Annamm yeriimmm kızzz başladınn şimdideennn saymaya
Valla Zaferr hiçç gelemez öyle sulu şakalara önceden uyarmış bile olabilirayrıca kankaları ondan önce gitti o da uyumaya çalışıyor şu an vallaa..
Ayy inanıyorum ben artık Ebruşş ve yeni şafak 38 Kayseriii
Kolay gelsin bebişimmmm kenidine çok iyi bak arada uğra özletme kendinii iyi geceler öptümmkızlar muhabbetinize doyum olmuo ama kıyafetlerimin bir bölümünü kolilerken yarıda bırakıp geldim, saat de geç oluo toparlanıp ufaktan yatışa geçeyimhepinizi çok öpüyorum, ii geceler kuzucuklarım...
hiloşum tekrardan gözün aydın bebeğim, senden en kısa zamanda güzel haberler beklıorum... bizi havadissiz bırakma
Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım
Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?
Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.
Biraz ara ver tatlım taildesin tatilden döndükten sonra sayarızz
Kolay gelsin bebişimmmm kenidine çok iyi bak arada uğra özletme kendinii iyi geceler öptümm
Vaaoovv şarkıya bak damara bağladın yine begüşş
Amin tatlımm aminn
Oy sağol Ebruşummm
Aynen daha ne geceler var önümüzdee ama önce senin depük varr
Amin inşallah yavrum, Allah bizi mutlu etsin sizi de etsin hepimizi etsinnn
İlk fırsatta gelirim koyarım foto yavrumm..anammm çok heyecanlııı..sabah adliyede olursam belki görüşemeyizz ama olsn napak..
uyku denemelerine başlıyorumm öptüm kocaman iyi gecelerr fıstıkk
Annaaa ne güldümm var yaaa kim ki o tanımıyorum topikte sen hiloş ben varım sandım uykuda baastırdı sen sanmışım hahahahahLA ebruş ben değilim yazan şaşkın
Amin tatlımm aminn
İnşallah görüşürüz canım beinmm
Öptümm koccammannnnn
Annaaa ne güldümm var yaaa kim ki o tanımıyorum topikte sen hiloş ben varım sandım uykuda baastırdı sen sanmışım hahahahah
Nesee begüşş bende kaça yarın iş var kalkamıcam sabahİyi geceler rüyanda sevdiceğini gör
Meraba kizlar size bir sorum var
Benim sevgilim universite okuyor 1 donem okulu uzatmis
Misal benim sevgilim subatta alaa diplomasini ne zaman en erken askere gidebilir
Bu askere gitme tarihleri belirli oluyor mu onceden?
Erkek arkadaşın diplomasını alınca şubeye gidicek tecilliyse tecilini bozdurcak muane falan askeriyeden söylüyolar celp tarihi falan belki hemen alırlar diyelim belki mayısa kalır kafadan söylencek bişey değil
Him yani bu tarihler onceden belli degol canim misal her sene eylulde asker alimi olur diye bisey yok yani?
Hayır celp dönemleri oluyo ona göre mesela benm erkek arkadaşıma subat çıktı ama aynı zaman da başka birine mayıs o da kütüğün nereye bağlıysa öyle oluyodu galiba çok emin değilim ama ...kafana göre şimdi gidiyorum yapamıosun anlıcağın bi sistem var
asker alımları şubat,mayıs,ağustos falan belli zamanlarda oluyo onun dışında oluyo mu bilmiyorum ama genelde böyle yani...
Kısacası siz diplomayı aldığınzda erkek arkadaşın askere gidicekse gene bağlı olduğu şubeye gidicek tecilini bozdurcak ya da işte askere gitmek istiyorum diye başvurcak gerisi ordan yönlendiriyolar napcağını...
Anladim canim cok sagol.. Ben de hesap yapmaya calisiyorum da ne zaman askere gider ne zaman gelir diye o yuzden
Ama kesin bir seyler soylenemiyor demek
Çok emin olamamakla birlikte böyle olduğunu biliyorum bizde şubatta aynı süreçten geçtik ondan önce erkek arkadşm tecilini bozdurdu falan sonra şubatta muane olmaya gitti işte evraklar ,sağlık raporları vs ..şubat çıktı bize ...Bazen de almıyolar duymuştum yani bekletiyolar bazısıda tecili bittiyse apar topar kaçak gibi alıyolar karışık bi sistem...ama bizim yaşadığım az önceki iletide bahsettiğim gibi bi süreç oldu
Kızlaaaarr cidden süpersiniz yaaaaArtık uyuyalım derim ben, inşallah bu gelen uyku yanıltmıyordur beni, hemen uyuyim sabah olsunn ki akşam olsunnn...
Başta Ebruş ve Begü'yeee,yeni katılan Niloş'aa ayrıca beni kırmayıp gelen Tubik'e olmak üzeree herkese çokk teşekkür ederimm asla unutamıycağım bir anı oldu banaa..çok sağolun iyi ki varsınızzz
Yarın haberlerimi bekleyin , en kötü Çarş gece kesinnn fotolarımla gelirim
Kocaman öpğyorum kızlar siz de daha fazla uykusuz kalmayınn..
İyi gecelerrrrr
Hm anladim canim Allah kavustursun
Ben biraz baktim da Subat - Mayis - Agustos - Kasim aylarinda askere alim yapiliyor galiba
Hiloooooosuuuuuuuum telden giriyorum gelemedim depuk gecene bilgisayar acilmiyor yelden girince depuk similesi de gonderemiyorum yaaa kuzum Allah bir daha ayirmasin hatta japon yapistiricisiyla yapistirsin hep yan yana olun
Artik guzel gunler sizi bekler haydi depugun hayirli olsun :))))
Canımmm benimm sen sağol asıl, senin mutluluğunla bizde çok mutlu olduk umut dolduk wallahiAllahım seni ve sevdiceğini birdaha hiççççç ayırmasın hep mutlu olsun yawrum
Biraz ara ver tatlım taildesin tatilden döndükten sonra sayarızz
Kolay gelsin bebişimmmm kenidine çok iyi bak arada uğra özletme kendinii iyi geceler öptümm
Vaaoovv şarkıya bak damara bağladın yine begüşş
Hemen sayarım hehehe gene ben geldim öğlene kadar bana rahat yokk..ama ilginç gece uyudum kızlaarrr...yani arada uyandım tabi böyle bir sırıtık suratla heheheh
Teşekkürlerr Hesna ablacımmm
AMin yapışık ikiz olalım bizz
Amin yavrum çok sağolll..umut dolalım hepimizzz
Hemen sayarım hehehe gene ben geldim öğlene kadar bana rahat yokk..ama ilginç gece uyudum kızlaarrr...yani arada uyandım tabi böyle bir sırıtık suratla heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?