Canımmm Benimmm
AyyyEbruşum yaaa canımsınnn kız nasıl da duygulandım yaaa...ben de inan ki seni tanıdığım için öyle mutluyum kiii..hep birbirimizin yanında olduk bu zor dönemde ve elimden geldiğince olmaya da devam edeceğim, ne kadar zor bir dönemde tanıştık belki ama o kadar sağlam oldu arkadaşlığımız. Emin ol ben de sana aynı duyguları hissettim buluşunca da zaten, sanki yıllardır tanığım bir dost da uzun seneler sonra yine bir araya gelmişiz... bu duygu dolu geceme anlamlı biraz daha duygu yükledin çok teşekkür ederim Ebruşum emin ol sen de benm için çok özel ve değerlisin
Bencede durr bir tatilinizi yapın sonra anlatırsınnn
En iyisi ben şimdilik bu kısımları okutmayım Zafere ilk günden kaçacak çocuk heheheh
Sağol Ebruşum =) ooo daha neler neler Gül gibi kız veriyoruz zaten gör bak Zafer durmıcak bi söz olcak sanki bayramdan sonra falan içime öyle doğuyo
Olmaz Ebruşş onsuz olur muuu yepppaaaaaha bunsuz da olmaz hadi kalkın gızlarrr :118:
[video=youtube;pto96RqxZw4]http://www.youtube.com/watch?v=pto96RqxZw4[/video]
Sağol Ebruşum =) ooo daha neler neler Gül gibi kız veriyoruz zaten gör bak Zafer durmıcak bi söz olcak sanki bayramdan sonra falan içime öyle doğuyo
Canımmm Benimmm
Nesee duygulanmakk yokk haydeeee oynamaya eğlenmeye geldikk beaaa
Bencede durr bir tatilinizi yapın sonra anlatırsınnn
Birisi oynamak mı dediiii...
lalaaaaalallalala kızlarrrr coşalım kopalım hem de şımartıyonuzz benii
İviittt iviiittt oynamakk dedimkiiiiii amma oynaksınnnn beeeee
Valla bugün istediğin kadar şımarr bir daha bulamazsınnn ve şımaramazsınn baştan söyliyimm
biri benim yerime Ankaranın bağlarını paylaşsın ben beceremiyorum...
Ben oynamayı çok severim yandınız :118: :118: :118: :118: :118:
:32
Hemenn paylaşıyorummbiri benim yerime Ankaranın bağlarını paylaşsın ben beceremiyorum...
Ben oynamayı çok severim yandınız :118: :118: :118: :118: :118:
:32
Sanırım biraz oynağımmm hahahahah
Anam hemen de aba altından sopaa
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
Buyur Begüşümmm sen istersin de paylaşmaz mıyızz Allaahhhhh ben de öyleyim bu topik çok oynak yalnızzz
Hemenn paylaşıyorumm
Birazz mmııııııııı
Evett öyleee napıcann mecbuurrr
Kendimi düşünüyorumm 307 gün sonrasını orayı düşününce yememek elde değil ki sen bide yüzümdeki gülümsemeyi görsen
Sevdiceğimi ikna ettim havaalanına gidiceğim tabi küüüzaten gidecektim ama neyse ki gönlünü de yaptım hehehehe Zaferrr benimmmm yihuuuuu
Sevdiceğimi ikna ettim havaalanına gidiceğim tabi küüüzaten gidecektim ama neyse ki gönlünü de yaptım hehehehe Zaferrr benimmmm yihuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?