Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo birşey kalmamış kız bana göre tabii, sana zaman hiç geçmiyordur ... Allah kolaylık versin ...

yokk kızz geçiyor cok şükür son gunler oyle olur ıllakı ama geçıyor şuanlık hamd olsun bazen sıkılıp daralıyorum ama geçiyor yınede saymıyorum ama ben şafak burada gordugum kadarıyla işte

Güzel canım herşeyin bir zamanı var dimi iyi olmana sevindim canım
Çok haklısın kuzummm
heheh sevindiysen daha da iyi olayım ben

yokk kızz geçiyor cok şükür son gunler oyle olur ıllakı ama geçıyor şuanlık hamd olsun bazen sıkılıp daralıyorum ama geçiyor yınede saymıyorum ama ben şafak burada gordugum kadarıyla işte
anladım canım...yine de Allah kolaylık versin

Gelmeye çalışacağım kuzum, ama gelemezsem depüğüm sizdedir
Ben bi ara gitmiştim psikoloğa da çok iyi geliyor ya hu
Bizdee merak etmee
Gelir tabi yaa ne güzel anlatıyorsun içini döküyorsun

Ohh yeni yeni yarenler gelmişler Allah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?

Oooo hoşgeldinn tubişşş İyimişsin çokk şükürr çok sevindimm Allahım gönlüne göre verdi çok şükürr
Bizde aynı tatlım sürünüyoruzz iştee napalımm

AÇık kaldı heralde hiloşumm anlayamadım :44:
Neyse ben hiloşumun söylediğini iletiyim size kızlarr. Teldeki int. donmuş yazamamış şuan adliyedeymiş hepinizi öpüyormuş pc bulduğu zaman hepinizee cevap vericekmişşşş

olmazki bole bugun onun gunu bu telefonun yaptıgı işmi şimdi :-d :-d :-d

Esintoşşş sağol depük için şimdideennn gelebilirsen beklerimm gözlerim yollarda kalmasın de miiiii
Çok sağol yavrumm darısı başınızaaa senin de azalıyor işte bak dah adün 400 leri sallamıştınn...

hilalcim hadi gözün aydın bir daha ayrılmamak üzere kavuşun canım benim hep mutlu olun

Çok teşekkür ederim Bukettt Aminn

Aynen canım inşallah görüşcezz ama şu zamanlar bi geçsinn =) Bende teşekkür ederim senin tatlılığın seni yerimm
Ben akşam depüklücemmm seni =)

Hehheh aynen sen sıkıldıkça depükle Begüüüü ben de sana her gün atayım belki erken varırsın Angarayaaa

hahhaha hazırlan tabi bebişimmm yerim kız seniii

Depüklücem ben siziii

Bu arada Begüşün de dediği gibi stres sıkıntı olabilir ama kan değerlerine de baktır yavrum çok da kendine dert etme bu güzell yaşındaa

Teşekkür ederim hoşbuldum, burayı keşfettiğime çok mutlu oldum ya :) önce uzun zamandır sabırla sevdiceklerinizi bekleyen sizler kavuşun sonra sıra bizlerede gelsin :)

Selamm e sen yenisin galiba Ben nam-ı diğer Hiloş senin isim neydiii??
Allah sabırlar versinn hepsi geçiyoorr..ama burdaki dostluklar geçmezzz o bakii

Vallahi geciyor be esinimm..haftaya 200 lerdesin ben daha 300lerde geziniyorum benimkide gececek bi gün ama suanda bebisimizin safagini sayiyoruz babasiyla daha az ya isimize geliyor

Büşşüüümm bekliyorum gece dee zten bu gece zor uyucam benceee
Çok sağol güzel dileklerin içinn Aminn..
Bence de bebiş şafağı sayalım önce daha mantıklı geldi bana daaa

Ohh yeni yeni yarenler gelmişler Allah kavuştursun kızçeler..Nasılsınız? Keyifler nasıl bakalım ?

Tubişşş naber kızzzz..

olmazki bole bugun onun gunu bu telefonun yaptıgı işmi şimdi :-d :-d :-d

Sormayın bana kelek attı ama yettim Ebruşummm yettim Deryoşşş

Selamm e sen yenisin galiba Ben nam-ı diğer Hiloş senin isim neydiii??
Allah sabırlar versinn hepsi geçiyoorr..ama burdaki dostluklar geçmezzz o bakii :

bende niloş memnun oldum hepinizi tanıdığıma. benim gibi daha 460lardan yeni düşenler sizleri gördükçe mutlu oluyoruz umutlanıyoruz bizimde geçicek böyle inşallah sizlerde hep destek olucaksınız bize biliyorum Allah ayırmasın bundan sonra seni ve sevdiceğini çooooook çoooook mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…