- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Gitme tatlım bizimde yarın iş var ama gitmiyoruz bakk
Taamm bee tammm ibo kılıklıı nolcekk
Geceyi beklicez napıcaz meccbuurrr
Ordann kalkmayasann inşallah
Aynen öyle tatlım sen bişey deme
geldim geldim bende yetiştim
geldim geldim bende yetiştim
Hahahahalemsinizzz hatunlarr yaaaa
Ne güzell böylee anılarınızz var sizinn benimm hiç yok malesef ne gidebildim ne güzel geçti askerliğimiz yarısı küslükle geçti zatenn ne çektim bee
Heheheh aynen ya biz de öyleyiz yaaa ben de okurum ki her şeyialışkanlık yani
He yavrum bekle sonra o mesajı gene okur belki ama yanında insan rahat anlatamaz yanisii...
Assolist hoşgeldinnnnnn
Ahandaa tuuğbiişş gelmiişş hoşşgeldinnnnn
Hoşgeldin Tubikkkk sağoll kırmadın, Tubik sahalardan uzak olduğu için haber verdm ona whatsapptan kızlar
He yaa anılara bak senn...
Üzülme kızzz inşallah her şeyi telafi eder gelince ya da ne bileyim hakkında hayırlısı neyse o olsun hep mutlu olcen kızz bak da görr
hoşbuldum kızlar nasılsınız, hiloşun günü olur da gelmez miyim seni kırar mıyım cnm hiç ben
Bende okurum canım o ayrıı zatii
Aynen aynnen kısa kesmek zorunda kalırsın o da olmaz yane ayrıntılı bekliyore
Hilalimmmmm bende geldim biraz gec mi oldu ne?ama senin icin gec olsada geldim gecene kuzuuummm ne cosmussunuz masaaallaah sizeee hepiniz süpersiniz hilalimmm yavrummm kavusmaya az kaldi
Hoşgeldin Tubikkkk sağoll kırmadın, Tubik sahalardan uzak olduğu için haber verdm ona whatsapptan kızlar
He yaa anılara bak senn...
Üzülme kızzz inşallah her şeyi telafi eder gelince ya da ne bileyim hakkında hayırlısı neyse o olsun hep mutlu olcen kızz bak da görr
hoşbuldum kızlar nasılsınız, hiloşun günü olur da gelmez miyim seni kırar mıyım cnm hiç ben
Süperr yapmışın bebişimm
İnşallah tatlım benim bende aynısını diyorum hayırlısı neyse o olurr inşallah
Anaa o değilde haftaya bu gece sahura kalkıyoruzz geldii 11 ayın sultanııı
Haberler sende yavruceylan isteme nasıl geçti özet geç
Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkkHilalimmmmm bende geldim biraz gec mi oldu ne?ama senin icin gec olsada geldim gecene kuzuuummm ne cosmussunuz masaaallaah sizeee hepiniz süpersiniz hilalimmm yavrummm kavusmaya az kaldi
nasıl olsun kuzum her kalabalıkta çoklukta olacağı gibi biraz b..klu biras heycanlıresim yükleyemıorum size henüz çünkü resimlerimizi arkadaş makinasıyla çekti bende 1 tane resim bile yok şu an, yarın alıcam inş resimleri
Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkk
Hiloşşşu gönderiyoruzz iyiyizz tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr telaşlarrr??
Aynen gece gelir ayrıntılı yazarım bence de
Ayy hoşgeldin Büşş, olsun kızz geç olur mu hiççç..fena coştuk valla sağolsun kızlarrr yaa çok duygu yüklüyüm bu gece vallaaa gelin olcak gitcek gibi hissettim bir nevi kına gecesiii..
Hamişsin sen çok yüksekten depük atma e mi
nasıl olsun kuzum her kalabalıkta çoklukta olacağı gibi biraz b..klu biras heycanlıresim yükleyemıorum size henüz çünkü resimlerimizi arkadaş makinasıyla çekti bende 1 tane resim bile yok şu an, yarın alıcam inş resimleri
Anaammm sağol Tubikkk iyi ettin vallaaa fena kaynattıkkk
Aminn yavrummmm inşallahh
Evet yaa haftaya aynenn..ama ben bir haftası tatildeyim, azık kötü hissediyorum ama napim başka zaman yokk
Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkk
Hiloşşşu gönderiyoruzz iyiyizz tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr telaşlarrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?