Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annamm yeriimmm kızzz başladınn şimdideennn saymaya
Biraz ara ver tatlım taildesin tatilden döndükten sonra sayarızz

Kolay gelsin bebişimmmm kenidine çok iyi bak arada uğra özletme kendinii iyi geceler öptümm

Vaaoovv şarkıya bak damara bağladın yine begüşş

LA ebruş ben değilim yazan şaşkın

Amin tatlımm aminn
İnşallah görüşürüz canım beinmm
Öptümm koccammannnnn

LA ebruş ben değilim yazan şaşkın
Annaaa ne güldümm var yaaa kim ki o tanımıyorum topikte sen hiloş ben varım sandım uykuda baastırdı sen sanmışım hahahahah
Nesee begüşş bende kaça yarın iş var kalkamıcam sabah İyi geceler rüyanda sevdiceğini gör

iyi geceler bebeğimm bende yatıyorummmm sende biriciğini gör...öptümmm çookkk ...

Meraba kizlar size bir sorum var

Benim sevgilim universite okuyor 1 donem okulu uzatmis

Misal benim sevgilim subatta alaa diplomasini ne zaman en erken askere gidebilir

Bu askere gitme tarihleri belirli oluyor mu onceden?

Meraba kizlar size bir sorum var

Benim sevgilim universite okuyor 1 donem okulu uzatmis

Misal benim sevgilim subatta alaa diplomasini ne zaman en erken askere gidebilir

Bu askere gitme tarihleri belirli oluyor mu onceden?

Erkek arkadaşın diplomasını alınca şubeye gidicek tecilliyse tecilini bozdurcak askere gitmek istiosa muane falan oluyo evrak istiolar sağlık raporu vs zaten her şeyi askeriyeden söylüyolar napcağını sonra açıklanıyo celp tarihi falan belki hemen alırlar diyelim belki mayısa kalır kafadan söylencek bişey değil

Son düzenleme:
Hiloooooosuuuuuuuum telden giriyorum gelemedim depuk gecene bilgisayar acilmiyor yelden girince depuk similesi de gonderemiyorum yaaa kuzum Allah bir daha ayirmasin hatta japon yapistiricisiyla yapistirsin hep yan yana olun
Artik guzel gunler sizi bekler haydi depugun hayirli olsun :))))

Him yani bu tarihler onceden belli degol canim misal her sene eylulde asker alimi olur diye bisey yok yani?

Him yani bu tarihler onceden belli degol canim misal her sene eylulde asker alimi olur diye bisey yok yani?

Hayır celp dönemleri oluyo ona göre mesela benm erkek arkadaşıma subat çıktı ama aynı zaman da başka birine mayıs o da kütüğün nereye bağlıysa öyle oluyodu galiba çok emin değilim ama ...kafana göre şimdi gidiyorum yapamıosun anlıcağın bi sistem var

asker alımları şubat,mayıs,ağustos falan belli zamanlarda oluyo onun dışında oluyo mu bilmiyorum ama genelde böyle yani...

Kısacası siz diplomayı aldığınzda erkek arkadaşın askere gidicekse gene bağlı olduğu şubeye gidicek tecilini bozdurcak ya da işte askere gitmek istiyorum diye başvurcak gerisi ordan yönlendiriyolar napcağını...

Son düzenleme:

Anladim canim cok sagol.. Ben de hesap yapmaya calisiyorum da ne zaman askere gider ne zaman gelir diye o yuzden

Ama kesin bir seyler soylenemiyor demek

Anladim canim cok sagol.. Ben de hesap yapmaya calisiyorum da ne zaman askere gider ne zaman gelir diye o yuzden

Ama kesin bir seyler soylenemiyor demek

Çok emin olamamakla birlikte böyle olduğunu biliyorum bizde şubatta aynı süreçten geçtik ondan önce erkek arkadşm tecilini bozdurdu falan sonra şubatta muane olmaya gitti işte evraklar ,sağlık raporları vs ..şubat çıktı bize ...Bazen de almıyolar duymuştum yani bekletiyolar bazısıda tecili bittiyse apar topar kaçak gibi alıyolar karışık bi sistem...ama bizim yaşadığım az önceki iletide bahsettiğim gibi bi süreç oldu

Hm anladim canim Allah kavustursun

Ben biraz baktim da Subat - Mayis - Agustos - Kasim aylarinda askere alim yapiliyor galiba

Son düzenleme:

Canımmm benimm sen sağol asıl, senin mutluluğunla bizde çok mutlu olduk umut dolduk wallahi Allahım seni ve sevdiceğini birdaha hiççççç ayırmasın hep mutlu olsun yawrum

Hm anladim canim Allah kavustursun

Ben biraz baktim da Subat - Mayis - Agustos - Kasim aylarinda askere alim yapiliyor galiba

Canım birde onların A-B grupları var. mesela benim sevdiğim Mayıs B dönemi gitti yani haziranda gitmişti. asker sayısı fazla olunca 2 grup olarak sevk yapıyorlarmış.

Teşekkürlerr Hesna ablacımmm
AMin yapışık ikiz olalım bizz

Canımmm benimm sen sağol asıl, senin mutluluğunla bizde çok mutlu olduk umut dolduk wallahi Allahım seni ve sevdiceğini birdaha hiççççç ayırmasın hep mutlu olsun yawrum

Amin yavrum çok sağolll..umut dolalım hepimizzz

Hemen sayarım hehehe gene ben geldim öğlene kadar bana rahat yokk..ama ilginç gece uyudum kızlaarrr...yani arada uyandım tabi böyle bir sırıtık suratla heheheh

Hemen sayarım hehehe gene ben geldim öğlene kadar bana rahat yokk..ama ilginç gece uyudum kızlaarrr...yani arada uyandım tabi böyle bir sırıtık suratla heheheh

Tahmin edebiliyorumm tatlımmm yaaa ne güzell bir duygudurr oo
Zaferine kavuşmana çokk az kaldıııı gııııııııııııı

Suratını tahmin edebiliyorum böyle ağzın kulaklarında dolaşıcan bugün sonra havaalanına bir gidicennn sevdiceğin ordaaa kocaman sarılacaksın oleyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…