin nerde şimdi nereye gidiyo ? İnşallah kazasız belasız varır canım

Yağmur başladı kızlar ...

Üstümüzdeki tüm olumsuzluklar yağmurla akıp gitsin...

Yağmur yağarken ben kendimi çok huzurlu hissediyorum,,Gökten Allah'ın rahmeti yağıyor...Dua etmeyi de unutmayın Yağmur yağarken ...

Bebeğim üzme kendini sen böyle olsun istermiydinn istemezdin kendini suçlama olumlama yapalım olumlu düşünelim...

askerin nerde şimdi nereye gidiyo ? İnşallah kazasız belasız varır canım
istemzdm tabi cnmda üzülüyo insan genede o üzülünce istanblda cnm kıbrısa gtcekti almamışlar kapınn arkasından uçağa bakıyom dio

istemzdm tabi cnmda üzülüyo insan genede o üzülünce istanblda cnm kıbrısa gtcekti almamışlar kapınn arkasından uçağa bakıyom dio

aaa tühh yaaa asker bide alsalar nolurdu uçağı kaçırdı yani ben sandım askeriyeye yakın yerde trafiğe takıldı

Canım haklısın tabi üzülür insan ..peki diğer uçak kaçta ?

ufff ya onur uçağa yetişemicek galba ya başka uçakta yok sabaha askeriyede olması lazım

Benim askeriminde başına gelmişti..
İstanbul trafiği işte =/

Çok sorun etmeyin. Bir problem olmaz herhalde =)
İçini ferah tut.
Durumu izah etsin güzel bir dille. Birşey olmaz bence..

Komutanları anlayışla karşılar herhalde..

Son düzenleyen: Moderatör:

En kötüsünden , birliği arayıp haber versin..
Veya askerinin ailesi arasın, böyle böyle tarafikten ötürü uçağı kaçırdı falan desin..
Gelecek merak etmeyin desin..

Bir problem olmaz herhalde.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…