Aman yavrum olmasın daha iyi ya. Bak bizimki telefon kullanıyoda ne oluyo.. :44: Kafaya takmıycam desende her ne kadar doğal olarak insan takıyor stres,sıkıntı,birde bu askerlik derdi girince iş işine çıkılmaz oluyor. Gerçekten çok unutkan olmaya başladı. Notlar alıyorum artık unutmamak için düşün artık kuzum. :26: Biliyorum kuzum bilmem mi. Seni çok iyi anlıyorum zaten çarşıya çıksalar dert çıkmasalar dert bunların derdi bitmiyor ki.
Öyle oluyor insan tatlım çok güzeldir burası herkesin derdi ortak sıkılmadan bıkmadan dinliyoruz birbirimiziTeşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)
Ebruşşşşş akşam ben olmaya bilirim, benim yerime de depüklersiniz Hiloş'u yavrum
Kuzum sen direkt Aile hekimine git bende unutkanlık var kan ve b vitaminime baktrmak istiyorum de ciddiyim eğer düşük değilse zaten başka şey kaynaklıdır ama bende öyleydm kalbimde çarpıntı falan elim ayağım titriyodu iğneler işe yaradı =)
Yok cnm ya telefon falan ben istemiyorm söyledim de yani niye diyo gece msjlaşsak bence gerek yok dedm yok valla olmasın msj ben ankesörlüleri seviyorum =)
Valla öyle çıkınca her hafta tartışıyoruz resmen ya çıkmasa özleniyo bilmiyorum birazcık ders alsalar yaptıklarından tekrarlamasalar sorun olmıcak ama o da yok maalesf
Tamam tatlışım depüklerizz amma gelmeye çalışş
Bu arada esincim unutkanlık bende de çok fazlasıyla varr begüşün dediği doğru kansızlık ve vitaminsizlik yapıyor bende de kansızlık var vitamin eksikliği vardı hap kullandım geçti o. kan tahlili yaptır bir ama psikoloğada gidebilirsin bence hem rahatlarsın hiç değilse biraz bir ara bende düşünüyorudumm valla
400'lere veda etmeye son 2 gün diyormuşum.
Şimdi ise..
300'lere veda etmeye son 7 gün diyorum.
Geçmedi desek te, geçti be..
Eki Görüntüle 746319
400'lere veda etmeye son 2 gün diyormuşum.
Şimdi ise..
300'lere veda etmeye son 7 gün diyorum.
Geçmedi desek te, geçti be..
Eki Görüntüle 746319
Vallahi geciyor be esinimm..haftaya 200 lerdesin ben daha 300lerde geziniyorum benimkide gececek bi gün ama suanda bebisimizin safagini sayiyoruz babasiyla daha az ya isimize geliyor
Ohh yeni yeni yarenler gelmişlerAllah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?
Ohh yeni yeni yarenler gelmişlerAllah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?
Ben iyiyim canım çok şükür ,yoğun bir tempodayım... Uğrayamıyorum haliyle...Bi gidince tam giderim benvayyy tubişimmm sen nasılsın asılll nerlerdesın sen yaaa bı gıttın pir gıttın
Elbette kavuşacaksınız, Allah sabrını veriyor mutlaka... Burada çok güzel dostluklar edinebilir,sıkıntılı zamanlarında sıkıntını sıfıra indirebilirsin.Herkes hasret çektiği için birbirinizi en iyi yine sizler anlayacaksınız ... Allah sağ salim hayırlısı ile kavuştursun inşallah ...Teşekkürler sizler nasılsınız. ben kendi adıma söyliyim askerine kavuşanları, şafağı azalanları gördükçe seviniyorum sıra bizlerede gelecek elbet diye
Büşbüüşş kuzucuğum seni özledim topiğin annecağızıÖyle demee, sende düşeceksin elbet Şafak doğmaya mahkumm şekerim.
Tabi sen kocacığının şafağını sayma, yeğenin şafağını say zaten bebiş gelince zaman su gibi geçer
HeheheCanım nasılsın nerelerdesin bakıyım
Ben iyiyim canım çok şükür ,yoğun bir tempodayım... Uğrayamıyorum haliyle...Bi gidince tam giderim benSen nasılsın ?
Benim her işim hayırlı canım , Allah'a güvenerek çıktığım yoldan hiç elim boş dönmedimhımmm anladım canım ben de aynı bıldıgın gıbı bıraktıgın gıbı devam edıyorum. bende dıyorum bu kız heralde bızı unutu ne oldu canım senın hayırlı işler ne durumda
Benim her işim hayırlı canım , Allah'a güvenerek çıktığım yoldan hiç elim boş dönmedim
Sizleri de unutmadımHiç unutulur musunuz Aşk olsun
Haklısın aşk olmazsa olmuyorAllah gonlune gore versin canım yanı varmı söz nişan falan unutma canım unutma olsun valla aşk olmazsa olurmu hiç :-d
Heheheİyiyim bomba gibiyim canım sağol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?