NilücümmmYarın yarın kız bugün değilll..
bende niloşmemnun oldum hepinizi tanıdığıma. benim gibi daha 460lardan yeni düşenler sizleri gördükçe mutlu oluyoruz umutlanıyoruz bizimde geçicek böyle inşallah sizlerde hep destek olucaksınız bize biliyorum Allah ayırmasın bundan sonra seni ve sevdiceğini çooooook çoooook mutlu olun
ayy benim aklımda bugün diye kalmış :26: benim net yine mehmetin kamera sevdası yüzünden bitti, her gün giremiyorum. depük geceni kaçırcam diye üzülmüştüm; ama neyse ki bugün girebiliyorum
Artık saat sayalımmm..
Zaferime tahminiii sonnn 22,5 saat
Artık saat sayalımmm..
Zaferime tahminiii sonnn 22,5 saat
Meslektaşıııııımmm canıımm gözün aydın mı diyim ne diyim daha kavuşmamışınız ama o şafak nasıl güzel duruyor öyleeBu gece senin geceen artık şafak saymak yok saatlre bakıp iç geçirmek,ömürden bi gün eksildi diye sevinmek yok.Darısı başımıza inşallah,inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz.Şuanki mutluluğuna heyecanına bütün kızlar gibi ortağım emin olabilirsin.
Ohh sevindim Nilüüüü yok yok yarın rahat oll
Olsn aranız iyi olsun mutlu ol da daha az gir
ohh ohh çok şükür
aramız kötü; ama ben mutluyum
noldu cnm szn aranız neden kötüohh ohh çok şükür
Zaferim diyor ki bugün yürüdüm falan baya yordum kendimi zaman çabuk geçsin diyeee...kıyamam yaaa nasıl kurtulmak istiyorsa ordann hem biraz da özlemindendir belkii
Ben de dedim heyecan yaptım ilk günkü gibiii..abu aşkıma diyo
Zaferim diyor ki bugün yürüdüm falan baya yordum kendimi zaman çabuk geçsin diyeee...kıyamam yaaa nasıl kurtulmak istiyorsa ordann hem biraz da özlemindendir belkii
Haydaa noldu yavrum yaa..:26:
noldu cnm szn aranız neden kötü
ne iş yapıodu cnm zaten bişeyden ara bozulunca herşey batar artık kızılmıcak şeylere bile kızılır görüşemenz kötü olmuş cnm hasretlktende böle davranılıo bi görüşeblseydnz güsel olurdu tercihlernde hayırlısı olsun cnm doğu olsa nolcak cnm bi sene snra tayn istersin gelrsin ben öle yapcam 6 ayım kaldı bnmdesonunda kurtuluyor canım... ona şimdi sanki yarın olmayacakmış, güneş doğmayacakmış, o uçağa binip hiç gelmicekmiş gibi geliyordur. rüya gibi hayal gibi bir şey onlar için. sanki hep orda kalacakmış, son gün değilmiş gibi oluyordur. ama hepsi gerçek... sağ salim gelmek de nasip olur inşallahçok uzun süre görüşmeyince ilk günkü kadar heyecanlı olman bence gayet doğal, sen onun öyle dediğine bakma, gelince o senden daha heyecanlı olcek
bir çok şey var kızlar yaa... en son girdiğimde işten çıktı demiştim; ama annesi ameliyat olacak onun için devam etmeye karar verdi. işin yıpratıcılığı, annesinin ameliyat olacak olması nedenlerden biri... ramazandan önce buraya gelecekti, müdürü işler yoğun diye izin vermiyor. bu yüzden gelemiyor... ben de evdekilerden izin alamadığım için gidemiyorum. buna da ayrı bi takmış durumda. memurluk alımı var ya tercih yaptım, hep doğu yazdım buna da takmış durumda, sanki atanacakmışım gibi... ayrıca bu hafta düğüne ve yeni evlenen arkadaşıma ziyarete gitcem, buna da ayrı bi kızıyor. bugün o kadar saçmaladı ki anlatamam
ne iş yapıodu cnm zaten bişeyden ara bozulunca herşey batar artık kızılmıcak şeylere bile kızılır görüşemenz kötü olmuş cnm hasretlktende böle davranılıo bi görüşeblseydnz güsel olurdu tercihlernde hayırlısı olsun cnm doğu olsa nolcak cnm bi sene snra tayn istersin gelrsin ben öle yapcam 6 ayım kaldı bnmde
Ayy kıyamamm yaa şimdi dar geliyodur ona orası
sonunda kurtuluyor canım... ona şimdi sanki yarın olmayacakmış, güneş doğmayacakmış, o uçağa binip hiç gelmicekmiş gibi geliyordur. rüya gibi hayal gibi bir şey onlar için. sanki hep orda kalacakmış, son gün değilmiş gibi oluyordur. ama hepsi gerçek... sağ salim gelmek de nasip olur inşallahçok uzun süre görüşmeyince ilk günkü kadar heyecanlı olman bence gayet doğal, sen onun öyle dediğine bakma, gelince o senden daha heyecanlı olcek
bir çok şey var kızlar yaa... en son girdiğimde işten çıktı demiştim; ama annesi ameliyat olacak onun için devam etmeye karar verdi. işin yıpratıcılığı, annesinin ameliyat olacak olması nedenlerden biri... ramazandan önce buraya gelecekti, müdürü işler yoğun diye izin vermiyor. bu yüzden gelemiyor... ben de evdekilerden izin alamadığım için gidemiyorum. buna da ayrı bi takmış durumda. memurluk alımı var ya tercih yaptım, hep doğu yazdım buna da takmış durumda, sanki atanacakmışım gibi... ayrıca bu hafta düğüne ve yeni evlenen arkadaşıma ziyarete gitcem, buna da ayrı bi kızıyor. bugün o kadar saçmaladı ki anlatamam
İyi akşamlar kızlar
Bigisayarımı iki kez tamirciye götürdüm ama hava yani.. Şimdi yine tamirciden getirdim yine kapanıyor bıktım artık, bilgisayar izin verirse akşam takılırım canlarım...
Hilalcim yarın kavuşuyorsun sevdiceğine hadi gözün aydın gelecek misin bakalım depük gecesine
Hilalcim gel tabi kuzum gece senin gecen:) Yalniz ben ancak telden girebiliyorum bilgisayar kapaniyor telden de keyifli olmayacak ama napalim
Bendee senii yerimm hiloşumm geldimmkiiii
hahhaha hazırlan tabi bebişimmmyerim kız seniii
Sormayın bana kelek attı ama yettim Ebruşummm yettim Deryoşşş
Nilümm hoşgeldinnnnohh ohh çok şükür
Ayy kıyamammm sizee beeeZaferim diyor ki bugün yürüdüm falan baya yordum kendimi zaman çabuk geçsin diyeee...kıyamam yaaa nasıl kurtulmak istiyorsa ordann hem biraz da özlemindendir belkii
İyi akşamlar kızlar
Bigisayarımı iki kez tamirciye götürdüm ama hava yani.. Şimdi yine tamirciden getirdim yine kapanıyor bıktım artık, bilgisayar izin verirse akşam takılırım canlarım...
Hilalcim yarın kavuşuyorsun sevdiceğine hadi gözün aydın gelecek misin bakalım depük gecesine
Ayy kıyamamm yaa şimdi dar geliyodur ona orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?