Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyyyyyyy deli kızzzz

Aneeaammm geldi benm ruh ikizim Bakırköy'ün öbür delisiiii

İçelimmmm Ebruşummm bitirdikk çok şükürrr..şimdi bana 2 gün müsade etcen sonra seninkini saymaya devammmm

Heaa geldimm yaaa annnemmmm
Eee adı üstünde Bakırköylüyüzzz yavruşummmm
Çok şükür bebişimm çok şükürrrrr
Müsadee senin bebişimm ayıpp ettin istediğin zaman saymaya başlıyabilirsinn benim daha var nasıl olsaaa

Bu arada banaa videoların nasıl yüklendiğini öğretsene denedim ama olmadı hata veriyorrr

Ayyyyyyyy deli kızzzz

Aneeaammm geldi benm ruh ikizim Bakırköy'ün öbür delisiiii

İçelimmmm Ebruşummm bitirdikk çok şükürrr..şimdi bana 2 gün müsade etcen sonra seninkini saymaya devammmm

Askerlerinize kavuştunuz gözünüz aydın, darısı bizim gibi daha yeni yeni alışmaya çalışanların başına:) Allah hepsine hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah

1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:

Hasret bitiyorrr....:98: Zaferle Hilal kavuşuyorrrr

canım gözün aydın büyük güne çok çok az kaldı
Allah bi daha ayırmasın inşallah

bende perşembe gece kavuştum sevdiceğim sürpriz yaptı bana

anaaammmm hiloşşş bıtırdı askerliği

Bitti Deryaaa bittiiii

Anladım canımm aynen şimdi yoğundur hemen ulaşır o sana müsait oluncaa

Sorma yaa 3-4 gün boşa gitti ama olsun geç olsn güç olmasınn

Hhehe sağol Ebruşummm aynen adımızdan belli Bakırköylüüü

Videoları mesela canım youtubedan açtın diyelim, yukarda linkini kopyalıyorsun açtığın müziğin, sonra burda gelip mesaj yazarken ınsert video diye bir yer var, üzerine gelince yazıyı görürsün bu yazıyı kalınlaştırdığın B işaretinin sırasında en sağa yakın, ona tıklayıp linki oraya yapıştırıyorsunn bu kadarrr...

Askerlerinize kavuştunuz gözünüz aydın, darısı bizim gibi daha yeni yeni alışmaya çalışanların başına:) Allah hepsine hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah

Teşekkür ederimm, Allah kolayca alışmak ve kolayca kavuşmak nasip etsin inşallhh

canım gözün aydın büyük güne çok çok az kaldı
Allah bi daha ayırmasın inşallah

bende perşembe gece kavuştum sevdiceğim sürpriz yaptı bana

Ay çok sevindim tatlımmm..ah bizimki de şu an boş boş dolanıyor, cumadan çıksa ne vardııı..neyse nankörlük etmeyeyim yarın yanımdaaa

Hilalll gözün aydın bitti valla

Bittiii Edacımmm valla da bittiiii

Hiloşş canım benim çok sevindim senin adına darısı bize artık yaklaştık bakalım geçicek biticek İnşallahh

Dönünce bize güzel güzel haberler vermeni bekliyoruz ...

hilallllll!!!!!!!!!!!

gözün aydın bebeğimmm allah bi daha ayırmasın sevdiğinden..

Siz kavuşun sevdiceklerinize sonra sıra bizede gelsin inşallahhhh darısı hepimizin başına :) böyle sizleri gördükçe çok seviniyorum elbet geçicek bu günler demekki:)

Canımın içi ,Güzel kardeşim,ilk bu sayfaya yazdığımda o tatlı sözcükleriyle yüzyüze gelemesekte henüz gönülden sevdiğim Hilalcim,,,

Gözünnnnn aydınnnn,Allah bi daha ayrılık göstermesin...

Her şey gönlünüzce olsunnnn...Enişteye söyle benim için bir kez öpsün

İnşallah burda düğün şafağını sayarız gene birlikte...

