Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neeeyy neeeyyy bırakk ya kendi kendine depükk mü atıcaktınnn beee acıdım atiyimm dedimm hemenciikk tav oldunn bee sevindii gariban napıcann

Son düzenleme:

Kız hiçbir telaşımdaaa mazur görme hemen mesaj at hem 1 ay sonra ne telaşım olcakk kızzz en fazla 2. tatilimde olurum

Her şeyi yanlış anlıyo ,hemen tepki...

Ben tepki verince ben çok alınganım ben hep tepki veriyorum sonra hayde yok ses yükselttin vs ...bazende ama canıma tak ediyo kendi kendime ağlıyorum hep ufak şeyler ...

Anne bi' dur yaa depük sallıyorum desenn eminim anlayış gösterecektiii anacınn..
şaka bir yana da hep yanyana olunca oluyor yavrum yaa ama olmasa keşkee..

şarkı favorim

Her şeyi yanlış anlıyo ,hemen tepki...

Ben tepki verince ben çok alınganım ben hep tepki veriyorum sonra hayde yok ses yükselttin vs ...bazende ama canıma tak ediyo kendi kendime ağlıyorum hep ufak şeyler ...

bak kendin diosun zaten hep ufak şeyler boşver, huyuna suyuna git bu yaştan sonra değiştiremessin, ii geçinmeye bak, el oğluna gidince 2 gün sonra anam anam dersin

şişşşşşşşşt aramızda kalsın o ne yere bakan yürek yakan ooo getirin kazanı puhahah o cadıysa benim süpürgeme ne demeli

hhahahah ben yaırn anlatcam kv neeee düştün elimeee

Neeeyy neeeyyy bırakk ya kendi kendine depükk mü atıcaktınnn beee acıdım atiyimm dedimm hemenciikk tav oldunn bee sevindii gariban napıcann

Hhahaha atardım tabiii, olmadı şu şekil yapardım depüksüz giderdimm pehhh oynakkk kızzz bana bahane bulmaa bir depük olaydı da oynayaydık die günlerdin içine atmışın meğeeerr

Kızlaaarr yaa valla ne kadar teşekkür etsem azz..çok mutlu ettiniz benii yaaaa...ne kadar tatlısınz kız sizzzz, sizi alan yaşadı beeee şu tatlılığa bak yaaa

Özlişş hoşgeldinn bugün benm depük gecem gel sen de gelll

Son düzenleme:
bebişim bundan sonra hayatın daha da güzel olur inş sevdiceğinle... o tatlı yüzün hep gülsün bitanem

Çok sağol Tubikkk...inşallah hepimzin mutluluğu daim, üzüntüleri geçici olurrr

ah şu hayat şu hayat
kaynanayı kaldır at
kaynanasız gelinler
aman bacım ne rahat

Hahha bozdu kafayı kız kaynanayla heheh

Kızlaarr benm uykum mu geliyor nee Allahımmm

O zamannnn bilmekk zorundasannnn
Yaa tabe tabee bırakkk bu işleriiiiii devlet su işleriiiiiiii
Kızlaaarr yaa valla ne kadar teşekkür etsem azz..çok mutlu ettiniz benii yaaaa...ne kadar tatlısınz kız sizzzz, sizi alan yaşadı beeee şu tatlılığa bak yaaa
Ahannn da bu laflarınndaa bir şarkıı yolliyim hemencikk

[video=youtube;r9M6rE1_bBg]http://www.youtube.com/watch?v=r9M6rE1_bBg[/video]

şarkı favorim

bak kendin diosun zaten hep ufak şeyler boşver, huyuna suyuna git bu yaştan sonra değiştiremessin, ii geçinmeye bak, el oğluna gidince 2 gün sonra anam anam dersin

kızımmm önce sen gitcennn bakalm kaçıncı gün dicem annem diye biz senden tecrübeler edincez

Orası öyle anneler bitanedir ama mesela diyo asker nasıl diyorum işte yorulmş ya da nöbeti varmş misal diyoki askerlik yan gelip yatma yeri mi anne diyorm bişi mi dedik yaniii yok diyo doğuda yapanalr napsn bende diyorum kimse bişi demiyo sen diyosn aman diyo lafta söyletmez falan haayydee Teytey yani

Çok sağol Tubikkk...inşallah hepimzin mutluluğu daim, üzüntüleri geçici olurrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Hahha bozdu kafayı kız kaynanayla heheh

Kızlaarr benm uykum mu geliyor nee Allahımmm

kız ne uykusu be sabaha kadar uyuyamassın die düşünüodum bende, sen pireleri saymak istıon

alemsin begüüüüüş

Vayy süper olmuşşşş bu şarkı da hemenn ve Beyazdan bir kuple de yazmışsın süper süperrr hehehe

kız ne uykusu be sabaha kadar uyuyamassın die düşünüodum bende, sen pireleri saymak istıon

Anaa vallahamıı uyu o zamann hemncikk kızz yarın zatii büyükk günn dinlenii verrrr

Ay ben de ona şaşırdım ya kızlar ama var ya kesin yatınca kaçacak dönüp durcam, şimdi bu gelen yorgunluktan..gözlerim de yoruluyor hemen benm ondan ondan az daha durak hep beraber yatak

çarşıda havuç kaynana
oğlun çavuş kaynana
oğlun gelin getirdi
ahırada savuş kaynana

Çarşı biber kaynana,
Ne bu haber kaynana ?
Oğlun bana ev aldı,
Çatla patla kaynana

Çarşıdan aldım kilimi
Tut kaynana dilini
Eğer tutmazsan dilini
Kırarım o kambur belini

çarşıdan aldım lahana
kıydım koydum çuvala
hiç ömrümde görmedim
böyle cadı kaynana

Çayırda ot yolarım,
Parmağıma dolarım,
Çok konuşma kaynana,
Saçını,başını yolarım!!

kayaya koydum kutu
herkes yariyle mutlu
gelinler tatlı yesin
kaynanalar semizotu

ee ben hemencik bulurum böyle uyumlu şeylerr
Valla ben hiç hayır demem yatabilirzz yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…