- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evettt begüşün bu lafınaa bir şarkıı paylaşıyım ve açılışıı ben yapim barii
[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video]
Darr geldii sana Mardinn zaferrrrrrr enişteeee
ouw kipa gibi yerler insanın cannı çıkartır cnm ya hç boş bırakmazlar bütün gün ayakta mahvoluyo insan ya bi gün izni vardır zaten sen gidebilseydn güsel olurdu evet cnm dedklerin çakılı kadro ama olsun senn işin iyi devlet işi olduktan sonra mehmet gelrdi yanına yannda olduktan sonra il farkedermi annesinede canı sıkkınsa sende yannda ol cnm alttan al baksana işten yorgun annesi amelyat olcak sende göremio bare yannda olduğunu hissetsin rahatlasın biraz evt ya bi askerlk btse zaten çalıştığım yerdeklere baştan söledim ben izmire döncem ona göre bana çok alıştırmayın kendinizikipada gıda sorumlusu olarak çalışıyor canım. daha yeni girdi, bi ay bile olmadı. o yüzden de izin vermiyorlar. tayin istenebilecek kurumlar değil canım. tercihlerde iş-kur var sözleşmeli olduğu için bilirsin çakılısın. üniv.ler ve kyk'lar var onlarda da çok zor. eş özel sektörde olunca daha da sıkıntı... ama zaten atanabilecek bi puanım yok, boşuna trip yapıyor. en büyük sorun aslında görüşememek... annesine de canı çok sıkkınsizin askerlik bitsin de gerisi kolay olacak inşallah canım
Evettt begüşün bu lafınaa bir şarkıı paylaşıyım ve açılışıı ben yapim barii
[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video]
Darr geldii sana Mardinn zaferrrrrrr enişteeee
Hiloşunn depük gecesine hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz Tezkerecilerrr ...
İnşallah gelin oluncada gelinliğiyle atcaz onu odaya =))))
Anammmm ne tatlisinzz kizlaarrrree yihuuu dar geldi bize Antalya :)))))
Evet cumburloppp atiniz beni Zaferimeeee kehkehhhehehe
Şu an Tüylerim diken diken oldu kına gecesi gibi resmen yarın damat geliyone güzel bi mutlulukkk kafayı yedim
Anaaaa he kizzzz kina gecemzde de beraber oynayalim yihuuuuuu benm kafayi yemem gerekirken Begus yedi ters olduuu :))))
Şu an Tüylerim diken diken oldu kına gecesi gibi resmen yarın damat geliyone güzel bi mutlulukkk kafayı yedim
Evlenirken kapıya dayancam paraları sökülcek öyleee =)
Kendimi düşünüyorumm 307 gün sonrasını orayı düşününce yememek elde değil ki sen bide yüzümdeki gülümsemeyi görsen
hahaha mutluluktan kafayı mı yedin hiloş
Ayy bizde de var o adettt kapiyi acmayinn paraciklari kapinn hehehehe
Ayy sana da bol bolll depuk atar angara paylasiriZ Beguuu..
Kiz ilginc olan ben degil Begus delirdiii hahahah
Aynen yavrukuş senin kızkardeşinde yok biz ebruşla dayanırız kapıya
Hiloş ne hissediyosunnn şu an bitmicek gibi gelen günler bitti şimdi bol bol duyucağın şey ne çabuk geçti dicekler sana sende deli olcan
Aynen hiç kimsesizz olmazzkiii Herkezciklerr gelsinn beaaaHosgeldin Ebrusummm....
Evet Hesna ablaaacimm sensiz olmaz onsuz olmaz hic kimsesiz olmazzzz depin depurun beniii
Ebruşşş bunu benim askerim gelince de paylaş nolur ona Ankara çoktan dar geliyo
Hahahaha Alemsinn begüşş ayıpp ettin bütün Angara havalarınıı çalarım sana merakk etmee gıııAynen yavrukuş senin kızkardeşinde yok biz ebruşla dayanırız kapıya
Hiloş ne hissediyosunnn şu an bitmicek gibi gelen günler bitti şimdi bol bol duyucağın şey ne çabuk geçti dicekler sana sende deli olcan
:119::119:Hiloşunnnn Depükkk Gecesiiinee Hoşşgeldinizz Kızçelerrrr..:119::119:
Evett Geldik Hlioşumuzun son gecesine.. Bugünden sonra artık ne şafak saymak, ne tedirgin olmak, ne de özlemekk yokk..
7 Ay'ın sonunda kavuşma anı var.. Hiloşumuz hepimiz için kıymetli ve değerli biliyorum.
Çünkü artık bu topiğin müdavinlerinden biri..
Ne zaman kimin canı sıkılmış olsa, topiğe girdiğinde hiloşş hemen herkesin derdini dinler ve fikir verir..
O gerçekten çok farklı ve benim içinde öylee özell ve değerlii..
Çünkü ilk defa internetten tanıştığım biriyle görüştüm. ve inanın o kadar sıcak kanlı, o kadar iyi biri kii sanki hep tanıyormuş gibi hissettim
Her zaman yanımda oldu. Canım ne zaman sıkkın olsaa ya topikten, ya özel mesajdan, yada cep telefonundan yanımdaydıı..
İyi ki de vardı çok yardımı dokunduu sağolsunn
Evet Hiloşumm Bugün şafak saymayı bıraktın artık ŞAfğın Doğan Güneşş.. Allahım sizi hep mutluu mesut etsin inşllah hiç ama hiç üzülmezsin..
Seni iyiki tanımışımm iyi ki seninle görüşmüşümm yeni ve iyi bir dost edindimm
Senii gerçekten Çookk Seviyorumm Canımm Arkadaşımmm..
İnşallah arkadaşlığımızz hep sürerr
sen olayın şokundasın bizz sağlam kafayla düşünüyoruz
Aynen hiç kimsesizz olmazzkiii Herkezciklerr gelsinn beaaa
Hahahaha Alemsinn begüşş ayıpp ettin bütün Angara havalarınıı çalarım sana merakk etmee gııı
Aynennn kapıya dayanıcazz arabanın üstüne atlicazz oo daha yeni başlıyoruz
Aynen hiç kimsesizz olmazzkiii Herkezciklerr gelsinn beaaa
Hahahaha Alemsinn begüşş ayıpp ettin bütün Angara havalarınıı çalarım sana merakk etmee gııı
Aynennn kapıya dayanıcazz arabanın üstüne atlicazz oo daha yeni başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?