Not : Siteye tatilden sonra arada uğra özlerim çok

Siz kavuşun sevdiceklerinize sonra sıra bizede gelsin inşallahhhh darısı hepimizin başına :) böyle sizleri gördükçe çok seviniyorum elbet geçicek bu günler demekki:)

Geçiyo bi şekilde bazen duraksıyo bazen çok çabuk akıyo bana göre haziran ayı jet hızıyla geldi geçti =) Sende yeni gönderdin askerini heralde Allah kavuştursunnn

merhabalar, ben daha yeni gönderdim askerimi sizlerin şafağa düşmeye bile çok var daha malesef

merhabalar, ben daha yeni gönderdim askerimi sizlerin şafağa düşmeye bile çok var daha malesef

Askerin ne olarak gitti nerde görev yapıyo acemiliğini ? ÖYle deme bizde baştan yakınıoduk ama ilk zamanlar alışma süreci oluyo sonra zaman geçince her şey rayıan otutuyo seri bi şekilde aynı devam ediyo yaşadıkça anlıcaksın

19haziranda gitti Burdur piyade olarak. bu hafta dağıtım yerleri belli olucakmış 19 temmuzda yemin töreni var sonra 1hafta dağıtım izni iple çekiyorum o zamanı :)
Sizin askeriniz nerede? dağıtımları oldumu

19haziranda gitti Burdur piyade olarak. bu hafta dağıtım yerleri belli olucakmış 19 temmuzda yemin töreni var sonra 1hafta dağıtım izni iple çekiyorum o zamanı :)
Sizin askeriniz nerede? dağıtımları oldumu

selam cnm..
geçiyo zaman geçmeye mecbur bizde beklemeye..bunu kabullenince daha hızlı geçiyo

burdurda mı benm askerimnde acemisi burdurdaydı.. genelde güzel yerlere gönderiyo burdur..ama tabi şans işi

Allah kavuştursun inşallah hayırlı bi yere çıkar önemli olan gittiği yerden ziyada komutanlarının iyi olması ben hep Allah iyi insanlarla karşılaştrsn diye dua ettim...Bizim dağıtıma gideli 2 ayı geçti bile artık canım usta birliği Ankara ..bizim devrenin çoğu şans ki ustalar Ankaraya çıktı =)

Geçiyo bi şekilde bazen duraksıyo bazen çok çabuk akıyo bana göre haziran ayı jet hızıyla geldi geçti =) Sende yeni gönderdin askerini heralde Allah kavuştursunnn

Çok teşekkür ederim allah hepimizin askerlerine yardımcı olsun bizlere sabır versin, hepimize kavuşmayı nasip etsin

Hiloşş canım benim çok sevindim senin adına darısı bize artık yaklaştık bakalım geçicek biticek İnşallahh

Dönünce bize güzel güzel haberler vermeni bekliyoruz ...

Çok sağol Duygucumm kavuşma yarınnnn..gece girebilirsem yazarım yarınnn

hilallllll!!!!!!!!!!!

gözün aydın bebeğimmm allah bi daha ayırmasın sevdiğinden..

Çok teşekkürler Gizemcimmm Aminn Allah hiçbirimizi ayırmasınn

zaferinin kollarınaaa hoppp Eki Görüntüle 746240

bebeğimmm gözün aydınnn

Hopp düştüm Zaferimin kucağınaaa Sağolasın Gülşahcımm

Canımm Begüşüm ne muhabbetler ettik seninlee cidden yüzyüze görüşmesek de hiç farkı yok, samimiyetin için çok teşekkür ederim tatlımm

Tabi ki uğruycam delii..hep buralarda olcamm

Daha ne şafaklar sayarızzz

nekadar güzelll :) gerçekten öyle inşallah birlikte zaman geçireceği insanlar iyi olur. bende içten içe yakın yerlere düşsün diye dua ediyorum :) tabiki hayırlı olması en önemlisi o rahat olsun yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…