Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuzum sen direkt Aile hekimine git bende unutkanlık var kan ve b vitaminime baktrmak istiyorum de ciddiyim eğer düşük değilse zaten başka şey kaynaklıdır ama bende öyleydm kalbimde çarpıntı falan elim ayağım titriyodu iğneler işe yaradı =)

Yok cnm ya telefon falan ben istemiyorm söyledim de yani niye diyo gece msjlaşsak bence gerek yok dedm yok valla olmasın msj ben ankesörlüleri seviyorum =)

Valla öyle çıkınca her hafta tartışıyoruz resmen ya çıkmasa özleniyo bilmiyorum birazcık ders alsalar yaptıklarından tekrarlamasalar sorun olmıcak ama o da yok maalesf

Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)
Öyle oluyor insan tatlım çok güzeldir burası herkesin derdi ortak sıkılmadan bıkmadan dinliyoruz birbirimizi
Saoll tatlışımm ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışyorsun zamanla merak etmee..
1 Gün bitecek 1 Gün kalacakkk

Ebruşşşşş akşam ben olmaya bilirim, benim yerime de depüklersiniz Hiloş'u yavrum

Tamam tatlışım depüklerizz amma gelmeye çalışş
Bu arada esincim unutkanlık bende de çok fazlasıyla varr begüşün dediği doğru kansızlık ve vitaminsizlik yapıyor bende de kansızlık var vitamin eksikliği vardı hap kullandım geçti o. kan tahlili yaptır bir ama psikoloğada gidebilirsin bence hem rahatlarsın hiç değilse biraz bir ara bende düşünüyorudumm valla

400'lere veda etmeye son 2 gün diyormuşum.
Şimdi ise..
300'lere veda etmeye son 7 gün diyorum.
Geçmedi desek te, geçti be..

Dediğini yapacağım kuzum. Bende ankesörlüyü seviyorum hem özlüyorlar o zaman daha çok Şimdi bizimkinin elinde telefon olunca istediği her saat ulaşıyor. Özür dileseler'de hep aynı muhabbet oluyor kuzum. Tekrarlamazlar inşallah bi daha..

Gelmeye çalışacağım kuzum, ama gelemezsem depüğüm sizdedir
Ben bi ara gitmiştim psikoloğa da çok iyi geliyor ya hu

400'lere veda etmeye son 2 gün diyormuşum.
Şimdi ise..
300'lere veda etmeye son 7 gün diyorum.
Geçmedi desek te, geçti be..

Eki Görüntüle 746319

Vallahi geciyor be esinimm..haftaya 200 lerdesin ben daha 300lerde geziniyorum benimkide gececek bi gün ama suanda bebisimizin safagini sayiyoruz babasiyla daha az ya isimize geliyor

Vallahi geciyor be esinimm..haftaya 200 lerdesin ben daha 300lerde geziniyorum benimkide gececek bi gün ama suanda bebisimizin safagini sayiyoruz babasiyla daha az ya isimize geliyor

Büşbüüşş kuzucuğum seni özledim topiğin annecağızı Öyle demee, sende düşeceksin elbet Şafak doğmaya mahkumm şekerim.
Tabi sen kocacığının şafağını sayma, yeğenin şafağını say zaten bebiş gelince zaman su gibi geçer

Teşekkürler sizler nasılsınız. ben kendi adıma söyliyim askerine kavuşanları, şafağı azalanları gördükçe seviniyorum sıra bizlerede gelecek elbet diye
Elbette kavuşacaksınız, Allah sabrını veriyor mutlaka... Burada çok güzel dostluklar edinebilir,sıkıntılı zamanlarında sıkıntını sıfıra indirebilirsin.Herkes hasret çektiği için birbirinizi en iyi yine sizler anlayacaksınız ... Allah sağ salim hayırlısı ile kavuştursun inşallah ...

Insaallah kuzucumm..bende seni cok özledim nasilgidiyor hayat??bi sorun yoktur insaallah
Evet yavrum yegenin bi dogsaydi bende cabuk gececegine inaniyorum herseyin hayirlisi yavrum

Ben iyiyim canım çok şükür ,yoğun bir tempodayım... Uğrayamıyorum haliyle...Bi gidince tam giderim ben Sen nasılsın ?

hımmm anladım canım ben de aynı bıldıgın gıbı bıraktıgın gıbı devam edıyorum. bende dıyorum bu kız heralde bızı unutu ne oldu canım senın hayırlı işler ne durumda

hımmm anladım canım ben de aynı bıldıgın gıbı bıraktıgın gıbı devam edıyorum. bende dıyorum bu kız heralde bızı unutu ne oldu canım senın hayırlı işler ne durumda
Benim her işim hayırlı canım , Allah'a güvenerek çıktığım yoldan hiç elim boş dönmedim
Sizleri de unutmadım Hiç unutulur musunuz Aşk olsun

Benim her işim hayırlı canım , Allah'a güvenerek çıktığım yoldan hiç elim boş dönmedim
Sizleri de unutmadım Hiç unutulur musunuz Aşk olsun

Allah gonlune gore versin canım yanı varmı söz nişan falan unutma canım unutma olsun valla aşk olmazsa olurmu hiç :-d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…