- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
benm yanmdaydı cnm ya bursadan kıbrısa uçak yok sabhadan aldı 6buçkta burdan bndrdm 2buçk saatte orda olcaktı trafk varmış daha varamadı ya 22.40ta uçak feribottan inp taksiye bndi hala gelmedi ya uff
5.50 de canm onu almak için uğraşıo şimdideaaa tühh yaaa asker bide alsalar nolurdu uçağı kaçırdı yani ben sandım askeriyeye yakın yerde trafiğe takıldı
Canım haklısın tabi üzülür insan ..peki diğer uçak kaçta ?
Benim askeriminde başına gelmişti..
İstanbul trafiği işte =/
Çok sorun etmeyin. Bir problem olmaz herhalde =)
İçini ferah tut.
Durumu izah etsin güzel bir dille. Birşey olmaz bence..
Komutanları anlayışla karşılar herhalde..
birlikten arkadaşıyla haber göndertti teğmene cnm sorun çıkmadı sanırımda çok stres olduk şimdide bilet ayarlamaya çalışıoEn kötüsünden , birliği arayıp haber versin..
Veya askerinin ailesi arasın, böyle böyle tarafikten ötürü uçağı kaçırdı falan desin..
Gelecek merak etmeyin desin..
Bir problem olmaz herhalde.. =)
Canım son durum nedirrr??
Ya güzelce anlatır napsın çocuk da yazık, senle ne ilgisi var tatlım nerden bilcektinnn üzme kendinii hallolur bence
son durum bilet ayarlamaya çalışıo canm en erken 5.50de varmış pasaporttan çıkamadı daha bileti alamadı sabahta erkenden orda olması lazımdı müfrezye çıkcaktı 15 gün dağda kalcaktı askerlern başnda teğmene haber gnderdi arkadaşıyla teğmende arkadaşına sen çık ozamn demiş kötü oldu ya sabah kadar beklicek baya stres olduk
Sen çık o zman derken ?? ne demek istemiş anlamadımm..
Canım sakn ol yapcak bir şey yok askerin de stresldir şimdi sen onu teselli et biraz, ölüm kalım meselesi de değil sonuçta, Allah başka dert vermesin yani yapacak bir şey yok şu an tatlım sıkma kendini bu kadar hayırlısıyla hallolurr sen dua etTabi aksiik, kötü olmuş ama daha büyük bir aksiliği önledi belki bilemeyiz..
müfreze die bişey varmış cnm başka biyere gidiyolar 15 günlüğüne askerlerle beraber sıra ondaydı sabah oraya gtcekti amin cnm Allah başka dert vermesn bnde öle düşündüm bn gderkende 2buçk satte gttm beraber de okadar zamnda geldk 4satte gdemedi nasıl bi aksilkse bde havaalnnda aramış gtceği yeri şimdi kapandı uçak demiş 5 dk erken gelse grcekti ama vardır bunda da bi hayır ya daha kötü bişeyi önlemiştir inşallah Rabbim kıyamam ya sabaha kadarda alanda beklicek
hilaaallllll ilk tepüğün bendeenn
Hilooşş bitti bittii :) :) Hadi gözünaydın şimdideeenn mutluluktan uçmanı diliyorum sana :)
Hilalcim gozun aydin tatlim bitirdin askerligi, gozumu axtin ilk sen geldin aklima bugun pazartesi bizim kiz bitirdi askerligi diye :) insallah sagsalim kavusursunuz darisi bizlwrin basina unutup gitme bizi
Amin canım hep öyle düşün bak daha kötü bir şey gelmesini engellemiştir eminim..Allah korusun, artık beklemiş biraz sıknıtı olmuş ama napalım
Ayyy sağol Fatoşş
Evet Serapcım bittiii valla bittiiiYarın kavuşuyorum sevgilimeee..
Ay çok teşekkür ederim Esracımmm..
Kızlar gece bekliyorum hepinizi, kına gecesi gibi depük gecesi yapacaz haberinz olaaaCoşalımmmm ay bugün hala normalim ama gece heyecandan uyuyamam heraldeee
Yarın kavuşuyorum sevdiceğimeee..darısı sizlerin başına inşallahhh
oohh hadi gözünüz aydın canm bitirdiniz sağsalimbundan sonra herşey istediğiniz gibi olsun bi engel kalmadı artık everebilirz seni :123:
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞ
Hiloşşşummmm Bittiii güzelliimm bitttii Amann tutmayınn biziii beeee
Sağol Fatoşşş evet engel kalmadıı ama önce söz falan takaydınz kızz hemen de everdinn
Varmış mı seninkii??
aman onlar formalite canm ben süreci hızlandırdım dahada ayrı olmak istemezsin diye düşündüm tabe kız tarafı naz yapması lazm haklısın hemen vermek olmaz haber alamıyom cnm ya 7de inmesi lazmdı ulaşamıom
Hheheh formalite falan dediğin gibi naz yapmam lazım yaniii
Ulaşır o sana canikom sıkma canını artık olan olduu
Benmki aradııı terhis belgesini almış, boş boş bekliycem yaaaa diyoo off Cuma'dan gelseydi ne güzel haftasonu rahatca takılcaktııkkk ne adamlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?