Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elbette gelicemm benim şafak karanlık burda aydınlatıcam sizlerle birlikte inşallahh iyi geceler

Tamam şimdilik vurmuyorum sana acil depüklerimdennn böyle düşme yere
Gel kızz gelll tabii..gittim geldim hemen bir ara heheheehehh
Paylaşmam mıı deliiii nası paylaşırım hem deee

Düşmem düşmemmmm
İyi yapmışın sonra dert alıcan başına
Delii gibi paylaşşşş
O değilde yarın akşama kadar çatlarım seni bekleyene kadarr benn hee

kızlar benm askerimin saydığı şafak içimi açıyo 284 inşalllah gözü kararıpta izne falan gelmez

Acemilikteyken biz kızlarr Zaferime gidecektim Isparta'ya, Ankara'ya sınav için gitmiştim ve haftasonu da Zafer'e gidip İstanbul'a döncektim gizli kaçak...
Evinde kaldığım arkadaşımla bazı problemler oldu ve evden bildiğiniz sinirle ayrılmak zorunda kaldım, o tarihte diğer arkadaşlar da ya yoktu ya da yurttaydı gidemedim, kendime kalcak eski yurdumun bir şubesini buldum,tabi az para da harcamam gerek zaten her şey gizli bize yazyoorr ama yaz olduğundan pek kimse yok odalar düzenli değil, tek başıma kaldım ama hem tedirginlikten hem de heyecandann ne kadar az uyumuştum sabahın köründe de kalkıpp hopp Aştiyee..ne heyecanlıydım beee şimdi onun kaç katı heyecan varr..ama o zaman gece de beraberdik işte şimdi o şans yok maleseff...ama olsun buna şükürrr tatile de zaten kaldı 12 günn..

kızlar benm askerimin saydığı şafak içimi açıyo 284 inşalllah gözü kararıpta izne falan gelmez

Tatlım inşallah siz gidebilirseniz gelmezde gidemezseniz 1 kerecikde olsa gelir bende..
İboda hiç gelmek istemiyordu ama gidemedik dayanamadı geldi 10 günlüğüne bir daha da gelmedi işte 7 ayı geçtii

Düşmem düşmemmmm
İyi yapmışın sonra dert alıcan başına
Delii gibi paylaşşşş
O değilde yarın akşama kadar çatlarım seni bekleyene kadarr benn hee

Hehheh hallettim hallettim kaşla göz arasıı
Deli gibi paylaşcamm hem deee
Ayy gece girer haber ederm yavrummm azcık sabrett yanında atarsam okuruz biz her şeyi çünkü hehehe tam heyecanlı yazamam tam gaz

Eki Görüntüle 746718

Hiloşşşummmm İlkkk depüğümüüü atıyımmm bariiiiii Zaferinin kollarınaaa düşersinn inşallahh
r
Vayyyy süper karizma depükk sağol Ebruşummm cupp kolalrındayım sevgülümünnn

Ay evet onun saydığı baya güzelll..hayırlısı olsn canım takma şimdiden belki gelirse daha iyi olur bakarsınz

ayyyy gidemedim bi türlü aklım burda kalıyoo ama gidiyom şimcikkk hoşçakalınnn

Bağımlılık yaparızzz

Aşk bazen göze almaktır riski ama ben de sınava gidip onun yanına gittimde acemilikte aksilik olcak diye ödüm kopmştu

Tatlım inşallah siz gidebilirseniz gelmezde gidemezseniz 1 kerecikde olsa gelir bende..
İboda hiç gelmek istemiyordu ama gidemedik dayanamadı geldi 10 günlüğüne bir daha da gelmedi işte 7 ayı geçtii

Valla gelmese daha iyi de gene de kendi bilir ben gelme diyorum =)

Ayy kıyamam kızz sannaa ona kavuşmak için nelerr yaşamışınn
Az kaldıı tatlımm çok az 2 güncükde olsa görüceksin ve 10 gün sonrada 1 hafta gece gündür berabersinizzz inşallahh

Aynen Ebruşum haklıı çok bunalırsa elleme gelsn çocukk Begüüü

Vihuuvv süper depüklerinz yaaa

Aşk bazen göze almaktır riski ama ben de sınava gidip onun yanına gittimde acemilikte aksilik olcak diye ödüm kopmştu

Aynen yavrum yaa ben de ne korkmuştumm..ama bir de sölemedim yanına gidene kadar başka erde kaldığımı hem o arkadaşıma zaten gıcıktı güvenmiyordu haklı da çıktı hem de aklı kalmasın demiştimmm..ertesi gün ne kızdı banaa ben san ahemen para yollardım otelde kalırdın falan ne biliyim diyee..aslında güvenilir bir yerdi ama dah aönce kalmayıp da az kişi olunca sessizz bir tuhaf olmuştuu

Bende sabah erken inmştm in yok cin yok ordak küçük yer zaten bi pansiyona gittm nüfuss kağıdı dedi boku yedk dedm annemleri arıyo mu diyorum akla bak bu saatte burda bi kız falan sonra çarşıya çıktı geldi beni almaya adam demş 5 dk içinde aşağı inin art niyet işte sonra o gün geçmşti eşyalarımı alcam oda dan asker sen dur kız alır gelir dio mal mal hareketlerdi ya boşuna para baylmştm bizimkide sokakta bekleme sabahn körü ben çkana kadar dinlenrsn demşti ama unutulmıcak şeyler hatıra =)

Ayy kıyamam kızz sannaa ona kavuşmak için nelerr yaşamışınn
Az kaldıı tatlımm çok az 2 güncükde olsa görüceksin ve 10 gün sonrada 1 hafta gece gündür berabersinizzz inşallahh

Sorma kızzz maceraaa..he az kaldı Ebruşum yaa
2. gidişimde dee naptım bak onu da anlatimm, önce drek Ankara'ya gidip hemen 1 saat sonra Isparta arabasına bincektim sen otobüss bayaa geç kal ben bir güzel uyuuu...2. otobüs kaçtıııııı..hemen yeni bilet aldım amaaaaa geçti baya,saatlerceee dolandım boş boş sabah çok erkendi kimseyi de aramadımm, ne çektim beee..Zaferim de çok üzülmüştü o gn ya kaç saat geç kavuştuk çünküü....ama o kaçan otobüsü öncekinin yüzünden kaçırdığım için parasını söke söke aldım hakkımı yedirmemm

Vayyy çıkamadı bir de depüklüyorrrr
Sağoll Niloşşş

ayyyy gidemedim bi türlü aklım burda kalıyoo ama gidiyom şimcikkk hoşçakalınnn
Gitme tatlım bizimde yarın iş var ama gitmiyoruz bakk
Taamm bee tammm ibo kılıklıı nolcekk
Geceyi beklicez napıcaz meccbuurrr
Ordann kalkmayasann inşallah

Valla gelmese daha iyi de gene de kendi bilir ben gelme diyorum =)
Aynen öyle tatlım sen bişey deme

Aynenn yaa size de macera olmuşş anılarrrr...hepsi anı yaa ilerde anlatıp gülerizz ama Zafer de benm için az dolanmadı sokaklarda, yeri geldi sınavlarımı bekledi, yeri geldi kuaföre götürdü bekledi, yeri geldi sabahın körü indi uçaktan otobüsten ben gideyim diye bekledii..ne çektik beee

Hahahah alemsinizzz hatunlarr yaaaa
Ne güzell böylee anılarınızz var sizinn benimm hiç yok malesef ne gidebildim ne güzel geçti askerliğimiz yarısı küslükle geçti zatenn ne çektim bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…