Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaaarr cidden süpersiniz yaaaa Artık uyuyalım derim ben, inşallah bu gelen uyku yanıltmıyordur beni, hemen uyuyim sabah olsunn ki akşam olsunnn...

Başta Ebruş ve Begü'yeee,yeni katılan Niloş'aa ayrıca beni kırmayıp gelen Tubik'e olmak üzeree herkese çokk teşekkür ederimm asla unutamıycağım bir anı oldu banaa..çok sağolun iyi ki varsınızzz

Yarın haberlerimi bekleyin , en kötü Çarş gece kesinnn fotolarımla gelirim

Kocaman öpğyorum kızlar siz de daha fazla uykusuz kalmayınn..
İyi gecelerrrrr

Yerim seni Allah yüzünüzü hep güldürsün,,birbirinizi çok sevin...kız acep Zafere napmşlardır orda hortumla ıslatıolarmş falan ama her yerde yapıolarmıdr biilmem =)

Valla Zaferr hiçç gelemez öyle sulu şakalara önceden uyarmış bile olabilir ayrıca kankaları ondan önce gitti o da uyumaya çalışıyor şu an vallaa..

Bitttiiiii beee biiittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ayyy ben bile inanamıyorummmm hiloşummm yaaaa

Ayy inanıyorum ben artık Ebruşş ve yeni şafak 38 Kayseriii

kızlar muhabbetinize doyum olmuo ama kıyafetlerimin bir bölümünü kolilerken yarıda bırakıp geldim, saat de geç oluo toparlanıp ufaktan yatışa geçeyim hepinizi çok öpüyorum, ii geceler kuzucuklarım...

hiloşum tekrardan gözün aydın bebeğim, senden en kısa zamanda güzel haberler beklıorum... bizi havadissiz bırakma

Canım kardeşimmmmm iyi ki varsın senin mutluluğun bizim mutluluğumuz olduuuuu ...Cidden Ebruş gibi ben bile inanamıyorum seni tanıdğımda daha ne çok vardı şafağın bitmesine ama bittiii...Tekrar gözün aydın...Haberlerini bekliyorummmmm...İyi geceler canım benimmm heycandan nası uyucan bilmiyorm ama iyi geceler bebeğim

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

İyi gecelr Tubikk çok sağoll...havadisiz bırakmam aslaa sen de bırakma bizi habersizz teşekkür mesajımı da yazmıştm zatii

İyi geceler Canımın içi kolay gelsinnn seneye de benm başıma gelsin =) öptümmm cnmmm

Ni demek bebebişim ni demekkk daha bu ilk gecemizdii bunun istemesi var nişanı var kınası var düğünü var var da var
Şaka maka Allahımm inşallah bir daha ayırmaz sizi bebiğim.. Allahım hep mutlu etsin sizii... çok çok mutluu huzurluu olunnn.
Yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorummm hemencik foto çekilin
Çok çok güzell bir gün geçirirsinizz inşallahh sizee iyi hasret gidermecelerr bitanemm
Zatii sabahta görüşürüzzz iyi geceler bebişim rüyanda yarınkii buluşma anınızı görrrr

Canım duygusal arkadaşım benmmm...evet ilk yazışırken çoktu şafağım dahaa ama bak nerelere geldik, senin de bitecek de bu günleri beraber görecez gene inşallahh iyi geceler Begüüüüü bu tatlı samimiyetin için çok sağol bacımmm ben de bilmiyorum ama deniycem inş uyurumm..iyi gecelerr

Oy sağol Ebruşummm
Aynen daha ne geceler var önümüzdee ama önce senin depük varr
Amin inşallah yavrum, Allah bizi mutlu etsin sizi de etsin hepimizi etsinnn
İlk fırsatta gelirim koyarım foto yavrumm..anammm çok heyecanlııı..sabah adliyede olursam belki görüşemeyizz ama olsn napak..
uyku denemelerine başlıyorumm öptüm kocaman iyi gecelerr fıstıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…