Neeeyy neeeyyy bırakk ya kendi kendine depükk mü atıcaktınnn beee acıdım atiyimm dedimm hemenciikk tav oldunn bee sevindii gariban napıcann
Aynen haber veririkk
hehhehe sğper fikirrr çatlason kaynanaaaa
Evet çok zor olcak bu senee hayırlısı bebişimm...normalde hep tutarım ben dee işteee...
Hahhaah hemen yandaş arıyor şuna bakkk başı sen çektin bi keremmm ben de yalnız kalmasın yazııkkk dedimmm
Unutta senii napıyorumm benn
Ayy telaşşlarıı olurmuşş sevsinler sevsinler öyle birşey olursaa mazur görürüm amma başka birşeyii hayatta kabull etmemmm
Tamam bebişimm ayıp ettin biz haber çakarızz hemencikk sana
Bu arada şarkıdaa süper olmuşşşşşşşş Sevdiğimii aldımm ahhahahahaah
Her şeyi yanlış anlıyo ,hemen tepki...
Ben tepki verince ben çok alınganım ben hep tepki veriyorum sonra hayde yok ses yükselttin vs ...bazende ama canıma tak ediyo kendi kendime ağlıyorumhep ufak şeyler ...
Unutta senii napıyorumm benn
Ayy telaşşlarıı olurmuşş sevsinler sevsinler öyle birşey olursaa mazur görürüm amma başka birşeyii hayatta kabull etmemmm
Tamam bebişimm ayıp ettin biz haber çakarızz hemencikk sana
Bu arada şarkıdaa süper olmuşşşşşşşş Sevdiğimii aldımm ahhahahahaah
Her şeyi yanlış anlıyo ,hemen tepki...
Ben tepki verince ben çok alınganım ben hep tepki veriyorum sonra hayde yok ses yükselttin vs ...bazende ama canıma tak ediyo kendi kendime ağlıyorumhep ufak şeyler ...
şişşşşşşşşt aramızda kalsın o ne yere bakan yürek yakan ooogetirin kazanı puhahah o cadıysa benim süpürgeme ne demeli
Neeeyy neeeyyy bırakk ya kendi kendine depükk mü atıcaktınnn beee acıdım atiyimm dedimm hemenciikk tav oldunn bee sevindii gariban napıcann
Kızlaaarr yaa valla ne kadar teşekkür etsem azz..çok mutlu ettiniz benii yaaaa...ne kadar tatlısınz kız sizzzz, sizi alan yaşadı beeee şu tatlılığa bak yaaa
şişşşşşşşşt aramızda kalsın o ne yere bakan yürek yakan ooogetirin kazanı puhahah o cadıysa benim süpürgeme ne demeli
bebişim bundan sonra hayatın daha da güzel olur inş sevdiceğinle... o tatlı yüzün hep gülsün bitanem
ah şu hayat şu hayat
kaynanayı kaldır at
kaynanasız gelinler
aman bacım ne rahat
O zamannnn bilmekk zorundasannnn
Kız hiçbir telaşımdaaa mazur görme hemen mesaj athem 1 ay sonra ne telaşım olcakk kızzz en fazla 2. tatilimde olurum
Anne bi' dur yaa depük sallıyorum desenn eminim anlayış gösterecektiii anacınn..
şaka bir yana da hep yanyana olunca oluyor yavrum yaa ama olmasa keşkee..
Yaa tabe tabee bırakkk bu işleriiiiii devlet su işleriiiiiiii
hhahahah ben yaırn anlatcam kv neeeedüştün elimeee
Hhahaha atardım tabiii, olmadı şu şekil yapardımdepüksüz giderdimm pehhh oynakkk kızzz bana bahane bulmaa bir depük olaydı da oynayaydık die günlerdin içine atmışın meğeeerr
Ahannn da bu laflarınndaa bir şarkıı yolliyim hemencikkKızlaaarr yaa valla ne kadar teşekkür etsem azz..çok mutlu ettiniz benii yaaaa...ne kadar tatlısınz kız sizzzz, sizi alan yaşadı beeee şu tatlılığa bak yaaa
şarkı favorim
bak kendin diosun zaten hep ufak şeyler boşver, huyuna suyuna git bu yaştan sonra değiştiremessin, ii geçinmeye bak, el oğluna gidince 2 gün sonra anam anam dersin
Çok sağol Tubikkk...inşallah hepimzin mutluluğu daim, üzüntüleri geçici olurrr
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hahha bozdu kafayı kız kaynanayla heheh
Kızlaarr benm uykum mu geliyor nee Allahımmm
Çok sağol Tubikkk...inşallah hepimzin mutluluğu daim, üzüntüleri geçici olurrr
Hahha bozdu kafayı kız kaynanayla heheh
Kızlaarr benm uykum mu geliyor nee Allahımmm
kızımmm önce sen gitcennn bakalm kaçıncı gün dicem annem diye biz senden tecrübeler edincez
Orası öyle anneler bitanedir ama mesela diyo asker nasıl diyorum işte yorulmş ya da nöbeti varmş misal diyoki askerlik yan gelip yatma yeri mi anne diyorm bişi mi dedik yaniii yok diyo doğuda yapanalr napsn bende diyorum kimse bişi demiyo sen diyosn aman diyo lafta söyletmez falan haayydee Teytey yani
O zamannnn bilmekk zorundasannnn
Yaa tabe tabee bırakkk bu işleriiiiii devlet su işleriiiiiiii
Ahannn da bu laflarınndaa bir şarkıı yolliyim hemencikk
[video=youtube;r9M6rE1_bBg]http://www.youtube.com/watch?v=r9M6rE1_bBg[/video]
kız ne uykusu be sabaha kadar uyuyamassın die düşünüodum bende, sen pireleri saymak istıon
Anaa vallahamıı uyu o zamann hemncikk kızz yarın zatii büyükk günn dinlenii verrrr
ee ben hemencik bulurum böyle uyumlu şeylerr
Vayy süper olmuşşşş bu şarkı da hemenn ve Beyazdan bir kuple de yazmışsın süper süperrr hehehe
Ay ben de ona şaşırdım ya kızlar ama var ya kesin yatınca kaçacak dönüp durcam, şimdi bu gelen yorgunluktan..gözlerim de yoruluyor hemen benm ondan ondanaz daha durak hep beraber yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?