Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bilgilendir biziiiii..fotolrı alır almaz bekliyoruzzz

tamam kuzum merak etme, alır almaz buraya atarım resimleri

Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkk

Hiloşşşu gönderiyoruzz iyiyizz tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr telaşlarrr??

hiloş da kurtuluo sıra sende artık tatlım telaşlar çok fena vallahi, yapılcak şeyler bitmiooo

Aynen tatlım kötüü denk gelmiş bende şimdi fark ettim ramazanda gittiğinee
Nesemm hayırlısı buymuş tatlışım tutarsın inşallah borçlarınıı

Aynen yaa kötü denk geldi ama napalım Allah affetsin yani tutsam da yeri dolmuycak ama..neyse kapattım bu konuyu şimdilik..

Hosbuldum kuzum evet bayaa erken baslamissiniz helal sizee

Aynen yaaa erkenciydik kudurduk erkenden

hiloş da kurtuluo sıra sende artık tatlım telaşlar çok fena vallahi, yapılcak şeyler bitmiooo

Eveeet hemen attt..
Sıra Hesna ablaylaa Ebruş daaa kocaman depük hazırlıyom ben onaaa

kızlar ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayı köşk muhafızlığında askerlik yapanlar var mııı bilgi istiyorummm lütfenn

Hosbuldum kuzum evet bayaa erken baslamissiniz helal sizee
Eee hiloşumuzz gidiyorr kolaymııııı

İnşallah hayırlısıylaa sıraa hesnoşş ablada sonradaa bendee yavruşumm kaybolma biyerleree bizimkilerede bekliyoreee
Valla öyle yaa gelin olmak hiç kolay değil yap yap al al bitmiyorrrr Allahımm kolaylaştırsın valla çok zor

Sizinkinde de haber veririm ben ona ama olur da gözümden kaçar bana da haber ver anında uçarım Ebruşş sanmam habersiz olcamı ama olsunn olur da bir telaşım olur falan

kız ben sizi depüksüz bırakır mıyım, gelip büyük bi zevkle depüklücemmm ama telaşlarda koşturmaca da takip edemessem bana haber verin hiloş gibi

Hahhahaah ayy süperrr teşekkür ettimmm Tubikk

ne demek kuzucum, ben bu şarkıyla kaynanamın karşısında göbek atcam daha

Amin tatlışımda valla bende tutabilirim inşallahh bu sene zorlicak gibii de Allahım inşallah yardım eder
Bencede kapatalım bebişimm

kızlar ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayı köşk muhafızlığında askerlik yapanlar var mııı bilgi istiyorummm lütfenn
Malesef yok

Yalan de kızımmm yalan deee hehehehhehe

Begüü ses ver nere gittin
Sendee benden birşey bekliyormuşun hemen başladınn ben napemm sen benden oynaksıınnn beee

Aynen haber veririkk
hehhehe sğper fikirrr çatlason kaynanaaaa

Evet çok zor olcak bu senee hayırlısı bebişimm...normalde hep tutarım ben dee işteee...

Hahhaah hemen yandaş arıyor şuna bakkk başı sen çektin bi keremmm ben de yalnız kalmasın yazııkkk dedimmm

Sizinkinde de haber veririm ben ona ama olur da gözümden kaçar bana da haber ver anında uçarım Ebruşş sanmam habersiz olcamı ama olsunn olur da bir telaşım olur falan
Unutta senii napıyorumm benn
Ayy telaşşlarıı olurmuşş sevsinler sevsinler öyle birşey olursaa mazur görürüm amma başka birşeyii hayatta kabull etmemmm

Tamam bebişimm ayıp ettin biz haber çakarızz hemencikk sana

Bu arada şarkıdaa süper olmuşşşşşşşş Sevdiğimii aldımm ahhahahahaah

kuzucum anne candır hiç atışılır mı, en çok da atışanlardan biri olarak sözüme kulak ver begüşşşşş

Her şeyi yanlış anlıyo ,hemen tepki...

Ben tepki verince ben çok alınganım ben hep tepki veriyorum sonra hayde yok ses yükselttin vs ...bazende ama canıma tak ediyo kendi kendime ağlıyorum hep ufak şeyler ...

mesela diyoki asker nasıl bende iyi diyorum biraz yorulmuş bugün diyorum misal diyo ki askerlik yan gelip yatma yeri ya anne diyorum çocuk öyle bişe demedi zaten niye ekleme yapıosun ki diyorum hiçte laf söyletmez diyo laf söylencek bişi yokki

Son düzenleme:

Tubaaa senin KV de cadı mı kız senden böyle bi şarkı beklemezdim

şişşşşşşşşt aramızda kalsın o ne yere bakan yürek yakan ooo getirin kazanı puhahah o cadıysa benim süpürgeme ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…