Haklısın aşk olmazsa olmuyor
hehehheİyim bende kuzum tempo devam iş güçbomba gibi olmana çok sevindim yeni güzel hayırlı haberlerle geldin dimi
ooo birşey kalmamış kız bana göre tabii, sana zaman hiç geçmiyordur ... Allah kolaylık versin ...bak bakalım benim şafaga varmı güzel gelişmeler düşmüşmü sen gormeyeli bayaa
hehehhe
Yeni haber yok canım
Şimdilik işe yoğunlaştık baya
ooo birşey kalmamış kız bana göre tabii, sana zaman hiç geçmiyordur ... Allah kolaylık versin ...
Çok haklısın kuzummmGüzel canımherşeyin bir zamanı var dimi iyi olmana sevindim canım
anladım canım...yine de Allah kolaylık versinyokk kızz geçiyor cok şükür son gunler oyle olur ıllakı ama geçıyor şuanlık hamd olsun bazen sıkılıp daralıyorum ama geçiyor yınede saymıyorum ama ben şafak burada gordugum kadarıyla işte
Çok haklısın kuzummm
heheh sevindiysen daha da iyi olayım ben
anladım canım...yine de Allah kolaylık versin
Bizdee merak etmee
Gelmeye çalışacağım kuzum, ama gelemezsem depüğüm sizdedir
Ben bi ara gitmiştim psikoloğa da çok iyi geliyor ya hu
Ohh yeni yeni yarenler gelmişlerAllah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?
AÇık kaldı heralde hiloşumm anlayamadım :44:
Neyse ben hiloşumun söylediğini iletiyim size kızlarr. Teldeki int. donmuş yazamamış şuan adliyedeymiş hepinizi öpüyormuş pc bulduğu zaman hepinizee cevap vericekmişşşş
Margaa, terto gelemedim ya huBi çuval yiyemezdim ki, yeğenim geldi onunla oynuyordum bi de askerimle adaş oldukları için bırakamadım çocuk cağızıı
Hiloşşşşşşşşşşşşş bugün senin günün kızııımm ohh ohh
Rabbim bi daha ayrılık göstermesin size, şükür siz kurtuldunuz şu şafak illetinden sıra bizlerde
Gece depük gecende olamayabilirim bu yüzden ben şimdiden senii depükleyiimm
Begüş'ün dediği gibi, arada bi gel özleriiz seniii.
Hadiii hadiii çek giit bebeğiiim Zafer'inle tatillereeeeee
Eki Görüntüle 746262 Eki Görüntüle 746263
hilalcim hadi gözün aydınbir daha ayrılmamak üzere kavuşun canım benim hep mutlu olun
Aynen canım inşallah görüşcezz ama şu zamanlar bi geçsinn =) Bende teşekkür ederim senin tatlılığın seni yerimm
Ben akşam depüklücemmm seni =)
Ben daha kavuşmadım tatlım daha 39 günüm varr
Bu arada sen de hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun tez vakitte
Buldumm tatlımm teşekkür ederim akşam içinnnn hazırlık yavruşum
Kızlarr şimdiden depükleri atmaya başlamışınızz amma herkesi akşam bekliyoruz ona göre hilale çok güzell bir depük gecesii yapalımm
Kuzum burdayım dün pek giremedim bi yemek yemeye diye çıktım daha da giremedim. Yakup'un adaşı yanımdaydı, yeğencağızım onunla oynamaktan vakit bulamadımEvde boş boşş oturuyorum uff, temizlik yaptık bugün ve geldiiimm. Yakupla iyi de canımı sıkan şeyler var begüş ne biliyim. Çok yoruldum ben.. İnternetten bi kaç araştırma yaptım psikiyatr'a gitmeyi düşünüyorum. Annemle öyle bi karar aldık yani unutkanlık var bende 5-6 aydır onun dışında algı bozukluğu falan, mesela kitap okurken okuduğum bi önceki sayfada yazılanları unutuyorum sonra tekrar baştan okuyorum ama faydası olmuyor. Beyin yorgunluğu mu ne deniliyor sanırım buna da, depresyon öncesi belirtilermiş falan bi ton kelime yazıyordu. Annemle iyi bi psikayatr araştırıyoruz işte.. :44:
Sen nasılsın kuzum, sizin aranız nasıll ?
Eveeet bizi de depükleyin, Ankara'da yarimiiz var gidek gelek
Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)
Hilalimmmm bugün senin günün hep hep hep cok mutlu ol insaallah zaferinle birlikte
Ve hiiiiiic birdaha ayrilmayin
Yasadigin duygu nasil birsey cok merak ediyorum rabbim bizlerede nasip eder insaallah.
Cok güzel gecir zaferinle günlerini bizim icinde eglen gül..
Ve bizi sakin unutma bak özlicez senigel arada
Bu arada aksamada burdayim depük geceni kacirmak istemem kuzumm
Vallahi geciyor be esinimm..haftaya 200 lerdesin ben daha 300lerde geziniyorum benimkide gececek bi gün ama suanda bebisimizin safagini sayiyoruz babasiyla daha az ya isimize geliyor
Ohh yeni yeni yarenler gelmişlerAllah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?
AÇık kaldı heralde hiloşumm anlayamadım :44:
Neyse ben hiloşumun söylediğini iletiyim size kızlarr. Teldeki int. donmuş yazamamış şuan adliyedeymiş hepinizi öpüyormuş pc bulduğu zaman hepinizee cevap vericekmişşşş
olmazki bole bugun onun gunu bu telefonun yaptıgı işmi şimdi :-d :-d :-d
hiloşummmcanım zafer yarın mı geliyordu, bugün değil miydi :44:
Artık saat sayalımmm..
Zaferime tahminiii sonnn 22,5 saat
kızz saat falan saymaa bızımde kavuşasımız gelıyor heee ona gore :-ddd hiloşşş ama ben akşam depuk gecesınde olamayacagımmm :-( :-(
Canın sağolsun Deryacım napalımm..
Sen zaten çok kıskançsınn
Hiloşcummm kıskanırım valla söz şafak bıtmış, hasretlık gecıyor oluncaa ahhh ahhh kıskanılmazmı kızzzzzz
Selamme sen yenisin galiba Ben nam-ı diğer Hiloş senin isim neydiii??
Allah sabırlar versinn hepsi geçiyoorr..ama burdaki dostluklar geçmezzz o bakii:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?