Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benm yanmdaydı cnm ya bursadan kıbrısa uçak yok sabhadan aldı 6buçkta burdan bndrdm 2buçk saatte orda olcaktı trafk varmış daha varamadı ya 22.40ta uçak feribottan inp taksiye bndi hala gelmedi ya uff

Canım son durum nedirrr??

Ya güzelce anlatır napsın çocuk da yazık, senle ne ilgisi var tatlım nerden bilcektinnn üzme kendinii hallolur bence

aaa tühh yaaa asker bide alsalar nolurdu uçağı kaçırdı yani ben sandım askeriyeye yakın yerde trafiğe takıldı

Canım haklısın tabi üzülür insan ..peki diğer uçak kaçta ?
5.50 de canm onu almak için uğraşıo şimdide

En kötüsünden , birliği arayıp haber versin..
Veya askerinin ailesi arasın, böyle böyle tarafikten ötürü uçağı kaçırdı falan desin..
Gelecek merak etmeyin desin..

Bir problem olmaz herhalde.. =)
birlikten arkadaşıyla haber göndertti teğmene cnm sorun çıkmadı sanırımda çok stres olduk şimdide bilet ayarlamaya çalışıo

Canım son durum nedirrr??

Ya güzelce anlatır napsın çocuk da yazık, senle ne ilgisi var tatlım nerden bilcektinnn üzme kendinii hallolur bence

son durum bilet ayarlamaya çalışıo canm en erken 5.50de varmış pasaporttan çıkamadı daha bileti alamadı sabahta erkenden orda olması lazımdı müfrezye çıkcaktı 15 gün dağda kalcaktı askerlern başnda teğmene haber gnderdi arkadaşıyla teğmende arkadaşına sen çık ozamn demiş kötü oldu ya sabah kadar beklicek baya stres olduk

Sen çık o zman derken ?? ne demek istemiş anlamadımm..

Canım sakn ol yapcak bir şey yok askerin de stresldir şimdi sen onu teselli et biraz, ölüm kalım meselesi de değil sonuçta, Allah başka dert vermesin yani yapacak bir şey yok şu an tatlım sıkma kendini bu kadar hayırlısıyla hallolurr sen dua et Tabi aksiik, kötü olmuş ama daha büyük bir aksiliği önledi belki bilemeyiz..

Son düzenleme:

müfreze die bişey varmış cnm başka biyere gidiyolar 15 günlüğüne askerlerle beraber sıra ondaydı sabah oraya gtcekti amin cnm Allah başka dert vermesn bnde öle düşündüm bn gderkende 2buçk satte gttm beraber de okadar zamnda geldk 4satte gdemedi nasıl bi aksilkse bde havaalnnda aramış gtceği yeri şimdi kapandı uçak demiş 5 dk erken gelse grcekti ama vardır bunda da bi hayır ya daha kötü bişeyi önlemiştir inşallah Rabbim kıyamam ya sabaha kadarda alanda beklicek

Hilooşş bitti bittii :) :) Hadi gözünaydın şimdideeenn mutluluktan uçmanı diliyorum sana :)

Hilalcim gozun aydin tatlim bitirdin askerligi, gozumu axtin ilk sen geldin aklima bugun pazartesi bizim kiz bitirdi askerligi diye :) insallah sagsalim kavusursunuz darisi bizlwrin basina unutup gitme bizi

Amin canım hep öyle düşün bak daha kötü bir şey gelmesini engellemiştir eminim..Allah korusun, artık beklemiş biraz sıknıtı olmuş ama napalım

hilaaallllll ilk tepüğün bendeenn

Ayyy sağol Fatoşş

Hilooşş bitti bittii :) :) Hadi gözünaydın şimdideeenn mutluluktan uçmanı diliyorum sana :)

Evet Serapcım bittiii valla bittiii Yarın kavuşuyorum sevgilimeee..

Hilalcim gozun aydin tatlim bitirdin askerligi, gozumu axtin ilk sen geldin aklima bugun pazartesi bizim kiz bitirdi askerligi diye :) insallah sagsalim kavusursunuz darisi bizlwrin basina unutup gitme bizi

Ay çok teşekkür ederim Esracımmm..

Kızlar gece bekliyorum hepinizi, kına gecesi gibi depük gecesi yapacaz haberinz olaaa Coşalımmmm ay bugün hala normalim ama gece heyecandan uyuyamam heraldeee

Yarın kavuşuyorum sevdiceğimeee..darısı sizlerin başına inşallahhh

Son düzenleme:
1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:

Hasret bitiyorrr....:98: Zaferle Hilal kavuşuyorrrr

Son düzenleme:

oohh hadi gözünüz aydın canm bitirdiniz sağsalim bundan sonra herşey istediğiniz gibi olsun bi engel kalmadı artık everebilirz seni:123:

:92:01.07.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...122 tugbaoguzhan...

...138 GRGR...

...141 kskada...

....144 chidoshimedo....

...144 mayamaya11

...144 BerlD...

...144 kmleomer...

...144 nazarboncugu05...

... 152 ED2006...

...175 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...2323 karamanlier...

...233 xxIpekxx...

... 233 destinyeda...

...234 depresiffpolyanna...

...235 nesilll...

...237 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...307 pekmez_akilli...

...307 ilithya...

...307 zeynepesin...

...307 SelenYusuf...

...307 begushh...

...358 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...402 seros08...

...402 mutluluk_06...

...444
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

01/07/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

...kelebek.hill = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123:...busafakbitmez = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 53 RİZE' ya selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

oohh hadi gözünüz aydın canm bitirdiniz sağsalim bundan sonra herşey istediğiniz gibi olsun bi engel kalmadı artık everebilirz seni:123:

Sağol Fatoşşş evet engel kalmadıı ama önce söz falan takaydınz kızz hemen de everdinn

Varmış mı seninkii??

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ

Hiloşşşummmm Bittiii güzelliimm bitttii Amann tutmayınn biziii beeee

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ

Hiloşşşummmm Bittiii güzelliimm bitttii Amann tutmayınn biziii beeee

Ayyyyyyyy deli kızzzz

Aneeaammm geldi benm ruh ikizim Bakırköy'ün öbür delisiiii

İçelimmmm Ebruşummm bitirdikk çok şükürrr..şimdi bana 2 gün müsade etcen sonra seninkini saymaya devammmm

Son düzenleme:
Şafak İnşallah 66 Yozgat ...

Bir ayı ve bir haftayı biitrdik çok şükürler olsun yeni hafta yani ay yeni umutlar şu temmuzu da biitirseydik gerisi İnşallah geçer gibi geliyo

Sağol Fatoşşş evet engel kalmadıı ama önce söz falan takaydınz kızz hemen de everdinn

Varmış mı seninkii??

aman onlar formalite canm ben süreci hızlandırdım dahada ayrı olmak istemezsin diye düşündüm tabe kız tarafı naz yapması lazm haklısın hemen vermek olmaz haber alamıyom cnm ya 7de inmesi lazmdı ulaşamıom

Hheheh formalite falan dediğin gibi naz yapmam lazım yaniii

Ulaşır o sana canikom sıkma canını artık olan olduu

Benmki aradııı terhis belgesini almış, boş boş bekliycem yaaaa diyoo off Cuma'dan gelseydi ne güzel haftasonu rahatca takılcaktııkkk ne adamlar yaaa

ulaşmasını bekliyom artık cnm geç kaldı ya yoğundur die düşünüyom fırsatını bulunca atar inş. ohh terhis oldu resmen he terhis olupta çıkamamak daha kötüdür herhL ama olsun cnm ya artık bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…