Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo hadi kızlar Teyteyteyyy canım askerime gitsin bu şarkı ... :118: :118: :118: 21:

Gelsin bacımmm

Ahaa bir şarkıı buldum Hiloşşşşşş

[video=youtube;hxxXAHZc8g8]http://www.youtube.com/watch?v=hxxXAHZc8g8[/video]

Anaaaa üşenmemiş bulmuş kızz deliiii..
Eski bir şarkı sanırım baya açtım dinliyorum vallaaa
Anaa hatırlıyorum ben bunuuu
"Kollarımda sevgilim var, gözlerimde Antalyaaa" süper Ebruşummm

O günleride görücez inşallah hep birlikte :)) sizler gitçeksiniz ben kazık çakıcam buraya 400lerde

Görcen canım görcennn snaa da depük atcazz

Sevdiceğimi ikna ettim havaalanına gidiceğim tabi küüü zaten gidecektim ama neyse ki gönlünü de yaptım hehehehe Zaferrr benimmmm yihuuuuu
Aferiimmm kızzzzz ne güzel yapmışın arıkk yarınn zaferinn kollarındasıınn yyyuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooo hadi kızlar Teyteyteyyy canım askerime gitsin bu şarkı ... :118: :118: :118: 21:

Gitsinn begüşş gitsiinnnn
Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyomm kollarrııı

oooo çok sevindmm gönlün rahat gidicen en azından canım ..kaçta geliyo

Aynennn ben de mutluyummm..öğleden sonra 3-4 gibi gelcek canikomm..benm tabi 1 de falan yola koyulmam lazımm taaa Taksim'denn Sabiha Gökçen'ee...hovvv çabuk geç şu geceeee

oyyy o anı düşenemiyorum yaa kıyamam ben sizee :) Allahımmmm bizede nasip etttt

Ayy ben de düşünemiyorum beynim almıyoooo
Sağol canımm

Eveeeetttt Allahımmmmm sen aklıma mukayyet olllll..aylardır beklediğim gün yaaaaaa inanılmazzz

Farkk ettimkii fark ettimm ki daha yenii öğrendim napemm acmeyimi mazurr görünn
ahanda böyle itiraff et iştee bendee öyleyimm kii

Anaaaa üşenmemiş bulmuş kızz deliiii..
Eski bir şarkı sanırım baya açtım dinliyorum vallaaa
Anaa hatırlıyorum ben bunuuu
"Kollarımda sevgilim var, gözlerimde Antalyaaa" süper Ebruşummm

Tabee bulurumm ayıp ettin şemsettinnn
Çok güzell sözlerii bee ne bulurmuşum bende

akdeniiiiiiz akşamları bir başka oluyorrrr hele birde aylardaaaan Temmmuz isee bambaşka Sahilde Hilal ile Zafer kolkolaaa

[video=youtube;c_MhDZ3do08]http://www.youtube.com/watch?v=c_MhDZ3do08[/video]

Planlar şimdiden hazır nişan tarihi düğün tarihi falan ama şu askerlik bi bitse helee :):):)

bizim daha planımız yok tarihli tek bildiğim gelince artık hemen iş bulup yıldırım nikahıyla evlenmek olcak heralde siz sözlümüsünüz ?

Cidden de ne bulurmuşun kızım bee helalll hiç aklıma gelmezdiii

Oynayak anam bugün sınırsızzzz ohh

akdeniiiiiiz akşamları bir başka oluyorrrr hele birde aylardaaaan Temmmuz isee bambaşka Sahilde Hilal ile Zafer kolkolaaa

[video=youtube;c_MhDZ3do08]http://www.youtube.com/watch?v=c_MhDZ3do08[/video]

Allahhh bu da süperdii acayip gaza geldim şimdiden gtcem bak havaalanınaaa hehehe

Hilallll bizi diskoya götür

Tabi canım erkenden git havaalanında bekle sen ay aklıma dağıtım geldi her otobüsten incekleri benmki sanmştm bi inmşti direkt koşup sarıldı boynuma ahh ahh ...

Hiloşşşş sımsıkı sarıllll aşkınaaa neler geçti neler olmadı ki 12 ayda ama bak değdi her şeye mutluluk sizin olsunnnn bu ayrılık son olsunnn

[QUOTE=kskada;31013645]akdeniiiiiiz akşamları bir başka oluyorrrr hele birde aylardaaaan Temmmuz isee bambaşka Sahilde Hilal ile Zafer kolkolaaa

[video=youtube;c_MhDZ3do08]http://www.youtube.com/watch?v=c_MhDZ3do08[/video][/QUOTE]

Ayyy çookk severim bu şarkıyııı Beni damara bağlamayınn yaa

Cidden de ne bulurmuşun kızım bee helalll hiç aklıma gelmezdiii

Oynayak anam bugün sınırsızzzz ohh

Şimdii süper bir şarkı geliyorr

İNan tatlım inann bittiii artıkk bittii

Hahahaahh koptummm gerdeğe göndercenn demekk heee

İnanayım di miiii Ebruşşşşş :13::13:

Hehhehe evet sen de ister misin aynı depükten heheh

Ayy yerim kızzz aynı duygularda olcam aynenn...nasıl gözlerimiz birbirimizi arıycak sonra nasıl da sarılcazz ayyy

Bi duygulandım ben yaa düşününce tuhaf oldum

Ah canım yaaa çok duygusal bir gün ama cidden yaaa..hiç uzak hissetmeee..herkes yaşayacak bu gnlerii

Şimdii süper bir şarkı geliyorr

Ayy heyecanlandımmm bak kalbim güp gitcek haaa

az kaldı cnm ama sen genede erken git sabiha gökçen yolları bu belli olmaz trafik olur falan malum konudan darbe yemiş biri olarak sölüyorum

Di mii Fatoş aynen aklıma geldi bugün ama öğlen çok trafik olmaz inşallah da ben de hayırlısıyla giderimm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…