Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gitme tatlım bizimde yarın iş var ama gitmiyoruz bakk

Taamm bee tammm ibo kılıklıı nolcekk
Geceyi beklicez napıcaz meccbuurrr
Ordann kalkmayasann inşallah

Aynen öyle tatlım sen bişey deme

Heheheh aynen ya biz de öyleyiz yaaa ben de okurum ki her şeyi alışkanlık yani
He yavrum bekle sonra o mesajı gene okur belki ama yanında insan rahat anlatamaz yanisii...

geldim geldim bende yetiştim

Hoşgeldin Tubikkkk sağoll kırmadın, Tubik sahalardan uzak olduğu için haber verdm ona whatsapptan kızlar

Hahahah alemsinizzz hatunlarr yaaaa
Ne güzell böylee anılarınızz var sizinn benimm hiç yok malesef ne gidebildim ne güzel geçti askerliğimiz yarısı küslükle geçti zatenn ne çektim bee

He yaa anılara bak senn...
Üzülme kızzz inşallah her şeyi telafi eder gelince ya da ne bileyim hakkında hayırlısı neyse o olsun hep mutlu olcen kızz bak da görr

Heheheh aynen ya biz de öyleyiz yaaa ben de okurum ki her şeyi alışkanlık yani
He yavrum bekle sonra o mesajı gene okur belki ama yanında insan rahat anlatamaz yanisii...

Bende okurum canım o ayrıı zatii
Aynen aynnen kısa kesmek zorunda kalırsın o da olmaz yane ayrıntılı bekliyore

Hilalimmmmm bende geldim biraz gec mi oldu ne?ama senin icin gec olsada geldim gecene kuzuuummm ne cosmussunuz masaaallaah sizeee hepiniz süpersiniz hilalimmm yavrummm kavusmaya az kaldi

Assolist hoşgeldinnnnnn

Ahandaa tuuğbiişş gelmiişş hoşşgeldinnnnn

hoşbuldum kızlar nasılsınız, hiloşun günü olur da gelmez miyim seni kırar mıyım cnm hiç ben

Bende okurum canım o ayrıı zatii
Aynen aynnen kısa kesmek zorunda kalırsın o da olmaz yane ayrıntılı bekliyore

Aynen gece gelir ayrıntılı yazarım bence de

Hilalimmmmm bende geldim biraz gec mi oldu ne?ama senin icin gec olsada geldim gecene kuzuuummm ne cosmussunuz masaaallaah sizeee hepiniz süpersiniz hilalimmm yavrummm kavusmaya az kaldi

Ayy hoşgeldin Büşş, olsun kızz geç olur mu hiççç..fena coştuk valla sağolsun kızlarrr yaa çok duygu yüklüyüm bu gece vallaaa gelin olcak gitcek gibi hissettim bir nevi kına gecesiii..
Hamişsin sen çok yüksekten depük atma e mi

Süperr yapmışın bebişimm
İnşallah tatlım benim bende aynısını diyorum hayırlısı neyse o olurr inşallah

Anaa o değilde haftaya bu gece sahura kalkıyoruzz geldii 11 ayın sultanııı

hoşbuldum kızlar nasılsınız, hiloşun günü olur da gelmez miyim seni kırar mıyım cnm hiç ben

Anaammm sağol Tubikkk iyi ettin vallaaa fena kaynattıkkk

Süperr yapmışın bebişimm
İnşallah tatlım benim bende aynısını diyorum hayırlısı neyse o olurr inşallah

Anaa o değilde haftaya bu gece sahura kalkıyoruzz geldii 11 ayın sultanııı

Aminn yavrummmm inşallahh

Evet yaa haftaya aynenn..ama ben bir haftası tatildeyim, azık kötü hissediyorum ama napim başka zaman yokk

Haberler sende yavruceylan isteme nasıl geçti özet geç

nasıl olsun kuzum her kalabalıkta çoklukta olacağı gibi biraz b..klu biras heycanlı resim yükleyemıorum size henüz çünkü resimlerimizi arkadaş makinasıyla çekti bende 1 tane resim bile yok şu an, yarın alıcam inş resimleri

Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkk

Hiloşşşu gönderiyoruzz iyiyizz tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr telaşlarrr??

Bilgilendir biziiiii..fotolrı alır almaz bekliyoruzzz

Hosbuldumm tatlimm sen bi gelin ol bak nasil oluyor o günleride görecez insaallah
ben atarim depügümü yüksek müksek napalim

Aman olur öyle boşver sen dediğini yaptırdın ya gerisi boş Tekrar hayırlı olsun cnm ...Hatun evleniyooo istemeyi baştan alıyoo böyleside zor bulunur Yener Enişte yandıı dişli kız bu

Bu akşam Eniştelerin kulakları iyi çınladı

Anaammm sağol Tubikkk iyi ettin vallaaa fena kaynattıkkk

Aminn yavrummmm inşallahh

Evet yaa haftaya aynenn..ama ben bir haftası tatildeyim, azık kötü hissediyorum ama napim başka zaman yokk

Aynen tatlım kötüü denk gelmiş bende şimdi fark ettim ramazanda gittiğinee
Nesemm hayırlısı buymuş tatlışım tutarsın inşallah borçlarınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…