Ayyyyyyyy deli kızzzz
Aneeaammm geldi benm ruh ikizim Bakırköy'ün öbür delisiiii
İçelimmmm Ebruşummmbitirdikk çok şükürrr..şimdi bana 2 gün müsade etcen sonra seninkini saymaya devammmm
Ayyyyyyyy deli kızzzz
Aneeaammm geldi benm ruh ikizim Bakırköy'ün öbür delisiiii
İçelimmmm Ebruşummmbitirdikk çok şükürrr..şimdi bana 2 gün müsade etcen sonra seninkini saymaya devammmm
1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:
Hasret bitiyorrr....:98:Zaferle Hilal kavuşuyorrrr
anaaammmm hiloşşş bıtırdı askerliği
ulaşmasını bekliyom artık cnm geç kaldı ya yoğundur die düşünüyom fırsatını bulunca atar inş. ohh terhis oldu resmen he terhis olupta çıkamamak daha kötüdür herhL ama olsun cnm ya artık bitti
Heaa geldimm yaaa annnemmmm
Eee adı üstünde Bakırköylüyüzzz yavruşummmm
Çok şükür bebişimm çok şükürrrrr
Müsadee senin bebişimm ayıpp ettin istediğin zaman saymaya başlıyabilirsinn benim daha var nasıl olsaaa
Bu arada banaa videoların nasıl yüklendiğini öğretsene denedim ama olmadı hata veriyorrr
Askerlerinize kavuştunuz gözünüz aydın, darısı bizim gibi daha yeni yeni alışmaya çalışanların başına:) Allah hepsine hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah
canım gözün aydın büyük güne çok çok az kaldı
Allah bi daha ayırmasın inşallah
bende perşembe gece kavuştum sevdiceğim sürpriz yaptı bana
Hilalll gözün aydın bitti valla
Siz kavuşun sevdiceklerinize sonra sıra bizede gelsin inşallahhhh darısı hepimizin başına :) böyle sizleri gördükçe çok seviniyorum elbet geçicek bu günler demekki:)
Canımın içi ,Güzel kardeşim,ilk bu sayfaya yazdığımda o tatlı sözcükleriyle yüzyüze gelemesekte henüz gönülden sevdiğim Hilalcim,,,
Gözünnnnn aydınnnn,Allah bi daha ayrılık göstermesin...
Her şey gönlünüzce olsunnnn...Enişteye söyle benim için bir kez öpsün
İnşallah burda düğün şafağını sayarız gene birlikte...
Not : Siteye tatilden sonra arada uğra özlerim çok
merhabalar, ben daha yeni gönderdim askerimi sizlerin şafağa düşmeye bile çok var daha malesef
Askerin ne olarak gitti nerde görev yapıyo acemiliğini ? ÖYle deme bizde baştan yakınıoduk ama ilk zamanlar alışma süreci oluyo sonra zaman geçince her şey rayıan otutuyo seri bi şekilde aynı devam ediyo yaşadıkça anlıcaksın
19haziranda gitti Burdur piyade olarak. bu hafta dağıtım yerleri belli olucakmış 19 temmuzda yemin töreni var sonra 1hafta dağıtım izni iple çekiyorum o zamanı :)
Sizin askeriniz nerede? dağıtımları oldumu
19haziranda gitti Burdur piyade olarak. bu hafta dağıtım yerleri belli olucakmış 19 temmuzda yemin töreni var sonra 1hafta dağıtım izni iple çekiyorum o zamanı :)
Sizin askeriniz nerede? dağıtımları oldumu
Geçiyo bi şekilde bazen duraksıyo bazen çok çabuk akıyo bana göre haziran ayı jet hızıyla geldi geçti =) Sende yeni gönderdin askerini heralde Allah kavuştursunnn
Hiloşş canım benim çok sevindim senin adına darısı bize artık yaklaştık bakalım geçicek biticek İnşallahh
Dönünce bize güzel güzel haberler vermeni bekliyoruz ...
hilallllll!!!!!!!!!!!
gözün aydın bebeğimmm allah bi daha ayırmasın sevdiğinden..
Canımın içi ,Güzel kardeşim,ilk bu sayfaya yazdığımda o tatlı sözcükleriyle yüzyüze gelemesekte henüz gönülden sevdiğim Hilalcim,,,
Gözünnnnn aydınnnn,Allah bi daha ayrılık göstermesin...
Her şey gönlünüzce olsunnnn...Enişteye söyle benim için bir kez öpsün
İnşallah burda düğün şafağını sayarız gene birlikte...
Not : Siteye tatilden sonra arada uğra özlerim çok
Allah kavuştursun inşallah hayırlı bi yere çıkar önemli olan gittiği yerden ziyada komutanlarının iyi olması ben hep Allah iyi insanlarla karşılaştrsn diye dua ettim...Bizim dağıtıma gideli 2 ayı geçti bile artık canım usta birliği Ankara ..bizim devrenin çoğu şans ki ustalar Ankaraya çıktı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?