ee ben hemencik bulurum böyle uyumlu şeylerr
Valla ben hiç hayır demem yatabilirzz yanee
[video=youtube;NX6dvei2hG0]http://www.youtube.com/watch?v=NX6dvei2hG0[/video]
Eki Görüntüle 746752 Eki Görüntüle 746752 Eki Görüntüle 746752 Eki Görüntüle 746752
Gözün aydınnnnn Hilalimmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnn hayırlı uğurlu olsunnnnnnnn
Orjinal tekmelerrrr süpersinzzz
Allahımmmm şu tickera bakınn çıldırıcimmmmm
Yerim seni Allah yüzünüzü hep güldürsün,,birbirinizi çok sevin...kız acep Zafere napmşlardır orda hortumla ıslatıolarmş falan ama her yerde yapıolarmıdr biilmem =)
Bitttiiiii beee biiittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayyy ben bile inanamıyorummmm hiloşummm yaaaa
Kızlaaaarr cidden süpersiniz yaaaaArtık uyuyalım derim ben, inşallah bu gelen uyku yanıltmıyordur beni, hemen uyuyim sabah olsunn ki akşam olsunnn...
Başta Ebruş ve Begü'yeee,yeni katılan Niloş'aa ayrıca beni kırmayıp gelen Tubik'e olmak üzeree herkese çokk teşekkür ederimm asla unutamıycağım bir anı oldu banaa..çok sağolun iyi ki varsınızzz
Yarın haberlerimi bekleyin , en kötü Çarş gece kesinnn fotolarımla gelirim
Kocaman öpğyorum kızlar siz de daha fazla uykusuz kalmayınn..
İyi gecelerrrrr
kızlar muhabbetinize doyum olmuo ama kıyafetlerimin bir bölümünü kolilerken yarıda bırakıp geldim, saat de geç oluo toparlanıp ufaktan yatışa geçeyimhepinizi çok öpüyorum, ii geceler kuzucuklarım...
hiloşum tekrardan gözün aydın bebeğim, senden en kısa zamanda güzel haberler beklıorum... bizi havadissiz bırakma
kızlar muhabbetinize doyum olmuo ama kıyafetlerimin bir bölümünü kolilerken yarıda bırakıp geldim, saat de geç oluo toparlanıp ufaktan yatışa geçeyimhepinizi çok öpüyorum, ii geceler kuzucuklarım...
hiloşum tekrardan gözün aydın bebeğim, senden en kısa zamanda güzel haberler beklıorum... bizi havadissiz bırakma
Kızlaaaarr cidden süpersiniz yaaaaArtık uyuyalım derim ben, inşallah bu gelen uyku yanıltmıyordur beni, hemen uyuyim sabah olsunn ki akşam olsunnn...
Başta Ebruş ve Begü'yeee,yeni katılan Niloş'aa ayrıca beni kırmayıp gelen Tubik'e olmak üzeree herkese çokk teşekkür ederimm asla unutamıycağım bir anı oldu banaa..çok sağolun iyi ki varsınızzz
Yarın haberlerimi bekleyin , en kötü Çarş gece kesinnn fotolarımla gelirim
Kocaman öpğyorum kızlar siz de daha fazla uykusuz kalmayınn..
İyi gecelerrrrr
Canım kardeşimmmmm iyi ki varsın senin mutluluğun bizim mutluluğumuz olduuuuu ...Cidden Ebruş gibi ben bile inanamıyorum seni tanıdğımda daha ne çok vardı şafağın bitmesine ama bittiii...Tekrar gözün aydın...Haberlerini bekliyorummmmm...İyi geceler canım benimmm heycandan nası uyucan bilmiyorm ama iyi geceler bebeğim
Ni demek bebebişim ni demekkk daha bu ilk gecemizdii bunun istemesi var nişanı var kınası var düğünü var var da var
Şaka maka Allahımm inşallah bir daha ayırmaz sizi bebiğim.. Allahım hep mutlu etsin sizii... çok çok mutluu huzurluu olunnn.
Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorummm hemencik foto çekilin
Çok çok güzell bir gün geçirirsinizz inşallahh sizee iyi hasret gidermecelerr bitanemm
Zatii sabahta görüşürüzzz iyi geceler bebişim rüyanda yarınkii buluşma anınızı görrrr
Gece bitti dağılınnnn yoksa JAndarmayı çağrırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?