- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yok anam bizimkine yakışmıyoo kolları 2 metre açıyobiz düğünde zaten herkes oynarken kaçıcaz gidicez ikimzde düğünlerden pek hoşlanmıyoruz
yok anam bizimkine yakışmıyoo kolları 2 metre açıyobiz düğünde zaten herkes oynarken kaçıcaz gidicez ikimzde düğünlerden pek hoşlanmıyoruz
Depük yemeden nereye kaçıyonuz sizzzz
Kızz bz düğüne gidek bunları orda da depükleyek oynamaya devam edek iyisi miii hahahhaa
Depük yemeden nereye kaçıyonuz sizzzz
Kızz bz düğüne gidek bunları orda da depükleyek oynamaya devam edek iyisi miii hahahhaa
bize çok var boşverin biz Hiloşu depüklücezzzz sonrada düğün için =) Hiloşşş ailende biliomu Zaferin askerliğinin bittiğini
bize çok var boşverin biz Hiloşu depüklücezzzz sonrada düğün için =) Hiloşşş ailende biliomu Zaferin askerliğinin bittiğini
olurrr ama depüklemeden gitmemmm
bilmeseler damadı elinde çiçek çikolatayla görünce öğrenirler
Biliyor anacım biliyorrrr herkes her şeyi biliyor artıkkk, iş bizim karar verip tarih belirlememize kaldı gelmeleri içinnnumarım daha da erken erken diye tutturmazlaaarr...
hehehe ayy kızlarr o heyecanların hepsini de gelip sizle paylaşcam ne güzell
Biliyor anacım biliyorrrr herkes her şeyi biliyor artıkkk, iş bizim karar verip tarih belirlememize kaldı gelmeleri içinnnumarım daha da erken erken diye tutturmazlaaarr...
bilmeseler damadı elinde çiçek çikolatayla görünce öğrenirler
Allah gönlüne göre varsın yawrum inşallah tez vakitte ayrılmamak üzere kavuşursunuz sevdiceğinle
Sen bize tiyolar verceksin bizde senin yolunda ilerlicez
Bence istiosanız uzatmayın elbet olcak zaten ..Zafer iş bulunca bence halolur ...Babanda turşunu kurcak değil ya
Aminn sağoll Niloşş
Tabi kii yolumu takip edin gençlerr hehehekuyruk oldukkk..
İstemesek nasıl bekleyim kız bu kadarr...
Aynen ya bir işe girsin gelince gelsinler artık biii' ben istiyorum artık yaa zamanıdırrr..ama ona tatilde bu isteğimi pek belli etmiycemmgene kendi b ' daha tekrar tekrar açsın konuyuu kıvransın azz hehehhe
Aynen canımm...
Çal keke çal :118: :118: :118: oğlan bizim kız bizimmm teyteyteytey
Hiloşş tekrardan gözün aydın canım benimm allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah darısı bizlerin başına
Yarın iş var ben müsadenizi istiyorum kızlar hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum burası gerçekten çok güzel
Tekrar görüşürüz öpüyorum sizleri
hadi koş gel Ebruşummben tuvalete gitmeye bile korkuyorum anaammm ne gevezeyizz beaaa
hehehe ayy kızlarr o heyecanların hepsini de gelip sizle paylaşcam ne güzell
Tekrar tekrar çokk teşekkür ederimm Niloşş Aminnn..ben de çok memnun oldum iyi ki eşlik ettin bizee Allah rahatlık versinn
Geldimkii geldimmkiii
Git kız tuvalete altına etme sonra
İstemiyorum kız gerdeğe depükleme beniii isteyenlerii gönder bana daha varr
Tabikide paylaşcannnn paylaşmasann sanaböyle yaparım
Niloşşş tanıştığıma memnun oldumm tekrarr bekleriizzzz iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?