Zeynep gündüz patates kızartmaya gidiyorum diye çıktı..
Herhalde bir çuval patatesi kızartıyo
1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:
Hasret bitiyorrr....:98:Zaferle Hilal kavuşuyorrrr
1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:
Hasret bitiyorrr....:98:Zaferle Hilal kavuşuyorrrr
nekadar güzelll :) gerçekten öyle inşallah birlikte zaman geçireceği insanlar iyi olur. bende içten içe yakın yerlere düşsün diye dua ediyorum :) tabiki hayırlı olması en önemlisi o rahat olsun yeterki...
selam cnm..
geçiyo zaman geçmeye mecbur bizde beklemeye..bunu kabullenince daha hızlı geçiyo
burdurda mı benm askerimnde acemisi burdurdaydı.. genelde güzel yerlere gönderiyo burdur..ama tabi şans işi
Çok sağol Duygucumm kavuşma yarınnnn..gece girebilirsem yazarım yarınnn
Çok teşekkürler GizemcimmmAminn Allah hiçbirimizi ayırmasınn
Hopp düştüm Zaferimin kucağınaaaSağolasın Gülşahcımm
Canımm Begüşüm ne muhabbetler ettik seninlee cidden yüzyüze görüşmesek de hiç farkı yok, samimiyetin için çok teşekkür ederim tatlımm
Tabi ki uğruycam delii..hep buralarda olcamm
Daha ne şafaklar sayarızzz
Adın ne ? nerdensin yaş kaç askerinle uzun zamandır birliktesin sende galiba ay gene çok soru sordum ksuura bakma =)
Margaa, terto gelemedim ya huBi çuval yiyemezdim ki, yeğenim geldi onunla oynuyordum bi de askerimle adaş oldukları için bırakamadım çocuk cağızıı
Hiloşşşşşşşşşşşşş bugün senin günün kızııımm ohh ohh
Rabbim bi daha ayrılık göstermesin size, şükür siz kurtuldunuz şu şafak illetinden sıra bizlerde
Gece depük gecende olamayabilirim bu yüzden ben şimdiden senii depükleyiimm
Begüş'ün dediği gibi, arada bi gel özleriiz seniii.
Hadiii hadiii çek giit bebeğiiim Zafer'inle tatillereeeeee
Eki Görüntüle 746262 Eki Görüntüle 746263
:) ne kusuru aşk olsun :) istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım ,sevdiğim benim ilk aşkım :) o yüzden bayaaa oldu :) siz?
Bende istanbul,25 yaşndaym bende memnun oldum,Tekrar Allah kavuştrsnnn
Evet tamammen şans, hep baktım internetten genelde kıbrıs, diyarbakır,ankara falan diyor ama hayırlısı diyeceğiz artık. Onlar iyi olsun yeter görmesekte sabredeceğiz,sonra inşallah kavuşunca hep birlikteyiz :)
Ben daha kavuşmadım tatlım daha 39 günüm varrAskerlerinize kavuştunuz gözünüz aydın, darısı bizim gibi daha yeni yeni alışmaya çalışanların başına:) Allah hepsine hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah
Hhehe sağol Ebruşummmaynen adımızdan belli Bakırköylüüü
Videoları mesela canım youtubedan açtın diyelim, yukarda linkini kopyalıyorsun açtığın müziğin, sonra burda gelip mesaj yazarken ınsert video diye bir yer var, üzerine gelince yazıyı görürsün bu yazıyı kalınlaştırdığın B işaretinin sırasında en sağa yakın, ona tıklayıp linki oraya yapıştırıyorsunnbu kadarrr...
evet canım benm askerimde ankara da
öyle cnm ya neresi olursa olsun önemlisi gittiği yerde huzuru olması..
bitecek ve hepimiz rahatlıcaz inş
Esintoşşşş napıosun nerelerdesinnn yahu özledik,,Yakupla durumlar nasıl ?
Kız Esinnn bizede bi depük atsınlar da Ankaraya gidelim geri geliriz ama =)
Ben daha kavuşmadım tatlım daha 39 günüm varr
Bu arada sen de hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun tez vakitte
Buldumm tatlımm teşekkür ederim akşam içinnnn hazırlık yavruşum
Kızlarr şimdiden depükleri atmaya başlamışınızz amma herkesi akşam bekliyoruz ona göre hilale çok güzell bir depük gecesii yapalımm
Kızlarr şimdiden depükleri atmaya başlamışınızz amma herkesi akşam bekliyoruz ona göre hilale çok güzell bir depük gecesii yapalımm
Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)
Kuzum burdayım dün pek giremedim bi yemek yemeye diye çıktım daha da giremedim. Yakup'un adaşı yanımdaydı, yeğencağızım onunla oynamaktan vakit bulamadımEvde boş boşş oturuyorum uff, temizlik yaptık bugün ve geldiiimm. Yakupla iyi de canımı sıkan şeyler var begüş ne biliyim. Çok yoruldum ben.. İnternetten bi kaç araştırma yaptım psikiyatr'a gitmeyi düşünüyorum. Annemle öyle bi karar aldık yani unutkanlık var bende 5-6 aydır onun dışında algı bozukluğu falan, mesela kitap okurken okuduğum bi önceki sayfada yazılanları unutuyorum sonra tekrar baştan okuyorum ama faydası olmuyor. Beyin yorgunluğu mu ne deniliyor sanırım buna da, depresyon öncesi belirtilermiş falan bi ton kelime yazıyordu. Annemle iyi bi psikayatr araştırıyoruz işte.. :44:
Sen nasılsın kuzum, sizin aranız nasıll ?
Eveeet bizi de depükleyin, Ankara'da yarimiiz var gidek gelek
Aramıza hoşgeldin şekerimAllah kavuştursun
İyiyim canım nolsun yaa...Bende de unutkanlık vardı bi gün elimde sandalye kal geldi nereye koycamı bilemedm kan tahlili yaptrdm b12 vitaminim sıfırlanmş her ay iğne oluyorum gün aşırı vitamin içiyorum önce bence kan tahlili bi yaptır derim kansızlık ve vitamin eksikliği unutkanlık yapıyo...sonra da psikiyatr gidersin cnmm takma kafana düzelir her şey zaman zaman herkes depresyona giriyo zaten günümüzde stressiz nefes alamıyoruz artık kaldı ki askerlerle uğraşıyoruz...
Biz çarşı olmassa aramız fena değil işte idare ediyoruz bende haftasonu çok kırıldım biliosn çarşı günleri gerilim oluyo resmen...Telefon da sıkı yönetim gelmş olanlarda versnler demşler bizimki zaten içeri sokmuo da ben dedm allahını seviosan sokma zatenn ben istemiyorum yok yere kavga eder dururuz böyle iyi dedim,en azından çarşıda var telefon bana göre büyük lüks acemide o da yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?