Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin canım çok sağoll Memnunoldum ben de Niloş Geçicek tabi ki hepimizin geçiyor, ben de başarda böyle kavuşanlara gördükçe umut dolardım şimdi umut dolduran taraf oldum

ayy benim aklımda bugün diye kalmış :26: benim net yine mehmetin kamera sevdası yüzünden bitti, her gün giremiyorum. depük geceni kaçırcam diye üzülmüştüm; ama neyse ki bugün girebiliyorum

Ohh sevindim Nilüüüü yok yok yarın rahat oll

Olsn aranız iyi olsun mutlu ol da daha az gir

Artık saat sayalımmm..
Zaferime tahminiii sonnn 22,5 saat

Meslektaşıııııımmm canıımm gözün aydın mı diyim ne diyim daha kavuşmamışınız ama o şafak nasıl güzel duruyor öylee Bu gece senin geceen artık şafak saymak yok saatlre bakıp iç geçirmek,ömürden bi gün eksildi diye sevinmek yok.Darısı başımıza inşallah,inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz.Şuanki mutluluğuna heyecanına bütün kızlar gibi ortağım emin olabilirsin.

Artık saat sayalımmm..
Zaferime tahminiii sonnn 22,5 saat

Meslektaşıııııımmm canıımm gözün aydın mı diyim ne diyim daha kavuşmamışınız ama o şafak nasıl güzel duruyor öylee Bu gece senin geceen artık şafak saymak yok saatlre bakıp iç geçirmek,ömürden bi gün eksildi diye sevinmek yok.Darısı başımıza inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz.Şuanki mutluluğuna heyecanına bütün kızlar gibi ortağım emin olabilirsin.

Ay di mi çok güzel duruyorrr Çok sağol meslektaşımmm Allah sana da nasip eder inşallah..azalıyor işte gitgide naparsın..
Çok sağol ortak olun hepiniz biraz biraz bir ucundan tutun size de bulaşsınnn

Zaferim diyor ki bugün yürüdüm falan baya yordum kendimi zaman çabuk geçsin diyeee...kıyamam yaaa nasıl kurtulmak istiyorsa ordann hem biraz da özlemindendir belkii

Ben de dedim heyecan yaptım ilk günkü gibiii..abu aşkıma diyo

Ayy kıyamamm yaa şimdi dar geliyodur ona orası

sonunda kurtuluyor canım... ona şimdi sanki yarın olmayacakmış, güneş doğmayacakmış, o uçağa binip hiç gelmicekmiş gibi geliyordur. rüya gibi hayal gibi bir şey onlar için. sanki hep orda kalacakmış, son gün değilmiş gibi oluyordur. ama hepsi gerçek... sağ salim gelmek de nasip olur inşallah çok uzun süre görüşmeyince ilk günkü kadar heyecanlı olman bence gayet doğal, sen onun öyle dediğine bakma, gelince o senden daha heyecanlı olcek

Haydaa noldu yavrum yaa..:26:

noldu cnm szn aranız neden kötü

bir çok şey var kızlar yaa... en son girdiğimde işten çıktı demiştim; ama annesi ameliyat olacak onun için devam etmeye karar verdi. işin yıpratıcılığı, annesinin ameliyat olacak olması nedenlerden biri... ramazandan önce buraya gelecekti, müdürü işler yoğun diye izin vermiyor. bu yüzden gelemiyor... ben de evdekilerden izin alamadığım için gidemiyorum. buna da ayrı bi takmış durumda. memurluk alımı var ya tercih yaptım, hep doğu yazdım buna da takmış durumda, sanki atanacakmışım gibi... ayrıca bu hafta düğüne ve yeni evlenen arkadaşıma ziyarete gitcem, buna da ayrı bi kızıyor. bugün o kadar saçmaladı ki anlatamam

ne iş yapıodu cnm zaten bişeyden ara bozulunca herşey batar artık kızılmıcak şeylere bile kızılır görüşemenz kötü olmuş cnm hasretlktende böle davranılıo bi görüşeblseydnz güsel olurdu tercihlernde hayırlısı olsun cnm doğu olsa nolcak cnm bi sene snra tayn istersin gelrsin ben öle yapcam 6 ayım kaldı bnmde

kipada gıda sorumlusu olarak çalışıyor canım. daha yeni girdi, bi ay bile olmadı. o yüzden de izin vermiyorlar. tayin istenebilecek kurumlar değil canım. tercihlerde iş-kur var sözleşmeli olduğu için bilirsin çakılısın. üniv.ler ve kyk'lar var onlarda da çok zor. eş özel sektörde olunca daha da sıkıntı... ama zaten atanabilecek bi puanım yok, boşuna trip yapıyor. en büyük sorun aslında görüşememek... annesine de canı çok sıkkın sizin askerlik bitsin de gerisi kolay olacak inşallah canım

İyi akşamlar kızlar

Bigisayarımı iki kez tamirciye götürdüm ama hava yani.. Şimdi yine tamirciden getirdim yine kapanıyor bıktım artık, bilgisayar izin verirse akşam takılırım canlarım...

Hilalcim yarın kavuşuyorsun sevdiceğine hadi gözün aydın gelecek misin bakalım depük gecesine

Sorma yaaa bana bile geçmiycek gibi geliyor gece kim bilir ona nasıldıırrr..konuşup uyuturum ben onuu oyy

İnşallahh bir kavuşalım daa..zaten o da heyecanımdan uyumaya çalışıyorum diyor ya..

Haid yaaa aslında çok büyük sorunlar değil neyse kii...size vız gelir bunlarrr bencee..ama Fatoşun da dediği gibi hepsi batmış sanrım, ya bu çocuk bir düzen kurmadan size rahat yokk..bir de görüşemeyince fena oluyor insann..pazarları da mı çalışıyor kii şöyle günübirlik kaçsaa??:26:

Evet Hesna ablacımm kavuşcam çok şükürrr.. sıra sizlerdeee..
Depük gecesine gelcen mi ne demeeekk ben tabi ki gelcemm kambersiz düğün olur mu hiçç

Hilalcim gel tabi kuzum gece senin gecen:) Yalniz ben ancak telden girebiliyorum bilgisayar kapaniyor telden de keyifli olmayacak ama napalim

hahhaha hazırlan tabi bebişimmm yerim kız seniii

Sormayın bana kelek attı ama yettim Ebruşummm yettim Deryoşşş
Bendee senii yerimm hiloşumm geldimmkiiii
ohh ohh çok şükür

aramız kötü; ama ben mutluyum
Nilümm hoşgeldinnnn
Sıkma canını bebişimm çok büyütülecek şeyler değilmiş inşallah biran önce düzelirsinizz

Ayy kıyamammm sizee beee

Ablacımm hoşgeldinn akşamm kesinliklee bekliyoree senii sensizz olmazzzz

Evettt begüşün bu lafınaa bir şarkıı paylaşıyım ve açılışıı ben yapim barii

[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video]

Darr geldii sana Mardinn zaferrrrrrr enişteeee

Hiloşunn depük gecesine hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz Tezkerecilerrr ...

İnşallah gelin oluncada gelinliğiyle atcaz onu odaya =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…