Ah canım yaaa çok duygusal bir gün ama cidden yaaa..hiç uzak hissetmeee..herkes yaşayacak bu gnlerii
ooo bu hızla 3 tanede çocuk patlatırım
İnşallah sıra sıra hepimiz yaşicaz hayırlısıyla şimdi sen bu akşamın tadını çıkar yarına odaklan
[video=youtube;A3Dqi4Mvy0Y]http://www.youtube.com/watch?v=A3Dqi4Mvy0Y[/video]
Biraz da bizimm oralardann çalalımmmm Hopppaaaaaaaaaaaa tilililililililillilililililililililililililiiili
Ayy yoo yoo istememm hiloşumm sağollll
İnanayım di miiii Ebruşşşşş :13::13:
Hehhehe evet sen de ister misin aynı depükten heheh
Ayy heyecanlandımmm bak kalbim güp gitcek haaa
Belki hayatımızdaki arkadaşlarımızın anlayamayacağı bir duygu yaşıyoruz,
Hiloşumuz askerinin tezkeresini alıyo ama hepimiz bu sevinci paylaşıyoruz,
Çok güzel değil mi ?
Birbirini yüzyüze tanımayan dostlukların sevinci...
Bi gün inşallah görüşürüz kızlar cidden şu an ki ortam benide çok duygulandırdı
Hhahaha olabilüüü
Begüü hadi kızz diskoyaaaakırsınlar bizim bacamızııı sonra bizimkilerrr hehehe
Belki hayatımızdaki arkadaşlarımızın anlayamayacağı bir duygu yaşıyoruz,
Çok güzel değil mi ?
Canımmm Begüşümmm ben de o kadar duygu yüklüyüm kii ya nerden bulduk burayı cidden de süper yaaa,, hepiniz şu anıma ortaksınz ve çokk samimi içtensizinn ya ne kadar teşekkür etsem azzz her birinizeee
ne var ne yok diye bir bakayım dedim vee ne göreyimmm buralar yıkılıyorr...hilalcimmm depük gecenmiş ohhh ne güzel canımm..inş bizde o günleri görürüz..Allah bir daha ayrılık yaşatmasın..sırada nişan düğün şafağını saymak kaldı sanırım
Ayy yoo yoo istememm hiloşumm sağollll
Begendinmiii
kırmak ne hacettt askerden firar eder bu kadar ay bekledim dayanamamEnişte seni Antalyada götürür
Aynen öylee begüşümmm yaşamayan ne anlar ne de bilirr hatta çok saçma gelirr aman kim ne derse desin bizz biliyoruzz yaaBelki hayatımızdaki arkadaşlarımızın anlayamayacağı bir duygu yaşıyoruz,
Çok güzel değil mi ?
Öylee tabiiiiii lellelelelelelelel hopppaa
Aynen herkese nasip olcak yavrum inşallahh
Vihuuuvvv patlattı gene Ebruşşş liliililillliliiililili le le le canımm
Allah hepinize herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Sevdiceklerinizle mutluluk sağlık güzel güzel bebişler versin
Aynen öylee begüşümmm yaşamayan ne anlar ne de bilirr hatta çok saçma gelirr aman kim ne derse desin bizz biliyoruzz yaaİnşallah bigün görüşürüzz tatlışım bende çok isterimmm
Öylee tabiiiiii lellelelelelelelel hopppaa
Ben bir saçımı yıkım geliyimm hemencikk tatlışım geceyii kaçırmıyimm
Çok teşekkür ederimmmm
Allah herkese nasip etsin süper duygu yaaa hele ki böyle can dostlar oluncaaa
Begenmemmiiiii
İstersin benceee
Hhehehe aynen yaaa bu gece duramaz atlar gelir haa Zaferrrrrr..yanındayken bile pek sevmiyo beni öyle yerlere götürmeyi yaa kendi de anca canlı müzik masalı falan.gerçi ben onu da çok severimmm kalkıp oynuycam tabiiayy Ankara'da, İzmir'dee falan çok gittik yanında en güvendiklerinden biri var istediğini yap, dağıti oyna süper oluyorrr
Obaaaa lilililili yıkılıyooo buralarrrHilall kaç saat kaldıı saat şafağı saymak da varmış kaderde beyaa
Bizim üniversitede böyle bi gece düzenlenmişti eğlence yani...kalkıpta oynayamayan ender insanlardan biriydim kıskançlık krizleri sonraa kim takar kızlar bi çekmşti kolumdan haydee :118: :118: :118: yalnız benm askerim güzel oynayamıyo beceremiyo ya kimi erkeğe yakışır ya benmkine yakışmıyoevlenirkende dans dersine gidelim demştm geçen senede latin dans kursuna yazılcaktım izin vermedi elin adamıyla dans olurmuymuş
Son 17,5 saattttt
He ya düşün nerelere geldik Merveee
Hahhaah götür kız tut kolundan dansaaa ama elin adamıyla olmazzz enişte haklıııı yanlışş terssss
Benmki de öyle çok kıvrak şeylere oynamaazzz ama Ankara havalarına döktürür heheheh maço işte yakışıyo onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?