Bilgilendir biziiiii..fotolrı alır almaz bekliyoruzzz
Hoşgeldinn büşşş daha 12 ye varr zatiiiii biz biraz erken başldıkk
Hiloşşşu gönderiyoruzz iyiyizz tatlım sen nasılsın nasıl geçiyorr telaşlarrr??
Biz maşallah 9 dan beri oynadıkkk
Hep Ebruşun oynaklığından oldu hepsiii heheheheh
Aynen tatlım kötüü denk gelmiş bende şimdi fark ettim ramazanda gittiğinee
Nesemm hayırlısı buymuş tatlışım tutarsın inşallah borçlarınıı
Hosbuldum kuzum evet bayaa erken baslamissiniz helal sizee
tamam kuzum merak etme, alır almaz buraya atarım resimleri
hiloş da kurtuluo sıra sende artık tatlımtelaşlar çok fena vallahi, yapılcak şeyler bitmiooo
Aynenn öylee olduu birazz da bak bak yinee bana patladıı yaa yok böylee bişeyy hep ebru hep ebruu ebru kadar başına taşş düşmeye e miiii
Eee hiloşumuzz gidiyorr kolaymıııııHosbuldum kuzum evet bayaa erken baslamissiniz helal sizee
tamam kuzum merak etme, alır almaz buraya atarım resimleri
hiloş da kurtuluo sıra sende artık tatlımtelaşlar çok fena vallahi, yapılcak şeyler bitmiooo
[video=youtube;GbQBoGb7f2s]http://www.youtube.com/watch?v=GbQBoGb7f2s[/video]
Eee hiloşumuzz gidiyorr kolaymııııı
İnşallah hayırlısıylaa sıraa hesnoşş ablada sonradaa bendee yavruşumm kaybolma biyerleree bizimkilerede bekliyoreee
Valla öyle yaa gelin olmak hiç kolay değil yap yap al al bitmiyorrrr Allahımm kolaylaştırsın valla çok zor
Eee hiloşumuzz gidiyorr kolaymııııı
İnşallah hayırlısıylaa sıraa hesnoşş ablada sonradaa bendee yavruşumm kaybolma biyerleree bizimkilerede bekliyoreee
Valla öyle yaa gelin olmak hiç kolay değil yap yap al al bitmiyorrrr Allahımm kolaylaştırsın valla çok zor
Hahhahaah ayy süperrrteşekkür ettimmm Tubikk
Amin tatlışımda valla bende tutabilirim inşallahh bu sene zorlicak gibii de Allahım inşallah yardım eder
Aynen yaa kötü denk geldi ama napalım Allah affetsinyani tutsam da yeri dolmuycak ama..neyse kapattım bu konuyu şimdilik..
Eveeet hemen attt..
Sıra Hesna ablaylaa Ebruş daaa kocaman depük hazırlıyom ben onaaa
Malesef yokkızlar ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayı köşk muhafızlığında askerlik yapanlar var mııı bilgi istiyorummm lütfenn
Sendee benden birşey bekliyormuşun hemen başladınn ben napemm sen benden oynaksıınnn beee
Yalan de kızımmm yalan deee hehehehhehe
Begüü ses ver nere gittin
Burdayımmmmm burdayımmm
annemle atıştım geldim
Sizinkinde de haber veririm ben onaama olur da gözümden kaçar bana da haber ver anında uçarım Ebruşş sanmam habersiz olcamı ama olsunn olur da bir telaşım olur falan
Burdayımmmmm burdayımmm
annemle atıştım geldim
kız ben sizi depüksüz bırakır mıyım, gelip büyük bi zevkle depüklücemmm ama telaşlarda koşturmaca da takip edemessem bana haber verin hiloş gibi
ne demek kuzucum, ben bu şarkıyla kaynanamın karşısında göbek atcam daha
Amin tatlışımda valla bende tutabilirim inşallahh bu sene zorlicak gibii de Allahım inşallah yardım eder
Bencede kapatalım bebişimm
Malesef yok
Sendee benden birşey bekliyormuşun hemen başladınn ben napemm sen benden oynaksıınnn beee
Unutta senii napıyorumm benn
Sizinkinde de haber veririm ben onaama olur da gözümden kaçar bana da haber ver anında uçarım Ebruşş sanmam habersiz olcamı ama olsunn olur da bir telaşım olur falan
kız ben sizi depüksüz bırakır mıyım, gelip büyük bi zevkle depüklücemmm ama telaşlarda koşturmaca da takip edemessem bana haber verin hiloş gibi
ne demek kuzucum, ben bu şarkıyla kaynanamın karşısında göbek atcam daha
kuzucum anne candır hiç atışılır mı, en çok da atışanlardan biri olarak sözüme kulak ver begüşşşşş
Aynen haber veririkk
hehhehe sğper fikirrr çatlason kaynanaaaa
Evet çok zor olcak bu senee hayırlısı bebişimm...normalde hep tutarım ben dee işteee...
Hahhaah hemen yandaş arıyor şuna bakkk başı sen çektin bi keremmm ben de yalnız kalmasın yazııkkk dedimmm
Tubaaa senin KV de cadı mı kız senden böyle bi şarkı beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?