Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeynep gündüz patates kızartmaya gidiyorum diye çıktı..

Herhalde bir çuval patatesi kızartıyo

Margaa, terto gelemedim ya hu Bi çuval yiyemezdim ki, yeğenim geldi onunla oynuyordum bi de askerimle adaş oldukları için bırakamadım çocuk cağızıı

1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:

Hasret bitiyorrr....:98: Zaferle Hilal kavuşuyorrrr

Hiloşşşşşşşşşşşşş bugün senin günün kızııımm ohh ohh
Rabbim bi daha ayrılık göstermesin size, şükür siz kurtuldunuz şu şafak illetinden sıra bizlerde

Gece depük gecende olamayabilirim bu yüzden ben şimdiden senii depükleyiimm
Begüş'ün dediği gibi, arada bi gel özleriiz seniii.
Hadiii hadiii çek giit bebeğiiim Zafer'inle tatillereeeeee

Eki Görüntüle 746262

1 Temmuz 2013: Bugün benim günüüümmm...

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ :119::119::118:

Hasret bitiyorrr....:98: Zaferle Hilal kavuşuyorrrr

hilalcim hadi gözün aydın bir daha ayrılmamak üzere kavuşun canım benim hep mutlu olun

Adın ne ? nerdensin yaş kaç askerinle uzun zamandır birliktesin sende galiba ay gene çok soru sordum ksuura bakma =)

selam cnm..
geçiyo zaman geçmeye mecbur bizde beklemeye..bunu kabullenince daha hızlı geçiyo

burdurda mı benm askerimnde acemisi burdurdaydı.. genelde güzel yerlere gönderiyo burdur..ama tabi şans işi

Evet tamammen şans, hep baktım internetten genelde kıbrıs, diyarbakır,ankara falan diyor ama hayırlısı diyeceğiz artık. Onlar iyi olsun yeter görmesekte sabredeceğiz,sonra inşallah kavuşunca hep birlikteyiz :)

Aynen canım inşallah görüşcezz ama şu zamanlar bi geçsinn =) Bende teşekkür ederim senin tatlılığın seni yerimm
Ben akşam depüklücemmm seni =)

Esintoşşşş napıosun nerelerdesinnn yahu özledik,,Yakupla durumlar nasıl ?

Kız Esinnn bizede bi depük atsınlar da Ankaraya gidelim geri geliriz ama =)

evet canım benm askerimde ankara da
öyle cnm ya neresi olursa olsun önemlisi gittiği yerde huzuru olması..
bitecek ve hepimiz rahatlıcaz inş

Askerlerinize kavuştunuz gözünüz aydın, darısı bizim gibi daha yeni yeni alışmaya çalışanların başına:) Allah hepsine hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah
Ben daha kavuşmadım tatlım daha 39 günüm varr
Bu arada sen de hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun tez vakitte

Buldumm tatlımm teşekkür ederim akşam içinnnn hazırlık yavruşum

Kızlarr şimdiden depükleri atmaya başlamışınızz amma herkesi akşam bekliyoruz ona göre hilale çok güzell bir depük gecesii yapalımm

Esintoşşşş napıosun nerelerdesinnn yahu özledik,,Yakupla durumlar nasıl ?

Kız Esinnn bizede bi depük atsınlar da Ankaraya gidelim geri geliriz ama =)

Kuzum burdayım dün pek giremedim bi yemek yemeye diye çıktım daha da giremedim. Yakup'un adaşı yanımdaydı, yeğencağızım onunla oynamaktan vakit bulamadım Evde boş boşş oturuyorum uff, temizlik yaptık bugün ve geldiiimm. Yakupla iyi de canımı sıkan şeyler var begüş ne biliyim. Çok yoruldum ben.. İnternetten bi kaç araştırma yaptım psikiyatr'a gitmeyi düşünüyorum. Annemle öyle bi karar aldık yani unutkanlık var bende 5-6 aydır onun dışında algı bozukluğu falan, mesela kitap okurken okuduğum bi önceki sayfada yazılanları unutuyorum sonra tekrar baştan okuyorum ama faydası olmuyor. Beyin yorgunluğu mu ne deniliyor sanırım buna da, depresyon öncesi belirtilermiş falan bi ton kelime yazıyordu. Annemle iyi bi psikayatr araştırıyoruz işte.. :44:
Sen nasılsın kuzum, sizin aranız nasıll ?

Eveeet bizi de depükleyin, Ankara'da yarimiiz var gidek gelek

Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)

Kızlarr şimdiden depükleri atmaya başlamışınızz amma herkesi akşam bekliyoruz ona göre hilale çok güzell bir depük gecesii yapalımm

Ebruşşşşş akşam ben olmaya bilirim, benim yerime de depüklersiniz Hiloş'u yavrum

Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)

Aramıza hoşgeldin şekerim Allah kavuştursun

İyiyim canım nolsun yaa...Bende de unutkanlık vardı bi gün elimde sandalye kal geldi nereye koycamı bilemedm kan tahlili yaptrdm b12 vitaminim sıfırlanmş her ay iğne oluyorum gün aşırı vitamin içiyorum önce bence kan tahlili bi yaptır derim kansızlık ve vitamin eksikliği unutkanlık yapıyo...sonra da psikiyatr gidersin cnmm takma kafana düzelir her şey zaman zaman herkes depresyona giriyo zaten günümüzde stressiz nefes alamıyoruz artık kaldı ki askerlerle uğraşıyoruz...
Biz çarşı olmassa aramız fena değil işte idare ediyoruz bende haftasonu çok kırıldım biliosn çarşı günleri gerilim oluyo resmen...Telefon da sıkı yönetim gelmş olanlarda versnler demşler bizimki zaten içeri sokmuo da ben dedm allahını seviosan sokma zatenn ben istemiyorum yok yere kavga eder dururuz böyle iyi dedim,en azından çarşıda var telefon bana göre büyük lüks acemide o da yoktu...

Aman yavrum olmasın daha iyi ya. Bak bizimki telefon kullanıyoda ne oluyo.. :44: Kafaya takmıycam desende her ne kadar doğal olarak insan takıyor stres,sıkıntı,birde bu askerlik derdi girince iş işine çıkılmaz oluyor. Gerçekten çok unutkan olmaya başladı. Notlar alıyorum artık unutmamak için düşün artık kuzum. :26: Biliyorum kuzum bilmem mi. Seni çok iyi anlıyorum zaten çarşıya çıksalar dert çıkmasalar dert bunların derdi bitmiyor ki.

Hilalimmmm bugün senin günün hep hep hep cok mutlu ol insaallah zaferinle birlikte
Ve hiiiiiic birdaha ayrilmayin
Yasadigin duygu nasil birsey cok merak ediyorum rabbim bizlerede nasip eder insaallah.
Cok güzel gecir zaferinle günlerini bizim icinde eglen gül..
Ve bizi sakin unutma bak özlicez seni gel arada
Bu arada aksamada burdayim depük geceni kacirmak istemem kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…