Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize çok var boşverin biz Hiloşu depüklücezzzz sonrada düğün için =) Hiloşşş ailende biliomu Zaferin askerliğinin bittiğini

Biliyor anacım biliyorrrr herkes her şeyi biliyor artıkkk, iş bizim karar verip tarih belirlememize kaldı gelmeleri içinnn umarım daha da erken erken diye tutturmazlaaarr...

Biliyor anacım biliyorrrr herkes her şeyi biliyor artıkkk, iş bizim karar verip tarih belirlememize kaldı gelmeleri içinnn umarım daha da erken erken diye tutturmazlaaarr...

Allah gönlüne göre varsın yawrum inşallah tez vakitte ayrılmamak üzere kavuşursunuz sevdiceğinle

bilmeseler damadı elinde çiçek çikolatayla görünce öğrenirler

Bence istiosanız uzatmayın elbet olcak zaten ..Zafer iş bulunca bence halolur ...Babanda turşunu kurcak değil ya

Allah gönlüne göre varsın yawrum inşallah tez vakitte ayrılmamak üzere kavuşursunuz sevdiceğinle

Sen bize tiyolar verceksin bizde senin yolunda ilerlicez

Aminn sağoll Niloşş
Tabi kii yolumu takip edin gençlerr hehehe kuyruk oldukkk..

Bence istiosanız uzatmayın elbet olcak zaten ..Zafer iş bulunca bence halolur ...Babanda turşunu kurcak değil ya

İstemesek nasıl bekleyim kız bu kadarr...
Aynen ya bir işe girsin gelince gelsinler artık biii' ben istiyorum artık yaa zamanıdırrr..ama ona tatilde bu isteğimi pek belli etmiycemm gene kendi b' daha tekrar tekrar açsın konuyuu kıvransın azz hehehhe

Aynen canımm...

Çal keke çal :118: :118: :118: oğlan bizim kız bizimmm teyteyteytey

Hiloşş tekrardan gözün aydın canım benimm allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah darısı bizlerin başına

Yarın iş var ben müsadenizi istiyorum kızlar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum burası gerçekten çok güzel

Tekrar görüşürüz öpüyorum sizleri

Tekrar tekrar çokk teşekkür ederimm Niloşş Aminnn ..ben de çok memnun oldum iyi ki eşlik ettin bizee Allah rahatlık versinn

hadi koş gel Ebruşumm ben tuvalete gitmeye bile korkuyorum anaammm ne gevezeyizz beaaa

hehehe ayy kızlarr o heyecanların hepsini de gelip sizle paylaşcam ne güzell

Geldimkii geldimmkiii
Git kız tuvalete altına etme sonra
İstemiyorum kız gerdeğe depükleme beniii isteyenlerii gönder bana daha varr

Tabikide paylaşcannnn paylaşmasann sana böyle yaparım

Niloşşş tanıştığıma memnun oldumm tekrarr bekleriizzzz iyi gecelerrrr

Tamam şimdilik vurmuyorum sana acil depüklerimdennn böyle düşme yere
Gel kızz gelll tabii..gittim geldim hemen bir ara heheheehehh
Paylaşmam mıı deliiii nası paylaşırım hem deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…